KITISZTÍTTATJA

Kedves Közönség,

Először is köszönöm mindenkinek a felajánlásokat. Másodszor a budapesti kaland sem volt egyszerű, a vonatút több volt, mint kalandos. Majd egyszer lerajzolom. A kupéban, három ausztrál, frissen érettségizett gáré folyamatos csacsogása mellett az alábbi opusz született, fogadjátok sok szeretettel:

55 thoughts on “KITISZTÍTTATJA

  1. Tibi

   Még sose volt ilyen mester, hogy épp a megjelenés pillanatában nézzem a friss művet! :)
   -Nagyon tuti lett a kaszanova barkója! :))

   Reply
  2. Dezső, a disznó

   “A fű zöld, az ég kék… a Casanova-jelmez meg foltos. _Persze_, hogy foltos.” – Ha majd egyszer valamikor lesz pólóigény-felmérés, én ilyen kockák kérekszépenakarok, ez egyszerűen utánozhatatlan :D:D

   Köszönöm! Köszönöm!
   Zseniális :D:D:D

   Reply
  3. Luke

   ..nem remegett bele az biztos. De a kinyúlt garbó és a verselős stílus író-olvasó találkozóra vall, ahol valaki eljutott a mélységekig. :-)

   Reply
  4. thenx

   Hehe, ez MÁR folyatatás! Ez az a patyolatos néni akinél először volt glótah! :) Kicsit véresebb befejezésre számítottam, de a *persze* hogy foltos után tökmindegy! Zshenniális bázzeh! :))
   LFagS7

   Reply
  5. A körlet buzogánya

   Szerintem ennek kurvára lesz folytatása, a glótah-os nénivel nem lehet gecizni, remélhetőleg megbünteti az ilyen garbó-barkós fölényeskedő fasz-faszokat!

   Reply
  6. oggy

   Mester nem lehetne egy ilyen Gonzószétcsapós eposz?
   Amúgy semmin se tudok ilyen jó ízűt röhögni mint a rajzaidon!!

   Reply
  7. TwoRow

   Grafit! Mikor lesz a könyv kábé? Meg a rajz bele. Lenne majd speckó kérésem rajzügyileg. Nyugi nem a bal mellemre kérek egy Ernőkét. :) Annál sokkal jobb.

   Reply
  8. gonzo510

   Köszönöm a magyarázatot.
   Bele is szarhatnál egy zongorába, azt sem értenénk.
   Pedig korábban jó rajzok voltak. Azért ne keseredj el, hogy már nem megy a régi forma, biztos csak elvitte a trend ;)

   Reply
  9. Beszólok!

   Gonzo, vigyázz, mert lesz mingyá’ “fasz! verd pofán!”, aztán egy hétig fogsz ázni a kólában, hogy a hulládat eltüntessék.

   Reply
  10. Leriel

   *sikítva röhög*

   Szerintem nagyon jó a kép, és hozza a régi széria hangulat! :D

   Off: Miért azt írja nekem a kódgép, hogy KxGec1?

   Reply
  11. mus

   Ez most nekem se annyira. Úgy értem a persze, hogy az persze bejön, de valami fel lett dobva, és fent maradt. Nincs a dolog kifejtve. Bennem maradt a feszkó, hogy akkor most mi lesz a fa pinával? Megkapja ő is a foltját, vagy kibelezi kaszanovát? Nem bírom én idegekkel az ilyen végig nem vitt gondolat. Kénytelen az ember maga befejezni, vagy mi.

   Reply
  12. Caselli

   Gonzo, azért ez nem semmi. Eleve ilyen hozzáállással idejönni. Belerúgsz valakibe, miközben tőle kérsz segítséget. Aztán meg kiakadsz azon, hogy nem válaszol érdemben.
   Inkább ez az érthetetlen, nem a rajz.

   Meg az is mekkora önteltség, hogy mindent érteni akarsz. Ha meg nem sikerül, akkor biztos mindenki más hülye.
   Amúgy meg ha véletlenül előkerülne egy régi rajz, ami valamiért nem lett akkor feltöltve, biztos arra is azt mondanád, hogy az sem olyan jó, mint a régiek.

   Ennyit akartam, most már elcsaphat mindkettőnket a bányászvonat!

   Reply
  13. Kass

   Én egyébkétn nem értem mi ez a “énnemétem” mánia pár pár éve, miközben ha visszajáró vendégek akkor rég tudhatnák hogy a napirajz nagyon ritkán megy el ilyen “eleje-felvezetés-nagy csattanó” feállásba, többnyire a figurák meg a helyzetkomikum meg a párbeszéd volt vicces, vagy csak én értelmezem rosszul.

   Reply
  14. Kati

   gonzo510, lenne egy személyes kérdésem.
   Tényleg nő attól az ember cerkája, ha másokat b@szogat, vagy ez csak legenda?

   Reply
  15. gez-a

   jojo. sztem gonzo legbelül csak egy grafitember kommentet akart elövakarni. van amire en sem izgulok ra annyira, akkormeg feltünöen boykottalom a commentet, nem tünt fel?eh

   Reply
  16. RR_ZOZY

   Kass:

   Nem hiszem hogy te értelmezed rosszul. A Napirajz így jó, ahogy van. Mindíg a kis apró pluszok adják az ami az iparszerű humor fölé emeli az egészet: egy “alvadt büdös bot” megszólítás vagy a korcsonya Röné lábán, éjjeliszekrény helyén gázpalack :-) Ilyesmi és ezé’ szereSSük.

   Reply
  17. Boti

   Még nem kommenteltem itt, csak annyit, hogy néhány barátom rendszeresen felolvassa és posztolja a képeidet és azóta én is rákattantam és imádom és mindenki nevében köszönöm ezt az egészet úgy ahogy van, gecizsivány, pótolhatatlan amit csinálsz.A fogalmazás, a figuráid reakciója egymásra, nem értek hozzá, de imádom hogy azonnal látszik hogy miről maradtam le az utóbbi években…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.