32 thoughts on “EGYENSÚLYOZGATNI

 1. mof

  hogybazdmeg féknyomos a budi, nem gáz. de mikor heteken át ott van nevelési céllal az AMÚGY már régen kifogyott pumpálós mellett a ZUTÁNTÖLTŐTASAK, és akkor sem tölti újra a faszparaszt, hanem inkább lecsavargatja az aszott kis kacsóival a kupakot és úgy fröcsöl matériát a markába, hogy avászkodna meg az ilyen köpet.
  persze mikor körímélt írok, hogy ha művészetis vagy, akkor léccilécci ne a seggeddelfessélmán porcelánra, akkor jön a sírós emoji. ejjetemistavok hashtag olcsónlakok. mosogatódőzs nincs. proletártálca+default berohadtaljú csöpi az van.
  e poszt az elevenembe hatol. vág, mar.

  Reply
 2. Béla, az állat

  OFF

  Helyzet van, kéremallásan: Haragos – más néven: Sárkánybaszó – Harald reinkarnálódott!
  goo.gl/qm4vxA

  ON

  Reply
 3. magisterms

  Ezen most meg kellett állnom. Le kellettet húznom aexcelt, bezárnom a SAP-ot, Oracle-t, rászólnom a pinára, hogy “kusskicsit”, rámerednem a monitorra, mint Mészáros Lőrinc az elvesztett közbeszerzésre.

  @Graift: Diszkrétebben, bazmeg!!

  :D

  Azóta így.

  Reply
 4. zupa

  A mosogatoszer meg megbocsathato. Amikor fejreforditom, mar lehet erezni, hogy valami nincs rendben.
  De amikor a pumpas folyekony szappant, ami persze nem atlatszo flakonban van, felhigitja, az az igazi “kurvaszaro gecihinta”.
  Amikor a megszokott erovel megnyomod, es az a higfos a furdoszoba masik vege fele indulna nagy tempoval, de utjat alja a nadragod, na az az igazi merenylet.

  Reply
 5. hozé

  …és akkor emlékezzünk meg a higított mosogatószer és a homeopátia közötti finom párhuzamról is.

  Reply
 6. manconi

  Hogy a férfiak ezen miért akadnak…? :D
  A férjem duplán meg van áldva velem, mert a folyékony szappannal is ezt csinálom! XD
  Nnna, azt meg pláne nem lehet ‘fejjel lefelé egyensúlyozni napokig’! Valahogy ki kell szedni! Nincs pazarlás! ;)

  Reply
  1. PDA_FAN

   Hagyján, ha csak az alján higítod az utolsó cseppeket, mert az eleve el is fogy egyetlen mosogatással. De amikor félig van? Higítod, hogy többnek látsszon?

   Reply
   1. PDA_FAN

    Kekcsi, az utántöltőtasak a gyíkemberek összeesküvése! Öntudatos fogyasztó nem engedi magát átverni vele, amikor a kétdecis utántöltő annyiba kerül, mint a háromdecis normál tubus, amin még adagolókupak is van.

    Reply
    1. Kekcsi

     Pur mosogatószer 450 ml Duo Power lemon 329 Ft
     Pur Mosogatószer utántöltő 450 ml Power lemon 299 Ft

     Cif Mosogatószer 500 ml extra strong, citrom 399 Ft
     Cif Mosogatószer utántöltő 500 ml Extra Strong Lemon 329 Ft

     Csak arra akartam reflektálni, hogy valahogy ki kell szedni, nincs pazarlás. Szerintem így célszerű kiszedni, nem pedig vizezéssel ökörködni. A gyíkembereket én megkockáztatnám ezzel szemben.

     Reply
 7. Kriszti

  Fuha, huha… akkor ezek alapján pasi vagyok, mert életemben még csak eszembe sem jutott ilyen felhigítom művelet…. hm… megyek, megkeresem a fütyimet, tuti kell lennie valahol.

  Reply
 8. PDA_FAN

  Gender van, bazmeg. A nők miért hígítják fel mániákusan a mosogatószert? Hisz annak pont az a lényege, hogy sűrű, mint a méz, oszt beleivódik a szivacsba, oszt nem kell folyton rálocsolgatni mindenre. Ez nem atomfizika! Női aggyal is fel lehetne fogni. Ugye, Malvin???

  Reply
  1. Shortest Circuit

   Ezek szerint még nem volt olyan csajod aki teleengedi az egyik mosogatót vízzel, lötyböl bele mosószert és a másikban öblíti el aedényeket?

   Reply
   1. Grafitember Post author

    Garzon – kiskonyha – egymedencés mosogató? Nem mindenkinek van lehetősége a burzsoá dőzs krémpuhaságában hemperegni, Tibor.

    Reply
    1. PDA_FAN

     Ezt már nem is akartam írni, mert féltem, hogy lebukom, mint burzsoá dőzs. Valójában nekem is kéttálcás mosogatóm van, súlyosbítva a mellé épített edényszárítóval. Tudom, Robespierre már élezi a guillotine-t, de akkor sem fogom megtagadni énemet: igenis harcolni fogok a két-, sőt! háromtálcás mosogatóhoz való jogomért.

     Ugyanakkor vesszenek a helyesírásellenőrző szoftverek, melyek sunyin és aljasul bejelölték a “felhigítás” szót, és nem átallották helyette a “felhígítás”-t javasolni.

     Hogy eközben a mosogatószerrel mi történik, talán már nem is fontos.

     Reply
 9. hozé

  Nem hiszem, hogy ilyet “csak úgy” ki lehet találni.
  Ehhez élettapasztalat kell.
  Grafit, akarsz róla beszélni?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.