17 thoughts on “ZSEBEDBEN

 1. Kim Dzsong dezso

  Kocsikulcs, tapasztalatlan lovag, vagtaban, cipzaros zseb, nem becipzarozva. Nem lett meg.

  Reply
 2. begyowsky

  Hogy amikor 1985-ben egy kiránduláson úgy eldobtam az osztály legutáltabb tagjának a ZÖLD bumerángját, és úgy berepült a susnyásba (visszatérés helyett), hogy azóta sem lett meg. Ki kellett fizetnem, de nekem megérte :D

  Reply
 3. Bubuc

  Tibor viszont higgadt marad stresszhelyzetben is és ez fontos. Bár erősen kopaszodik, ez lehet az elfojtott feszültség miatt.

  Reply
 4. toto92

  Nem cigánykerék, csak geocaching. Két órás körséta a 30 fokban, kocsihoz visszatérve kulcs sehol. A mázli csak az volt, hogy az indulási ponttól nem messze pihent a fűben.

  Reply
 5. rejtelmesrengeteg

  Erről az jut eszembe, amikor ecsémet farzsebében csodafonnal seggberúgtam. Majdnem agyhúgykövet kapott ijedtében.
  Na meg kb ilyen érzés félrelőtt, terepszín tollú nyílvesszőket keresni a nyáreleji gazban.

  Reply
  1. sakalbela

   Nekem meg az az epizód, mikor ~20 éve felszálltam a bécsi vidámpark egyik gépére walkmannel a zsebemben, aztán hirtelen elhallgatott a zene, mikor a készülék elegánsan kiugrott a farmerkabátomból azon a ponton, ahol a gép megállította az üléssort fejjel lefelé, úgy 5 emelet magasan. Atomjaira tört.
   Ja, meg hagytam el Nokiát is erdőben, aztán még 2 napig hívogattuk a számot, mire lemerült az aksi, hátha az arra járó vaddisznók felveszik.

   Reply
 6. PDA_FAN

  Klára nehezen bírja a stresszt, különösen, hogy láthatólag a pázsitfűfélék pollenje is allergiás reakciókat vált ki. Amit súlyosbít a napszemüveg, hiszen abban még az orráig se lát. A kulcsot így legfeljebb roppantásos technikával lenne képes megtalálni.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.