ELRÚGTA

Kedves Közönség,

Éppen az történik velem és velünk, hogy a tíz éves kerékpáros kitérő után újra a rajz lesz a prioritás. Az a tervem, hogy hetente legalább kétszer, de akár többször is frissüljön az oldal.

A történethez hozzátartozik, hogy elindult egy új blogom is, ahol szintén heti két, de lehet, hogy több rajz is kikerül majd. Figyelem, ez az utóbbi oldal fizetős. Ez azt jelenti, hogy a rajzokat csak akkor láthatod, ha havonta legalább 1 (egy) dollárt szánsz rá. Lehet több is az összeg, de 1 (egy) dollárért már egy hónapig látogathatod az oldalt.

Az itt megjelenő rajzok nem azonosak azokkal. Kellemes böngészést!
Az új oldal címe: www.patreon.com/grafitember

És akkor rurál kaland itt, e:

31 thoughts on “ELRÚGTA

 1. Grafitember Post author

  Kedves Közönség,

  Azt nem tudom megoldani, hogy mindenkinek jó legyen. A Patreon azért indult, mert nagyon sokan kérték és én nem vagyok saját magam ellensége. Most több előfizetőm van, mint amennyi könyv el szokott fogyni. A könyv irreálisan drága, ha nem nyomtatunk 1-2 ezer példányt. 3-5 száz példányban fogyott az utóbbi kötetekből.

  Ha a Patreon kényelmetlen/drága, azt sajnálom. Biztos van haver, ismerős, aki lementi jépegbe’ és elküldi neked. Azt az összesen 400 forintot havonta pedig idd meg az egészségemre.

  Amikor a Patreon frissül, frissül ez is. Szerintem ez korrekt így, többet nem tudok tenni.

  Éves előfizetést nem lehet beállítani az oldalon, csak havit. A világ többi részén működik ez így. De hangsúlyozom, a Patreon nem kötelező, csak lehetőség.

  Köszönöm.

  Reply
  1. Grafitember

   Azt elfelejtettem még, hogy nehogy azt higgyétek, hogy a könyvből arányaiban több bevételem van. Abból ugyanúgy részesedik állambácsi, mint a Patreon rajzokból, azzal a különbséggel, hogy az internetnek nincs nyomdaköltsége, nem kell a biteket raktározni négyzetméterben mérhető helységben, nem kell leltározni őket évente stb., stb….
   Ha valóban támogatni ahar valaki, akkor a Patreon egy fair dolog. Természetesen nem kötelező.

   Reply
 2. Kix

  Ha most arra, hogy az elmúlt 2 napban több ment el jattra, mint egy dodó, akkor azt mondom, geci keveset fizetek azért, hogy olyan művészetet lássak, ami érdekel is. Szóval én beszálltam a patrónus programba. (És lehet, hogy meg is van a karácsonyi ajándék-ötletem egy egyéni rajz formájában.)

  Reply
 3. szaszi

  A fzetős oldalon mennyivel több a komment,mint a freeGrafiton.
  Szellemi tőke pénzreváltását nem tudom / akarom /követni,de pár morzsát ejts ide is kedves művész.
  ÉS SOK SIKERT.

  Reply
 4. tibor

  Már egy ideje használom a patreont, nincs vele semmi baj. Feliratkozol, minden hónapban jön az sms a levonásról, egy levél hogy köszönik, és minden frissítéskor értesítés az új kontentről, ennyi.

  Reply
 5. sap

  Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal. Szívesen támogatom Grafitot, de ez a havi izélés eléggé ciki. És szerintem pénzügyileg is erősen szub-optimális a tranzakciós költségek miatt. Inkább Grafit hízzon a pénzemen, mint a bankok és az állam!

  Reply
 6. szaszi

  És akkor a fater dacol a fizikával,vagy egy hat pontos Sabelt szoríjja a bakho’ ?

  Csak azért kérdem mert ingyé van.Most. Még.

  Reply
 7. Bubuc

  egyetértek az előttem szóló napirajz rajongó kollegával, én is inkább könyvér’ ‘nák. persze a villanyossal sincs baj, havi egy sör áráért (+ÁFA wtf), de a könyv az mégiscsak könyv.

  Reply
 8. Tamás

  Csókolom. Egész évre nem lehet előfizetni akciósan $12-ért?
  Egyrészt, hónap végén el fogom felejteni, másrészt tök jó lenne évente csak egyszer kínlódni a fizetéssel…
  Danke.

  Reply
  1. cistron

   van olyan, hogy havonta levonja automatában az 1,27$
   bár én nem szeretem az ilyeneket, remélem nem vonnak le jogosulatlanul

   Reply
  1. Grafitember

   Az egyes verzió. Nyilván, amennyi időt, fáradtságot, pénzt, fiatalságot beletettem, nem hagyom veszni. De főmunkaidős, családeltartós tevékenységként totál bukó. Csinálom, de alapjáraton, hogy örömöm teljék benne.

   Reply
 9. rejtelmesrengeteg

  A bodom gyermekei falvédő hagyján…az, hogy pálinkán hallgatja a bodomot, még mindig hagyján. De a néne ráérős természete (szűk egy órája csak) és szembe lógó szemöldökeresze az igen erős!

  Reply
 10. Robi

  En szivesen fizetek erte, de ne kelljen mar 2-3-4-5-6 oldalra feljarnom a teljes eletmu megtekintesehez ha lehetseges. Szoval az indexes, akarmis stb-s rajzokat nem-e lehetne-e oda-e rakni-e, hogy egyben legyen-e? E!

  Reply
 11. NeverGone

  És akkor a bringa-ügynek vége is? Sajnálom, igazán minőségi termékek voltak! :( Még emlékszem rá, amikor argon-os hegesztőre (vagy valami hasonlóra gyűjtöttél).

  Reply
 12. mus

  Ezen most nagyon nyerítek. ROTFL. :)
  Köszi grafit, és nagy éljen, hogy újra aktív vagy. Persze a másik szemem sír, hogy a bringa biznyic nem szárnyal.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.