13 thoughts on “JOBBAN FED

 1. vaandor

  Értem én, hogy felnőtt egy(-két) generáció Mr. Bean*, de itt szerintem sem explozív falfestést, csak poloskaírtást látunk. A Héra festék a következő lépés lesz.
  A megboruló híradósok, az még epic.

  *ez meg automatikus ragzás, figyedoda!

  Reply
 2. Ermak

  Sejtem az alkotói motivációt…
  Tetűt vagy cérnagilisztát hozott haza a gyerek az iskolából, Grafit?

  BTW, meglep, hogy a ZindexNapirajzon nem került elő a Weinstein-Marton témakör.

  Reply
  1. Grafitember

   Van véleményem a dologról, de ahogy látom, merre eszkalálódik az ügy úgy gondolom, nem feszítem a húrt. Férfi vagyok, nem mindegy, hogyan nyilvánulok meg. Jó poént erről nehéz úgy megcsinálni, hogy ne sértsek meg vele valakit. Mindenki teli torokból nyomja a kéretlen véleményét, ide nem kell szerintem több.
   Pápai nagyon szépen lerajzolta a még lerajzolhatót, amikor magát a szereposztó díványt hallgatják ki. Nagyjából én is valami ilyesmit tudtam volna. Ha muszáj. De szerencsére nem az.
   A KFC-s verésre sem rajzoltam, mert elborzasztott a szarvihar, amit kavart. Nem, kösz.

   Reply
 3. Joskapista

  Rá kellett keresnem a Héra falfestékre, de így sem igazán értem ezt a rajzot.
  Most akkor mi köze az ágyi poloskának a Hérához, és a robbantásnak ahhoz, hogy ne hígítsuk?
  A Héra olyan kemény lenne, hogy hígítatlanul csak robbantva lehet szétteríteni? Dehát azt írják róla, hogy “kiváló eldolgozhatóság”, és, hogy nem, vagy csak nagyon kis mértékben kell hígítani. (Tehát maga a gyártó mondja, hogy nem kell hígítani, nem “Enikő”.)
  Aztán, ha ágyi poloska van, akkor miért festeni akar? És akkor már miért Hérával? Létezik fertőtlenítő meszelés, de annak a nevében is benne van, hogy MÉSSZEL kell végezni. Ráadásul a poloska ellen nem is ér semmit. Kihordja a bútort, de abban van benne a poloska, nem a falban. Poloska ellen gázosítani szoktak, más nem is nagyon működik. Régen ciánnal, ma fene tudja, lehet, hogy még mindig azzal.

  Reply
  1. begyowsky

   Szerintem az ágyi poloska scfak azért hangzott el, mert Klárának nem volt kedve visszaszámlálás közben magyarázkodni. Különben is, bocsánatot könnyebb kérni, mint engedélyt :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.