14 thoughts on “HÁROMSZOR

  1. Abc

    Az utolsó képre azért vártam volna, hogy a szövegbuborék ne takarja el a képet, hanem pl. egy füstölgő fejű némbert ábrázoljon.

    Kislány elég korán prostituálódik, elég alacsony tarifáért.

    Különben meg miért nem nagyi szopta le valamelyik másik tevehajcsárt?

    Válasz
  2. PDA_FAN

    Ugyanakkor vegyük észre, hogy nagypapi helyesen ismerte fel, hogy a mai tinipicsák szemében valaki csak akkor lesz figyelemre méltó, ha valami szokatlan, netán extrém tulajdonsága van. Vagy legalább olyan a dumája, amitől mindenki a földbe áll. Úgyhogy csatlakozom nagyfater véleményéhez: apjafaszát a kis rüfkének!

    Válasz
    1. Glizzer

      Amikor én voltam fiatal, akkor a tinipicsák szemében úgyanúgy csak az volt figyelemre méltó, akinek valami szokatlan vagy extrém tulajdonsága volt. A tinipicsák régebben sem voltak jobbak!

      Válasz
  3. Somebody Someone

    Ez a kis mese valahogyan annyira igaz… Drága nagymamám sztorijait kívülről fújjuk, aztán időnként bekattan neki valami, és egy eddig nem hallott „régiséggel” jön elő. Utána persze vissza a klasszikusokhoz.
    Nálunk ugyan hiányzik az „érdekbeszélgetés”, és ezzel az alaphelyzet bukott, de más színben, más formában olyan nagyon is valós és sajátnak érezhető ez a napirajz is.

    Köszi Grafit!

    u.i.: A falon lógó kép alapján a nagyinak lángoló vörös haja volt …

    Válasz
    1. Bubuc

      u.i.: A falon lógó kép alapján a nagyinak lángoló vörös haja volt …

      Az nem a kisunoka? Kicsiny gyermekkorban elkapott pillanat, papi kedvenc képe kedvenc unokájáról, ezért függesztette ki. Drága unoka már csak ezért sem szeret papival beszélgetni, mert szégyelli a képet, de már nem is kéri, hogy vegye le, mert belefáradt, meg amúgy is már kezdi kinőni a kisgyerekkori ciki pillanatok szégyellését.

      Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .