14 thoughts on “HÁROMSZOR

 1. Abc

  Az utolsó képre azért vártam volna, hogy a szövegbuborék ne takarja el a képet, hanem pl. egy füstölgő fejű némbert ábrázoljon.

  Kislány elég korán prostituálódik, elég alacsony tarifáért.

  Különben meg miért nem nagyi szopta le valamelyik másik tevehajcsárt?

  Reply
 2. PDA_FAN

  Ugyanakkor vegyük észre, hogy nagypapi helyesen ismerte fel, hogy a mai tinipicsák szemében valaki csak akkor lesz figyelemre méltó, ha valami szokatlan, netán extrém tulajdonsága van. Vagy legalább olyan a dumája, amitől mindenki a földbe áll. Úgyhogy csatlakozom nagyfater véleményéhez: apjafaszát a kis rüfkének!

  Reply
  1. Glizzer

   Amikor én voltam fiatal, akkor a tinipicsák szemében úgyanúgy csak az volt figyelemre méltó, akinek valami szokatlan vagy extrém tulajdonsága volt. A tinipicsák régebben sem voltak jobbak!

   Reply
 3. Somebody Someone

  Ez a kis mese valahogyan annyira igaz… Drága nagymamám sztorijait kívülről fújjuk, aztán időnként bekattan neki valami, és egy eddig nem hallott “régiséggel” jön elő. Utána persze vissza a klasszikusokhoz.
  Nálunk ugyan hiányzik az “érdekbeszélgetés”, és ezzel az alaphelyzet bukott, de más színben, más formában olyan nagyon is valós és sajátnak érezhető ez a napirajz is.

  Köszi Grafit!

  u.i.: A falon lógó kép alapján a nagyinak lángoló vörös haja volt …

  Reply
  1. Bubuc

   u.i.: A falon lógó kép alapján a nagyinak lángoló vörös haja volt …

   Az nem a kisunoka? Kicsiny gyermekkorban elkapott pillanat, papi kedvenc képe kedvenc unokájáról, ezért függesztette ki. Drága unoka már csak ezért sem szeret papival beszélgetni, mert szégyelli a képet, de már nem is kéri, hogy vegye le, mert belefáradt, meg amúgy is már kezdi kinőni a kisgyerekkori ciki pillanatok szégyellését.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.