21 thoughts on “KILENC SZŰZ

 1. cthulhu'scupoftea

  Kedves sátánista Tibrot azonnal szétszedték volna egy normális szektàban. Az őrnek meg kéztartás rulez. ❤ Egyik favoritom, folyton szétröhögöm magam rajta.

  Reply
 2. lazov

  Szerintem átbaszta a jóembert… ha állandóan jönnek oda, akkor csak igaz a dolog, az őr állítása szerint éves szinten 52 alkalommal esik meg a szeánsz. Namost, akkor mégsem csak egy félreértett szösszenetecske volt az Ötszög és Kecske adásában.
  Tovább megyek, az őr a látogató bevallott tájékozatlanságát használja ki, és tódítja tovább a hírt, bravúrosan rögtönözve. Vagy ha téves a teóriám, akkor jómaga is hallgatja a rádióállomást.
  Ez mondjuk elfogadható szakmai ártalomnak.

  Reply
  1. Lázin Miklós András

   Vitatkozom!

   Az “ide szarakodni” szerintem lehet tágabb értelmű. Például az egész sírkertet is érthetjük alatta.
   A kézfejre: az Őr akár Dzsémi Lanniszter is lehet a GoT-ból.

   Reply
 3. gxy

  Kézfej: Nem lehet, hogy azelőtt űrhajósnak készült? Amikor Elon Musk benyögte, hogy fellövi a Marsra a kocsiját, hátzzeg… lelki szemeim előtt már be is villant a Holzkoffer-reklám.

  Tímárpál: Van ügye ez a mondás, hogy hogy ejtsük ki a Nagy Öreg nevét… hát, nagyon óvatosan. Ezt a mellékelt ábra is alátámasztja.

  Reply
 4. Msmester

  Az “őr” feliratú sapesz mindent visz :D Te, ez nem az a srác, aki megszivatta a szobatársát azzal, hogy a Metallica előzenekara lesznek? Nyígok: :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.