25 thoughts on “A MAKK SAGA (3. befejező rész)

 1. Clapton

  Hát ez nagyon jól sült el. Mármint a fanservice. Pár napig nem vilt alkalmam benézni, sokkol a 3 új rajz. A koncepció. A részletgazdagság. Néha váratlan módon kell inspirálódni. Ahogy Swarczenegger mondta, sokkold a tested.

  Reply
 2. jabberwocky

  mindég végytam az időutazásra, de azért most megrettentem, mi van ha tűz ütne ki, tele kéne nyomni a gépet oltóg*civel jáhááájj

  Reply
 3. Tehetséges Ugandai Buzi

  BAKKER!

  Most ugrott be, hogy a “tucat” szó az jelenthet tizenkettőt is, meg jelentheti azt is, hogy tizenkettő-egy-tucat, vagyishogy átlagos!

  Tucatmakkú Jolge:

  Jolge pöcse nem tizenkét konkrét makkal rendelkezik, hanem csak egy – teljesen átlagos – tucatmakkal!

  Reply
  1. Ermak

   Pedig konkrétan tizenkét makkja van – ha beleszámítjuk azt, amit a sisakjában tart (és amit a mókusok már részben megkajáltak).

   Tucatnyi értelmezési lehetőség van itt, ahogy azt Grafittól megszokhattuk.

   Reply
 4. Béla, az állat

  Dear Grafitto, ha már fanszőrvíz, akkor lehetne-e szó arról e, hogy a halas-viziszörny-nénis trilógia is megkapja a befejezését, e?

  Reply
 5. bazsix

  Jól látom, hogy Jolge térkövezésről olvas a budin? A III. században? Rómába készül vendégmunkásnak?

  Reply
 6. Youkai

  A végén bejön a Twin Peaks….. anyám!

  Amúgy ügyes a Jorge gyerek , mezítláb van a budin, majd felveszi a cipőt, majd vissza zokniba 3 kockán belül.. mondom ügyes :P

  Amúgy félek megkérdezni, hogy ha a Faggyús bödöne megvolt még, s az az első masztinál szétmegy, akkor itt mik történtek még ???

  Reply
 7. PDA_FAN

  Tököm kivan ezekkel a bölcsészlányokkal. Összeolvasnak mindenféle baromságot, aztán még képesek az időgépre is befizetni, hogy kiéljék perverz vágyaikat. Szerencsétlen Jolle lehet, hogy most még asszongya, hogy E!, de ha Irén is akcióba lendül….
  Abba meg nem is merek belegondolni, ha netán bedöglik az időgép, és ez a két szuvas picsa ottragad… A vikingek elég hamar helyreteszik őket, oszt mehetnek fát hántolni az erdőre.

  Reply
  1. PDA_FAN

   Egyébként meg, Grafit, az utolsó képpel lebuktattad az egész csalást. Nincs itt semmiféle időgép. Ez egy jól működő, ám illegális vállalkozás, amelyik az ezoterikus bölcsészpicsákra építi üzleti modelljét. Már amikor vasfaszú Ernőke felbukkant a színen különös maszkban, akkor gyanút kellett volna fognom.
   Jolle valójában Ernőke, aki jó pénzért beteljesíti a hülyepicsák vágyait, nevezetesen, ha holdtöltekor a Tizenkétmakkú Jollével basznak, akkor jövő ilyenkorra királylánnyá változnak.

   Reply
 8. Konyvtaroslany

  Nem merem megkérdezni Grafit, hogy milyen, a födémen átszűrődő hangok ihlették ezt a képregényt…

  :-D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.