Hozz Dögöt! – 2017. július 22-én

Szar a ventillátorban:

Az Erdészet MA (19-én!) bírta bejelenteni, hogy mégis kérnek pénzt a területfoglalásért, mégpedig személyenként ötszáz forintot. 700 emberre jelentettük be a rendezvényt, hogy biztosan beleférjünk az engedélybe, ez (350 ezer) update: lealkudva, 210 ezer forint.
Egyébként is kalapoztunk volna egy kicsit, mert az infrastruktúrába is beletettünk egy csomó pénzt, de most kifejezetten kénytelenek vagyunk titeket megkérni, hogy ha csak lehet, dobjatok meg minket legalább egy ezressel. Akár a helyszínen, de akinek kényelmesebb utalni, az alábbi számlaszámra is küldheti:

CIB 10700244-01846609-51100005
tulajdonos neve: Varju Ágnes
közleménybe beírni: “NAGYRÉT”

Köszönjük

Grafit és a szervezőbizottság

 

Óriási, grandiózus, monstruózus Hozz Dögöt! fesztivál és piknik 2017. július 22-én, szombaton a Hűvösvölgyi Nagyréten, 11:00 – 20:00 óráig!

Megközelítés:

Autóval:

Ne gyere autóval, mert alig van parkoló a környéken. Ha mégis muszáj, akkor valahol a 61-es villamos vonalán tedd le az autót. Most sajnos pótlóbusz jár, arra szállj át, azzal gyere ki a végállomásig. Onnan lásd a tömegközlekedős leírást.

Biciklivel:

Hűvösvölgy villamosvégállomástól az Ördögárok utcán át vezet a bringaút, a Nagyrét utcánál balra, és kb. kétszáz méter múlva a Nagyrét utca – Villám utca kereszteződésénél bevezet egy keskeny térköves ösvény az erdőbe.

Tömegközlekedéssel:

Gyertek ki a 61-es villamospótlóval Hűvösvölgy végállomásig. Innen több lehetőség is van:

  1. a végállomás Budapest felőli végén keresd meg a zöld tornyocskás lépcsőt,

… azon feljutsz az úttörővasúthoz. Még mielőtt az állomásépülethez érnél, a sárga kuka és a fehér tábla között

…menj jobbra, az ösvény átvisz a sínek alatt, és kb. tíz perc sétával a Nagyrét túlsó felére érkezel. (Kék csík jelzés)

2) Ha nincs kedved sokat sétálni, a végállomáson felszállhatsz a ritkán járó 63-as buszra, annak a Villám utcai megállójában van a Nagyrét túlsó bejárata

3) …vagy eljöhetsz a sokkal sűrűbben járó 257-es, illetve 57-es busszal (ezek ugyanazon az útvonalon mennek körbe, egymással szemben). Ekkor a Széchenyi utcai megállótól kell négy percet sétálnod a Nagyrét utcán a Villám utcáig.

Mindez térképben összefoglalva: katt