Fesztivál Pléden 2018

Facebook event itt, de kérlek, olvasd el a többi szöveget is!

A buli megrendezése nem megy pénz nélkül. Kell fizetnünk a helyszínért, a hivatali ügyintézésért, a mobilvécéért, az áramért és még egy csomó mindenért akkor is, ha sok segítséget kapunk a csoporton belülről is. Az egyik út az volna, hogy belépőt szedünk, amiből kijön az önköltség, de ezt több okból sem szeretnénk. Egyrészt azért nem, mert akkor további pénzbe kerül a helyszín lehatárolása és a belépők elkészítése, valamint emberek kellenek az ellenőrzéshez – vagyis még drágább lesz minden. Másrészt és főleg azért nem, mert akármilyen kis összeget kérünk, lehet olyan helyzetben valaki, hogy pont emiatt nem jön el.

Ezért a tavalyihoz hasonlóan kérünk szépen titeket, hogy adakozzatok. Csináltunk egy külön számlát a rendezvénynek, ide várjuk a hozzájárulásokat. (Ha egy ezressel megdobtok, már az is sok mindenre elég, de előírás nincs, a legkisebb összegnek is örülünk.)

ERSTE Bank 11600006-00000000-77939928 (számlatulajdonos: Varju Ágnes)

A tavalyihoz hasonlóan monogramos formában időről időre közzétesszük a beérkezett összegeket, így mindenki fogja látni, hogy a pénze célbaért-e.
Elszámolás legfrissebb

Emellett ezen az oldalon fogjátok megtalálni a fontos információkat és a rendezvénnyel kapcsolatos legfrissebb híreket, néha nézzetek rá!

Köszönjük

a szervezők