33 thoughts on “AFFOGATO ADMIRÁLIS BOTJA F2_E04

 1. corry

  Ezen vagyok kibukva én is amúgy, paterfamilias, hogy nincs már egy valamirevaló kurva szakember. Bérgyilkosnak is már csak az megy, akit máshova nem vettek fel, aztán ha valahogy nyomtat is egy papírt, húz is el nyugatra; a zacc meg számla nélkül basz eléd hulladék-elfogadhatatlan munkát.
  Több MEO-cápát!

  Reply
 2. PP

  Tényleg nem szekálásnak szánom, de a tegnapi capitoliumi “eseménysor” és “szereplői” mintha a Grafit elméjéből lett volna kivetítve. Csak színesbe’ meg egy óceánnal arrébb.

  Reply
 3. Kryptozoon

  Különben meg nem kár a csókáért, úgysem érte volna utol a vitorlást, de meg nem is volt esze visszakérdezni, amikor a sejk csónakkal küldte egy olyan hajó után, ami már egy napja elindult, hogy “Mondd, te hülye vagy?”
  Kávé hatása alatt íródott a mű, egy vasárnapi ebéd után, azért lehet ez.

  Reply
  1. PDA_FAN

   Hadgyakorlatról még nem hallottál? Kimennek a közeli vizekre, ész nélkül pufogtatnak, oszt’ mikor elfogy a puskapor, boldogan hazavitorláznak. Ha több napos, estére behajóznak védett öbölbe vagy kikötőbe, nehogy éjjel kicibálja őket a vihar. Na ilyenkor elég a csónak.

   Reply
 4. Mus

  Aztaa. Úgy látom Grafit legutóbb Heathrown járt és megtetszett neki a távirányítós repülőgép-vontató. Személyes köszönet azért a rajzért. Ha legközelebb LHR-ra esz a jó sors, dobj előtte egy füst jelet. Hátha kapok dedikálást sörért :)

  Reply
 5. Cymantrene

  Az olajlámpás az álcázási célból lóg az árbócon? Mármint ha jól látszik hogy jön, akkor biztos nem akar rosszat?

  Reply
 6. cygnus

  Az utolsó kép a nézőtérről könnyeket csalt a szemembe a propellernyakkendővel, medúzahajjal, szódásszifonnal és leginkább a már előttem megénekelt pingpongozó puttókkal. :D

  Reply
  1. naebneerG

   Ha a Vígszínházban az Eszenyi-féle “Az öldöklés istene” darabban meg tudták oldani a b*szom nagy hörcsög mozgatását, akkor a Szecsői Színház miért adta volna alább egy hiperrealisztikus cápa bevonásánál? Mi, pötkeiek meg elbújunk szégyenünkben, hogy csak egy ücökre fussa’.
   Szóval, Szecsőn ez nem kihívás.

   Reply
 7. papugaja

  Ejnyedezső akár én is lehetnék.
  De lesz pénzem, pingpongozó puttókat pingáltatok a kastélyom mennyezetére én is!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.