71 thoughts on “CSILLOGÁS

  1. vájsza

   ésbazmeg centivel méri…
   vártam hogy kigyullad esetleg a csajon az olaj és szénné ég, vagy legalább egy életre nyomorék lesz (bár a lábai alapján már az), de a kisróka hanyag beszólása lezárta a történetet :D
   Ezt mondom. E!
   http://karcolat.atw.hu

   Reply
  2. Airman

   Éééééééééééééééééééééés a fénymérés MEKKORA!!!! Ember!!! Grafit, ezzel megalapoztad a JÓ hétvégémet!!!! Hasonlót kívánok Neked is, meg minden rajongónak!!!!

   Tehát:

   Grafitos hangulatú hétévgét!

   Reply
  3. Aztakurva!!! Tibi, RoboTibi, a kisróka és az olajoshájaspicsájú csaj egy storiban!!!! Ez ÓÓÓÓÓriási!! Az Atomba*áshoz hasonlóan ez már-már egy grafikai kieposz. Odabasz! A fénymérés mindentvisz! Bravó Graf!!!

   Reply
  4. shiNIN

   egy harminchat OMG…

   de a kisrókának valami frusztrációja lehet… kötözködik és helytelen testképizét közöl a cicával. nem értek én ehhez a szavakhoz, a lényeg az, hogy nem is hájas. nekem tetszik, persze ha nem napirajz lenne, kellenének rá lábfejek. meg ugye egy rendesebb fej (zsugorodós van neki, de nem néz értelmesen).

   Reply
  5. bodhisatwa

   Ehhe, érziek ügye, hogy a róka egy igazi antiszociálisan-frusztrált és malíciózus egy pöcs. Megfelelő epizódszereplő, nem marad le a többi játékostól, de élesíti a kontrasztot…

   Reply
  6. Motyek

   És kérem, megvolt! Volt vér, most volt pina. Befoghatjuk. E!
   Grafi, amit boka alá szoktál rajzolni a hőseidre, az mindigkülön fórumtéma. Most meg egy hegyben végződő lábfej! Hát ez hogy lehet???

   Reply
  7. shiNIN

   miazhogy “most”? grafit művészetének fontos vonala a stalkerlábú csaj.

   viszont a napirajz újabb teret hódított nálam. első alkalommal alkalmaztam forráskód kommentben napirajzos kifejezést (vákicsit)!

   Reply
  8. sTERNI

   De beszólt a kis Vuk… A fény mérés pedig tökéletes; minden hozzáértő tudja, hogy függőlegesen mérik, nem vizszintesen..

   Reply
  9. Jóska

   Ez a rajz alapjában tetszik, mondhatni kurvajó, de azt a robot nem-e lehetne-e kihagyni a további rajzokból?? Rohadtul utálom, olyan rusnya és idegesítő kinézetű!

   Reply
  10. Pepita

   Ez a kommentadag alapjában tetszik, mondhatni kurvajó, de azt a Jóskát nem-e lehetne-e kihagyni a további kommentelésből?? Rohadtul utálatos, olyan rusnya és idegesítő!

   Reply
  11. lamb

   Joska, egy tipp: ha meg a papir hatoldalat is emlited, akkor tobb eselyed lesz a kovetkezo rajzban cafathalalt halni. :)

   Reply
  12. Él

   A geci droidok a fejünkre nőnek! Tuti igaz ez egész terminátor sztori. Honnan tudaj a robotja, hogy centivel kell mérni a fényt? Honnan? Hát onnan , hogy iszonatosan előttünk járnak!

   Reply
  13. HalfDemon

   Nebantsatok a rokat, arrol nem tehet, hogy taszitja a szexualis deviancia – gyk: neki egyertelmuen csak egy masik roka jonne be, a csaj beszolasa foleg hogy durva antiszocialisan taszajtja, jol. Mintha aztmondana. Durvan. Egyebbkentmivan ,ha ez a roka lany? :P

   Reply
  14. Róka

   Ha lány lennék nem kérdezte volna tőlem a csaj, hogy szeretném-e megdugni, és nem azt válaszoltam volna, hogy hájas a picsája.

   Ui.: Aki rókás pólót akar, csináljon! Másnaposan ez könnyen megy!

   Reply
  15. Jóska

   Pepita!
   Az addig ok, hogy szeretjük Grafitot, mer’ nagyon rendes tőle, hogy itt ingyen rajzolgat nekünk, de azért annyita csak nem kéne már nyalni a seggét, hogy lebaszol HELYETTE! Majd megírja ő, ha nem tetszik neki, hogy utálom a robotját. Te, a magad nevében legföljebb annyit írj, hogy neked bejön a robot, vagy vmi ilyesmi.

   Reply
  16. lac

   kisróka utasíthatta volna a ribancot hogy kussoljon be azonnali jelleggel. :) persze az már szóismétlés ha emléxünk a kocka c. műre amitől azóta is tudathasadok.

   Reply
  17. Kataaa

   kis róka közkivánatra:D
   kurvajó..mégmégmég..birom a fénymérést..feldobtad a napom..meghalnék az unalomtóla melóhelyen:/
   pusz:*

   Reply
  18. H

   Érdekes, hogy eddig egy komment sem volt képes helyesen értelmezni azt, hogy: “Mi van kisróka? Megdugnál?”

   Nektek sose mondtak ilyeneket a csajok? :)

   Ez egy kifejezetten offenzív jellegű, mentálisan elpusztító szándékú beszólás, nem pedig felkérés keringőre. Kisróka riposztja zseniális.

   Reply
  19. shiNIN

   Jóska, beszóltál, s pepita beszólt. abszolút nulla erkölcsi alapod van emiatt seggnyalónak nevezni. viszont nem hiszem, hogy csak miattad kikerülne a robot grafit művészetéből =) nemtetszik, nenézd.

   Reply
  20. rókapásztor

   Hiába kedveljük a rókát. Kedves jószág az tény. Felettébb jópofán monnya: Oszt.

   Rókát még. JA Katatón róka. amúgy.

   Reply
  21. KISBENCE

   Lehet rendelni Kisrókás pólót?

   A fénymérés sem rossz, de ami eddig viszi az a dömper maci fejjel! Lehetne egy olyan rész, ahol a macifejű dömper a főszereplő? Lécci!

   Reply
  22. Lujza

   Istenem ez nagyon odabasz, A róka tényleg kurva jó fej, ááááááá a fénymérés. Grafit bazeg te egy idegen vagy de qurva jó.

   Reply
  23. aszexróka

   Az itt kommentelők akik demegdugnák a ponróhős nőket, fel se fogják őket cikiznék ki, csakhát ahhoz agy kéne, hogy felfogják

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.