21 thoughts on “KETTŐRE

  1. Rádiós

    A kétszer bekötött cipőt vajh’ mihez veszi föl, ha a vadászat során nincs a lábán? A Dürhövölgyi Bálba?

    Válasz
  2. corry

    Öröm sugárzik szét a szívemben a látványra, hogy prEvelin is vastagon kiveszi a részét a folyamatból. Hiába, matriarchális társadalom memminden!

    Válasz
  3. Morgótárcsás Fosógép

    Spanom mindkettő dürhővölgyi. Nem csinálták a csapdás fasságot meg a parittyázást messziről. Odamentek, fejbekúrták a terméskővel, ennyi. Megoldották a réten egy szál faszban egy bottal.

    Válasz
    1. PDA_FAN

      Egy fenét mentek oda. Meg se bírnák emelni kézzel. Vagy aszitted, fakocka? Bazalt az rendesen, fakockával szart se érnének. Vagy a dombtetőről lökték le, vagy volt már hajítógépük. Mondjuk, Reggie nem t’om, milyen cipőfűzőről hadovál mezítláb, de ha maga a fogalom ismert számára, akkor a hajítógép sem lehetetlen. Pláne, hogy van íj meg nyílvessző is, tehát van ott technika rendesen.

      Válasz
  4. rejtelmesrengeteg

    Horace valójában csak azért lett felhúzott íjjal a pépesre kövezett fejhez állítva, hogy ne okoskodjon bele a húsfeldolgozás folyamatába. Noha tény, hogy az állat a következő három életében halva születve reinkarnálódik ilyen fejsérülés után, de jobb a bazalt vigyázni, mint elb*szni a belezést.

    Válasz
    1. Béla, az állat

      Valszeg az, csak épp elég nem lesz semmire.
      Egy ekkora dögben legalább egy köbméter vérnek kellett keringenie.

      Válasz
  5. Cymantrene

    A cipő esetében pedig szerintem elég, ha az alsó és fölső félcsomó egymáshoz képest a matrózcsomó topológiáját követi, és nem a kofacsomóét.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .