25 thoughts on “DETUDTAM

    1. Fender

      bázze, vagy egy perc kellett hozzá h leessen h egy pókot éget. egy PÓKOT! lángszóróval! gyász

      Válasz
    2. v v j

      De tudtam bazmeg, de tudtam, hogy így jár a kis pondró.
      GROTUN… ilyen hangot kicsikarni egy macsekból bazze, meg is érdemli.

      Válasz
    3. jr3

      hát ezek a macskák már csak ilyenek. De pókot csak óvatosan irtani lángszóróval, mer’ kiégeti a szunyoghálót és aztán lehet ragasztani technokol rapiddal .. és ez most nem légbölkapott 5let. detéllegnem.

      Válasz
    4. krisssz

      először is velkam bekk, mesterúr, másodszor meg az ilyet annyira szeretem, mint ez is… full gyerekkor az egész: macsek visszafelé, de rámszólva, pók+csavarlazázó+öngyújtó… á bazzeg, te szerintem velem nőttél fel 1 udvarban :)

      Válasz
    5. Tibi (egy másik)

      „Bőnt” – ez büntet! Aki nem próbált meg még dezodort lángszóróvá átalakítani, az nem is tudja, milyen ez a hang. A hangutánzó szó több mint tökéletes, a pókot leperzselő szadista apuka figurája pedig nagyon beteg.
      RESPECT!

      Válasz
    6. E

      E! Előbb büntettem le egy rovart a falról ezzel a módszerrel:DD nem is emlékeztem rá hogy ilyenkor felrobbannak:DD köszi Grafit:) Felébresztetted gyermeki ösztöneim:DD

      Válasz
    7. nerazurri

      De fel van kurva a macsek, mar az elso kepen latszik, h a srac ilyesfajta viselkedese ingerli, habar ki van kepezva karletepesre!

      NAPIRAAAAJZZZZZ VEGREEE!!

      Válasz
    8. shiNIN

      mintha a garfieldban is 6 lábú lett volna a pók, nem? ez ilyen művészi szabadság. egyébként pedig pl a kaszáspókok hajlamosak a lábvesztésre. otthoni megfigyelés. fene se bántja őket, mégis.

      Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .