119 thoughts on “STRANDPAPUCSBAN

  1. Pít

   hibátlan rajz, de sajnos egyéb emlékek miatt nem tudok nevetni rajt :( Azért a csaj kellemesen bebünteti az övtáskás fáttert!

   Reply
  2. bébé

   KKkkk kilencedik!!!

   Amúgy a csajon a combközép-nadrág odavág ám, mint nagymama a palánkon a kiszárított tehénszart

   Reply
  3. levicsofi

   a kis strandpapucsos tökhülye most megkapta az arcára jól a tanítást. az öreg is rettentő rémesen ráfaragott, mert azt meg a kis melláda tanította be. s a végső tanulság ismét az élet magva ugye, mert hát van itt vér, szex és erőszak is gazdagon. jól van.

   (persze a motoros agyam nem dúl a vidámba, mert hát mégsem az indián ölte le a nyúllal a gyíkarcút, meg nem a ostobája pusztult most halomba, hanem most kérem egy semleges szereplő vére ömlött a földre, dehát az élet kegyetlen – ezt meg nekem tanította be a rajz, így végül mindenki boldog)

   Reply
  4. levicsofi

   bár ez itt ugye nem a fórum szekció, de mégiscsak van némi kolleráció az kommentek között, így megválaszolom az ide nem illőségtől is függetlenül (bocs grafit):

   strandpapucsban motorozni ugye pöcs dolog. mondhatni überpöcs. viszont a rajz tanulsága szerint, melyen kar leszakad, test szétvérzik és végül az egész leég a rossebbe – hát belátható, hogy a strandpapucs megléte emitt az motoros gúvadék életén semmit sem ront/segít.

   inkább javallom felfedezni az öreg helyzetfelismerése mellett a csaj még brilliánsabb kapcsolatát a világgal – mely dolgok a maguk szürrealitásában a halott motorost abszolút a mondanivaló égiszén áldozzák felfelé. ha persze az alkotás mégsem ementén született, a strandpapucs akkor sem oka jobban a dolgoknak, mint egy saru vagy egy tök brian isteni életének.

   Reply
  5. voodooo

   “Az elsôzôk miatt töltöm fel, hülye idôpontokban.”

   Attól még hogy vannak facsipeszek, nem kéne hogy ez AKÁRMIBEN befolyásolja a feltöltést.
   több nem facsipesz van, akik meg epekedve…

   Reply
  6. Szigorú

   Legalább beszélgettek kicsit…
   Egyébként pár hete fedeztem fel a napirajzot, nagy erőkkel olvasom a régebbieket, hát azok jobbak, mint ezek az újak, de persze ez csak hullámvölgy!
   Üdv!

   Reply
  7. band

   nekem a régi “vágóistván-szerü” vastagkeretes- lencse-téglalap-betükröződés baszta ki a biztosítékot illetve az elektormos szikra atzick-ozása, melytől begyullad az egész a gecibe strandpapuccsal 1ütt, mely 1ébként nagyon csúnyán rá tud égni a slattyogóra!
   :)

   Reply
  8. 51043

   valóban grafit, tényleg inkább faék. a facsipesz ahhoz képest egy bonyolult műszer, kérlekalássan.

   Reply
  9. enovak

   szerintetek Szigorú mi a picsáról beszél?
   eh, jöttem irni egy “obabasz”-komment, de elkeserít hogy ilyen faszkártyák járnak ide.
   dráma, Michel!

   Reply
  10. egyugyu

   Hiába, van akinek minden élethelyzetben a divat és a kinézet a legfontosabb.

   Strandpapucsos hülyének meg továbbra is úgy kell.

   Reply
  11. Mry

   Tisztelt Mindenki! (Különös tekintettel a MESTER-re!)

   Régóta nézegetem a napirajzot és hát igen teccik!
   Ezt már nem tudtam megállni (ülni?) szó nélkül, mivel én is motoros lelkületű ember vónék!
   Szép munka!
   Az edukácijós célzás még inkább!!
   Grat!
   E!

   Reply
  12. Pirc

   Nem csípőnadrág az? E! Minden esetre vezeti a szemet :) rendesen.
   Sült vér! Mint februárban a nagyiéknál… Fincsi mi?
   Az feltűnt valakinek, hogy a motoros forgalommal szemben közlekedik, egyirányú utcában?
   …ezt mondom…

   Reply
  13. benito

   jól sejtem, hogy az atzick! hangutánzó a vénákból a szívverés ritmusára kifröccsenő vér leírására használtatott?

   (használható továbbá kerti locsolóhoz és kifolyó rántottsajthoz is)

   grafit, szokásos.

   Reply
  14. Jozef

   Grafit ez nagyon ott van. a suneszen télleg a pinára csúszott nadrág, néha már az utcán azon csodálkozom, hogy a sunák még mit nem mutattak meg magukból, miért nem járnak tangában, vagy tesznek ki magukra egy táblát, hogy ba…l meg. az övtáskás fószer az is rulez. kis magyar jelenség, piacra menvén, fehér, vagy “mákos” póló, sörhas, övtáska, atomkirály!

   Reply
  15. lugosibelabacsi

   Fitymafekek! Ez egy kiba fasza rajz. Mert: a borulo pilota anatomiailag es dinamikailag tokeletes, es valoban az ovtaskat ha triko ala veszed, akkor kipirosodik a borod es vakarni kell. Az pedig hogy nem am segitenek neki, hanem okosabbak egymasnal, az pont olyan mint ti, a legjobban tetszik hogy kigyullad.
   Es a picsaig letolt farmer pedig a leg gyaszabb. A nonek pedig nem csocse van fent, hanem ott hordja a segget, ebbol a “puspokfalat” formacskabol kovetkeztetek a nyaka alatt. VLAHMANN! Es a mester csak nem birja megalni a nemet. Es azert lassuk mar be, hogy a csajnak meg a sortei is kilognak a gatyajabol bazmeg, inkabb oltozne mar vegre fol, vagy le, de ez igy semmire sem hasznalhato igy.

   Reply
  16. Tibb

   Jól gondolom, hogy ez az első napirajz, ahol a feketén és fehéren kívül más szín is megjelenik (már ha a szürke egyáltalán szín)? Ezt akkor ünnepeljük! Egyébként pedig micsoda egy rezignált kurva. Jó ez nagyon. O.

   Reply
  17. BiG

   Jajdesírok… Ez nemigaz, ez nagyont ottvan…
   Grafit, reméltem valami jót mára és megvan!
   A csaj csípőnacija… Grafit, a bula tényleg V alakúra borotválta a fanszőrét?
   Mellesleg aktuálkultúrilag is esszencia az alkotás! Balfaszmotoros, tipikusplázapicsa, övtatyósdroid… Ez már néprajz, wazze!
   Kék eget! BiG

   Reply
  18. levicsofi

   azért látni, hogy grafit immáron bárányokat terelő juhásszá avanzsálódik itt a kommentek során. szó sem róla, az érdem nagyon ott van, de lássuk be, hogy innen a felelősség is egyre nagyobb lészen az tanításban. nem lehet ám csak úgy odapöccinteni egy pacát a cerkával. de nem ám. itten kérem jelentése, tartalma és mondanivalója van mindennek :)

   ez egy cseppet sem baj – csak megjegyeztem.

   (persze a mester lassan túltöltődik infóval, s még az is lehet, hogy a kommenteket már nem is bírja olvasni. a következő rajz tán épp a kommentokoskodók vérének szétfreccsntése lesz egy übernagy plaffhhhhty zsíros-aortafelszakadó hangorkán kíséretében.)

   Reply
  19. vérzsiráf

   Vegyévissza levicsofi, ez itt nem a Bölcsészkar Háború-és-béke Tanszéke. Te is inkább rajzolnál!

   Reply
  20. bodhisatwa

   Ehhehhe! A motoros pedig szomorú húrokat penget lelkem húrjain. A tulokság fokmérője azért lehet a papucsos motoros és az övtáskás geci, nem? Óvatosan kérdezem, persze…

   Reply
  21. levicsofi

   vérzsiráf? nagyon bocs grafit, hogy ezt itt a Te alkotásod lábjegyzetén próbálom tisztázni, de hát itten szólítottak meg, mégpedig az én nevemen más személyében. Vérzsiráf urat kérném azonosítsa magát máshol, ahol amúgy is elér – s ha ezt a nevet tudja, akkor azt is hol érjen el – ha mégsem tudja, akkor lássa, hogy a nevem link is, s nem csak sumákság. Mégegyszer bocs grafit, hogy ezt itt dobtam. S persze a sok pofázásért is bocs. De hát nem szólsz semmit mester, nem irányítasz. Hogy menjünk így el akkor a picsába? :)

   Ja a kommentelőktől is bocs, akik jágeci, odabasz és Fecos rigmusokban kántálják a a tanítást – egyébként rá kellett jönnöm, hogy roppant szórakoztató a fan club is.

   S persze értem a célzást – bekussoltam. (olvastam a másik színes rajzosat is. Roppant kultúrált, de jó az is:)

   ((ez azért őszintébb))

   (((csak, hogy grafithoz szóljak, hiszen hozzá kell itt. bár egyre bizonytalanabb vagyok, hogy olvassa-e. teljes megértéssel – semmi kötözködés)))

   Reply
  22. boltos

   Mer’ mindenki mindenhez jobban ért, depedig milyen hülyék már, derült ki a történetből. Tipikus, magyaros, tanulságos. Kár, hogy nem mindenki halt meg a végén.

   Reply
  23. Friedrich Jánosné

   Mélyen igaz! Megfigyeltem, a mai szemérmetlen nőcskék tényleg mind úgy mondják, hogy FFFHASZ!

   Reply
  24. ponti_ak

   Kedves Grafit, engedd meg hogy aztakurva.

   Övtáskás Tibibácsi _jóhogy_ “edukál” (váháhhá!), nagy motoros betyár lehetett fiatalkorában, talán ezért örül annyira a VRÁPN!..SKŐTZ! (ez is mekkora már!) hanghatásoknak is, ahogy beröffen a gép…

   Fünf komma nojn.

   Reply
  25. FallenAngel

   Nemtom, hogy vettétek-e, de emberünk egy !tűzoltó!csap! mellett porlad el végleg, !strand!papucsban b+. Brutális :)

   Reply
  26. lugosibelabacsi

   levicsofi: buzlik a pofad a szarsagtol. Ne itt szerepelj bazmeg. Az jo hogy ebfogtad a pofad, maradj is ugy. Ismeteld szepen utannam, hogy: ……..
   Es ezt gyakorold most 2 evig, kosz.
   Had ne szarjak be a fejed kepetol, meg a szarnyalkas blogodtol. hatartalan szeretettel.

   Reply
  27. lyanoka

   Sirály :)

   Az elsőzőre meg annyit, hogy ne bántsuk meg a facsipeszeket ezzel a méltatlan összehasonlítással. Mondjuk úgy, hogy a faék az elsőzőhöz képest integrált áramkör…

   Reply
  28. tz

   vrááááheőőőőő :D
   ez a legjobb gyógyír most a hangulatomra, amikor rámdurrant a rántott máj a forró olajból.
   még egyszer tehát:
   heeeeeehörrrrghháááháááhááá :D

   Reply
  29. GX

   akár tükör utca akár nem, a motoros mindenképp szembejön (ha a tábla a jobb oldalon van akkor a busznak balról kell jönnie a motoros meg jobbról jön)

   Reply
  30. oss

   engem csak az nem hagy nyugodni, hogy ez vajon egy MV F4, vagy egy szerencsétlen Hyosung GTR? nagyon nem mindegy! (előbbiért megszakadna a szívem!)

   Reply
  31. csibra

   Reméljük ezt sok strandpapucsos menőmotoros is olvasta, és magára veszi az övtáskás edukálását.

   csibra.nem.strandpapucsos

   Reply
  32. levicsofi

   lugosibelabacsi:
   2007. 07. 31. 13:36
   levicsofi: buzlik a pofad a szarsagtol. Ne itt szerepelj bazmeg….

   Ezt most tényleg kell? A blogomtól nem vagyok nagyra, csak merem vállalni magam. Ha jól látom Te nem. Grats nagymenő

   Reply
  33. grafitember

   Ez onnan jött, hogy bicajozás közben elment mellettem 5 (öt) centire egy olasz fiatal, Hayabusán (akik nem motor, azoknak: gecinehéz, gecierős, gecidrága), fehér pólóban farmerben és papucsban. Én magam nem motorozok, meg nem is tudok, de általában ezek azok a csávók, akik alatt “beszitál” a motor, és amikor felteszik egykerékre, akkor csattanva teszik vissza, illetve ők azok, akik bukósisakban beszélgetnek és közben rángatják a gázt, mindezt az ablakod alatt, éjjel. Berágtam, rajzoltam.
   A nagypapának meg IZS-e volt régebben, de BMW blokkal, onnan tudja.

   Reply
  34. aham, értem… akkor az olajfoltot mintegy aláképzelted, mondhatni a tudatalatti vágyak kivetítése :-D
   és a negypapának nyugodtan lehetett P20-asa is, azzal is tudhatta…

   Reply
  35. Gabe

   Ahoj!

   Eddig nem nagyon szóltam be… de az “edukál”… Grafit, grats. Az olvasás után valamiért a baszki szó jutott eszembe. :)

   Reply
  36. Gabe

   Ahoj!

   Eddig nem nagyon szóltam be… de az “edukál”… Grafit, grats. Az olvasás után valamiért a baszki szó jutott eszembe. :)

   Reply
  37. ferikkk

   Nem értem , hogy hogyan lehet valaki ilyen hüje, mint te grafit :D
   Megint jót röhögtem , kössz ;)

   Reply
  38. lugosibelabacsi

   Levicsofi!
   Moricka kerdezi az anyukajat. Anyu, hogy lehet az, hogy a te borod szine feher, az apu bore szine is feher, en megis neger vagyok? Hat kisfiam, ha lattad volna hogy mekkora buli volt, orulnel hogy most nem ugatsz. Erted? Maradj meg egykicsit, na!

   Reply
  39. Adri

   Ezen nehéz felülemelkedni. Még mindig ráz a röhögés. :)
   Ráadásul a bácsi pontos j-vel mondja a tökhüjét…

   Reply
  40. oss

   oké, nem MV (most figyeltem meg a teleszkópot), megnyugodtam. viszont öreg fater ahogy heherészik, az nagyon állat. ahogy meg a motoros pofán csúszik, az olyan elemi erejű, hogy nekem fájt.

   Reply
  41. cat

   ez nagyon nagy!
   a durvaságok ellenére még mindig belefér a 12-es karikába :-D
   szerencsére nem bukik ki a nadrág alaól némi “leszállópályás” pamacs

   c

   Reply
  42. crunchiebite

   nekem az a kis szünet tetszik, amikor a motor csak szikrázik, serceg, mielőtt kigyullad. mondjuk soha a büdös életbe nem fog a magyar nyelvben születni még1 olyan tökéletes hangutánzó szó, mint amikor fater égeti a falon a pókot sprével és öngyújtóval: BŐNT, de a vlahmann sem nem rossz. mint valami nyergesvontató-márka.

   Reply
  43. udi

   rovidgatyaban, starndpapucsban azert is jo Hayabushan motorozni, mert hiany van az ertekes szervekbol. (vese, tudo, sziv, miegymas…)

   Reply
  44. tamsa

   mellettünk Horvátországban a szerpentinen húzott el egy motoros srác pólóban farmerban. bakancs volt rajta de ez nem óvta meg attól hogy négy-öt kanyarral később kitört nyakkal feküdjön az út szélén… szitu lényegileg ugyanez. olajfolt, szkápulátzzz, védőkorlát. a bukósisak az út túloldalán landolt. nem volt szép látvány…

   a rajz meg legyen edukatív példa minden nagymotorosnak! essz…

   Reply
  45. Rás

   OFF:
   Tibb – 2007. 07. 31. 9:06

   a szürke nem szín, mint ahogy a fekete és a fehér sem…

   ON:
   az olajfoltot nem kell odaképzelni, Ikarusok alatt simán reális egy buszmegben is.
   Extra kis nüansz, hogy tlejes legyen a plázapina kép: a csaj végig nem veszi ki a kezét a seggéből…

   Reply
  46. kompakt killer

   az igazán eredeti a csaj arckifejezése, de inkább a szeme, meg a szája állása.
   remekül passzol az aktuális történésekhez, ebben van aztán a savaborsa.

   Reply
  47. Batka

   Az a helyzet, hogy szívesen látnám az összes rohadékot így, vérben égve, amelyik éjjel egykor ráhúzza csutkára a ház előtt. És nem magam miatt…

   Ez a rajz megint szükségletet elégített ki.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.