121 thoughts on “BEBÓLINT A GUMIZSIRÁF

  1. obsi

   A kis Tibi azt, hogy E?
   Az egér az ablakzsiráf mellől jött? Csak mer tocsog… (meg kacsa meg tartályautó is)

   Reply
  2. Viktorka

   Fürdött az anyuka a kisgyerekkel, és játszottak, mígnem a kiskölyök bebólinttatta a gumizsiráfot anyukának. Akkor kapta a pofont, aztán anyuka bekómált. Ezt mondom.

   Reply
  3. alus777

   Semmi szöveg,de aprólékosan kidolgozot részletek….amikben a cselekmény ,mint a letünt idő délibábja bújkál….megkövült mozdulatok a csend szívéböl a végtelen felé,a fájdalom és a tovatünö emberi érzések térbefagyott szobra…..de mi a kettébaszott qrva életért nincs mostanában Bimbo csoki?

   Reply
  4. Rigor

   – Gyorsankálmánlevegőtfelülről, mielőtt megfullad a zsiráf!!!!

   – Ráadom a zoxigént akkorhúzzdki Tibi 2-re, 3!

   Reply
  5. ertelmetlen_nevu

   Nem hinném hogy Ernőke édesanyja lenne az áldozat. Inkább a fasszal a vasbetonerkélybe-ágyazódós epizód monokinis hölgyére tippelek. Mindenképpen érdekes ugyanakkor, hogy Ernő hogy jutott olyan pozícióba, amely ily közvetlen fizikai kontaktushoz vezethetett. A bajba jutott högy által szorongatott CSIPOGÓS kiskacsa ugyanakkor arra enged következtetni, hogy egy közös – mindjettejük intellektuális szintjét kielégítő – játékos pancsizás állhat a háttérben. A hölgy nyilván nem gondolta, hogy Ernő ilyen előrehaladott állapotban van, már ami a nemi érést illeti. Nyilván. Bár a fürdőkád szélén található gyertya, felveti a tudatos romantika lehetőségét is.

   A képet szívesen dícsérném, de már így is túl hosszút írtam. Ez az én verzióm, nemtudom mennyire közelíti meg a valóságot.

   amugy kár volt elolvasnotok :)

   Reply
  6. Adam

   A történet mindjárt összeáll bennem, egy kulcsrészlet hibádzik. A síros faszi mit tart a kezében, amire a rendőr mutat ott? E?

   Reply
  7. Viktorka

   Tényleg, mennyire primitív vagyok, hogy nem figyelek a részletekre.
   A 13-as, értelmetlen nevű hozzászóló elmondta azt az igazságot, amivel egyetértek, amíg nem tudok jobbat.

   Reply
  8. fütyike

   kimitmond pályázatra:
   Rendőr: Maga nyomta?
   Tibi: Csak a gombot a telefon
   Ernőke: E?
   Néni: Eeeeee….
   Maszkot tartó: Legyőzöd!
   Csipeszes: Nabazz, beszakad a feje.

   Reply
  9. 123

   “- Gyorsankálmánlevegőtfelülről, mielőtt megfullad a zsiráf!!!!”

   na ez szerintem tényleg ilyen napirajzos szöveg lett hozzá :DDD
   Ernőke feldagadt arca nagyon nagy :D

   Reply
  10. neménvoltam

   szerintem erno egy kurvaval kejelgett, a kepen lathato segedeszkozoket felhasznalva, de a csaj nem birta a tempot es mentot kellett hivni. a rendor nem egyertelmu, talan a sikitozas miatt oket is kihivtak…

   Reply
  11. lugosibelabacsi

   Ernoke alkoholt fogyasztott.
   Belerakta a pinaba a patkanyt bazdmeg ez undoritobb mint egy japan undorito film. Es a kisteherautot is. Illetve nem. hiszen lathatoan a no picsajaban a zsiraf van es nem mas, tehat a patkany csakis analis uton kerulhetett a nobe. A kisteherauto pedig nyilvan akkor oralisan, mert azert forditha talan meg undoritobb lenne, de ezen a szinten igazabol mindegy is. Namost az otlet az volt, hogy a zsiraf utan beprobaljak a kacsat is, de a zsiraf beszorult, es ettol a no befordult. Sikosito nem leven, tusfurdot hasznaltak. Namarmost a tortenethez az is hozzatartozik, hogy a no az Ernoke anyja, a siro feri pedig az apja, aki sokaig dolgozott, es mar csak a jelenetre ert haza. Ezt ernoke hatodik szulinapjara klapta egyebkent az anyjatol, meg azert mert nagyons suzomoru neki hogy vasfasza van. Ernoke pedig kurvara nem erti, mert nem is az o otlete volt, mert o inkabb nezte volna a story of ricky avi-t a pc-n. Ez a legjobb mell eddig! Grat

   Reply
  12. bend

   a zsiráf szemmel láthatólag még lélegzik! :)
   meg nemisaz bazmeg, hanem a flegmán dohányzó mentős – nyilván már látott ilyet – azonnal a megfelelő szerszámot választotta az idegen test testnyílásból való eltávolítására!

   Reply
  13. NightHunter

   Rendőr: Hát éves vasfarkú gyereket, felügyelet nélkül?
   Apuka: Ha már a farka köré tekert villanypásztor sem tartja vissza?
   Oxigénpalackos mentős: Mocorog még?
   Csipeszes: Még mindig…

   Reply
  14. invad3r

   Odáig megvan h Ernőke és a szembeszomszéd romantikus fürdőt vettek és ernőke felnyomta neki a játékait, de hogy az apuka, a telefon és a rendőr hogy jön képbe az még nem tiszta

   Reply
  15. vakker

   *

   baszoooooooooooooood

   nem
   is
   merek
   belegondolni
   hogy
   mi
   a
   lubickolós izé
   történhetett itt!
   :D

   csak annyit, hogy szemellenzős
   zsernyák rulllz! :P

   Reply
  16. Cz

   Jó ez tetszik de azon gondolkodtunk haverommal hogy sokkal jobban bejön a régi valhaogy más volt a feelingje. tudom hogy azt kérik hogy vér,pina,apámfasza de ha van mg ilyen jó poen mint ez:
   /wp-content/uploads/119_azeri.jpg
   vagy a százért akkor nyomasd azokat is mert jobb és mert mondjuk sokan vannak akik nem irnak ugyan de jobban tetszik nekik a valamivel finomabb (igaz hogy ott is van állatság) de egyedi humor.. ä!

   Reply
  17. Nevermore

   A pezsgő tényleg bebuktat! Románc volt itt! A vasfaszra pedig zsiráfot húztak óvszer helyett. Ilyen szimpla. Az egér pedig éppen egy tartályautónyi sajtkrémmel télakolt a hűtő felől, de a látványtól sokkot kapot, és áttért a menetírány szerinti másik oldalra.

   Reply
  18. Yanou

   Itten egy sima beavatási szertartás sikerült félre. Szomszéd nimfomán maca átinvitálta Ernőkét egy kis hancúrra, mivel jómúltkor látta, hogy még a kredencet is szétkúrta otthon. Ernőke átjött, fürdővíz elkészítvén, nimfomán tsaj megmutatta mik fel nem férnek a punájába, de azt nem sejtette, hogy a pont a feje mögött égő gyertyák annyi oxigént égetnek el a közvetlen légtérből, hogy mihelyst az orgazmus határát súrolja ő, akkor az erős izgalmi állaponak köszönhetően megnövekedett légzésszám már nem tudott kielégítő mennyiségű léget juttatni a tüdejébe, így elbódulódott és lecsúszott a víz alá, aholis Ernőke épp ténykedett a gumizsiráffal…
   Az eleddig passzív Ernőke megijedvén a jelenet abszurditásától, elszaladt idösapjához, akipedig azon nyomban kihivta az összes három számból álló segélyszervezetet telefonon, miközben elhelyezte kézlenyomatát főhősünk arcán jól…

   Reply
  19. Jóska

   “Mi van Ernőkére csavarva?”
   Mi, bazmeg, hát törülköző, mi más volna?

   A palackban meg nem oxigén van, gyászok, hanem dinitrogén-oxid, és attól kábult el a csaj, nem a zsiráftól!

   Reply
  20. Jóska

   Az én verzióm az, hogy a csaj egyszerűen véletlenül beleült Ernőke egyik játékába. A többi játék meg azért vizes, mert azok is a kádban voltak, de az esethez nem sok közük van. És Ernőke ugyanazért kapta a pofont, mint a betonkeverőkattanásban szenvedő japán kissrác: rossz helyen felejtett a játékát.

   Reply
  21. zokos

   Szerintem:
   Aneszt: Remélem ez nem az egyik kínai olmos szar már megint!
   Csipeszes: Foggjálrá, én meg kikapom, engedjé rá egykis lido-t. Asszonyomcsaka kezével szoríjja!
   Apa:uugy gondoltam hogy épp itt az ideje, de a visításkor rögtön….
   Rendőr: Ugye tisztában van azzal, hogy csak szabványos készülékről befutott hívásokat fogadhatunk!

   Szerintem, most nem vagyok formában.

   Reply
  22. Klucksize

   Mennyire örül a szívem, te jó ég… ERNŐKE megint, és vasfaszán úgyanúgy csillog a napfény, mint korábban. Ernő nem más, mint közös jövőnk záloga. Mikor eljön az ideje, pólót kérek :)

   Reply
  23. KISBENCE

   Ebben a háztartásban mindösszesen ketten élnek: Tibi, meg a csaja.(Két fogkefe)
   Szerintem az történhetett, hogy a tibi sokáig volt el. Ernőkemeg…
   De lehet, hogy a zsiráfot nemis ki akarják húzni a célszerszámmal? Cseles.
   Gondoljatok bele, a pezsgősüvegből kb 2 dl pezsi folyt ki, a poharakban van 1,5-1,5 deci cumo, a többit a csaj nyomta be. Ernőke meg csak akkor érkezett!
   A csaj nembírja a piát, ennyi.

   Najó, Grafit, valld be, hogy csak céltalanul rajzolgattál, aztán várod, hogy mi alakítsuk ki a sztorit…
   :D

   Reply
  24. melan

   na. a helyzet az, hogy a 42-es jozzászóló Yanou közelíti meg sztem a legjobban a helyzetet, annyit még hozzá, hogy a rendőr nyílván nem hiszi el apuka verzióját, miszerint vasfaszú ernőke lenne a ludas. erre utal atelefon és a rendőr szigorú képe, illetve ernőke arcán egy kókora pofon nyoma apukától.

   Reply
  25. Leninbf

   EEeee …előbb beszáradt picsájú öreglányok Tarzan kiszáradt ondójával … most meg Ernőke + lubickolós borotváltpinájú pederaszta ( anyuka ? ) néni gumiállatos sex…

   hmm

   Minden OKÉ otthon Grafit ? :))

   Amúgy kidolgozott , zsír THX

   Reply
  26. Darázska, a darázs

   Nevermore verziója eleddig a legkedvezőbb számomra…mert lusta vagyok agyalni…

   De a csapokból kidolgozott fejek, főleg a svájcisapkás-építőiparimunkás.

   Csodálatosság!

   Reply
  27. mstipee

   Félresikerült Ernőke első randija, az van itt kérem. Gondolom gyermeki ösztönök által vezérelve bepróbálta a lukba a játékot, hisz nem tudhatta szegény gyermek mire is való az (ugye a balkonos jelenetben nem láthatta a pinát, e!). Ekkor a hölgy egy finom jobbost intézett a gyermek orcája felé, abba meg bennemaradt az E! kifejezés. Aztánmeg vki hívta a mentőket (mivel az Ernőke még kicsi, neki nem hittek vón.), kijött a rendőr is, valszeg azé mert először Ernőke próbált telefonálni, és ugye ammég kicsi (Mitmond? Bejeszojuut a zsijaaaf a lyukjabaa Mimaga, értelmifogyatékos? De bejeszojuuuuutttt)szóval zsernyák jón leellenőrzi mifaszvan, kb ennyi. Meg hogy mit mondanak? Lófaszt se mondanak, ez csendélet.

   Reply
  28. mstipee

   Félresikerült Ernőke első randija, az van itt kérem. Gondolom gyermeki ösztönök által vezérelve bepróbálta a lukba a játékot, hisz nem tudhatta szegény gyermek mire is való az (ugye a balkonos jelenetben nem láthatta a pinát, e!). Ekkor a hölgy egy finom jobbost intézett a gyermek orcája felé, abba meg bennemaradt az E! kifejezés. Aztánmeg vki hívta a mentőket (mivel az Ernőke még kicsi, neki nem hittek vón.), kijött a rendőr is, valszeg azé mert először Ernőke próbált telefonálni, és ugye ammég kicsi (Mitmond? Bejeszojuut a zsijaaaf a lyukjabaa Mimaga, értelmifogyatékos? De bejeszojuuuuutttt)szóval zsernyák jón leellenőrzi mifaszvan, kb ennyi. Meg hogy mit mondanak? Lófaszt se mondanak, ez csendélet.

   Reply
  29. mstipee

   ” az email cím megadása kötelező” -> ahán tehát ezért nem küldte el a komment.
   megadom emil, erre kéccer megy el
   BE-SZA-ROK miez? grrrr

   Reply
  30. toto92

   Szerintem egyszerűen csak annyi történt, hogy Ernőke kurvázott. A csaj besértődött, felpofozta Ernőkét, aki viszont megmutatta szerszámát, így a csaj belement. Aztán a kezdetleges eszközöknek hála történt a baleset. Közben hazaért Ernőke apja is, aki hívta a rendőrséget, és a mentőket. A rendőr meg elővette fia akciója miatt.

   Reply
  31. én

   Körülbeblül olyan értetlenül állok az egész jelenet előtt mint Ernőke… Csak engem nem pofozott fel senki, és nincs vasból a faszom…

   Reply
  32. 32fogamvót

   Ez történt az előzőekben:

   Ernőke vakrozsdát vélt felfedezni a szerszámán.
   Elkezdett ezért drótkefét keresni, de csak gyertyákat és egy üveg pezsgőt talált.
   Áthívta a szomszéd macát rozsdátlanítani (gyk: kefélni), de mielőtt az elérte volna a kádat (ez nem a nefürggyéleee esete), rálépett a tankerre, ami kicsúszott a lába alól és röptében elgázolta a patkányt. A maca hiába kapta el a kacsát és a sampont, megkapaszkodni nem tudott és seggreült, bele a zsiráfba.
   Ekkor lépett a színre a papa, Uri Geller (vö.: a kagyló hozzáragadt a telefonhoz) és lekevert Ernőkének egy sallert, mert ellopta a pezsgőt. Ezután felhívta a mentőket, de mivel a 112-t hívta és közben ordított Ernőkével (“Majd adok én neked lopni te büdös kölök!”), kijött a rendőrség is a BBQ-partiról szalasztott önkéntes mentők mellett.

   Reply
  33. Cicamica

   A no nem lehet kurva, mert akkor miert pofozta fel Ernoket. Vagyis egy kedves lany, apu egyik ismerose (ha nem a csaja). Ernoke addig konyorgott, amig a csaj maradt vele otthon altatni, amikor apunak kesoig volt dolga. Eloszor aszitte, hogy a csajt leveszi a labarol a romantikus kornyezet, de nem, hanem pofon. Erre az esetre tartogatott egy doglott patkanyt, a csaj elajult, innentol kezdve fajultak el az esemenyek.

   Reply
  34. Circular

   Ázze Grafit! Nekem csak az tűnt fel, hogy így az utóbbi pár kép eléggé… khm… perverzre sikerült. A puncitéma jó… A mórickában :). Tibi, Szultán, 7 méter, és a flex-szel szétbaszott tetőből kiálló csonkok nekem az igazi napirajz. Csak ennyi. De azér jók:).

   Reply
  35. anger

   Azotta Tibi kezében vasaló, hogy elsimítsák az ügyet. Merthátugye holnap iskola…
   És senki nem mond semmit, mert erre nem számítottak.

   Reply
  36. longstar

   Apu könnyezik. Amolyan tehetetlen “én nem tehetek róla, normálisnak születettt, kéremszépen” könny. Vagy nem.

   Reply
  37. DanZi

   kimitmond pályázatra:
   Rendőr: Ezzel hívhat pszichológust is?
   Tibi: Kihívtam már a mentők.
   Ernőke: E?
   Néni: lihi lihi…
   Maszkot tartó: …mondjuk a multkori a pumpálós vízipuskával sztem viszi a prímet…
   Csipeszes: Ja bazmeg, a zsiráfot sajnálom.

   Reply
  38. Koop

   Rendőr: Ilyent már láttam az őrsön. Hányvonalas?
   Apa: Duál.
   Ernőke: E.
   Lány: Nyühhőőő
   Maszkosmentős: …van rángása. Tárkony, és?
   Fogósmentős: Pacalba tárkonyt, ázz?

   Reply
  39. piell

   sztem ernőke egy perverz szadista állat, nem látszik…., pedig perverzebb, mint a pedofil szomszéd néni…..ezt mondom uff

   Reply
  40. piell

   de ha összeesküvés elméletet játszunk….akkor a fi teljesen ártatlan :D….a testbeszéd mindent elárul, sztem kapcsolják rá egy hazugságvizsgálóra. eeeh?

   Reply
  41. Caisse d'Eparnge

   K. Grafit! 1 éve behalok ezeken a rajzkoon, de…mára némi hiányérzetem támadt. Gondolok itt elsősorban Szultánra, a Gébicsre, und so weiter. Mi lett velük? Szivesen hallanék felőlük :)

   Üdv for all

   Caisse d’Epargne

   Reply
  42. Szerintem

   Ernoke artatlan. Mikor a folnottek rajottek, hogy a zsiraf nem mozdul, hogy elkeruljek az egest, megmartottak Ernoket a vizbe es adtak neki egy pofont, majd kihivtak a mentoket.

   Reply
  43. tbh

   Azért mégis csak bunkóság ilyen trükkel növelni az oldal látogatottságát, hogy nem írod le, mi a megfejtés mi meg naponta 30-40-szer kattintunk rá, hogy megírtad-e már a megoldást… :I

   Reply
  44. everytimez

   Egyszerű a megoldás :-)Anyuka a kádban pezsgőzött, megakadt a szeme a gyerek zsiráfján, erre eszébe jutott, hogy valamit be kéne vágni a puncusba, mert Apuka már régen járt ott.. Kicsit hezitált, de győzött a vágy és az alkohol, becsusszant a játék. Ekkor jött be Pistike, aki meglátta, hogy hol a zsiráfja. Erre felizgult, egymásnak estek, de mivel még nagyon kezdő, nem volt elég jó az ágyban (jelen esetben a kádban)Anyuka megpofozta, erre Pistike visszanyomta Anyába a zsiráfot, aki erre vaginizmust kapott, mert mégiscsak milyen gáz… Apuka hazaért és hívta a mentőket :-)

   Reply
  45. Villon.hu

   2 fokkefe 2 lakóra utal.
   Apa telefonnal otthonosan mozog a fürdőben, a sok játék fiára utal, a nő nem itt lakik.
   Ernőke arcán a saller férfias munkának tűnik. Nő gyereket amúgy sem üt, pláne a képen látható helyzet kialakulta elött, közben, vagy után.
   Sztem bébiszitterre bízta apa a gyereket és ők játszották megszokott játékaikat. Ernőke búrája mellett a kérdőjel hangsúlyos. Nem érti, miért a pofon. Ők mindig így játszanak.
   De hogy mi történt???
   És miért a telefon???
   Grafit, help E!

   Reply
  46. default

   (első kommentem:) Vagyakár apu anyuval nekikezdett volna egy rommmantikus fürdőzésnek, aput hívták üzletileg így késett a bemenetellel, a kisTbike bejött és a részeg anyuval elkezdett játszani ami alagutasba torkollott majd eldurvult (anyu nagyon bebaszott már? kisTibike is kortyolt???)… anyu aléló sikolyára apu bejött a telóval és intlzkedett: pofon, gyerek kiszed, stb…

   Reply
  47. h

   Én csak azt nem értem, hogy micsinál a telefonzsinór vége. A csatlakozót Ernőke nemigen használhatta fel szexuális célra, vagy szegényes a fantáziám?

   Reply
  48. Golyo

   A zsiráf láthatóan az első volt a sorban, őt követte a kisegér és a kisautó; különben minek a szerszám a mentős kezében?

   Reply
  49. Coyote

   kellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszusorkellideisahosszuso

   Reply
  50. who the fuck?!

   Na, én megfejtettem.

   A felnőttek romantikázni készültek a kádban (lásd pezsgő, gyertyafény). Viszont a gyermek a kádban felejtette a gumizsiráfot, amibe a hölgy (anyuka? alkalmi szerető?) szerencsétlen módon tragikus hirtelenséggel beleült. A gyermek nem érti, hogy egy zsiráfottfelejtésért miért kell ekkora pofont kapni.

   Reply
  51. Laczos

   Az intézkedő rendőr véletlenül nem Furulya tizedes? Vagyis most már legalább őrmester, mert áldozatos, szakértelemmel végzett munkájáért előterjesztették kitüntetésre, aztán gondolom, elő is léptették :-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.