BETEKERVE

Sziasztok,

 Ne haragudjatok, hogy ismét ürülék a téma, de azon gondolkodtam, hogy a csengôre térdelô emberfajta mire gondol? Hogy a hetedik percben a csengô halkabban szól, mint a tizenegyedikben? Te magaddal viszed a klotyóra a telefonodat? Ha nem, és csörög, akkor gondolsz arra, hogy ez lehet életed legfontosabb hívása?  Voltmár, hogy de?

Nade tessék, tudom sokat vártatok rá, akkor betekerve, remélem tetszik. Holnap ismét, aztán most hétvégén is pótolok, mert nekem is sok volt rajz nélkül a böjt!

 

97 thoughts on “BETEKERVE

 1. Benedek Nagy

  Régi motorosok tudják ám, hogy ez egy igen régen készült, rég publikált rajz, és egy kis idő után arra is rájönnek, hogy április elseje miatt van ez. Najó, magamról beszélek.

  Reply
 2. shiNIN

  nekem természetesen a nadrágzsebemben van a mobil (nem tudom, hogyan lehet máshol tartani, a felháborodott nőket pedig nem értem “mindig leteszi, mire végre megtalálom a táskám alján…”), úgyhogy ott van a tett színhelyén.
  de szinte sosem hív senki, nem vagyok én oly fontos ember, az ismerőseim pedig nem tapadnak rám annyira. de ha otthon vagyok, akkor nincs a zsebben s néha eszembe jut, mi van, ha hívnak? semmi, de attól még eszembe jut néha…

  amúgy rég voltam itt, mert nem volt rajz, meló meg igen, és fokozatosan csökken az idekandikálásom, ha nincs új rajz. teljesen beáll, aztán 2 hét múlva katt és 3 új. annyi más dolog van a világon, ami megtekintésre érdemes…

  Reply
 3. atlantifal

  A visitbritain nem “szar”, és egyáltalán nem egy kategória, attól hogy mindkettőt grafit műveli. Nagyanyám is szokott csinálni lecsót is, bejglit is, mégsem hiányolom a mákot a paprika meg a paradicsom között.

  Reply
 4. lugosibelabacsi

  itt fingszag van…. nelkulem semmire sem mentek igaz? ez szimpla matek. 3 kilo korul mindig van rajz… de ti annyira elettelenek vagytok mint egy darab ko bazmeg. nyomorusagos ures szaraz a lelked. budos szag arad beloled, es szaraz por. szurke dohos kohoges vagy. rucskos elhalt borfelulet. szamodra mar nincs remeny.

  Reply
 5. Öcsi

  OPPÓ kurva élet , ma sincs friss rajz, a rezignált életbe légyszi legyen új, mert nincs ami agyilag kikapcsolna egyetem után! :)

  Reply
 6. gaaz_rezso

  Na figyelj vadbárány! Nem értelek most ezt itt minek? Talán át kellene kissé értékelni nem úgy gondolod? Ahelyett hogy ezt csinálod, de vedd már észre hogy nem ez a lényeg! Remélem már sejted!

  Gaáz Rezső
  htxp://gaazrezso.freeblog.hu

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.