BETEKERVE

Sziasztok,

 Ne haragudjatok, hogy ismét ürülék a téma, de azon gondolkodtam, hogy a csengôre térdelô emberfajta mire gondol? Hogy a hetedik percben a csengô halkabban szól, mint a tizenegyedikben? Te magaddal viszed a klotyóra a telefonodat? Ha nem, és csörög, akkor gondolsz arra, hogy ez lehet életed legfontosabb hívása?  Voltmár, hogy de?

Nade tessék, tudom sokat vártatok rá, akkor betekerve, remélem tetszik. Holnap ismét, aztán most hétvégén is pótolok, mert nekem is sok volt rajz nélkül a böjt!

 

154 thoughts on “BETEKERVE

 1. Benedek Nagy

  Régi motorosok tudják ám, hogy ez egy igen régen készült, rég publikált rajz, és egy kis idő után arra is rájönnek, hogy április elseje miatt van ez. Najó, magamról beszélek.

  Válasz
 2. shiNIN

  nekem természetesen a nadrágzsebemben van a mobil (nem tudom, hogyan lehet máshol tartani, a felháborodott nőket pedig nem értem „mindig leteszi, mire végre megtalálom a táskám alján…”), úgyhogy ott van a tett színhelyén.
  de szinte sosem hív senki, nem vagyok én oly fontos ember, az ismerőseim pedig nem tapadnak rám annyira. de ha otthon vagyok, akkor nincs a zsebben s néha eszembe jut, mi van, ha hívnak? semmi, de attól még eszembe jut néha…

  amúgy rég voltam itt, mert nem volt rajz, meló meg igen, és fokozatosan csökken az idekandikálásom, ha nincs új rajz. teljesen beáll, aztán 2 hét múlva katt és 3 új. annyi más dolog van a világon, ami megtekintésre érdemes…

  Válasz
  1. w

   most meg feszt csipog meg nézheted meg hogy a napirajz csoportban új képhez szólt hozzá Ilona Csupai akinek csirkelábas műkörmös budibankészült profilképe van.

   Válasz
 3. 79188

  De a lecsó sokkal szarabb mint a bejgli, és ha egy bejglibárban lecsót adnak akkor bizony felhúzom magam.

  Válasz
 4. atlantifal

  A visitbritain nem „szar”, és egyáltalán nem egy kategória, attól hogy mindkettőt grafit műveli. Nagyanyám is szokott csinálni lecsót is, bejglit is, mégsem hiányolom a mákot a paprika meg a paradicsom között.

  Válasz
 5. lugosibelabacsi

  itt fingszag van…. nelkulem semmire sem mentek igaz? ez szimpla matek. 3 kilo korul mindig van rajz… de ti annyira elettelenek vagytok mint egy darab ko bazmeg. nyomorusagos ures szaraz a lelked. budos szag arad beloled, es szaraz por. szurke dohos kohoges vagy. rucskos elhalt borfelulet. szamodra mar nincs remeny.

  Válasz
 6. Öcsi

  OPPÓ kurva élet , ma sincs friss rajz, a rezignált életbe légyszi legyen új, mert nincs ami agyilag kikapcsolna egyetem után! :)

  Válasz
 7. gaaz_rezso

  Na figyelj vadbárány! Nem értelek most ezt itt minek? Talán át kellene kissé értékelni nem úgy gondolod? Ahelyett hogy ezt csinálod, de vedd már észre hogy nem ez a lényeg! Remélem már sejted!

  Gaáz Rezső
  htxp://gaazrezso.freeblog.hu

  Válasz
 8. vadbárány

  A rajzmegvonás miatti frusztráció rőszakhullámot indított el a közösségben. Coyote szívem, nem kötexem, figyelmet hívtam fel, számolási hibádra itt. Buzi meg már csak ivaromnál fogva sem lehetek.

  Válasz
 9. Szelemen Endre

  Miért tűnt el a spitfire?
  Talány.
  Ezt a rejtvényt a gébicsben ki kell tárgyalni.

  Válasz
 10. zsán

  graf tényleg elég ha csak beirod hogy ‘jotékonykodjatok a kurvasok idötökkel’ minekünk az is jo de ez igy gyász

  Válasz
 11. Komment Elek

  red87-nél a pont, ha rajzot nem is, de egy kommentet igazán megérdemel a nedves közönség, mielőtt teljesen bekattan a napi 15-szöri napirajzra kattintástól…

  Válasz
 12. red87

  kérünk szépen beígért rajzot! vagy legalább egy komment, hogy mivan! vagy mivan… amúgy álat. ez.

  Válasz
 13. Kákalaki Akka

  Egy újabb kedvenc, vele tipikus napirajzos szitu: munkahelyen megnéz, röhögést orron keresztül tompít, úgy csinál, mintha csak köhögött volna, bámuló kollégákra zavartan visszabámul, belül pedig némán folytatja a kacagást…

  Válasz
 14. Jóska

  Grafit, basszus, inkább ne ígérgesd a rajzok időpontját, mert itten várjuk, mint zsidó a messiást, aztán akkora csalódás, hogy még napokkal a beígért idő után sincs semmi!

  Válasz
 15. Voodooo

  Igen. Átérzem én ezt.
  De nem tehetünk mást a vérzivataros időkben mint hogy várunk, és mellőzzük a havirajz jellegű kommenteket mert én se „dolgoznék” gyorsabban ha beszólogatnának a köcsögök.
  Addig aljasítsd magad az archívval amég nem tudod kívülről! én is ezt teszem

  ui.: Deráérek baszki!

  Válasz
 16. accID

  Igen, elkeseredtem. Régóta megy ez így. Megértem, hogy sok munka van, megértem, hogy sokadrangú a napirajz, hisz élni – pénzből – kell. De mindig jön a fénysugár, az ígéret, kedv, remények, Lillák… Becsúszik, hogy nem tudod tartani a szavad. De olyan nincs, hogy sosem vagy rá képes. Ha segget csinálsz a szádból, az senkinek sem jó.

  Válasz
 17. Voodooo

  AccID!
  Valszeg nem vagy bunkó, érzem én az elkeseredettséget a szavadból, de ettől nem lesz jobb!

  Enovak: messze még a tél és a hideg levegőben szálló pipafüst napja.
  Annál is inkább, mert a haverom részegen atomjaira zúzta a műszert!

  Válasz
 18. 79188

  Lónak a faszát beléd, análisan. Ki haverkodik?
  vadbirka: Egyébként meg 198, de faszt kötekedtek, ha akarok 400ig megyek.
  Faszom. Buzi banda.

  Válasz
 19. lugosibelabacsi

  De te mer haverkodsz mindig kojot??? Ne adjal mar igazat, mert az olyan kibaszott ego toled… Tudod ez olyan mit amikor mesz az utcan, es egy labatlan ember gordeszkan gurulva csimpaszkodik beled hogy: „Baratom, baraaaatom, varjal meg kerlek, baraaaaatoooom….” XD

  Válasz
 20. Tibb

  Ha már ennél a kellemes témánál vagyunk, nincs valakinek javaslata, hogy hogyan kell szart
  gyűjteni, mert ezekben a modern budikban azonnal eltűnik az anyag a víz alá, onnan meg elég
  problémás kilapátolni. Egyébként egy vizsgálathoz kell, eladtam a szaromat és a véremet. Az ára öt. (ezer)

  Válasz
 21. V

  Visitrbritain a Borgias…:) amikor minden zenész 15 bandában nyomja, de ez most méééék??! :) Karaj!

  Válasz
 22. V

  Merghus:tuti, hogy a pollent rázza, Koop-nak igaza vagyon. Tipik celofános-kardvirágos fíling: mindegy milyen színű cuccban vagy, mindegyiken szarul mutat a sárga por és baszik kigyönni mosásnál.

  Válasz
 23. Csabeeboy

  Ejnyje mar. Ennyi lenne a szellemi kiteljesedesetek csimborasszoja? Hova lett a szeperzeketek?

  Olvassatok konyveket :)

  Válasz
  1. Rickson

   Most így hirtelen a pizzafutár jutott eszembe… :D
   „…rátolom még ez a pepperónist” …vagy mi? :)

   Válasz
  2. winters

   3 esetben csöng a telefonom.
   ha szarok
   ha fürdök
   ha az emeleten van és én lent kajálok.
   mióta magammal viszem őket ide azóta nem hívott fel senki.

   Válasz
  3. BadGuy

   Én egyszerűen nem jövök ki a budiból amíg nem végeztem el a dolgomat tisztességesen. A nagymunkához idő kell.

   Válasz
  4. Viktor

   Az elszáradt virág a falon is nagyon odabasz. A lakótelepi csengők pedig tényleg azt mondják: bitang

   Válasz
  5. v v j

   :-)))

   Ha a mobil nálam van a retyón, akkor tuti, hogy a vezetékes szólal meg. Jó, az is hordozós, de mekkora perverzió lenne már azt is bevinni…

   Válasz
  6. Pizsama

   Jah, mikor retyón csörög, és attól fosol hogy kurvára hallatszani fog, hogy klotyón vagy, mert visszhangzik, mint állat, és ezért kinyitod inkább az ajtót, de attól meg 1 órával később is terjeng a szag a lakásba, fujj!

   Válasz
  7. Silverwing

   Ez a kibaszott technokrata világ átka baszki. Bemegyek szarni a munkahelyemen (mert ugye ott az ember nem a saját hanem a cég idejét szarja el), viszem privát mobil, szolgálati mobil, csipogó, belépőkártya, URH rádió+újság+cigi+kávé mert ugye ezek nélkül nem szarás a szarás. Bemegy, telók zsebbe, urh fogasra csíptet, gatya letol, leül, rágyújt, korty kávé, izmos gitt és akkor baszki amikormég le se nyeltem az első kortyot de már placebo alapon gecire beindult a gitt, na AKKOR hogy rohaggyon meg AKKOR keresnek. CSörög a mobil, sms a másikon, csipog az a szar, vibrál és majdnem kiesik a gatyazsebből a klókefe mellé , majd üvölt az URH , kló akusztikában kellőel felerősítve azaz még az alattam levő emeleten hugyozó kretén is tudja hogy baj van és hogy én épp szarok. Arról nem beszélve hogy el kell vágni a kábelt, kirázni a gigagyíkot, elnyomni a mezitlábast és lehajtani a kávét majd két marék papírral lehúzni a glettet, végül rohanás, kézmosás és tipli. Aztán a kibaszott liftben leér a sebtiben behajított kávé és fosnom kell, aztán rájövök hogy az URH ottmaradt, és a csodálkozó undorral a szarszagomon fintorgó kollégát interjuvolom meg finoman hogy MI A FASZ VAN? Ez a szopás baszki nem a faláb…Azóta lekúrok mindent az asztalra osztán míg ki nem szartammagam apám én aztán az atyaúristennek nem vagyok elérhető. És ha bejönnek utánam a klóba hát magam alá nyúlok és egy marék szarral biztos kisminkelem a köcsögjit. Na. Ezt mondom.
   Hiányoztá Grafit ÁZZEK’!

   Silverwing

   Válasz
  8. zerge

   jó hogy már más is észrevette (#16) nem is igazi tizespanel amiben nincs ilyen posztindusztriális-minmimalista virágtartó. az ilyen alatt mindig volt egy lomtalanitáskor a „huszonkettő” elől elhozott Májusegy Bútorgyár asztal és két piros műbőr borítású szék. hamutartó,benne szotyihéj.

   Válasz
  9. PAStheLoD

   Hát, előfordult már, hogy WC-ről rohantam ki telefonálni.. volt, hogy a telefont vittem a WC-re.. aztán mostanság meg nem is tudom, azthiszem hogy inkább jellemző rám, hogy beviszem a mobilt..

   :]

   A kommenteket olvasgatva látszik, hogy az emberiségnek még le kell számolnia ezzel a kisebb „problémával” :D

   Válasz
  10. President

   Szóval ez már foglatl,de valóban Silwerwing megérdemelne egy helyettesi pozíciót:D

   Válasz
  11. vakker

   aztapittsaaaaa!

   ez nem ép… :D :D

   meg a nyanya, hogy

   húzza a szoknyáját,

   nehogymá szaros legyen…

   :P :P :P

   Válasz
  12. fraki

   Az a foscsík pont olyan ívben görbül, mintha fölfelé kanyarodna. Ezért azt hittem először, hogy egy fölgyűrődött szőnyeg széle.

   Dehát kiderült, hogy fos.

   Válasz
  13. pazola

   ” Tudtam, hogy fosol, ugyhogy ne haragudj, hogy igy selyempapirba van betekerve csak ”

   :DD

   Es nekem kell ilyen cigi, ami negyed oraig is ugyanugy nem eg el!

   Válasz
  14. werkele

   igen a telefon CSAK akkor szólal meg, ha:
   – alszom
   – szarok
   – fürdök
   – vagy ha egy évben egyszer végre szexelek

   Válasz
  15. Jokeva

   Miért van az, hogy a visitbritain-os képeknek nem látom az alját? 1024×768 felbontás, teljes méretre rakva, se melóhelyen, se otthon :((((
   HELP!

   Válasz
  16. Voodooo

   Látom ez hiánypótló mű volt!
   Ha szarás közben keresnek, akkor az idegesítő , viszont ha alvás közben, ráadásul mérhetetlen faszság miatt, akkor az vérszomj!!!

   És az megvan mikor kurvailledelmesem leveszed a hangját a suliban, aztán hetekig úgymarad?

   Válasz
  17. vadbárány

   Technikailag vajon hogy csinálta, hogy az előszobában anyagiasult foscsík nem a bokára eresztett gatyában helyezkedik el? Guggolva araszolt az ajtóig? Akkor érthető a 10 percnyi, vendégek által foganatosított ajtóban várakozás folyamatosan csengetve. Éétem.

   Válasz
  18. Tygriss

   Ez az a négyemeletes? 60-as évekbeli? Főzelékszagú? Mozaikpadlós?
   Amúgy nem olyan ütős.

   Válasz
  19. sys

   Hát ezen beszarok! :-D
   Akit nem rángattak még ki végtelen hosszan csengető alienek a sloziról, nem is erre a világra való! ;-)
   Gratula, kiváló mű!

   Válasz
  20. crunchiebite

   ” Tudtam, hogy fosol, ugyhogy ne haragudj, hogy igy selyempapirba van betekerve csak ”
   pazola, ezek a grafitos átkötések, mi? egyébként meg egy egyszerű szimfónia sem ég el negyed óráig, ha nem gyújtod meg.
   a virágtartó a legjobb. szerencsére én csak vendégeknél láttam ilyet…

   Válasz
  21. JozefTibi

   Tibi télleg igazi kábelt tolt! :)

   egyébként télleg így van. viszem a telót a rötyire meló közben, órákig próbálom igazítani a nyugodt szarás időpontját, de tutira akkor keresnek ezren, vagy a többi sötét kolléga , aki nem látja a piros jelzést a budin, elkezdi rángatni az ajtót. a kurrvaanyja, olyankor még jó, hogy ülök a rötyin, mert mindég rámhozzák a frászt. az volt a lexebb, amikor a fejvadász hívott a rötyin. nem zavarom? ááá, nem, nyugodtan tudunk beszélni, csak kicsit visszahangzik :) de akkor tényleg az volt életem fontos telefonja, fel kellett venni.

   Válasz
  22. oss

   bazz, ez naturalisztikus!

   és mikor lesznek majd megint báránykás-fátyolfelhős idillek?

   Válasz
  23. oss

   a probléma létjogosultságát persze nem tagadom, engem anyám hív ált. szarás közben hogy jönnek át és mit főzzön…

   Válasz
  24. 79188

   köszi Grafit, már hiány volt!

   A mobilt én kiviszem magammal, hogy mindenki azt higgye hogy én nem is szoktam szarni, csak fontos ember vagyok és telefonálni járok, bizniszeket intézni. Mondjuk visszaéréskor a szarszag beárul. Meg az a szopó ha pont akkor nyerek golfban amikor mások is benn vannak, mert jön a tapsvihar és éljenzés, aztán a röhögés visszafojtása közben akarva-akaratlanul is de el kell feleznem a kábelt a rengetegben.

   Válasz
  25. Lecsós

   A másik kibaszott véglet amikor megnyomja a csengőt, mire kimégy már hét emelettel feljebb jár a vadparasztja.

   Válasz
  26. Silverwing

   Nem is igazi férfi aki csak egy szál cigit visz ki a szaráshoz.
   Ha van idő akkor kiolvasom national geographicot is. Na és persze zsebben a doboz cigi.Az egyetlen probléma az hogy amikor az ember valaga elkezd zsibbadni a deszkán akkor vagy le kell lépni, vagy helyezkedni gyakran…Weheh
   Sok rutintalan…

   Válasz
  27. bodhisatwa

   A szarás komoly előkészületet igényel és igen, minden zavaró tényezőt ki kell iktatni. Itt csak ketten lehetünk, a medve meg én. Ez ennyi…
   (habár a céges higénikus deszkakörüli-zacskótekerős cucc mindíg elveszi az otthonosság érzését. Nem is értem a 10másodperces szarókat, egyébként. Azt úgy hogy? Ehh…)

   Válasz
  28. band

   a leszáradt lépcsőházi virágot a lécrácson vagy kovácsoltvasra hajazó feketére festett összeheftölt vaspálca kombináción a múltkori kocsmai nád-kompozícióhoz tudnám csak mérni – egész egyszerűen fántásztikus!
   :)

   Válasz
  29. Koop

   Lehetett volna még árnyalni azzal, hogy a Tibi által alkalmazott ajtónyitási eljárás során (kilinccsel kézben visszalépéses megoldás) az ajtó egyszerűen szétmázolja a fost a padlón (legyező alakban) Tibi mögött. De így is zseniális.

   Válasz
  30. Ajacied

   Levágtátok,hogy a szarcsík még lehet,hogy Tibor seggével erős összeköttetésben van,csak a combja miatt nem láccik? :)

   Válasz
  31. slodo

   nekünk az ajtócsengő ilyen irdatlan idegesítő, éles baszomanyád kürthang. és bazmeg az ilyen „nincs eladó antikbútoruk?” legények nem restek 10 percig nyomni, amikor épp szarok, csak egy alsógatyám van elöl, nem találom a normális gatyáim. egyen méhet. mind.

   Válasz
  32. pazola

   ” crunchiebite: 2007. 09. 14. 9:12 ”

   Affranc! Tenyleg! Csak az agyam nem tudta ertelmezni a szajbantartott cigit gyujtas nelkul. Lehet, hogy igy kellene? Bentebb lennek ezerrel havonta..

   Válasz
  33. Cicumicu

   Hogy akkor klotyopapir lapulna a selyempapirba csomagolva?

   Naon tetszik ez a kis jelenet.

   Válasz
  34. zerge

   JOKEVA(#34) görgővel klikk az ikonra és akkor nem flesses képnézegetőben nyilik meg hanem uj ablakban simán.

   Válasz
  35. G

   áá bazz… néha jobban röhögök a hsz-eken mint magán a rajzon.
   ennyi nem normális embert egy helyen :D

   Válasz
  36. enovak

   jelentkezzen az, aki a csütörtökit olvasva elhitte, hogy pénteken lesz rajz! :)

   nem baszogatásból, csak tényleg olyan tipikus hogy nem lett :)

   Válasz
  37. Koop

   Szerintem az első képen Jolán a POLLENT sepri le magáról; jellemzően „a k*va anyját gyűrje tele ez is, hogy pommost” arckifejezéssel. Mondom.

   Válasz
  38. zion

   miért van körbemetélve a fosós? :)rasszizmussal vádolt a moszad hogy nem szerepelteted a zsidók nemes népét? tudtam én hogy téged is megtalálnak egyszer

   viva la resistance!!

   Válasz
  39. zion

   miért van körbemetélve? :)
   sejtem: rasszizmussal vádolt a moszad mert nem képviseltetted a zs1dók nemes népét a műveidben! tudtam én hogy téged is megtalálnak egyszer!

   Válasz
  40. zion

   sorry a double-post-ért, azt hittem a zsidó szóra beindult a szűrő… volt már rá példa a neten

   shalom

   Válasz
  41. Cicumicu

   Sztem az orajat razza a nyanya. Megallt? Felcsuszott? Igy kell felhuzni, mert nem quartz?

   Válasz
  42. Szten

   Azt még senki nem vette észre, hogy hétvégén SOHA nincs új bejegyzés, szóval esetleg nem is kéne várni? :D
   A hétvégi pótlás nyilván úgy értendő, hogy akkor rajzol, és majd felkerül, ha már a hétköznap felváltotta a hétvégét.
   Nem mellesleg azóta sem mi teszünk szivességet azzal, hogy őt olvashatjuk…

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .