ÖLNI MEGYEK

Kedves Közönség!

Szeretném megköszönni a rengeteg komment! Nos, igen, nem mondanám, hogy a melegszügyű nirvánára készülünk fel, amikor a hazatérésről beszélünk. Nem lesz egyszerű, de itt sem az, a részletekbe nem szeretnék belemenni most. Viszont gondolva a kandallós megfejtéseitekre, mellyel nagyon sokat segítettek, most bátorkodnék mást. Ha esetleg van nektek elfekvőbe’ balatonendrédi parasztház-típusú ingatlan, és meg is válnátok tőle, akkor kérlek jelezzétek. Nem baj, ha felújításra szorul, a lényeg, hogy pár hónap alatt lakhatóvá lehessen tenni, aztán pedig szépen folytatni amíg pöpec nem lesz. Pénzünk nincs, de amíg hitelképesek nem leszünk, szívesen bérelnénk is. Apropó hitel, ezügyben is lehet, hogy adhatnátok tanácsot.

De addig is, rajz:

Hehe, de a héten viszont már erőszak lesz. Aélet kemény. Jó éjt!

87 thoughts on “ÖLNI MEGYEK

  1. zotyo

   :D:D:D:D
   Napraforgó örzi a motor! :D
   Jó a szerkója az öregnek.. khmm… akarom mondani a szakemberúrnak..

   Nagyon jó!

   Reply
  2. Putyur

   Antennaárbóccal még nem próbáltam rexezni, de biztosan érdekes lehet. :-D Főképp ha az ellenfél egy katanaval lép csatasorba. Respect.
   (“… balatonendrédi parasztház-típusú ingatlan …” – nem kicsit szűkítetted le a kört… :-/ Azért majd nézelődök, ha már ingatlanos vagyok.)

   Reply
  3. fatonk

   Szia grafitember!
   Szívesen mondok okosat hitelről, ha gondolod, mailezz!
   Egy hűséges napirajz-függő első kommentje

   Reply
  4. Andoc

   háhá, ez tetsz, ilyen motor kéne nekem es:) de odébbhúzták a rex asztalt, mi lesz most a tűzvédelmi menekülő útvonallal? :D

   Reply
  5. szürke_tapir

   Már hogy volna rex, mikor egy árva lik sincs rajta? Igaz, a karambolbiliárdban meg gomba nincs… pláne 2—

   Reply
  6. kz

   Hello!
   En javaslom, hogy szerezz valami megbizhato hitelkozvetitot, vagy inkabb tobbet is, sok fejfajastol tudnak megkimelni, ha jol csinaljak a dolgukat. Es altalaban erdemes egyedul is szetnezni, mert ezek az arcok is csak a bankok egy reszevel allnak kapcsolatban, plusz vannak koztuk tehetsegtelen koklerek is. A PSZAF honlapja jo kiindulopont, sok-sok info van fent.

   Reply
  7. rrroka

   @kz: hitelközvetítő? MINEK? amikor úgyis a banknál fogsz a 600 papírral szaladgálni, akkor minek bevonni még egy embert és perkálni neki százezreket vagy százalékot? pénzkidobás. semmi olyat nem tudnak amit ne lehetne megtalálni.

   Reply
  8. a!

   Tévén keresztül! De szép is lenne! Azért az öregnek a fűzős csizmája felvet bizonyos kérdéseket. Bár ha személyes ismerősöd a kölcsönnel kevesebb gondod lesz. :D Eccerű halandó nem kér kölcsönt ha nem akar élete végéig rabszolga lenni ezt tudnod kéne ezért mentél ki nem?

   Reply
  9. forter

   azabaj, maszter, h hitelt nem szabadna felvenni, mert kiszívják érte a véredet is. addig, amíg van, annyit, amennyi van.
   hitel nélkül meg nehéz lépni előre, ha nem pénzkupacon ül az ember.

   de ha muszáj, minél nagyobb önerővel csináld, sok bankos véres-beles-disztroj napirajztól mentheted meg a világot :)

   Reply
  10. Yikez Bálint

   ÉDESET ISZIK A ÓRIÁSMEGTORLÓ!

   Pókerasztalon rexgombák közt snookerezni katanával és antennarúddal, ez odabasz.

   GRAFITNAK: linket kaptál mélben, lájf.

   Reply
  11. Goló

   Ezen ismét betérdeltem és lefostam a bokámat. Gigariszpekt! :)

   Más: hitelközvetítő megérheti, bár ez is olyan, hogy embere válogatja. Tudnak olyat ajánlani, amiről te nem tudsz, vagy csak baromi sok utánajárás árán tudsz meg. Nekünk konkrétan MINDEN papírmunkát elintézett, gyakorlatilag csak aláírni mentünk be a bankba. Az már más dolog, hogy azóta baromira megbántam a hitelfelvételt, de erről nem a közvetítő tehet, hanem a világ általános nyomorúsága. És igen, simán tudnék bankost véresen belezni, mosolyogva. :)

   Reply
  12. Kekcsi

   Kedves Grafit!

   Ugye nem a demijonos minőségi pálinkából kapott a Tibortelep láncos keselyűje?

   Amúgy meg hitelügyben segíteni vannak direkt szakemberek. Az ügyfél ingyen kapja a tanácsot, csak be kell fújnia az összes ismerősét, meg kicsit sokáig tart, hogy kielemeznek. Amúgy szerintem nem dolgoznak szarul, és nem nehéz megtalálni őket. Cégnevet csak kifejezett kérésre közlök, de úgy szívesen.

   Reply
  13. Viktor

   Hello,

   Parasztházam nincs, de hitelben tudok segíteni. Írj egy mailt a fenti címre és akkor küldök infot.
   Nem nepper vagyok vagy ilyesmi, én is sokat szívtam mig sikerült eladósodni.

   Üdv,
   V

   Reply
  14. Balu

   Szia Mester!

   Ez jól esett!!!

   Ingatlanügyben: Álmosdon van parasztház nagy kerttel pónival, stb. vel ha ott érdekel a dolog bérleti díj nélkül is ellehettek! Max besegítesz a vállalkozásba oszt jónapot, ha minden jól megy még akár fizut is tudok adni.

   Reply
  15. kz

   @rrroka: olyanhoz nyilvan nem szabad menni, aki meg kulon penzt is ker :) Ezek azt a lovet kapjak meg, amit egyebkent a bankban ülő hitelközvetitő nénik/bácsik, csak nem kell bemenned, hanem eljönnek hozzád. A papirmunka legnagyobb részét is elintézik, ami talán a legnagyobb faszaság. És ha nem épp fél éve kezdték a szakmát, akkor tényleg tudnak olyan hinteket mondani, amikre te már csak utána jönnél rá. Persze ehhez jót is kell kifogni, akad köztük is kókler szép számmal.

   Reply
  16. Kix

   E!

   Először is boldog szülinapot utólag, mert az előzőben nem mondtam ilyet! Másodszor is erőt-kitartást a hazatelepüléshez!

   9Y98XX

   Reply
  17. henye

   A felkarján bongyorodó szőkék nagyon odab@sznak.

   Hitel ügyben: Kekcsi tanácsát fogadd meg, pénzügyi tanácsadó céget keress meg/bízz meg, a tanácsadás ingyen van, több helyről ajánlanak, de még mindig Te választasz végül, vagy sem.

   Reply
  18. SX

   Ha már rex-asztal, a nevemre kattintva elérhető egy teljesen ingyenes rex játék. :) Egy versenyre készítettem nem olyan régen.

   Reply
  19. röné

   Alig várom a következő belezős rajz.

   Hitelügyintéző mindenképp ajánlatos, aki nekem intézte 2x 1 órát töltött nálam, helyettem rohangált bankba, földhivatalba.
   Bármelyik banknál felvehettem volna a hitelt, segített kiválasztani. És pénzbe nyílván nem került. Sok éve csinálja, ha kell megküldöm elérhetőségét.

   Reply
  20. bachterman

   házat és hitelt nem tudok, de fanboy maradok tisztelettel.
   matrózkáder és micisapkás tibi jól elbaszta a két gombát.

   Reply
  21. bachterman

   házat és hitelt nem tudok, de fanboy maradok tisztelettel.
   matrózkáder és micisapkás tibi jól elbaszta a két gombát.

   Reply
  22. lenienn

   grafit,

   házakkal csak óvatosan. felújítással plánefőképp.

   mindenesetre, ha kell építész (meg mérnökis) segítség simán dobj egy mélt. még házvétel előtt, foglaló, kisfaszom, és nagyonfőleg hitel előtt.

   úgy megszakértem, hogy csak úgy zörög.

   ha papírt is akar a fényes tekintetes hatóság, azt is lejáccuk, okosba!

   mondjuk házat venni mostanság kell, a döglött békaürülék alján vannak az ingatlanárak. kb.

   Reply
  23. v v j

   :-)))

   Először is a saját és a magam nevében is boldog születésnapot kívánok! Krisztust ugye ebben a korban már…
   A házzal kapcsolatban jó az ízlésed. :-)
   Hitelt meg egyedül véletlenül se kezdj intézni, hacsak nem rajzalapanyag gyűjtése a cél…
   Nekünk is csak aláírni kellett bemenni, épp elég szívás utána visszafizetni, nehogy már előtte is élvezzék… :-)
   Hajrá Nektek!

   Reply
  24. ergerg

   Hitel téma:
   Bankban dolgozom, relativ magas szinten. 1000 dolgot lehetne írni, de tömören a lényeg: NE válasz biztosítással kombinált terméket, átverés, az ügyfélnek és a banknak is rossz, csak a biztosító jár jól vele. Másik: NE Otp. Ők sértették/sértik a válság óta legdurvábban a törvényeket az ügyfelek kárára (erőfölénnyel visszélés, referencia kamat csökken, otp kamat mégis nő, megnem szolgált kamat beszedése,…). De amíg havonta csak egy-két millióra bünteti őket a PSZÁF, megtehetik…

   Reply
  25. ergerg

   Hitelközvetítő téma:
   aki azt mondja, hogy ne menj olyanhoz aki pénzt kér, az mit gondol, ha nem te fizetsz neki hanem a bank akkor kinek az érdekét fogja nézni? Ha valami ingyen kell az nyilván olyan is lesz…

   Reply
  26. b1zu

   Lakásvásárláshoz: érdemes körbemenni a településen, mert nem feltétlenül kerül közvetítőhöz minden eladásra kínált ingatlan, maguk próbálnak meg értékesíteni. :)
   Épp most jártam arrafelé és pl. Ádándon csak az Árpád utcában láttam 4 “eladó ház, hívja ezt a számot” kiírást a kertekben.
   Ezen kívül jó ötlet lehet beszélni a helyiekkel, polgármesterrel, satöbbi.
   Ezek nagyon kicsi, emberközeli helyek, ahol megbecsülik az újonnan jövőket.

   Reply
  27. ENSZÍJÁESZ

   Nagyon tetszik!

   Egyébként az úr a Katanával nem a kapitány a hajózós részből?
   Akinek nem derengene itt a link!
   /archives/2009/08/20/RAJMUND/#comments

   Reply
  28. ENSZÍJÁESZ

   Nagyon tetszik!

   Egyébként az úr a Katanával nem a kapitány a hajózós részből?
   Akinek nem derengene itt a link!
   /archives/2009/08/20/RAJMUND/#comments

   Reply
  29. Polonius

   Kölcsönt ne végy, ne adj: mert a hitel
   Elveszti önmagát, el a barátot;
   Viszont, adósság a gazdálkodás
   Hegyét tompítja. Mindenek fölött
   Légy hű magadhoz: így, mint napra éj,
   Következik, hogy ál máshoz se léssz.

   Reply
  30. Agent

   Egy biztos, a hazai bürokráciával folytatott szélmalomharc (házvevés, kölcsön, satöbbi) tutira rengeteg ihletet fog adni sok-sok napirajzhoz, sok Terikével, Icukával, Mancikával, sorszámmal, adószámmal, lószerszámmal, jutalékkal, adalékkal, ezérfizess, azérfizess, ziher brutál véres végkifejlete lesz mindnek.

   Reply
  31. kz

   @ergerg: jogos a kétely, de hiba van a logikában. Ezek az arcok nem a bank meg a te érdekeidet képviselik, hanem a sajátjukat (meglepő, mi? :). Az ő érdekük az, hogy te megköss egy hitelt, lehetőleg minél gyorsabban és zökkenőmentesebben (neked is ez az érdeked, segitenek is a szivas elkerüleseben), mert annál hamarabb jutnak ők jutalékhoz. A jutalékot (amit amugy a bank sajat hitelkozvetitoje kapna meg) pedig nem egy összegben kapják meg, hanem szép lassan a te törlesztéseidből, úgyhogy nekik az is érdekük, hogy olyan hitelt köss meg, amit visszafizetni is tudsz. Ez neked is jó. És rövidtávon az is érdeke, hogy olyan bankhoz vigyen, akitől a legjobb jutalékot kapja, de egyrészt úgy tudom nincsenek jelentős különbségek, másrészt hosszútávon ez nem érdeke, mert jó eséllyel egy idő után te is rájössz, hogy nem jó ajánlatot adott neked, és nem fogod a későbbiekben őt megbizni ilyenekkel. De persze vannak akik csak rövidtávon gondolkoznak, ezért is fontos másokat is megkérdezni, leellenőrizni saját magad is, hogy mi mennyi, márcsak azért is, mert minden bankkal ők sincsenek kapcsolatban.

   Reply
  32. dr. torgyán dzsoki

   E! Az megvan, hogy killelő miklós a demjénrózsi a harminccalezelőttesévekből. Ugyanilyen qrvaszerkóban nyomta.
   Hitel:
   Mink is ketten vettük a kecót: bank meg én. szopás vótvanlesz, de ügyintéző arra jó, mármint külsős, hogy lehet basztatni mindennel, és nem a bankban kell rózsikához meg marikához főműsorebédidőben átkapcsolgatva a telefont NEKED futkároznod, hanemnekikell mindent intéznie.

   Reply
  33. max

   Megtorló Miklós stílusa is szép, és a technika nála is kiforrott, bár nem biztos, hogy az előző gyanús eredetű puncsot aka minőségi törkölypálinkát issza, hacsak át nem palackozta azóta Röné.
   (Okosságot sajnos nem tudok mondani az említett ügyekben, de ha tudnék, akkor jelzem, illetve hajrá és kitartást az ügyekhez, és köszi a jóságokat.)

   Reply
  34. esthof

   Jólettez.
   Plants VS Zombies utánérzés? :)
   A Gébicsből meg nagyvárosi CLUB lesz lassan, ha Röné nem figyel oda.

   Reply
  35. ergerg

   Kz:
   -nincs olyan, hogy a “bank saját közvetítője kapná”. Aki beesik a fiókba az ingyen ügyfél a banknak.
   – a jutalékot nem évek alatt, hanem egyösszegben kapják a folyósításkor (illetve ez volt tavalyig, idéntől csak a 80%-át, a többit csak akkor ha nem dől be x idő alatt a hitel. ez az a rész ami nem érdekli a közvetítőt, tudomásul vették, hogy a jutalék csökkent 80%-ra)
   -arra ne számits, hogy ha nem fizetsz neki, majd azért ajánl jó terméket mert hátha 20 év mulva megint kell neked egy jelzáloghitel. A banknak viszont holnap is visz ügyfelet. A saját érdekén kivul sokkal elöbb nézi a bankét, ha a bank adja a pénzt. Ha nem a bank adja, akkor is a bankkal igyekszik jóban lenni, mert onnan jön a hitel, naponta így-úgy jutalékot jelent neki, az ügyfél meg egyszer.
   -tehát igénybe célszerű venni közvetitőt, de nem az ingyenest, az annyit is ér. Amúgy nem vagy semmi hogy leírod, hogy hol hibás az általam írtak, amikor leírtam, hogy komoly beosztásban dolgozom bankban… persze bizonyítani nem fogom itt. Részemről lezárva.

   Reply
  36. gorozmen

   A “CSAK KÖLCSÖNT NE VEGYÉL FEL SOHÁ”-t mantrázók ügye realizálták, hogy van PAY PAL gomb, és rá is nyomtak egyből alátámasztandó érveiket?!?! ügye?he?

   Reply
  37. éttermiségi

   Nálam favorit! Első kocka alapján az a gondolatom támadt, hogy Miklóst láttam már itt szembe a teszkóban. Aztán görgettem lefele, és a krétázott szamurálykard meg a különös kegyetlenséggel előre megfontolt szándékkal kitépett Yagi antenna dákó gyanánt történő felhasználódásától rámtört a röhögőgörcs. Tauzend hála – ahogy a német mondja.

   Reply
  38. grafitember

   Sziasztok,

   Köszönöm a tanácsokat! Úgy tûnik megvan a ház, és egyelôre hitel sem kell (még). De szerintem nagyon megérte a poszt, és nem csak én okultam a hozzászólásaitokból.

   köszönöm még egyszer!

   Legközelebbi rajz vasárnap lesz, mert haza kell rohannom fogorvoshoz és a vonaton is tudok rajzolni, de szkenner és net nincs, sajnos.
   Aélet kemény!

   Reply
  39. zweitakt

   lovipálkyakarambolrex
   Hitel a legolcsóbban a SOPRON banktól nézd meg, egy bankár barátom ajánlotta. (MNB-s, nem kereskedelmi…)

   Reply
  40. senf

   ROM-ANTIK-us parasztház: hasonlóan kifizetödö, mint egy 30éves BMW. Itt ázik, ott potyog, csö törik, vezeték szakad, az utcát fütitek…
   Hitel: minden szerzödésbe be van rejtve valahogy, hogy a bank bármikor megváltoztathatja mennyi legyen a törlesztöd, akár hasra. Az Ország hiteleinek családodra esö része meg amúgy is vagy 30 Misi, erre hova akarsz még felvenni? Remélem MM az m. törkölyböl kapott.

   Reply
  41. atus

   Tutik a rajzok és a nyelvezet fantasztikus! Hitel:Az OTP is móka, de legalább a devizaszarság nem érintett! Felújítás: Sajna bárhogy készül el, a hangya ott lesz!

   Reply
  42. Él

   Kedves Grafit!

   Öteletem a felújításhoz, hogy a nemannyira szakmunkához lehessen jelentkezni a rajongóknak és akkor annyival olcsóbb a munka, vidámság, ismerkedés mittomén. Alkoholok megivása, kolbászok megsütése stb. Ház meg közban újul.

   Reply
  43. kenyszerjogasz

   @Él:
   2010. 11. 19. 13:22

   az ötlet kedves mindenképp, csak sajnos nem annyira, hogy ne jelenjen meg a grafitember úrnál az OMMF(g) érdeklődni, hogy a járulékok e vannak befizetve.

   és akkor m miklós úr megint mehet édeset inni előtte.

   (és azokat még az se fogja érdekelni sajnos hogy 59zwDF)

   Reply
  44. Dezső, a disznó

   Utólagosan is, nagyon megkésve, de boldogat a művész úrnak, egyúttal elnézést a késért.
   A rajzot alighanem szükségtelen méltatnom, elég az hozzá, hogy ismét remek lett.
   Azt álmodtam az éjszaka, hogy van új rajz. :D Egykockás volt, és volt rajta valamilyen motoros fószer valami böhöm nagy motorral (de nem Megtorló Miklós, egy teljesen új karakter) és hatalmas bajusszal, és már nem tudom, hogy kivel beszélgetett. Ezt most csak úgy érdekességképpen.
   Ezt mondom.

   Reply
  45. Yarner

   Ez TÖKÉLETES lett, mester! “Tibortelep láncos keselyűje, Megtorló Miklós”, napok óta felnyűhögök, ha eszembe jut, de komolyan.

   És boldog fülinapot, meg kéz- és lábtörést a famíliának a balatonparton…

   Reply
  46. vka

   erre ma vastagon szükségem volt. édessel kezdtem én is (1 helyett két cukor a kv-ba) ráadásul ölni tudnék mostanra.. ezt reggel még csak sejtettem… :D adott a hangulatomnak. kifejezetten a magaménak éreztem most ezt.

   Reply
  47. ani

   Hello,

   hitel felvétel előtt nézz utána a lakáskasszának is, nekem az jobbnak tűnik, mint a banki hitel.
   Pl. én a hitelemet min. 16 évig fogom fizetni, amit lakáskasszával 8 év alatt kipörgethettem volna…
   Sajna már csak utólag vagyok okos :(

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.