20 thoughts on “KÖRFORGALOMBA

  1. Zsolt Pal

    „ott egy Tibor”

    Evekig Napirajz tanulmanyozas utan, mar kint a kodos Albionban, carboot sale-n, felesegem igy „van itt vece?” korbenezek, meglatok egy site manager feliratu kabat: „ott egy Tibor, megkerdezzuk”
    felesegem: „Tibor? Honnan tudod, hogy Tibor?” „nezz ra, az hatarozottan egy Tibor”

    Bazd L Te aruhazlanc. zseni.

    Válasz
  2. Sztalics Naja

    Tokkáta és fúga. Zeneműbolt-e ez?
    Obladicsku oblada, Bitliszicsku brigada, jedna melodi…. Ahoj, Rokefem!!

    Válasz
  3. bazsix

    Szerintem a térkövezők hátérhatalma napirajzokon keresztül akarja manipulálni a tudatalatinkat. Azt legközelebb meg már az lesz, hogy nem is lapos a föld.

    Válasz
  4. Bubuc

    szegény Grafit. mi ment tönkre otthon?
    @PDA_FAN szaros mobilapp, térképpel, keresővel. csak akkor nem veszel meg minden fost, amit a 3 órás körutadon meglátsz, vagy a gyerek, így nem érné meg. nem megyek hipermarketbe, igyekszem nem a zöldségpultnál tölteni a szombatomat, a mosószereknél a vasárnapomat, de a zobiba muszáj.

    Válasz
    1. PDA_FAN

      Nem mobilappozok, és nem körözök 3 órát vásárlás címén. Helyi kispiszkosba’ megveszem, ami köll. Nagy áruházba csak ritkán megyek, ha valami olyan köll, ami helyben nincsen. Igyekszem a shoppingolós konzumidiotizmust nagy ívben kerülni.

      Válasz
  5. Anyátok

    Bazd L Te. Zasztakurva.
    Ez már majdnem olyan, mint a Valaki basszon + póló a randa bölcsész lányon.

    Válasz
  6. PDA_FAN

    Mondjuk feltalálhatnák végre a zsebben elférő barkácsáruházat, mert már nekem is tököm kivan azzal, hogy egy félnapos túra után derül ki, hogy nincs olyan csaptelepük, amit egyébkét a weblapjukon hirdetnek. Ráadásul épp azt felejtik odaírni, hogy csak a felsőmocsoládi franchise partnerüknél árulják, és eleve csak 5 darabos volt a készlet. Ja, és interneten nem lehet rendelni, mert a hülye vevő még megvenné, és akkor majd mit tesznek a kurva sok pénzért húszmilliós példányszámban nyomtatott akciós újságjukba? (Ami mellesleg igen jól ég a cserépkályhába’ , tehát végül is a fogyasztó jól jár, feltéve, hogy nem gázkonvektorral fűt.)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .