0 thoughts on “VÁRD MEG

  1. Téel

   elég gyerekes faszság elsőzni, pont egy ilyen blogon ami a hozzátok hasonló infantilis köcsögöket teszi helyre. buzik.

   Reply
  2. napinapi

   mint látjuk, még a legtehetségesebb színésszel is előfordul, hogy kissé fejvesztetté válik az alakítása – ilyenkor azonban a jó rendező képes megnyugtatni őt, amíg jön a takker és Tibi az erős szkoccsal

   Reply
  3. grafitember

   Igen, szúrópróba-szerûen be-elsôzök néha, mert engem is idegesít ez. Majdnem annyira, mint amikor valaki készít CorelDRAW! szoftverrel négyféle pacát, majd Arial betûtipussal begépelgeti a fasságait egy hármas keretbe, majd közzéteszi ITT, hogy KÉPREGÉNYT készített. EZ még annyira nem is irritálna, mert ennek a mûfajnak is megvannak az állócsillagai, ÁMDE!

   Ugyanez az ember, egy szórakozóhelyen ODAJÖN és azt mondja: Jó a napirajz, de mint MINDEN, lehetne jobb is. Köszibazmeg, ugyanakkor velôs vagy, Géza, gratulálok, öblítsél. Az elsôzés legalább ennyire idegesít.

   Direkt nem mondom meg, hogy ki ez a KÉPREGÉNY-KÉSZÍTÔ, de nem a macsek.

   Reply
  4. bodhisatwa

   Meg is döbbent ez…
   Azért anyu feje ügyesen esik a nyakára, végül! De az nem Pierre ott aki osztja az igét? Ó!

   Reply
  5. lugosibelabacsi

   Dehiszen az a kakafej aki beposztolta a kepregenyet az nem nagyon regen tortent mar? Ez az aki aszitte hogy igazabol vicces? Es most meg felhuzatod magad ezen kurrentli? Nahat, ra se rants. Az elsozos parbeszed uberallesz! Szep rajz, dinamikus mikrofon. Na mondd mar el ki az a coreles! Meg akarom nezni szeretnem.

   Reply
  6. grafitember

   A szeméye nem fontos, tényleg, ami miatt begépeltem, az a jelenség. Nem akarok túlérzékeny lenni, de ôszintén, kell ez?
   Volt nála sör, zsíroskenyér, nálam is, miért nem lehet békénhagyni?

   Beteg lelkûek ezek a mûvészek.

   Reply
  7. Vova

   szarni a faszfejekre, körülittem is van (sajnos több mint a nem-fasz-fej), ez viszont kúrva jó volt. Hoppábaszki. Egyébként meg bucira kell pofozni az arcukat.

   Reply
  8. Shamen

   Jágecc….Besérültem…. én is kérekszépen celluxot… ugyekapokhaszépenkérek? Köszönöm

   Reply
  9. lugosibelabacsi

   Na mar, vallald mar be, mi rosz tortenhet azon kivul hogy forgalma lesz a szerencsetlennek. Nem tehetek rola, beparazom a titkoktol…. 8O->-<

   Reply
  10. mstipee

   Én Grafitember-fan képregényt készítettem ceruzával, de ezekután nem adom át egy kisFecos kíséretében a 7 méter grillpartin, nem akarok úgy járni minta színésznő. De sört azé viszek, barnát, szűretlent, hogy mégjobban leittasodjunk. Reklámszatyorban, ofkórz.

   Reply
  11. mstipee

   Amugy meg hiába nem a feketemacska, vagy miagyász, az szerintem disznófosta rozsdás talicska a napirajzhoz képest, bármilyen szempontból is nézem. Alázni is szoktam azokat akik istenítik aztat, eztet meg még csak nem is ismerik. Basszájba kis torz atkák.

   Reply
  12. v v j

   Annak idején a Sztárwórz második részében láttam olyan jelenet, hogy Amidala belerarap a lebegő almába, DE a harapás már pár pillanattal előbb látszódott. Na ez most egy kicsivel erősebbre sikerült… :-))

   Reply
  13. F

   Aki a niggermacskát viccesnek találja, annak nagyon nem köztünk van a helye. Aztán meg nem értik, hogy miért. Azért bazmeg!

   Reply
  14. lugosibelabacsi

   az nem baj hogy szar az, csakhogy azert azt barki belathatja, hogy azt a szart, max a humor menthetne meg, mert kinezetileg egy nulla. De en nem nevettem egyszer sem. Es mit mondott konkretaaaan? Fogadjunk (affektalva): Aaa napirajzal az abaaaaj, hogy nem koveti a klasszikus kerdes-kivaras-csattano forhrmaat, amit ugye mar a xy lefektetett a Gazmero, es Huga sztrippekkel. Tovabba, ellentetben a garfilddal, a szerzon latszik, hogy hianyaban van az egyszeges mondanivalonak. en ezzel a megallapitassaaaal, egyetertek, tehat az een muveszetemben (…) kiszolgalom ugymonda mufaji elvarasok, de sziporkazok is, miutan a triptihon utolso kockajan, visszautalva es megmagyarazva vezetem a befogadot, mint egy lampassal…..” esatobbi faszomsagok. Aszondom, huzzon a banyaba. Legyen donor!

   Reply
  15. lamb

   vilag abszurd kaszkadorjei, egyesuljetek!

   grafit kommentjere: az ilyeneknek ATKA STOP paplan kell, reggelre eltunnek alatta a gecibe

   alig varom a 7.7.7. partit!

   nem is olyan reg volt gyereknap, de maris ujra unnepelunk: 2 rajz egy nap. hala! :D

   Reply
  16. Rickson

   A “pápista fasz”-nak meg egérfeje van! :D

   Grafit, izomlázam van a röhögéstől, mert nem bírom ki,h naponta többször ne pillantsak ide. :)

   Reply
  17. bend

   már bocsánat, de szeretném az elsőzést megvédeni: a fanok 1 része késztetést érez, hogy legalább 1x az életben elsőzhessen- ez kicsit olyan, mintha elvennéd a rajz szüzességét, vagy mondok 1 jobb hasonlat: olyan ,amikor tiéd az 1es gyártásiszámú pamelaánderzen guminő – semmi értelme, mert a 2es sorozatszámú is pont ugyan olyan, de JÓL ESIK!

   értve vagyok?!
   persze azokat is megértem ,akiket ez idegesít…
   ők valszeg soha nem tudtak elsők lenni :))

   és mondanom sem RSS-el elsőzni 1átalán nem dicsőség, hanem inkább tök ergyaság! ilyet valamire való napirajz fan nem csinál!
   :))

   Reply
  18. ékezet

   itt van a BISHOP!!!

   Az hogy lehet, hogy most az asszisztens nő, amikor férfi szokott lenni? Női emancipuncimáció a napirajzban?

   Reply
  19. Herendhy

   Imádom. Megnézem, röhögök. Megnézem mégegyszer, megint röhögök. Elolvasom a kommenteket, megint röhögök. Visszanézem és megint csak röhögök.

   Reply
  20. Pit

   A legutóbbi három rajz alapján feltételezhető, hogy Grafit az elmúlt napokban a következő filmeket látta:
   -Alien (ez eddig triviális)
   -Karib tenger kalózai 2 és/vagy 3… a csápos sokfogú vizirettenet miatt… gondolom Jack Sparrow kapitányt várják ebédre…
   és végül:
   -Valami kosztümös francia forradalmi téma…

   Remélem nem tévedtem sokat:D

   Reply
  21. megen

   off, elnezeset :-S
   idezet indexrol:
   “Mint mondta, tiltakozó aláírásgyűjtésbe kezdtek, az íveket eddig több mint háromszáz roma és nem roma írta alá, kinyilvánítva, ne tartsák meg ezt a koncert, mert az a feszültséget gerjesztené.”

   te grafitember, ujabban hirszerkeszto vagy honkedvelt portalunkon?? :)))

   egyebkent sajnalom, hogy nem tudnal megelni kepregenybol :-(, marmint azthiszem nem, az az uberbrutal nekem inkabb a pinak rajz, hat azthiszem meg elo fogom venni, csak hogy nezegessem a reszleteket :-S

   csinalhatnad esetleg mint a megatokyo, hogy kiadod idoszakonkent konyvben. igaz ott a netes rajzok feketefeherek, miegymas, es a konyvben meg szines es jobban kidolgozott :-S

   Reply
  22. megen

   mindenesetre nekem kazmer es hubat vagy garfieldot ne szidja senkit. mindket kepregenyen nemzedekek nottek fel. akarmikor tudok rohogni rajtuk. itt es most nem a hasonlitas helye. amig a garfielden barki tud rohogni, vagy a kazemeren is barki akibe egy kis esz is szorult, addig a napirajzon csak es kizarolag kelet europaiak, foleg magyarok. raadasul a humoron kivul ott a technika is amivel rajzolva van. nem mindegy, hogy egy napot rajzolnak 3-4-5-10 kis negyzetet, vagy 20-30 percet. ket kulon mufaj.
   es szerencsere jol megfernek egymas mellett, a garfieldet ma is naponta nezem ugyanugy mint a napirajzot :)

   Reply
  23. ker0

   Professzionális, mint mindíg.
   Naponta többször fogyasztandó, céges jelentések hátuljára nyomtatandó.
   Gratula!

   Reply
  24. enovak

   a kázmér és huba a világ legaranyosabb képregénye.
   a napirajz meg a legjobb. mindkettőt szeretem.

   Reply
  25. őő

   nahát a pápista kezében a lap/könyv/Biblia hol fekete, hol fehér. végre ELSŐnek veszek észre ilyen kis filmes hibát :P :D

   Reply
  26. nyifica

   Ezek a jézusos cuccok mindig nagyot ütnek! Köszönöm Neked, ó, Grafitember, az élményt, az akut röhögőgörcsöt!

   Reply
  27. Él

   Köszönöm, hogy megint két rajz volt. És milyen jók.

   Ami az elsőzést illeti, bennem felmerült, hogy milyen jó humorod van Grafit, hogy az idegesítő elsőzőket ilyen rafináltan semmisíted meg. Erre tessék, valaki úgy elvakul, hogy nem veszi észre ki volt első… Hát de kamion, és különben is nem de annyit elsőzöl a saját blogodon, amennyit akarsz?

   Reply
  28. vaandor

   Nem is! :-)
   Amúgy Menge, szerintem bélabá sem a klasszikusokat szidta (Legalábbis remélem! – Nekem spec. párdossziényi Garfield-gyűjteményem van a polcon)
   Inkább arra utalt, hogy van aki a klasszikusok mintájára, azok elemeit szabálynak tekintve alkot (másol?), és épp a kreatívabbakat veti el. Ami tényleg nem jó. Ki mondta, hogy nem születhetnek új klasszikusok?

   Reply
  29. lugosibelabacsi

   En csak ideztem. Lekormoltem amit a diktafonbol hallottam. Bar biztos igazatok van, nekem speciel A gazmero, es a huga nem jott be soha. Bar lehet hogy csak el kellene olvasni parat…. Holt talalalok olyat?

   Reply
  30. verbeka

   Ez nagyon szép példázat a dilettantizmusról. Emlékszem egyszer a gimiben a fizikatanár egy lányra bízta a kísérlet, de más történt, mint aminek a fizika törvényei szerint történnie kellett volna. A tanár erre kikapta a lány kezéből az eszközt, és azt mondta: “Add ide, majd én megcsinálom! Te nem értesz a fizikához!” Még jó, hogy egyest nem adott neki.

   Reply
  31. lugosibelabacsi

   Megneztem. Valoban egy kisgyerekrol szol, aki azt hiszi az egyik jatekarol, hogy el. Sztereotip dolgokat csinal. Unalmas. A napirajz sokkal jobb, szubjektive.

   Reply
  32. enovak

   lugosibelabacsi: alma vs. narancs, mások, de a maga nemében mindkettő kibaszott jó.

   a napirajzot kurvára szeretem, de a többszáz (többezer?) kázméréshuba döntő többsége is kurva jó meg aranyos, ezért tetszik. minden nap elolvasok egyet az archivumból, és akkor jó nekem.

   felesleges is ezen rágni a szart, elkanyarodtunk az eredeti témából. halál arra, aki coreldrawban pacát rajzol és odamegy grafithoz magyarázni. a céda meg az egyik kedvenc napirajzos kifejezésem, bár a “faszirrig kis cédák vagytok” kontextusban baszott oda igazán. a rettegett eklund nővérek klánja, amikor össze kell kötni a számozott pontokat. nna. fasszom.

   Reply
  33. nekemjoazizlesem

   …es azt mondom a bardos, nagyon edes.
   Elotte levohoz kerdes: A kisfiu a vizben akit ebedelni hivnal? Vagy a szorny a viz alatt, es a kisfiu csak egy elettelen kinoves a hatan?
   Elotte levo orvososhoz kerdes: ez csak az ami, vagy van benne valami plusz utalas ,amit en nem ertek? Valami jolelek segitsen.
   Koszonom!

   Reply
  34. bend

   Királyrák: nincs mit! :)

   cscs: ez jó volt, tegnap nem is mertem ide semmit írni utánad, mert arra gondoltam, hogy akkor én ehetem meg a vödör szart, king of mátyás-tól beidézve! :)

   nekemjoaz: a szörnyet hívja, a kiscsákó csak a rém fejére van szíjjal erősítve- talán csalinak: mondjuk vizianyukákat eszik a szörny, akik a vizen járva odamennek a kiscsákót megsimogatni és akkor a szörny elkapja őket, majd szörnyella megsüti őket – vagy valami ilyesmi, járjon már a Te agyad is!
   az orvosos címe: KEZELÉS -talán innen tudod közelíteni a megértését, ill nem árt ha láttad az élilyen trilógiát!
   :)

   Reply
  35. köcsögöm tőletek

   A-Földön-nem-él-ilyen. Illetve maximum respekt a CorelDRAW! autentikus írásmódjáért. :P Egyébként egy csomó dologban tudok pacát rajzolni, istenácsászár képregényt csinálok legott, az lesz a címe… Köcsögöm tőletek! :-)

   Reply
  36. Andoc

   Nekem nagy kedvencem a Garfield is, a Kázmér is, és még a Feketemacskán is tudok röhögni. Oszt?
   Attól még Grafit király, és főhajtás minden rajzáért. Ezért a rajzért meg főleg:)

   Reply
  37. lugosibelabacsi

   De az iwiw az egy nagy rakas hasmeneses hugy a fikas hanyasban nem? Es a muveszur ott van? Vagy ez ilyen 1991 PeCsa nyukidzondeblokk klub? Miert kell az amikor itt van ez? Ezt kerdezem.

   Reply
  38. Kata

   Én azt szeretem a Napirajzban, hogy jól áll a szereplőknek a trágárság. Nem vicc, ez komoly szempont.
   Ennél a képsornál is az első képnél állt be nálam azonnal a röhögőgörcs.

   Reply
  39. aproizeaparnan

   hali
   kíváncsiságból megnéztem a fekete macskát, hogy miről is van szó, és hááátttőőő csak lestem.
   “a világ legjobb képregénye” és a vizuális élmény nálam nem vágott egybe, hanem a földhöz.
   legalább van önkritika-félesége rögtön az elsők közt (febr 19.) idézek :D
   “-miért sírsz kislány?
   – elpusztult a cicám!
   – én is cica vagyok!
   – de te gagyin vagy megrajzolva!”

   meg úgy kb minden 30. “képregényben” bújkálnak a humor sovánka csírácskái…

   “hogy leérvelte már a vén kurva, mi?”

   Reply
  40. D

   lugosibelabacsi!
   az iwiw jellemzésed nagyjából helytálló DE ez a társaság valahol mégiscsak egy közösség, tagokkal, akik emberek és nem nicknevek. na most ha már itt van ez a hasmenéses hugy, amin viszonylag sokunk fent van, miért ne használjuk ki arra, hogy megismerjük a közösség többi tagját is, ráadásul olyan rajzokat is láthatsz, amit egyébként nem. (nem is beszélve a hátterekről!) tehát szerintem ezért

   Reply
  41. lugosibelabacsi

   Haat nemtom. En eleve csak lanyokat jelolok… Meg nem is “ismerlek” benneteket. Meg akkor hova lenne az anonim parasztkodas…. Mondjuk Katikat megrantanam… de meg csak a masodik oldalon tartok. :) E!

   Reply
  42. enovak

   bazmeg, a napirajzot ismered, azt bejelölheted. az ismerősöd férfi ismerőseit se ismered, mégis bejelölöd az ismerőseid. logikából minusz egyes.
   de amúgy engem kurvára nem érdekel hogy te bejelölöd-e, félre ne értsd.

   Reply
  43. Szacsi

   “Azért nem tudom figyelitek-e hogy itt és most épp a Mester volt aki elsőzött…”

   – Valaki ÖNGÓLT lőtt. :-D

   Jeee, viszont én meg a 77.-ik vagyok!

   Reply
  44. lugosibelabacsi

   Hat ez olyan meghato. Koszonom szepen, most mar tudom hogy szamitok nektek. Tenyleg! Itt pislogok, barcsak latnatok. Es ott mit csinalnank? Beoltoznenk, es eloadnank mindig sztorikat az archivumbol? De tenyleg mi a program?

   Reply
  45. megen

   belabacsi: :)

   http://www.progressiveboink.com/archive/calvinhobbes.htm

   kazmert hogy ertsd mar alapbol kell egy kis ertelmi szint, ami ahogy olvasgatom a kommentjeidet beloled mintha hianyozna. ez nem baj, belolem is hianyzik egy rakas dolog.
   mindenesetre nem az a lenyeg, hogy Tigris el vagy sem, hanem, hogy ez a kisgyerek milyen gondolatokkal rendelkezik a vilagrol. persze, hogy nem talalja ezt senki viccesnek aki sajat maga nem gondolkozott soha a vilagon.

   Reply
  46. BadGuy

   bend: Azért a szüzesség elvétele mint cél beállítása kicsit erős volt.

   Ez nekem úgy jött át hogy minél előbb menni kell basznikúrni mert az olyan élvezetes hogy sekélyes kapcsolatok keretében bemocskolom magamat és a 16 éves kis nőcskét. Mindemellett köztudott hogy a 16 éves lányok lószart sem tudnak az életről. Lassan érnek.

   Azért a rajzhoz is szóljak egy szót, elmehet a vasorrú banya bibírcsókos picsájába az összes paráznabajnok az inkvizítori módszerekkel igét hirdető legónácikkal együtt.

   …és most lehet kövezni.

   Reply
  47. bend

   BG: ezt most kicsit letüdőzted, nem? a mondat alanya a “rajz” volt, és fejtegethetném tovább, de nincs a témában ennyi!
   písz! :)

   Reply
  48. BadGuy

   Le. Igazából nem is rád irányult ez az egész csak a “faszomkivanaromlottvilággal” faktor túl high lett a véremben.

   Ki kell ilyenkor adnom magamból. Egyébként nyugalom és békesség.

   Reply
  49. t

   Szacsi, kíváncsi leszek ki lesz a 88…. sajna nincs időm most megvárni, hogy én lehessek az, de még lehet benézek ;)

   Reply
  50. azit inszitiz

   Superek vagytok, Ti Hozzászólók!Annyit röhögök a hozzászólásokon, mint magán a rajzon!Így tovább, fel a fejjel!:)

   Reply
  51. Klucksize

   Egyébként, ha majd egyzser valamikor a távoli jövőben megoldható lenne, mocskosul felvennék egy E!-s pólót…

   Reply
  52. Voodooo

   F.!
   szomorú vagyok mert én elolvastam tegnap a fekte macska archívumot, és tetszett, voltak jók benne, és akkor most én mint az egyik legbetegebb napirajz fan mit csináljak?
   kérlek segíts!
   voodooo

   Reply
  53. P

   mostanra végeztem az eddigi összes létező napirajz átnézésével és egyenkénti letöltésével.
   és kezdek már ilyen fura szórendben és szóhasználattal kommunikálni emberekkel.
   veszélyes.

   Reply
  54. Pit

   Az index.hu bringás számháború cikkjében ha nem csal a szemem, te rajzolod a transzparens, nemde Grafit?

   Reply
  55. t

   P: egyfelől, ha végignézted, akkor egyenként már letöltötted, másfelől többieknek is javaslom a wget nevű nagyszerűséget :)

   Reply
  56. P

   t:
   azért töltögettem egyesével, mert időrendben iktattam mindet, havonta külön könyvtárba, mivel ez az életmű rendszerezetten meg kell hogy legyen nekem a képarchívumaim között. :)

   Reply
  57. P

   enovak:
   ööö hát igen, ez igaz… nem baj, több lábon kell állni.
   (ha kijön a könyv, akkor meg letőttyük eebúkba’ :D)

   Reply
  58. Coyote

   könyv helyett az is jó, ha a napilapokban lecserélik napirajzra a Garfieldot :D Bár ebből nem jut minden napra…

   Reply
  59. munkasor

   A kovetkezoket kifelyezett cellal irom: En aszt vettem eszre hogy itt mindenki kibaszottul unintelligens kis fasz. Tok butak vagytok, hulyek mint a seggem. De nem sertegetem a seggem inkabb. Irkalyatok az ostobasagotokat, tokre elegem van beloletek, mennyetek a picsaba.

   Reply
  60. P

   Tisztelt Művész úr,
   Távol álljon tőlem a napirajzot kívánságműsorrá degradálni, de ha egy mód van rá, valamikor valamilyen formában kérem dolgozza Ön fel az írásbeli vizsgán számológépet / könyvtárban a számítógép billentyűzetét vadbarom módjára csépelő bájos-butácska kollegina bestiális halálát, netán vérgőzös megkínzását.
   Én annyira kirajzolnám ezt az élményt magamból, de ehhez fakezű vagyok.
   Hálás lennék, ha ezügyben bármi módon segítségemre lenne Ön!
   Tisztelettel
   P

   Reply
  61. munkasor

   munkasor: a jo kurva anjad, te kis hugyagyu segg. Ingyen nem szopok, ketto, ne hasznaljad a nevem bazmeg. En csak megmontam a velemenyemet rolad, meg a tobbirol, hogy ti primitivek vagytok, nyilvan azert, mert beteg volt az anjad.

   Reply
  62. enovak

   Észrevettétek, hogy egy rajz kb. egy hétig őrzi meg a frissességét, minőségét? :) Ezután kezdenek jönni rá az ilyen szarabb arcok, mint munkasor :)
   Vagy lásd a 300 hozzászólás fölé jutott rajzot, amikor nem volt egy hónapig rajz. Mi ment ott! :D
   Szóval remélem ma kapunk újat. Mondjuk egy bringás-számháborúsat.

   Reply
  63. zokos

   Az álla tényleg Tarantínós lehetne, de ugye ez egy alap bölcsész is lehet az eddigiek ismeretében.

   Reply
  64. Coyote

   enovak: sajnos igazad van. Munkasor azt mondja ingyen nem szopik… nem eri meg neki 200 Ft alatt? :)

   Reply
  65. munkasor

   Haggyal mar az irasommal bazmeg. Na latom bazmeg Coyot itt az ur, ha elkezdodikk a zanjazas Azonnal kibontja a csipajat. Figyejj Coyote, huzzal mar errol a kepregeny oldalrol el orokre bazmeg, te szerencsetlen gyoker. Hugyagyu atka. Nekemn teccik a kepregeny, de te nem teccel eggyaltalan. Szerintem teged egy budos diszno ellett. Fogaggyunk hogy most is gecis a kezed….

   Reply
  66. Coyote

   “elkezdodikk a zanjazas”
   “Figyejj”
   “Nekemn teccik a kepregeny, de te nem teccel eggyaltalan.”
   “Fogaggyunk”
   kihagytam valamit? :DDDD

   Reply
  67. Sang Lee

   ehehhehh…
   én most azon gondolkozok, hogy munkasor, mikor ezeket a faszságokat beírja, vajon
   a) a dühtől vicsorogva, vagy
   b) önnön frenetikus személyiségétől megrészegülve, vihogva
   teszi-e mindezt?
   és hogy egyébként anyukája nem látja, mikor gépel? kár.

   Reply
  68. munkasor

   Most mi van bazmeg jo a pojen? Itt muhogtok bazmeg az idegeimre mentek. A meszet sem erdemeled meg amit radfoldelek a hulladra te sutyo. Jo lesz lemaszni a magaslorol. Ne kalkulaljal Sanglee bazmeg. Coyotenek meg koszi, megis haver az, hiszen elhuzott orokre.

   Reply
  69. t

   viccesek vagytok ám, remélem grafit is csak röhögni fog rajtatok, és nem okoztok törést a lelkében :)
   amilyen tirpák munkássör stílusa, olyan primitívek a kritizálói… :D

   Reply
  70. Coyote

   Jolvan, a 16:05-os bejegyzest egy frusztralt seggfej kovette el nem en. A faszom kivan mar, hogy miert az a legnagyobb poen ha masnak a nevevel irsz??? Gyasz. Tenyleg gondolkodok, hogy tobbet nem irok be…..

   Reply
  71. lamb

   dehat nyilvan csak viccel, nem? hogy lehet az, hogy a legbenabb provokalasra, ami valojaban csak bohockodas, mindjart ugrik valaki? :) szarni raja, nem?
   persze nem akarok itt okoskodni, mer enismekkapom a pofamba bele.

   Reply
  72. sajnos

   nem szabad beírni én se írok be, ez sincs itt ez nincs itt csak aszisztitek. itt állandóan elszabadulnak az indulatok vajon mér, a gyökerek mééér íííírnak be!?

   Reply
  73. munkasor

   Mert az lenne a jó ha amikor visszajönnél naponta akárhányszor nem lenne semmi itt? Ti álszenteskedőek vagytok. Merthiszen idejöttök, és örömteli rózsás kiváncsiság borzolja beletek szőrét amikor látjátok hogy a kis számocska már magasabb értéket mutat. És elolvassátok, és vígadtok. Basszon meg benneteket az áram. Én értetek vagyok!!!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.