HAHAKOFFER

Sziasztok, Kedves Közönség!

Noha ez egy blog, nem fogom leírni, hogy mennyi, de mennyi kalandon estem keresztül az utóbbi hétben…Viszont mégis írnom kell, mert okok vannak.

1., Igazán hálás vagyok Nektek az igazán fasza partiért! Nem gyújtottuk fel a Városliget, és igazán jól éreztük magunkat. Én legalábbis egészen biztosan. Nagyon köszönöm a borravalókat, remélem a pólók éppolyan nagy örömet fognak okozni a viselésükkor is, amekkora segítséget jelentett nekem, hogy ilyen sokat vásároltatok. Köszönöm. Köszönöm SKY páratlan kolbászkáit (mindig csak egyet adott… : )))), köszönöm a személyes jelenlét mindenkitôl és Lamb-mamát külön köszönöm, hogy eljött! Szóval összefoglalva: Óriásiak vagytok, igazán fasza kis közönség, akiknek érdemes csinálni ezt az izét!

2., A napirajz.hu nyerte a "szórakoztató blog" kategóriát a goldenblog versenyen. Nagyon köszönöm a szavazatokat. Igazából nem tudom, hogy mit nyertem (de máris megnézem), Betti valami olyat írt, hogy egy hétvégés, rántotthúsért-nem-fizetôs dolgot nyertünk, meg HVG kiadványokat. Nem baj, a lényeg az, hogy most már papírom lesz róla, hogy a napirajz szórakoztató, és ez igazán fasza. Tulajdonképpen az esik legjobban, hogy ilyen sok szavazatot kaptam. A díjátadóra majd elmegy Betti szerintem, ha lesz kedve, bár a múltkor sem adtak Unicumot, mert az a VIP-ek nek van csak. Nehogy azt higyjétek, hogy a bloggerek VIP-ek a Goldenblogon….nem, nem azok. De a lényeg, hogy köszönöm, és óriásiak vagytok, igazán fasza kis közönség, akiknek érdemes csinálni ezt az izét!

 

3., A pólókról. Szóval fix darabszám készült. Ebbôl, a party ELÔTT lehetett eltetetni (szép magyar szóval).  Azok, akikkel a parti elôtt sikerült levélben minden paramétert tisztázni, azok meg is kapják a pólókat. A vidékiek postán, a budapestiek pedig személyesen Bettitôl. Napközben az Alkotás Centerben, esti órákban jellemzôen Újpesten lehet a pólókért jelentkezni, ezen a címen:

napirajz@gmail.com

új pólórendelést NE írjatok rá! A megmaradt készletrôl tájékoztatunk benneteket, csak meg kell számolni, hogy mibôl milyen, és hány darab maradt. Türelmet kérünk. Betti alig két órája ért haza, és 12 órát autózott. Szóval a fenti e-mail cím arra való, hogy a MÁR MEGRENDELT pólók biztonságban eljuthassanak a gazdáikhoz. Kérlek benneteket, hogy most az egyszer ebben legyetek fegyelmezettek. Köszönöm. Ez az egész póló-biznisz oltári szívás, de csinálom, mert óriásiak vagytok, igazán fasza kis közönség, akiknek érdemes csinálni ezt az izét!

 És akkor Tibi elmegy a jósnôhöz: 

94 thoughts on “HAHAKOFFER

    1. Alkaa

      Hahakoffer, orratlan hintaló, vigyorgó Tibi, változatosan álló csöcsű jósnő, aaa, e, mi kell még? Nem gyengén röhögök. :D

      Válasz
    2. Sky

      Zsírság az urban!
      Na deciki-akkor már biztos duplán láttam.. Télleg csak egy-egy kolbászka?! :D

      Géza

      Válasz
    3. mewmewgp

      Grafitember :)
      Épp ma lett meg a netem, ami két hete “elveszett”,
      és délelőtt nagyot néztem, hogy mi történhetett, mikor azt hittem, hogy mire a műszakisok megoldják a dolgot, már archív napirajzokat olvasgathatok…

      Erre megnéztem most az angolokat :)))))))))))
      Halálos, a vörös cica nagyon mélyen hatott rám, mivel nekem is van :)
      És a focidrukker ördögi képe is eszméletlen :)

      Ez meg telibe :)))

      Válasz
    4. Adri

      Ahogy a végén elszabadulnak az indulatok, és átváltanak tegezésbe… Megdöbbent ez. :)

      Válasz
    5. grafitember

      Azt gondolom, hogy ebben megint van valami, ami a kezdeti napirajzokra volt jellemzô és ennek én örülök most. Nem? Szerintetek?

      Válasz
    6. Zsírosdisznó

      Nimfomán hintaló? Ez nagyon tetszik:)
      Remélem lesz elmebeteg gumikacsa is egyszer.
      De mit szólok bele, csak alkoss és kész:D

      Válasz
    7. tucatnev

      Bánom apa, hogy nem tudtam ottlenni, de így is bütketéggel viselem a Szódás 7 méterest.

      Ja idén is elfelejtettem Rád szavazni (mer’ köcsög vagyok, a rohadt kis életem fontosabb volt, pár nemes klikknél), de örömmel tölt el, hogy nyertél, mert így jövőre jut majd neked az ingyen unikumból, mivel ott kell majd végigszopni a zsűrizést a többi bloggerrel, hehe… …jó sok napod el fog menni a sok vanabí blog olvasásával, hehehehehe…

      Óriási grat, grafit. Sokat adsz. Többet, mint grafitlenyomatokat. Ha tudnék, fizetnék érte.

      Ja a mostani rajzban a felelőtlenség, meg a felszabdultság, meg a féktelen agyatlanság olyan mint régen, mert tele abucid örömhormonnal, vazz és lefosod hogy mit szólunk majd hozzá kommentben, mert most mindenféle megerősítéssel tudod, érzed, hogy kurvajóvagy.

      Amíg tart a fesztelenség, addig bitangjók lesznek a rajzok. Aztán meg mikorra a sok köcsögtől elbizonytalanodsz, addégra (sic!) úgyis itt lesz a mikulásos hepaj, oszt újra király leszel április 14-ig, aztánmeg…

      Válasz
    8. verbeka

      Itt is áttértél digitálisra vagy csak túlsikerült a szken? Milyen hardvert és szoftvert használsz?

      Válasz
    9. ingyér

      Nem tudom, te hol voltál a tavalyi díjkiosztón, de én úgy bebasztam ingyér, mint a ló. Szvsz a golden blog legpozitívabb vonása az ingyen pia mindenkinek. :)

      Válasz
    10. v v j

      :-)))

      Az alien-es nagy szájból kijövő kis fej külön tecc…

      Grafit meg bírja a hintaló kritikáját… :-))

      Válasz
    11. mosómaci

      Gyáááááááááá!!!!!!!!
      Milyen melle van már a jósnőnek!!!
      aztabüdöskurvafaszba….
      Kösz Grafit!!

      Válasz
    12. Tibb

      Az milyen már, hogy a 2. képen Tibi kivigyorog a “kamerába”, mi? Ez megin kurvajó vót!

      Válasz
    13. Vivienn

      Ehe, az hintalókommentbaszki…. kééész

      Nagyon jóóóóó:))))

      Gratula a legszórakoztatóbb mesternek!!!

      Válasz
    14. ívsorospárkány

      nem elfelejteni: még egy forduló van a goldenblogon!!!!!!!!!!!!!!

      /hvg.hu/goldenblogvote.aspx

      itt szavazni lehet a legjobbak közüli legjobbra júli 18-ig.

      Válasz
    15. Trw

      Baszki… :) péntek 13 ra krva jó meg máskorra is szerintem… nem is ragozom tovább ..
      fasza

      Válasz
    16. Silverwing

      Hét méter pólóban mekdonelccbe bementem, étteremvezető sírvaröhög, duplaadagkaja INGYÉ!

      E!

      Válasz
    17. zokos

      Ez a Silwerving comment felvetette, hogy: vigyázzá graffit, mer ha nem figyelel, akkor ez itten olyan lesz mint a harcosok klubja!!! :))) Jó vót!

      Válasz
    18. mewmewgp

      grafitember mondta: “Azt gondolom, hogy ebben megint van valami, ami a kezdeti napirajzokra volt jellemzô és ennek én örülök most. Nem? Szerintetek?”

      De, teljesen olyan a koncepció,
      nekem tetszik –> imádom, hogy minden nap újra meg kell néznem, mert olyan szürreális, hogy azt hiszem, másnap megértem,
      és akkor mégsem :)
      de pont az a jó benne

      Válasz
    19. Robinson

      igen. sajnos nem tudtam elmenni hepajkodni, meg pólót venni, és most depressziós vagyok, mert mélbenrendelést is megkérted hogy ne, én meg rendes gyerek lévén nem. A maradékról meg ha közzé teszed tuti lemaradok, mert én lúzer ilyenekben. Most mi lesz velem, megdöglök póló nélkül amit büszkén veszíthetné k löttyedt csöcseimen? :(((

      Válasz
    20. khoor

      Üdv,

      rajz jo, indexen cikk cim:
      Halálra gázoltak egy kerékpáros a fővárosban

      nah kik jarnak ide?:)

      Válasz
    21. BiG

      Helló Grafit!
      Tegnap át kellett mennem a hivatal garázsába installni spéci szofvert, csak úgy hemzsegtek a Tibik! Amikor elhangzott az egyik szerelőtől, hogy “te Tibi, mi a gépen a jelszó?”, majdnem felnyerítettem. Te vagy az oka :-)))
      Mindenesetre szórakoztató órácskát töltöttem a műhelyben a hemzsgő Tibik között… :-)))
      A rajz újfent frenetikus, humor dől minden pixeléből!
      Csak így tovább!

      Üdv!

      Válasz
    22. jf

      nem tudom nem észrevenni, hogy szerintem az elsőn elbasztad a a jósolok pénzér csaj száját : ))
      jf

      Válasz
    23. Silverwing

      Faszt kritizálol! Nézjed oszt kész…E a faszt…nemtecciknenézzed…
      Faszkivanafikázással már.

      Válasz
    24. Jokeva

      Nem baszta el.
      Viszont alaposabb megnézésre: az egy szőrös bibircsók a banya állán? Ami aztán a többi rajzról – értelemszerűen – Ltűnt…?

      Válasz
    25. default

      Nem tudom, írták-e, graffit, de (úgy tűnik:) bizony egy laptop a fődíj a goldenglobe-on! Naná hogy szavaztam:)))

      Válasz
    26. default

      …helyesbítek, a különdíj. Nagyon ajánlom hogy meglegyen, megérdemled:))) Nekem ugyan nem esett le a parti, ti. barátnővel odakoriztunk, de nem volt nagy élet, fatövében rajzoltál, sütés már nem volt, sörök nem csilingeltek, gondoltam a meser alkot, nem nyomulok oda – de miért nem ültél középen és téged körbevéve osztottad az észt,,, meg a rajzokat?!:) szerintem .|

      Válasz
    27. majikavagyok

      Nagy-nagy gratula a kategória megnyeréséhez, és persze sok napirajzzal induló reggelt kívánok a továbbiakban is az internetezőknek:)

      Válasz
    28. lugosibelabacsi

      Oh hau bjutifull ist disz comical sztori. Oh, ajem szo szorri thet i vaznt ejbol to go tu de parej. fakk mi, fakk ju, i vaznt ejbol. ajem szo prad of de majszter det hi von the prajz. O fak, o fakk disz iz de pruf! I vis anal fisztfakk, from de battom of maj hart.

      Válasz
    29. nerazurri

      “A kategóriagyőztesek nyereménye egy 3 nap 2 éjszakás meghívás a Best Western Janus Atrium Boutique Hotelbe ****, reggelivel, 2 fő részére. Az ajándék tartalmazza a Wellness Klub szolgáltatásait is. Ezen felül a HVG Könyvek kiadó egy-egy “Blogvilág” illetve „A hosszú farok” című kötetet és HVG-előfizetést ad nyerteseknek, valamint egy szupervékony, 1 gigabájtos pendrive-ot.

      Az abszolút győztes jutalma ezen felül egy laptop lesz, a Macropolis jóvoltából.”

      Megnyerjük neked a laptopot Grafit! Én már le is adtam a szavazataimat :) de még nincs pólóm, mert megintcsak nem tudtam elmenni, mert ugye mindig csak a fővárosban partiztok, DEBRECEN is nagy város :D

      Válasz
    30. ertelmetlen_nevu

      Hát ez zseniális, számomra az utóbbi idők egyik legjobbja.
      Ami teccik:
      -Működtesse
      -hintaló
      -csattanó a végén
      -ami a legfaszább: a második képen az önelégült “mostbeszivatomaribancot” vigyor

      A felsoroltak bármelyike elég lenne egy jó napirajzhoz, de ez így eccerre letépi a zarcom.

      Válasz
    31. ndavid42

      áháháá, naggyonkész!
      meg az utolsón a hintaló wtf feje :D
      nekem a hintalóról a egyik régi rajz jutott eszembe, amin a giliszta robbant fel, és volt egy szöveg, figyelted a felrobbanó gilisztát?

      Válasz
    32. enovak

      egyébként nekem a grillpartyn született 8-10 rajzról jutott az eszembe, hogy ezek olyan early napirajz pics.
      2 kocka, rövid velős tömör abszurd és elborult. ez kell. szerintem a szombat ragadt át ide is :P

      Válasz
    33. köcsögöm tőletek

      Ez kész, és én is az vagyok tőle. A hintaló beszól, a hintaló azt mondja: E!, a hintaló rökönyödik megfele. Odabasz rettentően. Kongrat. Pólóhírekre csendesen kussolva várok, ahogy kell. Hátha jut nekem 7 méter. Vagy nem.

      Válasz
    34. lambmama

      Lambmama multyrodájában hétfőtől csütörizé: illendő irodai viselet dívik, pénteken szabad a sztájl. Örömmel közlöm az itt egybegyűltekkel, hogy ma a partyn vett 7 méter pólómban feszítettem :) :) Volt szemekből kiordító A! meg E! Jessz :) :) Élveztem!!! A jósnős rajztól negyedórás kuncogási rohamom támadt. Sose legyek rosszabbul, Ember!!! :) :) Nagy vagy, Edes Grafitom!!!

      Válasz
    35. bettina

      Szolgálati közlemény!

      Kérem, hogy aki a parti előtt e-mailban tetett el pólót, jelentkezzen a napirajzos gmail címen, hogy minél előbb boldog pólótulajdonos lehessen. És hogy végre én is elférjek a kanapén : )

      Jövő héttől pedig a maradékra is lehet sorban állni annak, aki eddig lemaradt vagy szeretne még vagy megtetszett neki a cimborájáé és neki is kell. Majd kiírjuk, hogy mi maradt, pontosan. Főleg s-es, m-es és néhány xxl-es egyébként.

      Várom a jelentkezéseteket csak a napirajzos gmailcímen! (Bocs, ha szájbarágós, de ne Grafit postaládáját tömjétek tele, meg én azt nem is olvasom, ugye.)

      Köszi!

      Válasz
    36. lamb

      bazzzeeeeeeeeeeee a hintalo instant kedvenc, ahogy haborog!!! :D :D :D
      nagyon orulok, hogy jol erezted magad, es hogy fasza kis kozonseg vagyunk, es gratulalok a goldenbloghoz, ahol termeszetesen en is szavaztam, es erezd magad nagyon jol, ket pillantas mulva megint egyutt lehettek, es onnantol mit erdekel a jovod baszki, minden sinen lesz :)))
      na jo, ez baromsag, de azert sok szerencset kivanok ;) mert megerdemled.

      A HINTALO!!

      Válasz
    37. fixpont

      Toltam rad 1 szavazatot az osszesitett listan mer megerdemled esmer csak teged olvaslak az osszes gyoztes kozul.

      Válasz
    38. ekezet

      Hintaló a 2-es képen hogy örül a megkerült orrának :DDDD

      Kívánok sokminden jót, szavazni szavaztam én is :)

      Válasz
    39. oss

      grat! én ugyan nem szavaztam, mert rohadtul lusta vagyok, de mindegy is, mert a díjtól függetlenül is ez a legjobb rajz a neten. (meg a beaver+steve)

      “átbasztalak!” – és most pedig szétröhögtem magam!!!

      Válasz
    40. mstipee

      Óriási, igazán fasza kis közönsége csak egy igazán óriási kis fasza alkotónak lehet Grafit! Már ha jó a sorrend. :) Köszönjük!

      Válasz
    41. Zsírosdisznó

      Összegyűjtöttem pár rajzot a 7 méter partyról. Emitt megnézhető, e!
      zsirosdiszno.blog.hu

      Válasz
    42. lalalla

      Gregórovics Tibor vagyok Sátorallyaúlyhejről és hogy a keresztnevemmel itenn viccelődnek, beskatulyázván azt nehezményezem…

      Válasz
    43. Xezs

      ahhhahaa, hazajövök Hegyaljáról és egy ilyen vár :) Szétröhögtem magam. Btw üdvözletem dévényitibácsinak, aki a Hegyalján 7 Méter pólóban volt, és szégyen-gyalázat, de az emberek 99%-ának fogalma sem volt arról, hogy mi az :) Grafit, több póló kell, hogy megismerjék a hét fasza arcai egymást az utcán :)

      Válasz
    44. köcsögöm tőletek

      ‘köcsögöm tőletek’ vagyok , és hogy a napirajz olvasók nem M-es meg S-es méretűek, ezt nehezményem, mert én sem az vagyok, viszont főleg ezek maradtak már pólóilag, tehát ütjük egymást méretileg kérem szépen, aztán majd mással is. Gyász!

      Válasz
    45. dropp

      jaja, én is flesseltem hegyalján h. az arc jön velem szembe, anyádnak palánkot … pfff, mondom gyorsan tovább vagy leszedem rólad. rámnéz, ijet szol: E!
      :DDD

      Válasz
    46. Nyikk

      Én is voltam legalja fesztiválon, fekete 7 méter + fehér nyikk-el készültem. Egész fesztivál alatt egyetlen 7 méteres fazont láttam magamon kívűl, ami gyászos szvsz.
      A nyikkes viszont jó poén volt, többször is hallottam a hátam mögött egy-egy eleresztett “NYIKK!”-et :)

      Válasz
    47. dévényi tibi bácsi

      Heló Xezs !
      Remélem jól éreztétek magatokat Hegyalján, mert mi nagyon… :)
      Én azért örülök hogy a napirajz ilyen “underground”, jó ismeretlen arcokkal összevigyorogni, ha szembejövünk az utcán (vagy ha jövök ki Vichor Ödönné budijából, és beszólsz :)).
      Vasárnap délben még visszamentünk oda borér’, kiscsaj jön szembe, pólót csekkol, láttam a száján, hogy hangtalanul olvas : Bimbóóó ! :) Aztán mosoly, bő nyállal… :)
      Kár hogy a nyeld nyállal

      Válasz
    48. Tibb

      Az összes létező címemről leadtam a szavazat, mert megérdemled.
      Nem lehetne valami pólóbolttal megállapodni, ahol mindig lehetne kapni fecosos meg szultános meg ernőkés pólót, úgy hogy neked se legyen ráfizetés, meg a rajongók is jól járjanak? kérdezem én

      Válasz
    49. dévényi tibi bácsi

      Kár hogy a “Nyeld nyállal !” szlogen lemaradt a pólóról (meg az előző kommentről is !) :)

      Válasz
    50. Nelly

      @Grafit man…. Olaszorszàg mely rèszèn vagy?
      Itt, Milano kornyèkèn van màr jo kis tàrsasàg, ha èrdekel dobj egy mailt, rèszleteket ott, ide nem akarom belinkelni :)
      Udv. Nelly

      Válasz
    51. grafitember

      Hello Nelly,

      Nem Milano, hanem Trentino-Alto Adige…
      De tervezem, hogy valamikor megyek, van pár haverom ott, meg egy év szívásának az összes vizuális emléke.
      Majd jelzek!

      Válasz
    52. Xezs

      Igen dévényi tibi bácsi, egyet kell értenem, ez addig jó amíg underground, a mainstream egyrészt a minőség rovására megy (mehet) másrészt minél ismertebb valami, annál többen akarnak pénzt csinálni belőle, akkor meg elveszti a lényegét az egész. ezt mondom.

      Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .