148 thoughts on “MÉG ÉL

 1. zfor

  Ideírom vissza a jövőből, hogy teljes lelkemből azonosulok Mariannal. Amióta eszemet tudom, horgászok, és meg is pucolom-eszem a halamat. A csirkét, ha kell, levágom. Nyulat nyúzok, mert szőrben nem finom. Mindemellé nem hentes vagyok.

  És sehogyan sem értem, hogy a sok bamba fasz hogy veszi a bátorságot, hogy lebarbározzon meg leundorítózzon, miközben eszi a natúrszelet.

  Válasz
  1. Maneater

   Milyet kapott a hamutáltól! Mariann durvul! Skandamme! (Dolák-Saly narrátorját képzeljétek ide)

   Válasz
  2. bandyTA

   Ugye ez az, amikor a Nő elkészíti a halat otthon, de az még él…. Csak kicsit kifordítva, ezért ez annyira nem….. Grafit valami baj van? Nekem úgy tűnik, mintha eleged lenne mindenből, és kicsit ki fordultál Magadból… A macska jó. :)

   Válasz
  3. grafitember

   Semmi bajom sincs, basszameg.
   Ha egy évvel postolom ugyanezt, semmi baj nem lenne? Komolyan, mi az, hogy ez most annyira nem? Mennyire?

   A képsoron egy balfasz férfit látunk egy élô tökkel, amit a -a nála tökösebb csaja egy hamutállal agyonüt. Ennyi a sztori.

   Köszönöm a receptet, hogy mire gondoltam, amikor rajzoltam, hogy ez arra reflektál, hogy…

   Hát nem. Baszki, egyszerûen leültem egy üres papír elé és lerajzoltam ezt a szart.

   De mára elegem is lett. Szevasztok.
   Kicsit ki lettem “fordítva”, úgyhogy most én annyira nem.

   Válasz
  4. BB

   Végre odaszólsz Grafit:)
   Szóval csak úgy a kedvedre rajzolgatsz? He? Semmi ideológia? Mi? Semmi miccólazutókor?
   asszem jóembervagy;)

   Válasz
  5. bandyTA

   A Művés berágott. :) Ráadásul egy olyan emberre, aki rajzolni sem tud (ÉN). :D Na ez a nem semmi. ;) Grafit, ne legyél már ilyen kis, szociálisan és metálisan érzékeny már…… Van pá rajzod, amiben elég komoly társadolomkritika van, és visítva röhögünk rajta. Kérlek nézd el, hogy többet szerettem volna felfedezni rajzaidban, mint sima vonalakat, köröket és eek metszeteit. :) E!

   Válasz
  6. Trw

   Most írtam vona, hogy Grafter bammeg te “hülye” vagy ami ugye a rajz kapcsán íródott volna de most már félreérthető lenne. Így csak annyit, hogy bandy hólyagját a macskának..

   Válasz
  7. obazmeg

   nane, itt mindenfeleseget mondani epp most akartam megjegyezni h. utobbi rajzok nekem annyira nemjottek be es h. ez vegre megin brutal:)) egyszeruen holt beteg erre meg.;>

   Válasz
  8. énakivok

   Sztem karaj. Főleg Mariann feje. Láccik rajta a szokásos “ezegyedülsemmireseképesbazmeg” kifejezés. …írom ezt anékü, h meg akarnám magyarázni. Legaábbis remélem.
   Elkussoltam.

   Válasz
  9. grafitember

   Arról van szó, hogy biztos van pár elvakult állat, aki kockás füzetben értékeli, hogy a Rém rendes család epizódjai közül melyik ötös és melyik csak hármas…de hinni akarok benne, hogy ez nem általános.

   Ezért nem csinálok (csináltatok) értékelést az oldalon, mert minek, de ôszintén, minek?

   —Elegem van az általános véleménykényszerbôl, abból, hogy azt is meg KELL magyaráznunk, hogy egy nap az ég miért éppen az az árnyalatú kék, amilyen, és azt, hogy a recepciós csaj a kopogós cipôjével ma mit üzen a társadalomnak.

   Mindig, mindent be kell tennünk egy rendszerbe, hogy egy adott, beton-értékrend alapján el tudjuk dönteni, hogy jó-e avagy sem.

   Kezdem azt látni, hogy sokakat bánt az, hogy a napirajz már nem annyira “underground”, mint egy éve volt. Mivel több ezren nézik, máris veszít az értékébôl, teljesen függetlenül attól, hogy mi rajzolok rá. Ezzel semmi baj sincs, természetes termék-életgörbéje van a blogomnak (azért ez is milyen már???), tehát értem mi zajlik, de ezért nekem ne tegyen senki szemrehányást. Még finomat se. Meg “építô jellegût” se. Mert nem az.

   Undorodva tapasztalom, hogy egyes kommentek csakis arról szólnak, hogy egy ôs-fan kinyilatkoztatja a “napirajz-nézôk” MELYIK kasztjába tartozik.

   Magánügy, ahogy az agyonvert tök lerajzolásának MOTIVÁCIÓJA az enyém. Én tiszteletben tartom azt, ugyanakkor elvárom fordítva is.

   NEM-LEHET-MINDENKINEK-MEGFELELNI.

   Sem itt, sem máshol. A magyar az egy olyan nép, amelyik a Holdraszállástól, a trójai falovon keresztül a Taj Mahal-ig mindent meg tudott volna JOBBAN csinálni, csakhát. Csakhát.

   Nincs csakhát. Befejeztem.

   Válasz
  10. énakivok

   Aszontam kussolok. Hazuttam. Tegye fel a kezét, aki még soseis. No.
   Szal együttértek Grafittal. Má a suliban is utáltam, amikor elemezni kellett pl. egy verset. Mire gondolt a költő? Valószínűleg pinára, ha férfi. Amúgy meg lehet, hogy tajrészegen feküttt az árokparton és talált 1 fecnit a zsebibe, amire írkálni kezdett. Persze nem kizárt, hogy a magasztos eszmék vezették a kezét. Vannak festők, akik meglátnak 1 szelet zsíroskenyeret és egyből a legfaszább tájképet festik.
   De miért kérjük számon rajtuk, hogy miért?? Vagy, ami rosszabb: miért akarjuk kitalálni, hogy miért?? Csak örvengyünk inkább mindnek.
   Mosmátéllegelkussolokazelnézést!

   Válasz
  11. bandyTA

   Grafit:

   Mégiscsak valami baj lehet, ha egy negatív kritikára így reagálsz… Nem itt, máshol… Milyen viszonyításról beszélsz? Az oldalad címe az, hogy napirajz, ez már önmagában viszonyítás. Azt hiszem az egy teljesen más állapot, lenne, ha úgy tudnánk élni, hogy nem viszonyítunk semmihez. Az embereknek KELL egy kiinduló pont, mert ugye minden valamihez képest jó vagy rossz. Tibi is hülye valamihez képest, és Szultán is 5 éves, valamihez képest….. Nem szeretnék belemenni, mi miért csinálsz, hiszen ez valóban a Magánügyed, bár pár dolog nyilván visszavezethető valamire. Mint, ahogy az egész létünk. Lehet, kicsit másképp gondolkodunk, mert Én azt vallom, igen, rendszerben kell élnünk, és mindennek van hatása a jövőre, ellenben Én nem tudok rajzolni jópofa rajzokat, és nincs ehhez blogom a neten…… ;) Így marad az, hogy a Tiédet nézem, és élek a lehetőséggel, hogy néha beleírjak valamit a kommentbe, amit éppen gondolok, még, ha ez bántja a lelkedet…. Nyilván nem ilyen szándékkal… Érted? Amúgy soha nem írta le, mit és hogyan tégy, és, hogy Én jobban tudnám csinálni, mert NEM, amúgy…. ;)

   Válasz
  12. felviditalak

   Engedd meg, hogy felviditsalak egy kicsit Grafit. Kibaszott nathas vagyok, es ha kifujom az orrom, akkor valami miatt el kezd levego jonni a job szemem sarkabol!!! Neha sipol is. Es ez mindig igy volrt amiota elek. Sot, ha tenyleg kibaszottul nyalakas taknyos vagyok, akkor neha egy kis csipas fika is kiugrik. hat nem aranyos?

   Válasz
  13. mr anus

   felviditalak nekem is ez van csak az a nyomáskülönbség a végbelemen távozik ^^ cuki.

   Válasz
  14. v v j

   szerintem Mariann meg sem állt, mielőtt lendületből odakúrt annak a zöldségnek. Rutinból…

   Válasz
  15. grafitember

   bandyTa,

   Kirohanásom a kommentedre jött, de hidd el, gyûlik bennem egy ideje.
   Rágtuk már sokszor ezt a dolgot, itt.
   Nem ez az elsô amikor egy kritika ezt váltja ki belôlem.

   Én ilyen ember vagyok. Bevallom, amit már úgyis mindenki tud, hogy a lelkemre veszek minden egyes negatív kritikát. Így vagyok összerakva, ilyen a géntérképem. Nem szeretek rosszban lenni senkivel, nekem a világ a gömbölyû formájában tetszik. Ha egy rajzom nem tetszett mindenkinek, úgy az nem elég jó. Elég jó csak akkor lesz, ha mindenkinek tetszik. Ilyet meg nem lehet csinálni. Itt van a kutya elásva.

   Mégiscsak baj lehet, persze, mindig van valami szar.

   Kérem, senki se haragudjon meg a kirohanásom miatt. Remélem, hogy a Dolomitokból majd csupa jó rajz fog jönni.

   Például az is kurvára frusztrál, hogy az istennek sem készül el a Kegyetlen Karl elsô epizódja (“A professzornak meg kellett halnia”) mert még húsz oldalnyit kellene kihúznom tussal és letisztáznom belôle.

   Hetek óta ott áll, mert napi tizennyolc órát dolgozom, egyet-egyet közlekedem és négyet alszom.

   Béke és sorry.

   Válasz
  16. sTERNI

   Na… mától nem olvasom a kommenteket, elég volt. Maradok a főoldalon. Grafit, elismerésem mostis.. vedd úgy, hogy +1 kacagástól síró komment van minden postod után.

   Válasz
  17. bandyTA

   Grafit:

   Rendben, Én megértelek, és nem kell magyarázkodnod…
   Ne akarj megfelelni a világnak, nem tudsz, nem azért, mert Te vagy rossz, hanem azért, mert a világ az.

   Sokáig Én is azt gondoltam, hogy majd jól megmutatom a világnak, miről szól az élet, nem sikerült, rá kellett jönnöm, hogy boldogabb lehetek akkor, ha a kitűzött céljaimat meg tudom valósítani, és elfogadok dolgokat, amiken nem tudok változtatni. Ha meg nem tetszik valami, akkor lapozok, már, ha megtehetem.

   Én a médiában dolgozom, sajnos tudom, miről beszélsz, valóban van mindig valaki, aki jobban tudná…. De figyelembe kellene venni a befektetett energiát és a megtérülőt…. Könnyű elveszni a részletekben is… És egy idő után elég az is, ha a kávéban nincs cukor, akkor leüvöltöd a trafikos lány fejét, pedig nem tehet semmiről, de valljuk e, kurva jó érzés. :D

   Menj el szabira, ha módodban áll, és ne azon járjon a fejed, hogy Nekünk megfelelj, hanem, hogy Magadnak, vagy szeretteidnek…..
   Ja, és vidd Magaddal a képregényed, hátha elkap az ihlet…. Szép napot! ;)

   Válasz
  18. fütyike

   grafit, bandyTa
   nem akarok én itten flémelni, de mind a kettőtöknek igaza van. a művésznek abban, hogy rajzol amit akar, a befogadónak meg abban, hogy nem tud mindig azonosulni a művésszel.
   jelzem, szerintem nagyon jó lett a tökös is, a skodás is, a lagzis is… bandyTa, te meg olvassál Örkényt, hátha akkor jobban megy a groteszk értése.

   Válasz
  19. lugosibelabacsi

   Megszolalnek az ugyben, ha nem veszi senki zokon. bandyTA. Ha fekete zoknit hordok, es este mikor belemegyek a kadba akkor ilyen nemkivanatos fekete szoszos mocskok lebegnek a viz tetejen. Mert a viz kiaztatja a labujjaim kozul a zokni szoszt. Na te pont ilyen vagy. Te olyan vagy, mint az a pattanas,a mi naaagy es feher, megsem lehet kinyomni. Nevedd mar zokon legyszi.

   Válasz
  20. Vahúr

   A faszér kell folyton magyarázni a rajzokat, magyarázd meg magadnak azt örüljé vele.

   Én is rajzoltam sokáig, csak én máshogy, és mást…szürrealistát….
   Akkor hagytam abba,amikor már 23-adszorra kérdezték meg, hogy mineka fának gerincoszlop…azért bazdmeg, mert ez volt a ceruzában és kész…..és nem mert bármire is gondoltam közben vagy mi.

   Én kurvára csodálom, hogy grafit még kirakja a rajzait ide, nektek, aztán meg el is olvassa, hogy szerintetek mire gondolt ő.
   Hát most elmondom, a képzőművészet összes formája tök öncélú és véleményhiányos, és a Van Gogh, szépművészetiben kiállított képeinek 90%-a akkor készült, amikor hikomatra volt bebaszva az abszinttól.

   A töknek pusztulnia kellett, és most halott, a macskának meg jó, Mariann meg tarkát fog mosni, de lehet hogy nem.

   Válasz
  21. enovak

   grafit bazmeg, bárcsak meg tudná a közösség csinálni helyetted a munka egy részét.
   mint hangyaboly a királynét, szolgálnánk ki étellel, itallal, tennénk a fejed alá a párnát, vinnénk munkába. egyetlen dolgod lenne csak, gyártani a rajzokat… :-D

   Válasz
  22. bandyTA

   fütyike: Én bunkó vagyok, nem olvasok, túl hiperaktív ahhoz, hogy egyhelyben üljek…. ;) Még az 1 perceshez is….. xD
   A groteszk, meg megy csak lehet más a verziószámom… ;)

   Válasz
  23. bandyTA

   lugosibelabacsi: Valahogy mepróbállak elképzelni egy normális, hétköznapi emberként az életben, akinek van stílusa, és tud viselkedni…….. Nem megy, sajnálom…..

   Vahúr: Ez igaz, valóban így van, és szintén osztom a vélemyéned, nem is ez volt “gond”. Csak ugye Aki másnak is alkot, az vállalja a megpróbáltatásokat…. Művésznek lenni nehéz, és nem minden esetben gazdaságos.

   Válasz
  24. srp

   Vahur: ott a pont!
   bandyTA: te istennek bárgyú béna fasz, inkább egyél, kussolj, szarj, ok? Mielőtt Mariann odabasz a hamutállal…:)

   Válasz
  25. lamb

   Csak addig vallalja a megprobaltatasokat, amig lesz kommentlehetoseg. (Tenyleg, Grafit, nem kapcsolod ki kiserleti jelleggel? Csak amig itthon vagy, es van eleg bajod enelkul is.)

   Egyebkent nekem a MEG EL es a LEFORGOTT SZEPEN mindenestul, maximalisan, vinnyogosan tetszett, a lakodalmasbunkoknal meg a paneldramanal meg inkabb a reszletekben gyonyorkodtem.

   Minden napirajzban van valami ertek, es ez nem seggnyalas, ez igy van.

   Csak azert szurkolok, hogy nehogy egyszer vegervenyesen elzard a szelesebb nyilvanossag elol a kommentek miatt.

   Válasz
  26. Zombie

   bandy vazz, mi a jóisten van veled?
   Olvastál valalmi pszichológiai tárgyút, és most ezen fellelkesülve mindenkinek megmondod a frankót? Életvezetési tanácsokat adsz jobbra-balra, miközben a nagy nyilvánossággal megosztotd saját mentális túlélési megoldásaidat? Mégis mit gondolsz, miért érdekelne ez bárkit is? Hogy egy hangyafasznyit is érdekel minket a szenvelgésed? Mekkora parasztság már, hogy ezen a fórumon minden harmadik komment te vagy? Ez nem rólad szól, nem miattad járunk ide, ezért nem is téged szeretnénk olvasni. Ha ventillálási kényszered van, akkor egy közepes pszichológus meghallgat óránként 5-6 ezerért, vagy egy gimnazista lány egy vodkanarancsért. Szállj magadba kérlek, és akkor eresz meg ide valamit, ha valószínűsíted, hogy ez a KÖZÖSSÉG kíváncsi lehet rá.
   Szerintem.

   Válasz
  27. pimas

   szerintem a rajzokról ne próbáljuk meg kitalálni, hogy miért vannak, mi motiválta őket. Nem azért mert kulisszatitok, hanem mert belemagyarázás. Bőven elég, ha észrevesszük és megjegyezzük az olyan apróságokat a képen, amik elbújnak, de viccesek.

   A negatív véleményekkel az a baj, hogy hiába írod oda, hogy nem sértésnek szánod, csak ez neked nem jön be – ezesetben feleslegesen posztoltál, mintahogy (szerintem) az is felesleges, ha valaki egy szóban megjegyzi, hogy “Übertáp!”.
   Na, mindegy, énis inkább folyamatosan kussolva játszódok, basszamszájba. ;)

   Válasz
  28. bend

   énmegbazmeg aszvettem észre, hogy minélinkább basztatjuk a májsztrót, anál-inkább agyal azon, hogy mit merjen ide feltenni és ritkábban rajzol.
   úgyhogy mindenkit kérnék életvédelmi szempontból, hogy nebasztassa – kussoljunk és hagyjuk alkotni!
   én is befejezem a beírá…

   Válasz
  29. bandyTA

   … az Én kurva anyámat, ostobák! :D Csak azt nem értem, ha Grafittal sikerült megvitatni mindent, Ti mi a faszt pofáztok bele, ráadásul, ha ennyire elvakultan követitek, akkor mi a kurva anyátokért nem vagytok képesek észrevenni, hogy réges-régen túllétünk a problémánkon, ami lássuk be nem Nektek íródott, és, ha a Mester elnézést kért (nem kellet volna). Akkor Ti, lelkes faszszopók legalább kussoljatok, na tessék most Én is olyan paraszt lettem, mint Ti! :( Az élet szép, Ti meg menjetek a picsába! ;)

   Válasz
  30. bandyTA

   … most elnézést is kérek a primitív kirohanásomért, és lezártnak tekintem a dolgot. ;)

   Válasz
  31. nemagyarazz

   Kurvajó, hogy végre ennyi gecijó rajz van!!! A Mester ideges, és alkot ezerrel, kijön belőle az alkotói démon, fasza!!! Skandamme!!! Most már jöhet a vérben tocsogós rajz, jöhet Szultán meg a Tiborok!!!

   A macska nagyon zsír, lassan kardfogú tigissé válik, ha lenne még egy kép, már a csávót tőle kellene megvédenie Mariannak. Jó vagy, Grafit!

   pimas, igazad van mindenben, ámde mily szó az az űbertáp?

   (Ez a bandyTa meg egy olyan tipikus fasz, aki a mondat közben is naggyal írja az Én szót, sok ilyen van, az ilyenektől érzik úgy néha a többiek, hogy el van baszva az egész világ. Mert ha nem volna elbaszva, nem volna ilyen kullancs benne.)

   Válasz
  32. jajjjajj

   ti olyan suketelosek vagytok! de mindannyian.

   En megtanultam h. monte carloban nincs kifli, es h. neha csak ugy odabaszunk dolgokat, es ezeket kamatoztathatjuk az eletben.p

   Válasz
  33. grafitember

   Jó, emberek, legyen elég…

   Nem moderálok ki semmit, mert évek múlva finom kordokumentum lesz minden komment. Csak legyen stílusunk, ha olyan Rejtôsen is, de legyen.
   Valahogy így:

   Szeretném, ha halkabban késelnénk, itt a napirajzon, ellenben kénytelen leszek az urakat taknyon-törölni, ami lássuk be, nem stílusos.

   Béke legyen, a dolgot kulturember módjára lezártuk bandyTA-val. A jelenségre emlékezzünk, de most hagyjuk abba. Köszönöm.

   Válasz
  34. tamsa

   deszép!

   strandpapucs (ismét), fiókosasztal, belezőkés, üveghamutál, sziszának hólyag… mekkora tiszaparti nyaralós idill, tökkel, szép cicijű mariannal meg bamba fasz férfiemberrel!

   szerettem kipukkasztani a hólyagot anno…

   dejóvolt!

   Válasz
  35. zxxx

   szerintem meg kurvakjo a napirajz csak kar hogy lehet kommentalni.

   az sok komentar csak megroncsa a szaj izet a kituno ralyzoknak. e

   Válasz
  36. zxxx

   es meg hogy muvezsetorteneszek nelkul
   hogy jobb lenne a vilag.

   a fojamatos valtakozas soran a kulturalakitok hullamzanak a szerkesztettseg es a barokkos burjanzas aramlatainak koszonhetoen.

   attol fuggoen hogy, ki kerul feljebb. amikor az a tipusu vegleny kerul feljebb aki es tarsai mindent vissza szeretnenek vezetni a “valamilyen cellal keszultseg” primitiv fogalmai koze, akkor szuletnek meg a bauhaus-reneszansz-modernista es tsai epuletek, es akkor irodnak a frajdi encyclopedianer beirasok, langelmeju mindentmegmagyarazok kommentek. David Lynch forohg majdani sirjaban, mert megerteni veltek ot, frajd boldogan hallgatja a hymnoszt. barcsak nem lennenek komentek.

   Válasz
  37. Gera

   Első kommentem: Nyilván nem állítom, hogy minden rajz egyformán tetszik, de eszembe nem jutna negatív kritikát ideböffenteni. Mert fikázni egyszerű, kurvajót rajzolni meg nem.

   Ja és ezen a rajzon pedig rohadt jót röhögtem, már az első kockán. Eszembe nem jutna ekkora baromság :)

   Válasz
  38. Villon.hu

   Énakkó asszem megosztom, hogy elképzeltem a Marcsit (ultra realisztikusan) meztelenül és korbáccsal, e!
   :P

   A komment jó. Hatással van. Hatás nélkül nincs művészet. Ha például a fenti ötlet hatással lesz a Mesterre és elkészíti Mariannt egy merőben más szituációban (ehhe-he), mindannyian jól járunk. Igaz-e?

   Válasz
  39. mewmewgp

   Imádom ezt a cicafigurát :))

   És mekkora fogai vannak, hrrr

   élő tök, nagyon bírom,
   az ilyesmit csak kitalálni lehet, de felfogni sosem :/)))))

   Válasz
  40. lugosibelabacsi

   Elmondana nekem valami hogy mi a faszom az az emo egyaltalan? Az gyakorlatilag a lelkigyenge kamaszokra utal? Egyebken tenyleg tehetnenk egy szivesseget az artisztnak, hogy akinek nem tetszik, abekussol amig nem lesz olyan ami tetszik neki. Ez csak egy ilyen gesztus lehetne mondjuk. Bar en elvezem az anyazast. nagyon. mer vicces.

   Válasz
  41. lugosibelabacsi

   Elmondana nekem valami hogy mi a faszom az az emo egyaltalan? Az gyakorlatilag a lelkigyenge kamaszokra utal? Egyebken tenyleg tehetnenk egy szivesseget az artisztnak, hogy akinek nem tetszik, abekussol amig nem lesz olyan ami tetszik neki. Ez csak egy ilyen gesztus lehetne mondjuk. Bar en elvezem az anyazast. nagyon. mer vicces.

   Válasz
  42. OldFox

   Azt hiszem, szerelemes vagyok Mariannba. És a melle is jó.

   Ja, és az én cicám is ilyen. Főleg a fogai.

   Válasz
  43. Andoc

   vrogomoncica, jáááj…:D
   nálunk otthon ugyanez van, ha jóatyám valami halott állatot trancsíroz, csak nem egy, hanem tíz ilyen vromplonmacska szuggerálja:D

   Válasz
  44. fqqdk

   bazmeeeeer, szételemzem, ez a macska Jones az Álienből, de az ötödik részben, amikor klónozták és xenomorfgén is került bele, mint Riplibe. Mariann meg Ripli, érezhetően párhuzam. xDDD na jó, nem is. anyám.. :) üveg hamutartó, ritka osztás, borsodian meggájveres.

   Válasz
  45. ékezet

   (egybe kommentelek, belőlem ennyi is sok :D

   1. Az előző (kocsis) kivitelezése tetszett, bár átérezni nem tudom, csak ma kaptam jogsit :D Sok ember van így sok rajzzal, azért beírja, hogy szar, vessen magára, ha ennyit tud. A hiba az ő készülékében van.

   2. Ez a rajz akárki akármit mond, jó. Sose láttam még “élő” tököt, pláne agyonverve :D A 3. képen a cica GYÖNYÖRŰ, és milyenmá az utolsón! :D

   3. Aki nem tudja a “komment” és a “fórum” szót megkülönböztetni, az ne írjon

   4. lugosi: ja az emo-t jól meghatároztad :D De nem az a baj, hogy lelkigyenge, hanem hogy büszkén mutogatja is :)

   5. Bazz, most veszem észre úgy osztom az eszet, mint már tették páran fentebb. Vegyétek OFFnak az egészet, kivéve a 2.-t.)

   Válasz
  46. Tünci

   szia :-***

   most talán ne zavarj… teljes figyelmemet lekötik az itteni események. na meg ez a tök brutál rajz :)) bírom… :))

   de azért még Téged is… :-***

   Válasz
  47. csillaghaj

   örülök, hogy megint hozod a formád, Grafit ;) nagyon nagy tisztelet az utóbbi rajzokért.
   a vér megvan, meg a szenvedés, de a pina, az hiányzik! :OO

   ezt mondom.

   Válasz
  48. pp-ter

   afentemlített belépofázó sokat koczkáztat… láccik nemel éggé merült el az arkívuummmm baaa.. idézet nékie
   /archives/2006/12/20/EL_CONDOR/
   und még sorolhat nám
   jószerivel elég sokk rajz afajtájár ól ihletődik

   Válasz
  49. Fáradt Vándor

   Még egy dupla napirajz vazze… és kurvajó, mint mindig!

   Grafit, én azt mondom, ne legyen feltétlenül napirajz, de még hetirajz se, gyűjtsed az ihlet, és mikor elég van, rajzold ki magadból… és akkor az nagyon odabasz! E!

   Válasz
  50. Coyote

   GRAFIT,
   Én egész nap húzom az igát egy kibaszott multi logisztikáján, és igazi szellemi felfrissülést jelent nekem a legtöbb rajzod, igy ez is. Az a kurva macska… annak a macskának minden mozdulatát kielemeztem :) Remélem még lesz alkalmam macskát látni. A kedvemért nem tennél a következő képedre is macskát? Az se baj ha csak egy pont a távolban, csak érezzem hogy ott van :)

   Válasz
  51. pp-ter

   továbbá ideidézemaztat amt rokonba érz sakkor még a kurvagyorsan abbafejezt egybekötve a folyamatosan kussolva játszódjált nem is említettem. Itten érteni kék minden nuanszot, ezpersze senemkinek se mén, ezéaztán nemoszt eszet csak aki… löttyedzt fityma mint én is.
   valamint, nedudgi!!/archives/2006/04/05/1425517/
   Esetleg a dörrög zuldán!

   Válasz
  52. moooh

   Mire jó egy hamutartó, bár ezt már Colombo filmekben is láttuk már. A skodri meg teljesen átszellemült fejjel várja a finomságot.

   Válasz
  53. khoor

   Üdv,

   Régóta aranyozod fáradt reggelinket.
   Egyből más érzéssel állunk neki az aznapi robotnak, ha van rajz. Volt amit nem ertettunk, de rohadt sok szállóigét vettünk át innen, és ha valaki nem érti elmondjuk neki honnan szerezheti meg a tudást(terjesztjük az igét).
   Olyan elementális a megszólítás így képileg, hogy aki utálja a káromkodást, de rendelkezik minimális humorérzékkel az is élvezi.
   Elég annyit mondanom, hogy kollégák már úgy köszöntek nekem: ÉS RIGÓ! Utólagos engedelmeddel kinyomtattam ugyanis és miheztartás végett kiraktam az ajtóra.. Köszönjük.

   Válasz
  54. dview

   tiszteljetek grafitban azt, h nem moderalja ki a francba a hulyeket sem.(nem sokan maradnanak persze…)
   nem szuksegszeru a nepszerunek szarnak is lenni, mindaddig, ameddig nem kivanja az alkoto a muvel magaval meghatarozni az erdeklodoket. mivel -szerencsere- erre tendencia nem tapasztalhato, igy aggodni/idegeskedni nincs miert. tan az lenne a legjobb, ha nem lenne egy ideig kommenteles, mert engem speciel a hideg raz ettol a merhetetlen nagy nyaltol es vallveregetestol.

   Válasz
  55. S

   Az idönkénti Grafit és kommentezök közti összecsapásról nekem mindig a brájen élete jut eszembe… :D
   Grafit rajzol, a tömeg meg megmagyarázza :)
   Vicces.
   (nincs hosszú ö-m… :S)

   Válasz
  56. shiNIN

   nem olvastam még el minden komment, de… hát különbözünk erősen. nekem ez a tökös kifejezetten bejött =) a maga fárasztó módján. vannak dolgok, amiket amúgysem a szellemi magaslatokért szeretünk, pl a wasabi, amitől, ha jól keveri az ember szójaszósszal, kiesik a szeme, megcsavarodik az orra és egy kicsit megfullad… ettől meg paff, kész az ember s idő kell, míg normálállapotba tér vissza. és ez jó.

   Válasz
  57. shiNIN

   csak támogatni szeretném Coyote véleményét. az mindig jó, ha egy képen van macska. vagy róka, vakond, tarajos gőte, tövisszúró GÉBICS, kúszógéb (bár az egy másik blograjzoló kedves állata)… Grafit Mester macskái tényleg csodálatosak (és persze Szultán is, de ezt mindenki tudja. tényleg, rég láttuk).

   Válasz
  58. Arif

   nahát nem bírom végigolvasni a kommenteket
   olyan sok + hosszú

   ha valaki mégis eljut idáig, akkor csak annyit akarok írni, hogy ismét egy bizonyíték, hogy a növények élnek, illetve mindenki kussolhat, aki VÉÉÉÉÉR-t kívánt, mert íme :))

   Válasz
  59. Jenő

   Te Grafit!
   Neked elorehaladott megfelelesi kenyszered van. :D
   Viszont (tul)erzekenyseged jot tesz a rajzoknak, es ez jo ;)

   Válasz
  60. Crowley

   /OFF

   ha lesz valaha kuplung, vagy bármilyen sörözés, ti bele mertek majd nézni egymás szemébe? Elmebetegek. Én veszek pólót és húzok onnan.

   /ON

   Válasz
  61. krisssz

   esső képen a vrogomonnak konkrétba olyan alakú a farka, mint annak a cuccnak, amit az imént letöltött pornóban vágtak a csaj seggébe.

   Válasz
  62. enovak

   Crowley: miért ne mernének? A net anonim meg minden, itt lehet ugatni a másiknak, meg is teszik. Személyesen nyilván nem mernének anyázni. Tehát ettől ne tarts.
   Na meg 14 alatt nem engedik el őket este 8 után otthonról, én abban bízom ^.^

   A cica gecinagy!

   Válasz
  63. Borderlány

   pimas (#48) hozzászólásában szerintem korrektül összefoglalja a dolgokat, ti. hogy mire (lenne) hivatott a kommentezési lehetőség.

   Válasz
  64. mstipee

   Mindig ha kommentelek azé teszem mer eccerűen adott rajz kimagaslóan kurvajó a többi szuper között :D Szal ez, meg a skodás ájhm! Amugy aki ide kommentelni szokott, az ugye azért teszi mert teccik neki. Ha nem teccene hagynápicsábaegészt, neme? Gondolatmenetemet befejezve szerintema 90 komment az 90 pont a 100-ból ;)

   Válasz
  65. A

   En csak azt tennem ehhez hozza, hogy mielott elkezdtem a sok hulye kommentet olvasni, 5:7 volt a spanyoloknak, mire vegigolvastam, mar 9:7-re vezetunk. Egyreszt szar, mert kihagytam 4 golt, masreszt kiraly, mert a Kasasek nem hagytak ki.

   Grafitnak thx a maiert is :)

   Válasz
  66. napinapi

   maradjanak csak a kommentek, amíg többnyire normálisak, mert a szóvátett részletekből általában elég jó hazzáadott érték bontakozik ki… :) itt. pl. a cilinder valamint a dísztárcsa körüli vitát említeném…

   Válasz
  67. Crowley

   enovak: abszolut. Viszont nem fizikailag tartok tőlük, sőt, hanem egyszerűen nem vagyok rájuk kiváncsi. Az ilyennek nincs anyja, aki otthontartaná 8 után.

   A cica valóban gecinagy, és hogy _tényleg_ ilyenek a macskák. Mariann álmaim agresszív pornósztárja.

   Válasz
  68. lsg404

   bocs, off, de most fontos: meg tudná valaki adni a linkjét annak a rajznak, amelyikben a fickó “csak úgy odakúrja” a polipot a kártyaasztalra?? Nem tudom hogy keressem meg… köszi!

   Válasz
  69. enovak

   Crowley: én se fizikailag, haha :) Csak ne basszák el a hangulatot. Bár nem félek tőle, hogy mostanában minden héten lesz napirajz party :)

   Tibor nap (ápr. 14) pedig már nagyon közel, de nem hiszem, hogy grafit a napi 4 óra alvásának rovására fog még azt is szervezni.

   Válasz
  70. GROTUN

   … ah, mindegy. mar vagy 5 perce gepelek ebbe a dobozba itt, de inkabb kitoroltem a gecibe az egeszet, mert minek.

   a lenyege nagyjabol ez volt:
   tetszik a rajz: kommentelsz (vagy nem)
   nem tetszik a rajz: nem kommentelsz es varod a kovetkezot

   Válasz
  71. dokibatyo

   Ejnye no! Micsoda civódások! :)

   Grafit:
   Mutasd meg nekik, mi az a “Suhi” és megtudják mi a rendszer! (Rejtő magyarázatában a suhi: Olyan mint a “Zumek”, csak lassabban gyógyul!) :)

   A tökön jót röhögtem, beteg! :)
   A Mariann kemény nő, hamutartóforgatásból jeles! :)

   Válasz
  72. lugosibelabacsi

   Ha a kuplungba tenyleg nem engednek, foleg nem 8 utan, de az anyamat mar biztis lekuldom ratok!

   Válasz
  73. lugosibelabacsi

   Hat a kuplungba tenyleg nem engednek, foleg nem 8 utan, de az anyamat mar biztis lekuldom ratok!

   Válasz
  74. shiNIN

   a 2. képen levő elvontmacska, úgy érzem, nálam ki fogja állni az idő próbáját. eszméletlenül odakúrtnak látszik, de valami hihetetlenül atom. ilyet is büszkén viselnék pólón. sálon. akármin. ott van, no.

   Válasz
  75. t

   Az a véleményem, hogy a kommentek nagyon viccesek ismét, és ezt a tökös stílust várom én mindig, amikor feljövök, valami szokványos helyzet, abszurd részletekkel, és meglepő vulgaritással…
   A macsek utolsó alakításáról meg nekem tisztára emberevő endre jutott eszembe :D

   Válasz
  76. vreh

   grafit!
   a minap munka közben elgondolkoztam…van a szultán, a musztafa…de nincs macska. nem akartam kérni, mer az parasztság, meg ha nem akarsz akkor úgyse rajzolsz hehe…
   szóval ezennel szeretnék gratulálni az új képességedhez!

   Válasz
  77. csub

   Hólyag zseniális!
   Hal bontásakor kutyám esdeklő tekintete vérkandúréhoz képestlófasz se.

   Grt

   Válasz
  78. bobek3000

   üveghanutállal? hogy szarnál havat te geci de jó sűrűt!!!!!
   …a macskaának análisvibrátor alakú a farka!!!!

   Válasz
  79. bobek3000

   üveghanutállal? hogy szarnál havat te geci de jó sűrűt!!!!!
   …a macskaának análisvibrátor alakú a farka!!!!

   Válasz
  80. Natty

   Huhh, annak a macskának a… a… a… izéaizé… szóval nem godoltam hogy ekkora fogai vannak. (Kommentek némellikével faszkivan.)

   Válasz
  81. t

   huhh, hazafelé az éjszakain zötykölődve eszembe ötlött a “Grafit zavarja a komment” mondatocs, és mindegy, hova rakod az automatikus tárgyeset, mert mindenképp értelmes, és igaz!

   Válasz
  82. borda

   mikor lesz Tibornapi bebaszódás valami vendéglátóipari kirendeltségben?
   A Mester torkát öntözném sörrel hálából ezért a sok lélekemelő pillanatért…
   Lemegyek még Szecsőre is, ha kell…
   Ezt mondom.

   Válasz
  83. Kákalaki Akka

   Mindig is undorodtam a töktől. Ezután a közelembe sem engedem.
   Grafit, részben nincs igazad, ha egyszer hozzá lehet szólni a rajzaidhoz, akkor a hozzászólások között előbb-utóbb lesz olyan, amelyik nem lesz kedvedre való. Ez a Kisnagyszámok törvényének kvadrilliárdkettedik paragrafusának első bekedésének nekemnyolcadik cikkeje, mellesleg üdv Személyednek és ennek a remeküöl sikerült tökundormánynak is ;)

   Válasz
  84. jaq

   ez két mászterpísz, thx.

   az ilyen mariannok a legbejövősebb csajok, a 100as skoda meg télleg leforogja a kilóötvenet a hármason szikszónál.

   plusz: most már elég meleg van… t’od szavadon foglak.

   Válasz
  85. jaq

   tarts rá tibi ballal, amíg lejattolok.:D

   baze, a mester a múltkor lerázott, hogy akkor jön sörözni, ha meleg lesz (gondolom az időjárásra célzott). baszogasd már te is kicsit. ;)

   Válasz
  86. ozero

   nagyapámnak volt pont ilyen fiókos asztala. kiskoromban mindíg túlhuztam a fiókot. 3000év alatt össze”valamire biztos jó lesz”-ezett cuccos ugrott sok irányba

   Válasz
  87. longstar

   Valahogy így: pénteken délután éppen több órája rohadtam a monitor előtt, kint a nap sütött, bent meg az unalom, a fejem megfájdult, a tagjaim elgémberedtek…aztán bevillant, hogy nem néztem még ma napirajzot. Bepötyögöm, hótlassú neten kivárom mire bejön, és láttam azt az élő tököt ugrálni az asztalon…komolyan mondom, régen nem nevettem ekkorát…kinyomtattam a rajzot, és elvittem magammal másnap a lagziba..röhögés, internet-cím elkérése, szombaton szereztem neked tíz-egynehány új fanot, Graf!! Részemről ríszpekt.

   Válasz
  88. köcsögöm tőletek

   Azért lennék szomorú, ha kikapcsolnánk a komment, mert akkor nem röhöghetnék öt perce a #130 nevén. Legbesztebb, egyértelmű! :)

   Válasz
  89. Lacus_1983

   nem bazdmeg nem hagyta abba, csak kurva sokat melózik. ő konkrétan egyedül viszi 3 ember melóját a Naphegy téri bolondokázában (gyk: Publicis)

   Válasz
  90. longstar

   vvj.:egész addig nem volt vonatozás, amíg meg nem látták Grafit jeles, idevágó képsorait. na akkor viszont beindult a gőzös:-))

   Válasz
  91. grafitember

   Nos, a Tibornapi Piknik a miskolci Majális parkban ELMARAD, a kikúrtsok munka miatt bekövetkező, szervezéshiány következtében.

   Mindenesetre, április 14-én ismét csehszlovákká kell innunk magunkat, amire ezúttal nem a Kuplungot, hanem valami szellősebb helyet kellene találni, ahol nem gáz a cigifüst és a sör jó és olcsó.

   Továbbá kérem, hogy állapodjanak meg a kedves rajongók, hogy milyen röviditaltól válok Hasekké, mert nem utasítanék vissza senkit, viszont Cointreau-ra a banánlikőrös Vilmos, az kicsit megborítja az Unicum-Kóserszilva tengelyt, amitől a mechanizmus a Jager és Becherovka erőpontok mentén visszazuhan a STROH állapotba, instabillá téve a presovi állapot.

   Tehát döntsétek el, miből iszom sokat. Köszi.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .