113 thoughts on “P.Á.H.

  1. defibrillátor

   íííűűű. ezállat. mostírok először de ezt muszáj volt. jágeci. xD
   glandz!!! hogy repül ott a szemüveg…

   Válasz
  2. gulyas

   jah, nagyon jó lett:D
   (defibrillátor: kombinálod itt a feketemacskát meg a napirajzot?:D)

   Válasz
  3. bifla

   Együttérzés grafit. Itt (hxxp://onlinemarketing.blog.hu/2007/05/21/internettudakozo_avagy_a_robotok_tamadas) megírtam a saját tapasztalatokat. Sajnos nincs pianínóm, de ha legközelebb felhív egy teleszélzes, átküldöm neki ezt a rajzot.

   Na PÁH

   Válasz
  4. Pít

   hibátlan!:) amugy egyszerűbb reflexből lebaszni a kagylót ilyenkor… bár ez kétségkivül látványosabb / effektivebb megoldás

   Válasz
  5. félősgeci

   ez bazdmeg ez, ez kibaszotttul durván jó!!!!!!!! “full trimmen” óta a legjobb, BIGA RESPEKT

   Válasz
  6. DuDe

   csak bólogatni tudok…engem még nem találtak meg, de olyan helyen dolgozok, ahol vannak ilyenek bőven, és – tisztelet a kivételnek – nagyon passzol

   Válasz
  7. emőke

   én próbáltam már szépen, de visszaéltek vele. a múltkor meg azt mondja egy csaj, hogy miért nem azzal kezdtem, hogy nem érdekel. miért, mit gondolt?

   Válasz
  8. Vipera

   Kb két hónapig én is telesales-es voltam. Én se szerettem telefonon zaklatni az embereket. Szerencsére senki sem ölt meg pianínóval.

   Válasz
  9. Kolombusz

   Hehe, éppen most keresek állást magamnak telesalesesént, már előre retteghetek akkor vazze

   Válasz
  10. lugosibelabacsi

   Ű bazmeg, ez nagyon kegyetlen lett. Foleg hogy szupermen asztmas gyermeke stilusaban lett kinyirva az atka. Basszatokszajba mennyire jobb ha van napirajz, mint amikor nincs. Baszzatokszajba, pontos kabel anatomia!

   Válasz
  11. mewmewgp

   Huhúú, jó nagy swunggal küdte rá a pianínót :)

   Én nem szoktam az ilyenekre pazarolni az udvariasságomat.
   Így még a zongorám is megmarad :D

   Válasz
  12. lugosibelabacsi

   Figyeldoda grafit, nem a kotozkodes kepp, de a meleg lelku szupermen asztmas gyermeke tenyleg konkretan eljatszotta mar ezt a zongoras trukkot, amikor az anyjat egy elesre vagott kovel akarta szetbaszni a bandita a hajon, miutan ha jol emlekszem, belelokte egy foldgombbe talan? Szal hogy a “r”? Mondjuk azt a kis szarcsimbokot basszak meg a legyek inkabb a buzi apjaval egyetemben. Kritptonit meg amcsi zaszlo… gyasz….

   Válasz
  13. fütyike

   no oszt azt észrevettétek-é, hogy az első képen MONITORSZŰRŐ van a képcsövön?!

   Válasz
  14. asd

   “no oszt azt észrevettétek-é, hogy az első képen MONITORSZŰRŐ van a képcsövön?!”

   ja ráadásul le sincsen földelve, így nem ér lószart sem

   Válasz
  15. band

   megazér a crt-ből kilógó kábelek is élethűek, valamint a pianinóból felreppenő kottatartó!
   és nemtudom nemészrevenni a kopirájt!!
   :))

   Válasz
  16. band

   és páh minden levakarhatatlan szélzesre!
   vagy hammond-orgona általi, meraz nehezebb!
   H.O.Á.H. !
   :)

   Válasz
  17. Joska

   Engem eddig, ha fölhívtak, és mondtam, h köszönöm, nem érdekel, akkor nem erőltették. Persze utálom, ha pl. délutáni alvásból ugrasztanak föl ilyennel, de ez a rajz talán túlzás. A telesaleses is csak ember…

   Válasz
  18. Klucksize

   Úgy elképzelem hogy rákúrtad a kagylót, és már nyúltál papírért, ceruzáért, és akkor ezt rövid idő alatt, merészen, szívből. Lazás :)

   Válasz
  19. köcsögöm tőletek

   Hát, ráengedte lazán alkarból a pianínót, nem szarozott. Amúgy emberünk rettentő spéci gépet használ, nem tudom veszitek-e, hogy graf kártya tulajdonképpen be ven szerelve a tápba. Nyilván így egyszerre lehet hűteni a kettőt valami bazi nagy ventivel, és nem kell szanaszét zajforrásokkal telerakni a gépet. Fünfkomanajn.

   Válasz
  20. v v j

   Amikor egy héten már harmadszor csengetnek azzal, hogy nyertem egy all inclusive utazást a Marsra csak el kellene mennem valahova meghallgatni egy kiselőadást, venni sem kötelező semmit… Nna. Akkor…

   Válasz
  21. Manka

   ehhhh….
   én telefonos vagyok, de üfszolgos, az, aki a sokfaszfej seggét teszi tisztába napmintnap…
   kimenős telefonosokat énse szeressem, külön harc volt, míg a bankjaimnál kikerülhettem a DM adatbázisból….ez is munka, persze, de inkább utcát söpörnék…

   Válasz
  22. Manka

   ja, és lécci nyugtassatok meg, hogy jól látom-e: Tibit baszta agyon a zongora, nem Renátát?! Nem tudom addig megkezdeni a délutáni sziesztámat…
   kösz

   Válasz
  23. Tyb

   tökéletes, grafit, szeretjük, ha kirajzolod magadból az állatot. Amikor a picsa mögött behúzza Tibi a láncfűrészt, az a másik kedvenc :]

   Válasz
  24. Pici

   Bocsi, de én nem értem. A csóka felkereste a sales-es faszit, és a magával vitt pianínóját rábaszta? Vagy hogyan kerülnek egy képre? Az első képen mi van a csóka ölében?

   Válasz
  25. band

   pici:
   -IGEN magávalvitte és rábaszta tiborra!
   -a szék karfáját dühében letöri, ez van az “ölében”
   -ha sok mindent nem értesz a rajzokból, akkor talán érdemesebb… vagy nem is tudom…
   :)

   Válasz
  26. Pici

   Szóval karfa… már azt hittem, hogy egy robbantó szerkentyűt fog a tökei közé, csak zavart az a másik kis fekete darabka. Az az igazság, hogy ezeknek a székeknek nem ilyen a karfájuk (már ha van egyáltalán).

   Válasz
  27. ööö áá ööhh

   Pianínó általi halál® forevah Nekem is van,majd ha felhív valami telefonos emberke hogy menjek el a legközelebbi benzinkúthoz 10 percen belül,és vegyek egy feltöltőkártyát,kaparjam le,majd diktáljam be a számot,és akkor kiküldik a 10 millát amit nyertem,akkor majd megkeresem,kinyomozom honnan hívott,viszem a 120 éves zongorámat,és a fejrée ejtem 10 méter magasból (másra már úgysem jó..) Számomra ez a tanulság a rajzból:)

   Válasz
  28. enovak

   És amúgy nem lehet, hogy fojtogatás okozta a telesales-es halálát?
   Valami miatt azt érzem, meggyőződésetek, hogy a zongora okozta.

   Válasz
  29. fütyike

   Pici: szerintem te olvass inkább feketemacskát, ott nincsenek ilyen zavaró részletek…

   Válasz
  30. Faber

   Grafit, ez ütött…és ami a legjobb, főnököm pont ilyen: naponta 20 000 telefont kap sok gennyes telesales-estől, és pont így üvölti le őket :D

   Válasz
  31. Futurama

   En pedig bejeloltem az iwiwes csoportot mar sok sok napja, es sekep sehang. Azt hittem oda felveszik azokat akik olvassak a napirajzt. Ki az illetekes itt?

   Válasz
  32. wilika

   Hehe, ezjóez.
   Mondjuk én is teleszéltem egy ideig, és csak azokat csesztettem, akik velem is szemetek voltak. :D Hallottatok-e már szívbajjal küszködő, habzó szájú panelnagyit? :D

   Egyébként érdekes (furcsa?) meló, egyszer szerintem minden embernek ki kéne próbálnia. Találkozni rengeteg hülye emberrel, néhány eszméletlen furcsával, és néhány nagyon kedvessel.

   Azelőtt sem volt szokásom ordítozni a telefonba (ha most elszállt a net, hiába ordítozom az operátorral, meg neki aztán mondhatom, hogy gané a cég, meg minden, nem ő tehet róla), ezekután meg pláne nem szoktam.
   Bazz, sokat beszélek, azabajom.

   Válasz
  33. egeresz

   Az a logo
   a telesales ceg logoja
   magaba suritve minden
   30 kreativ egyhonapnyi agygorcse se er ide picit se

   Válasz
  34. lugosibelabacsi

   Azert az nagyon durva bazmeg hogy mennyi ugynok geci log ezen az oldalon. hehe :)

   Válasz
  35. Sigma7 (méter)

   Olvasok csak, de senki nem írja a “nagy okosságot”:

   Telesales-nek mondani kell, hogy vegyenek le a listájukról, és ha mégegyszer felhívnak, akkor pert indítasz zaklatásért. Az ha jól rémlek törvényi előírás, hogy levetethesd magad a listáról.

   Válasz
  36. kapcsoltam

   zongorát az összes teleköcsögnek!
   az elsőn zsir, ahogy kitépi a könyöktámaszt, de túl hamar befejezted, lehetett volna még egy kép ahogy először a telefont mondjuk belenyomja a szemgödrébe…

   Válasz
  37. A

   Ez túl humanista megoldás volt. Ennél sokkal-sokkal többet érdemelnek. Kérek egy másik változatot, ahol a középkorban felhalmozott tudás is érvényesül. Inkvizició elé őket!

   Válasz
  38. Lacika ni

   szóval az van, h csak rögtön az elején meg kell kérni, hogy tartsa egy kicsit, aztán félretenni. Amikor legközelebb telefonálni akarsz, bontod a vonalat.
   Közben lehet játszani: várjon egy kicsit, kimegyek a konyhába, mer forr a víz, aztán kimenni, leejteni üres lábost és ordítani torkodszakattából, visszasettenkedni, hallgatózni. Vicces néha.

   Válasz
  39. psz

   Bocs, nem birom megallni: Sigma7, telesales-nek azt kell mondani, hogy “megbaszom anyadat a ravatalon hamegeccer..”
   Vagy odabaszni ra egy pianinot. Ugye.

   Válasz
  40. A

   Az én számomról leszoktak. Tudja fene, tán egyikük se bírja a hanggenerátor 1Khz-es mérőjelét sokáig hallgatni. :)

   Válasz
  41. srp

   Ha jól látom Tibort az utcán érte a halál, épp indult hazafele. Amúgy megérdemelte, mert nemrég engem is felhívott, és úgy csinált, mintha én lennék tiszta hülye, hogy nem kell a szarjuk. Ezeket oktatják valahol? Lehet ilyen iskolába menni? És van aki jelentkezik? Gyász bazz:)

   Válasz
  42. lugosibelabacsi

   Vakok!!!!! Az semnem slusszkulcs, semnem szakall….. csak a mellkasan hordja a faszat, es negy hereje van. Baz! En ugy szeretnek egy uj rajzot… mert depresszos vagyok, mert az elet aljas. Es a napirajz felvidit. A napirajz az taplalek, az az elet, a feny.

   Válasz
  43. Oobie

   amúgy be fogják tiltani a napirajzot,mer sok a függő,és nekünk függőknek elvonóra kell menni.ÁÁ rajzolj grafit mer nembírom ÁÁÁ

   Válasz
  44. Kriszko

   Izé… zsír :D
   miért van az, hogy engem még az életben nem hívott sosem telesales-es karakter?
   Az utcán sem töltetnek ki velem kérdőívet.. :(
   Mit csinálok rosszul?
   Sírok :(

   Válasz
  45. Laca

   Na de grafit, azért valahol ugyanabból élsz mint ők, nem? Egy csecset szíttok… :-D
   Aláírom, az ő módszerük valóban undorittó és máglyára az összessel kitépett szívvel.

   Válasz
  46. shiNIN

   az piercingnek látszik, kicsit furán álló lendületvonalakkal =) nagyon kifejező feje van telesaleTibinek!

   77: naés, a valamelyes közelség mit se számít. ma is gondoltam rá (apropó nélkül szerencsére), hogy egy programozót csak egy másik programozó utálhat igazán… bár a programozó-grafikus viszony is kritikus :)

   Válasz
  47. Király Rák

   Azt sem feledni, hogy július nyolcadikáig lehet szavazni a napirajzra a HVG GOLDENBLOG versenyen szórakoztató kategóriában. (meg rám újblogban, de ez most mindegy :))

   Válasz
  48. Csabb

   E.
   Tuti hogya dzsekijét dobta át a vállán a Tibi, annak a nyakába akasztja bele az ujját.
   Szerintem. De lehet, hogy nem.

   Válasz
  49. pepi

   Tisztelt grafitember úr!

   Szépen kérem, tessék megengedni hogy egypárképet had másoljak le a napirajzról. Szeretném atlétatrikóra rávasalni hogy örömet szerezhessek kis barátaimnak.
   Ha szeretné még azt is kiírom „napirajz.hu”, ezzel is támogatva nemes törekvéseit az emberiség jobbátétele felé!
   Aviszontlátásra
   pepi

   Válasz
  50. ML

   Csak annyit szólnék hozzá, hogy az nem egy repülő dollár jel, hanem a pianínó pedálja, ami kitört a lendülettől:-)

   Válasz
  51. ML

   Csak annyit szólnék hozzá, hogy az nem egy repülő dollár jel, hanem a pianínó pedálja, ami kitört a lendülettől:-)

   Válasz
  52. Yamboo

   …szerintem a telesale cég logója, falon. Dollárpénzkeresés telefonnal…Hángöriben…

   Válasz
  53. Sang Lee

   perszehogy a zakója akasztójába dugja az ujját a kis huncut. és ott még nem is sejti, hogy mindjárt beleintegrálódik a falba…

   Válasz
  54. Coyote

   azé kár hogy még mindig nincs friss rajz a visitbritain-en se. Ja persze ez ki lesz moderálva :D

   Válasz
  55. nubish

   WEÁHÁHÁHÁÁÁÁÁHÁ
   VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR
   VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR
   NAH VÉÉÉÉGRE
   WÁÁHÁHÁÁHÁHÁHÁÁHÁ

   Válasz
  56. Tibi

   Úgeci, hánymennyiszer mondta már a sok atka, hogy hetirajz!
   Pedig, nem.
   Annyi, hogy most ritkább napokon van.

   Válasz
  57. enovak

   E! Amig grafit ki nem rakja, virusmarketinggel kell terjeszteni:
   hxxp://hvg.hu/goldenblogvote.aspx

   grafit for president

   Válasz
  58. bettina

   Mint az tudható, hiszen itt is és más helyeken is leírta/elmondta már, Grafit hamarosan Észak-Olaszországba költözik. Emiatt van jó néhány elintézni valója, melója, ilyesmi, ami miatt sajnos gyakran csak aludni jár haza. Közben készül a könyv, a póló, nektek. Tehát arra szeretnélek kérni benneteket, hogy az utolsó budapesti hetében ne kezdjétek el basztatni, hogy mér’ nincs új rajz, mert enélkül is van elég a hátán. Inkább készüljetek a szombati találkozóra!

   Üdv mindenkinek!

   Válasz
  59. R.I.P

   a telemarketingeseink szem előtt tartják ajánlásod, mert tartanak a P.Á.H.tól
   :P
   kinyomtatva az irodában a rajz!

   Válasz
  60. 23437

   Na most, hogy ezt kapd ki?! Nem elég, hogy 15 kérdőívet kéne kitöltenünk egy rüszmeteg aláírásért, mer’ 200 aláírás smafu, a pénz az szent, a diák meg lófasz, de úgy álljak oda, hogy ráadásul a Külkerről jöttem?! Ennél megalázóbb mondat nincsen is.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .