108 thoughts on “GYÉMÁNTTAL

  1. Pít

   hát ezt még elképzelnem sem kellett, való világ az egész!!!!! kibaszott reality! :D:D:D imádom! :D:D:D ezt kéne bicepszre tetoválni, nem mindenféle billencs IFA-kat :)

   Reply
  2. Sang Lee

   hogy bemagyaráz má mindenki Tibinek, de az ügyesen nem hallgat a faszokra, tudja, mit kell csinálni. 40 éve ugyanezt nyomja, getszibemár…

   Reply
  3. nerazurri

   Pont azon gondolkoztam, hogy nehogymá Tibinek mondják meg a frankót, tudja ő, hogy mit csinál! Ha Lengyel lappal akkor azzal!

   Amúgy tényleg zseniális! Grafit nem gondolkoztál még rajta, hogy napirajzoljál? :D:D:D

   Reply
  4. Tufa

   gorkorcsolyaban erted de lehet a ven foszer volt tus van a fule mogott a cetli a falon meg pacas lesz. gyanus volt nekem mindigis!

   Reply
  5. Ismét tökéletes mestermunka! Halgattam egy ideje, de most nem tudom megállni a hangos dícséretet :DD

   Az Érd külsőkertvárosi sufnituning minden diszkrét bája visszaköszön a képeken: Tibi, akinek nincs bukófrekvenciás tömegspektrométere, de lengyel lappal is méretre vágja. Roland, aki házilag barkácsoltat lefuvószelepfedelet a 600-as AMG merdzsóhoz. Sanya, aki lecsapja gyémánttal a gecibe, legyen szó bármiről. És Taki bácsi, aki még a sváp nagyapjától tanult hangsúlyozni (“egyenletessen”) és gépzsírral kezeli a bajuszát.

   Éppen egy osztrák csajszival beszélgettem a magyar kisiskolás viselet sajátságairól a 80-as évek derekán, amikor megnéztem a rajzot. És lőn, az iskolaköpeny mindkét undorító fajtája visszaköszön Tibin és Sanyán!!

   Azért ez persze nyilván bekerül a nap zsidózása rovatba is, de annyirt azért megjegyzek, hogy Roland karvalyorra egyre jobban görbül ;) – finom utánérzése a “mindenféle naplementékbe” lovagló fejvadásznak (színváltós ing!!)

   És Taki bácsi kívül hordott övtáskája?? (“Maga EDUKÁL, a polóra vett övtáskával?! FHHASZ!”) Illetve a fül möge csapott ceruza? (Nem tudom hol, de már volt).

   És a témaválasztás kicsit emlékeztet a balos napelem bilincsére is (“Köszfőnök!”), ami személy szerint az egyik kedvenc rajzom!

   Reply
  6. KGSZ

   Szerintem ez a tobbi mesteremberes rajzzal egyutt az utopia kategoriajaba tartozik. A valo eletben picit mas a hozzaallas… de azert tok jo lenne, ha igy lenne, egy kis napsugarat csmepsznek ezek a rajzok a szurke es sivar valosagba. :D

   Reply
  7. wan2

   vazeg. en ilyen fureszlapot meg nem lattam, de befogom a szamat, mert grafit nem veletlen. meg a sorozatszamat is tudja. amit o rajzol az van. es kesz.. Mint bukakkes falikep a csovago muhelyben. zseni vagy grafit..

   Reply
  8. fraki

   Hihetetlen! Ezek a szövegek…. Egyszerűen katartikus! Korszakos zseni vagy!

   Tényleg valóságsó, egyszerűen BASZ!

   Derékszögű fűrész, pf…

   Hatalmas.

   Ezt mondom.

   Reply
  9. tz2

   Valaki magyarazza mar el hogy mukodik ez az opelfuresz? Eloszor felul nyomja, aztan alul, aztan megint felul. Hogy a veres kibaszott kurva gecibe lesz ettol ilyen alaku az anyag? (a karomkodas a mai napnak szol, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy van ilyen furesz es lehet vele derekszogben fureszelni, mivel a mester ebbol el). Amugy meg a kigyurt okostojasnak jol megnyult az utolso kepen az arca, hogy Tibor munkaja sikeresnek bizonyult.
   EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

   Reply
  10. Tivadar

   azér a műhelyekbe csak simán pucérnőavízesésalatt vizespólóban szoftcore-t szoktak kirakni, ez meg meg kemény gangbang kettenráélvezős hardcore. ráadásul a hajára.

   Reply
  11. főműves

   Nagyon azt hittem, hogy itt a végén vér fog folyni, tibi besokall a sok szakértéstől és elmetsz néhány nyaki ütőeret a lengyel pengével, de szerencsére bízott magában és meg tudta őrizni a hidegvérét. Fegyelmezettibi

   Reply
  12. lacaca

   nahát pont ilyen fűrészlappal lehet konkávra szabni a csövet és tibi ezt tudja de kár hogy a cigije kialudt már

   Reply
  13. vakker

   aztafűrész!!!

   hogy nem
   értem,
   annál
   már csak az
   nagyobb,
   hogy görkoris gyémántos
   és nagybajszú
   törpe oldaltáskával…

   :D :D

   Reply
  14. drd

   Hahó,

   Nem tudjátok, hol van Tibiék műhelye? És esztergálást, fúrást és menetvágást is vállal? Bronzból is?

   Köszi,
   drd

   Reply
  15. snake77

   Ez annyira jellemző! Bármelyik szakterületen, ha valamit csinálsz egyből köréd gyűl a sok okos kolléga és OSZT :) Azután meg elismerik a a saját szaktudásukat, mintha annak a segítségével végezted volna el a munkádat.

   Reply
  16. boltos

   Baszki, a bkv-nál TMK-s voltam, ez már csak pont így szok lenni. Ilyen fűrészünk nem volt, dehát sok más sem, mert a bkv azért nem oránzs kántri csopper szint.

   Reply
  17. thenx

   Ó igen, mondhatni lyessssz! :D Gratula mester, nagyon ott van megint a cucc. Igazi mestermű mint Tibi csődarabja ;)

   Reply
  18. thenx

   És az angolos! AZ ANGOLOS!!! ikszdédédédédédé Hallod, milyen tájszólással beszél a kiscsalád részire? Valami franciával kevert skót biszbasz? :D

   Reply
  19. Manka

   Wáhhh, jönnek az emlékek :)
   Faterom marós-esztergályos, én láttam ilyen műhelyt gyermeklányként belülről…..puncis poszterek, Tibik, unicum-sör kolbász-szalonna….
   Megrendelő, okos Tiborok kontra szaki Tibik.
   Köszönöm. Faterom nevében is :)

   Reply
  20. népnevelő

   baszkikáim!
   aki nem tud releváns információt, érdemi kiegészítést, érdekes történetet, simán elismerő szavakat, vagy valami kicsit is vicceset beírni (például leírni azt, hogy mivan a képen, leírni a hangutánzó szavakat, leírni a hatvanikszedik kommentbe azt amit a nyócadikba má leírtak nem tartoznak az előbb felsoroltak közé), AZ KURVÁRA NE KOMMENTELJEN, basszhájba!!!

   Reply
  21. en

   Nepnevelo, a te kommented egyik kategoriaba se tartozik az altalad engedelyezettek kozul, ugyhogy kurvara mit kommentelsz, basszszajba? :D
   Vagy akkor egeszitsd ki, kerlek, hogy azokat a kommenteket is engedelyezed, amik megmondjak masoknak, hogy kommentelhetnek-e, vagy sem.

   Reply
  22. Krisztián

   Ja, meg a satu tengelye is változik képről képre, ahogy az kell. Főleg a harmadikon nagyon ott van a satu.
   Haggyadazt!

   Reply
  23. snake77

   magwas: Már hogy lenne ilyen fűrész? :D El tudod azt képzelni, hogy valaki is értelmesen tudna fűrészelni (na, jó mondjuk a Tibin kívül) “lengyel lappal”? :D A napszemcsis Tibinek milyen jó a szemmértéke, mi? :D

   Reply
  24. EasyFriend

   Ez kurvajó. Igazából nem is a barkácsolásról szól, hanem a szakértőzőkről, akik ha elbaszod, akkor ők megmondták, ha meg nem, akkor meg azt mondták meg. :-)

   Reply
  25. Kákalaki Akka

   Mondhatnám, hogy ez a Műved a csúcsok csúcsa, de azért nem mondom, mert szinte folyamatosan a csúcsok csúcsán vagy, most is!
   Remélem, ezek a szakik még visszatérnek!
   Elképesztő és könnyfakasztva röhögtető, nincs rá megfelelő szó, csak talán az hogy BRAVO!

   Reply
  26. shiNIN

   nos… bizonyára… ez megint ilyen mélyebb, mint az én idevágó ismeretem stílusú napirajz.

   Tivadar, nem mindenütt, mikor húsz éve papír- és fémgyűjtöttünk, akkor biza az egyik szaki posztere komolyan hozzájárult az edukációnkhoz, az ember anatómiája támakörben… szóval vannak nem szoftok is ott. még a Tibik sem egyformák.

   Reply
  27. Natty

   Tiszteletem Tibibá’ lelki nyugalmának. Én már rég leordítottam volna a sok okos fejét h mennyenak a gecibe / beléjük állítottam volna a lapfűrészt. Ő meg csendben, békésen megcsinálja a munkát. Dehát istenem, én nő vagyok, hisztis vagyok, de legalább hivatkpzhatok arra h megvan. (Nade állandóan…???)

   Reply
  28. quitz

   juteszembe:
   “A gyémántot csak a gyémánt vágja,
   Erős legyél, ki az ütést is állja.
   És eljön majd, mert jönnie kell,
   Az Ítéletnap, és szabad leszel”
   Ossian

   Reply
  29. Ezoterikus János

   Gecinagy, esküszöm. Fent van már pár napja, de még mindíg üt, nemcsoda, fosásig röhögtük magunkat a srácokkal hiszen. Az idén még ez az egyik legfaszásabb, éljen soká a sapka alól kikukucskáló Tibibá’! P.Á.H-t az okosgecikre meg ;)

   Reply
  30. Zotyo

   Tanulókoromban dolgoztam ilyen műhelyben, és tényleg ez ment egész nap.. már akkor is szarrá röhögtem magam… de ezen most megint befostam.. :D
   Köszi Graf!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.