108 thoughts on “GYÉMÁNTTAL

  1. NSSlayer

   “ZALA-ZALA-ZLÁKAT-ZNIPEL-KAHUN-ZABI-KAHMANN-KASZABI-ZU-ZUHA-ZAKULON-ZUHANIK”
   Zseniális^^

   Válasz
  2. jurij

   De az opel fűrészt honnan ismered egyébképpen? Az a fürészek Asztrája és Omegája.

   Válasz
  3. Pít

   hát ezt még elképzelnem sem kellett, való világ az egész!!!!! kibaszott reality! :D:D:D imádom! :D:D:D ezt kéne bicepszre tetoválni, nem mindenféle billencs IFA-kat :)

   Válasz
  4. Sang Lee

   hogy bemagyaráz má mindenki Tibinek, de az ügyesen nem hallgat a faszokra, tudja, mit kell csinálni. 40 éve ugyanezt nyomja, getszibemár…

   Válasz
  5. nerazurri

   Pont azon gondolkoztam, hogy nehogymá Tibinek mondják meg a frankót, tudja ő, hogy mit csinál! Ha Lengyel lappal akkor azzal!

   Amúgy tényleg zseniális! Grafit nem gondolkoztál még rajta, hogy napirajzoljál? :D:D:D

   Válasz
  6. Tufa

   gorkorcsolyaban erted de lehet a ven foszer volt tus van a fule mogott a cetli a falon meg pacas lesz. gyanus volt nekem mindigis!

   Válasz
  7. Ismét tökéletes mestermunka! Halgattam egy ideje, de most nem tudom megállni a hangos dícséretet :DD

   Az Érd külsőkertvárosi sufnituning minden diszkrét bája visszaköszön a képeken: Tibi, akinek nincs bukófrekvenciás tömegspektrométere, de lengyel lappal is méretre vágja. Roland, aki házilag barkácsoltat lefuvószelepfedelet a 600-as AMG merdzsóhoz. Sanya, aki lecsapja gyémánttal a gecibe, legyen szó bármiről. És Taki bácsi, aki még a sváp nagyapjától tanult hangsúlyozni (“egyenletessen”) és gépzsírral kezeli a bajuszát.

   Éppen egy osztrák csajszival beszélgettem a magyar kisiskolás viselet sajátságairól a 80-as évek derekán, amikor megnéztem a rajzot. És lőn, az iskolaköpeny mindkét undorító fajtája visszaköszön Tibin és Sanyán!!

   Azért ez persze nyilván bekerül a nap zsidózása rovatba is, de annyirt azért megjegyzek, hogy Roland karvalyorra egyre jobban görbül ;) – finom utánérzése a “mindenféle naplementékbe” lovagló fejvadásznak (színváltós ing!!)

   És Taki bácsi kívül hordott övtáskája?? (“Maga EDUKÁL, a polóra vett övtáskával?! FHHASZ!”) Illetve a fül möge csapott ceruza? (Nem tudom hol, de már volt).

   És a témaválasztás kicsit emlékeztet a balos napelem bilincsére is (“Köszfőnök!”), ami személy szerint az egyik kedvenc rajzom!

   Válasz
  8. KGSZ

   Szerintem ez a tobbi mesteremberes rajzzal egyutt az utopia kategoriajaba tartozik. A valo eletben picit mas a hozzaallas… de azert tok jo lenne, ha igy lenne, egy kis napsugarat csmepsznek ezek a rajzok a szurke es sivar valosagba. :D

   Válasz
  9. wan2

   vazeg. en ilyen fureszlapot meg nem lattam, de befogom a szamat, mert grafit nem veletlen. meg a sorozatszamat is tudja. amit o rajzol az van. es kesz.. Mint bukakkes falikep a csovago muhelyben. zseni vagy grafit..

   Válasz
  10. fraki

   Hihetetlen! Ezek a szövegek…. Egyszerűen katartikus! Korszakos zseni vagy!

   Tényleg valóságsó, egyszerűen BASZ!

   Derékszögű fűrész, pf…

   Hatalmas.

   Ezt mondom.

   Válasz
  11. tz2

   Valaki magyarazza mar el hogy mukodik ez az opelfuresz? Eloszor felul nyomja, aztan alul, aztan megint felul. Hogy a veres kibaszott kurva gecibe lesz ettol ilyen alaku az anyag? (a karomkodas a mai napnak szol, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy van ilyen furesz es lehet vele derekszogben fureszelni, mivel a mester ebbol el). Amugy meg a kigyurt okostojasnak jol megnyult az utolso kepen az arca, hogy Tibor munkaja sikeresnek bizonyult.
   EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

   Válasz
  12. Tivadar

   azér a műhelyekbe csak simán pucérnőavízesésalatt vizespólóban szoftcore-t szoktak kirakni, ez meg meg kemény gangbang kettenráélvezős hardcore. ráadásul a hajára.

   Válasz
  13. főműves

   Nagyon azt hittem, hogy itt a végén vér fog folyni, tibi besokall a sok szakértéstől és elmetsz néhány nyaki ütőeret a lengyel pengével, de szerencsére bízott magában és meg tudta őrizni a hidegvérét. Fegyelmezettibi

   Válasz
  14. Krisztián

   A háttérben a poszternek a témáját is érdemes kielemezni. Ha valakinek elsőre nem.

   Válasz
  15. lacaca

   nahát pont ilyen fűrészlappal lehet konkávra szabni a csövet és tibi ezt tudja de kár hogy a cigije kialudt már

   Válasz
  16. vakker

   aztafűrész!!!

   hogy nem
   értem,
   annál
   már csak az
   nagyobb,
   hogy görkoris gyémántos
   és nagybajszú
   törpe oldaltáskával…

   :D :D

   Válasz
  17. Boraklára

   Az nem oldaltáska, hanem hasitasi.

   És a spremaspricces kép alá tán egy “sárga” csekk van beillesztve?

   Válasz
  18. drd

   Hahó,

   Nem tudjátok, hol van Tibiék műhelye? És esztergálást, fúrást és menetvágást is vállal? Bronzból is?

   Köszi,
   drd

   Válasz
  19. raszta

   Az utolsó képre tibi kinyitja az egyik szemét, hogy megnézze milyen getszi jó munkásember is ő!

   Válasz
  20. snake77

   Ez annyira jellemző! Bármelyik szakterületen, ha valamit csinálsz egyből köréd gyűl a sok okos kolléga és OSZT :) Azután meg elismerik a a saját szaktudásukat, mintha annak a segítségével végezted volna el a munkádat.

   Válasz
  21. boltos

   Baszki, a bkv-nál TMK-s voltam, ez már csak pont így szok lenni. Ilyen fűrészünk nem volt, dehát sok más sem, mert a bkv azért nem oránzs kántri csopper szint.

   Válasz
  22. thenx

   Ó igen, mondhatni lyessssz! :D Gratula mester, nagyon ott van megint a cucc. Igazi mestermű mint Tibi csődarabja ;)

   Válasz
  23. thenx

   És az angolos! AZ ANGOLOS!!! ikszdédédédédédé Hallod, milyen tájszólással beszél a kiscsalád részire? Valami franciával kevert skót biszbasz? :D

   Válasz
  24. Manka

   Wáhhh, jönnek az emlékek :)
   Faterom marós-esztergályos, én láttam ilyen műhelyt gyermeklányként belülről…..puncis poszterek, Tibik, unicum-sör kolbász-szalonna….
   Megrendelő, okos Tiborok kontra szaki Tibik.
   Köszönöm. Faterom nevében is :)

   Válasz
  25. verbeka

   A nagybátyámtól tanultam egy szaki-mondást: “Már kétszer levágtam belőle, mégis rövid.”

   Válasz
  26. népnevelő

   baszkikáim!
   aki nem tud releváns információt, érdemi kiegészítést, érdekes történetet, simán elismerő szavakat, vagy valami kicsit is vicceset beírni (például leírni azt, hogy mivan a képen, leírni a hangutánzó szavakat, leírni a hatvanikszedik kommentbe azt amit a nyócadikba má leírtak nem tartoznak az előbb felsoroltak közé), AZ KURVÁRA NE KOMMENTELJEN, basszhájba!!!

   Válasz
  27. en

   Nepnevelo, a te kommented egyik kategoriaba se tartozik az altalad engedelyezettek kozul, ugyhogy kurvara mit kommentelsz, basszszajba? :D
   Vagy akkor egeszitsd ki, kerlek, hogy azokat a kommenteket is engedelyezed, amik megmondjak masoknak, hogy kommentelhetnek-e, vagy sem.

   Válasz
  28. Krisztián

   Ja, meg a satu tengelye is változik képről képre, ahogy az kell. Főleg a harmadikon nagyon ott van a satu.
   Haggyadazt!

   Válasz
  29. snake77

   magwas: Már hogy lenne ilyen fűrész? :D El tudod azt képzelni, hogy valaki is értelmesen tudna fűrészelni (na, jó mondjuk a Tibin kívül) “lengyel lappal”? :D A napszemcsis Tibinek milyen jó a szemmértéke, mi? :D

   Válasz
  30. EasyFriend

   Ez kurvajó. Igazából nem is a barkácsolásról szól, hanem a szakértőzőkről, akik ha elbaszod, akkor ők megmondták, ha meg nem, akkor meg azt mondták meg. :-)

   Válasz
  31. Kákalaki Akka

   Mondhatnám, hogy ez a Műved a csúcsok csúcsa, de azért nem mondom, mert szinte folyamatosan a csúcsok csúcsán vagy, most is!
   Remélem, ezek a szakik még visszatérnek!
   Elképesztő és könnyfakasztva röhögtető, nincs rá megfelelő szó, csak talán az hogy BRAVO!

   Válasz
  32. shiNIN

   nos… bizonyára… ez megint ilyen mélyebb, mint az én idevágó ismeretem stílusú napirajz.

   Tivadar, nem mindenütt, mikor húsz éve papír- és fémgyűjtöttünk, akkor biza az egyik szaki posztere komolyan hozzájárult az edukációnkhoz, az ember anatómiája támakörben… szóval vannak nem szoftok is ott. még a Tibik sem egyformák.

   Válasz
  33. Natty

   Tiszteletem Tibibá’ lelki nyugalmának. Én már rég leordítottam volna a sok okos fejét h mennyenak a gecibe / beléjük állítottam volna a lapfűrészt. Ő meg csendben, békésen megcsinálja a munkát. Dehát istenem, én nő vagyok, hisztis vagyok, de legalább hivatkpzhatok arra h megvan. (Nade állandóan…???)

   Válasz
  34. quitz

   juteszembe:
   “A gyémántot csak a gyémánt vágja,
   Erős legyél, ki az ütést is állja.
   És eljön majd, mert jönnie kell,
   Az Ítéletnap, és szabad leszel”
   Ossian

   Válasz
  35. Ezoterikus János

   Gecinagy, esküszöm. Fent van már pár napja, de még mindíg üt, nemcsoda, fosásig röhögtük magunkat a srácokkal hiszen. Az idén még ez az egyik legfaszásabb, éljen soká a sapka alól kikukucskáló Tibibá’! P.Á.H-t az okosgecikre meg ;)

   Válasz
  36. Zotyo

   Tanulókoromban dolgoztam ilyen műhelyben, és tényleg ez ment egész nap.. már akkor is szarrá röhögtem magam… de ezen most megint befostam.. :D
   Köszi Graf!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .