ELŐSZÖR ÉS UTOLJÁRA

"Rácz:
2008. 03. 05. 19:41

Most
lebuktál te büdös zsidaj szidod a magyarokat de eljön majd még a mi
idonk és a tehozzádfajtádat nem csipjük nagyon és kipaterolunk az
országból!!!! és ezt vedd komolyan mert elegünk van már az ilyenekbol
ha nem tetszik megmondta a gyurcsótányod is hogy el lehet menni! rajta
húzzá vissza izraelbe!!! Mocskos zsidó nem volt elég tönkretettétek
azorságot mit akartok még????????!!!!!!!!!!!!!!"

 ——-

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezen a blogon, már harmadik éve el tudtuk együtt kerülni ezt, itt, fent.  Büszke vagyok arra, hogy az a közösség, amelyik rendszeresen látogatja ezt az oldalt, úgy reagált erre, ahogy. Nem akarok hosszas fejtegetésbe fogni. Nem ismerem Ráczot, nem is érdekel, ki lehet ő. Elszomorít, hogy a neve a fidesz honlapjára mutat. Engem, nem-zsidót mélységesen sért az antiszemitizmusa.  Végtelenül elkeserít, hogy a nemzetmentők már az én blogomon is mindent megtesznek hazám végső elpusztításáért, fals hazaszeretetből.

Azt gondoltam, hogy soha sem kell majd állást foglalnom. Azt gondoltam, hogy 30 évesen még kellő rálátásom és bülcsességem sincs ehhez. Azt gondoltam, hogy itt vicces, szarul megrajzolt képregények lesznek. Azt gondoltam, hogy ez teljesen ártalmatlan.

Szeretném folytatni, veletek, de mától van egy kikötésem. Maradjon a napirajz SZIGORÚAN POLITIKAMENTES!  Nem tűröm a politikai témájú kommenteket. Amíg csak pár lesz, moderálom. Amikor már sok, akkor abbahagyom a napirajzot. Mert onnan, ahogy egymás gyalázásának, úgy az oldalnak sincs semmi értelme.

Bízom benne, hogy megmaradunk egymásnak olyannak, amilyenek most vagyunk. Legalább itt, de remélem máshol is.

Köszönöm.

——–

Ehhez a poszthoz nem tudtok hozzászólni, azt hiszem teljesen érthető, hogy miért. Kérem, hogy a későbbi posztokhoz, és a mongol teremtésmítoszhoz se szóljatok -politikai témában- hozzá.

Ezt is köszönöm. 

2 thoughts on “ELŐSZÖR ÉS UTOLJÁRA

  1. Petike

    Fura ezt olvasni Tőled (a website-ról van szó)! Legalábbis index.hu-s posztolóként fura. :( Kár érte. Amúgy megnézem, röhögök rajta ma is, mert ütős! :) Csak már nem hiteles és igaz.

    Válasz
    1. Grafitember

      Petike,

      A poszt 2008 márciusában íródott, az Indexen 2012 óta vannak rajzaim. MIért nem hiteles és igaz?
      Van azóta, itt, a napirajz.hu-n politikai, közéleti rajz? Nincs, egy sem. És nem is lesz.
      Az megy az indexre, amíg van kedvem hozzá. Azt is sokan szeretik, levezeti a feszültséget. A düh kiszalad és nem egy másik ember lesz az áldozata. És közben végig – gondolkodni ér. Tisztelettel, Grafit

      Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .