66 thoughts on “SZERZŐDTETLEK

    1. éttermiségi

      ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Harmadik kocka nagyon erős!! Megafonra kötött moderntó-king gitárszinti, mindez egy metastabil partvison, vokalista gyümölcsök, no-hal adományláda. Besírtam a gyönyörtől. Köszönöm!
      Párkockát követem, isteni ötlet!

      Válasz
    2. DLL

      De nem lehetett volna utf8 vagy valami szövegbe, hogy copy-pészt-elhessem a boltot? Haha, csak vicceltem UTF8, mi? :D

      Válasz
    3. Aresius

      De termékeny mostanában, főnök! És a szálak összefutnak! Na EZ a frenetik!
      Észrevették milyen szép kacsa van a képen? Annak ellenére, hogy egy génmanipulált szar, nincs felfekvése!

      Válasz
    4. Zotyo

      De jó, szerncsés fordulat a medve életében! Most végre lesz pénze. Bár a tököket nem lehetne megkérni, hogy végezzenek a hallal? Gyanús, hogy a lemezkiadó úrnak nagyobb hatalma van, mint Don Bagolynak…

      Válasz
    5. Nigga brotha

      Szmesing pámpkinz in eksön – mjúzikelli szápplimentid báj Bír Bend Bengin’!
      [Smashing pumpkins in action – musically supplemented by Bear Band Bangin’]

      Válasz
    6. Jucsik

      HEHEEE :)
      Maci koldusbotra jutott hogy összeszedje a keret. Rohamrendőrös bemondós szintetizátorgitár.
      Üt. Gyümölccsel. :)
      Amúgymeg jólmegindult a rajzolat. Szívem örömére ^^

      Válasz
    7. v v j

      Miért van az az érzésem, hogy a kiadó fogja lenyúlni a zsé nagy részét, ha a medv szerződik…

      Válasz
    8. thenx

      Én csak a libamezt sajnálom :D Pólót meg izibe ide de rögtön!
      Apropó, mester lábán a korcsolya? ;)
      7GYfHD

      Válasz
    9. kekcsi

      A gitárszintit biztos így kell fogni? Deutálom, hogy elmarketingelődött ez az eddig szabadidős honlap. Akár politizálhatnánk is. Hamá. Ennek ellenére a hirdetményben említett rajzcsapat ütős lehet.

      Válasz
    10. lr

      Nahát, összefonódnak a szálak!

      De hova lett a pisztráng a traktorról? Csak nem az is a képbe jön, a medve kacsán, majd?
      (Nem beszélve a cimbalom-hangszerbolt vonalról. Húrszámban simán veri a Libamezt!)

      Válasz
    11. grafitember

      kekcsi,

      akkor lenne elmarketingelődve, ha fent vodafon, meg fanta bannerek olvadnának a retinádba. a fent említett rajzcsapat azért van ott, mert része vagyok. A pólókat meg követelitek száz éve. Politizálhatnánk? Skálás szatyorral fojtok meg bárkit, aki bepróbálja itt!
      A honlap most is szabadidős, például most lemegyek fémforgácsolni, mert abból élek.
      De én kérek elnézést.

      Válasz
    12. 147591

      Ehhehehe, jó a poén király a kombinálás és remek a hír! :)
      Kössz mindent Grafit, fasza gyerek vagy e! :)

      Válasz
    13. szultannita

      …a külön futó, egyenként is mókás szálak, pedig találkoznak a tarantinoi végtelenben…

      Válasz
    14. bp

      Eddig simán skippeltem Nigga szövegeit, nekem valahogy fárasztó így olvasni. Ez a szögletes zárójel, ez jó, így már okés. Érzem, hogy nekem akartál megfelelni, Nigga :)

      Válasz
    15. Kix

      Én csak annyit szeretnék mondani, hogy a halra nem az erdei maffiát kellene ráküldeni pénzér, hanem eleve az új magagercsávótól kellene kölcsönkérni a Smashing Pumpkinst! :)

      Válasz
    16. BB

      kár hogy a pólópokolnál egy büdösnagy PÓLÓPOKOL feliratot és logót raknak a pólók ujjára vagy nyakára, vagy egyéb helyre ahova nagyon nem kéne.. viszont ahogy látom a napirajz.hu címet meg egyikre se tették rá (a régieken rajta volt).
      oké persze örüljünk hogy egyáltalán ez is van, csak nem tetszik, hogy ha már egyszer fizetek a pólóért, akkor utána még reklámoznom is kell a boltot, akár akarom, akár nem.

      Válasz
    17. Pólópokol

      BB: A ‘www.napirajz.hu’ az mindenképpen rákerül a pólóra, ha meg ragaszkodsz ahhoz, hogy a büdösnagy (5cm) pólópokol logót ne tegyem rá, akkor nem teszem rá, elvégre a rossz szájíz nem jó reklám a boltnak.

      Amúgy azt azért megkérdezném, hogy ha mondjuk egy adidas, vagy tisza cipőt veszel, akkor elkezdesz-e anyázni az üzletben, hogy sniccerrel tessenek kimetszeni az anyagból a logót. Nehogymár reklámozd azt a szart, amit megvettél.

      Válasz
    18. avgdvl

      Szegény mackó teljesítménykényszerében fordítva tartja a Thomas Anders-zongorát.

      Bikicsunáj!
      7772r6

      Válasz
    19. BB

      Pólópokol: az 5cm az nekem elég nagy ahhoz, hogy zavaró legyen, de ha lehet anélkül is akkor tök jó, csak a honlapotokon a rendelési infóknál az volt írva, hogy nem lehet anélkül kérni a pólót.

      az adidasos kérdést meg már vártam, és valóban, egyrészt nemigen veszek ilyen márkajelzéses dolgokat mert sose szerettem az ilyesmit. ha meg épp van valami ami megtetszik de zavar a logója, akkor gondolkodás nélkül lefejtem,levágom róla, még akkor is ha az éppen valami nagyon „drága és menő” márka.

      Válasz
    20. Anton

      Pólópokol…

      (Bár nem én írtam eredetileg)
      Azért ne hasonlítsuk már össze. Ha elmegyek egy cipészhez, és egyedi vagy kisszériás cipőt rendelek, le is köpöm ha a talpán kívül máshova a logóját oda akarja biggyeszteni…
      Ugyanígy nem vagyok hajlandó fizetni a reklámszatyorért. Tehát vagy fizetek, vagy reklámozok…
      A napirajz felirat tök természetes, mivel így legalább tudok valamit adni (még ha ez csak egy kis kp is), a sok vidám percért. Legalábbis én így látom.

      Bocs Grafitember, ez nagyon kikívánkozott.

      Válasz
    21. Adri

      v v j.: egyetértek, én sem bízom nagyon a menedzser csávóban. Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

      Válasz
    22. Nigga brotha

      Ju ól donnó háó iz ven Pol Pot Szpájdöring :)
      [You all don’t know how is when Pol Pot Spidering…]
      [{Ti aztat nem tuggyátok mijen amikó’ Pol Pot Pókol…}]

      Válasz
    23. Pólópokol

      Oké, aki irtózik a Pólópokol logótól, az ha rendel, akkor írjon majd egy mélt az info@polopokol.hu -ra, hogy Dáviddal megbeszélte, hogy nem akar rá Pólópokol logót, és akkor Szilvi, aki a megrendeléseket csinálja, majd nem tesz rá logót.

      Ha meg a jövő héttől a boltban venné meg a pólót, akkor is hivatkozzon Dávidra, hogy logót márpedig nem.
      Ha ennek ellenére Szilvi, aki a boltban van, erősködne, hogy demárpedig logó lesz, akkor kérjétek el a Parasztkönyvet, és írjatok bele!

      Válasz
    24. grafitember

      Anton,
      Nem vitatkozni akarok, félre ne érts, csak egy érdekes kérdést vetettél fel, megbeszélhetnénk.
      Én, ugye a napi 8 órás bicajváz építés és a napirajz mellett éppen arra készülök, hogy kis szériás, kézműves módon állítsak elő bringavázakat, egyedileg, méretre. Évi 30 darabot tudnék maximum csinálni, tehát inkább kevesebb. Szerinted ráírhatom a nevem az alsó csőre, vagy nem? Én úgy látom, hogyha valamin dolgoztam 400 órát és igazán szép lett, tehát büszke vagyok rá, akkor AKAROM, hogy rajta legyen a nevem. Lehet, hogy a vásárló is akarja, nem?
      Természetesen nem akarom összemosni ezt a reklámszatyorral, de szerintem a Pólópokol sem a Fruit Of The Loom, vagy ilyesmi…
      Illetve, azt még hadd tegyem hozzá, hogy a pólópokol beletesz a pólókba annyi munkát, hogy szerintem az 5cm-es felirat ne okozzon ekkora felháborodást. Szerintem…

      Válasz
    25. kekcsi

      Kedves grafitember, már nem is reméltem, hogy rám is odafigyelnek. Bocs a „durva” kirohanásért, természetesen szerencsére egyelőre nem vitted túlzásba a reklámozást, csak hát az irányról, amelyben mozdulást érzékeltem, arról szólt a beszólásom. Amúgy nem szokásom visszavenni az arcomból, csak hát a skálásszatyor, az duurva.

      Válasz
    26. bttn

      Én tényleg nem értem, mi a probléma. Pólót akartatok. Mióta Olaszországban élünk, azért nem volt póló, mert mi innen nem tudjuk lebonyolítani. A pólópokol segít ebben, mindent elintéz, a beszerzéstől a minták rávarázsolásán keresztül az értékesítésig. Ezért mi hálásak vagyunk és örülünk, hogy a közönség is a várva várt pólókhoz juthat. Tehát a póló így a pólópokol terméke is, ezért természetesen ráírhatja a nevét, de a póló attól még napirajz-póló és a pólópokol részesedése sem lesz nagyobb vagy kisebb a póló árából attól függően, hogy rajta van vagy nincs rajta a neve. Örüljetek inkább, meg vegyetek sok pólót és akkor mindenkinek jó lesz. (A homokozóból meg ki lehet jönni, gyerekek, kézmosás, asztalhoz.)

      Akik meg az „elmarketingesedéstől” tartanak, azokat arra kérem, hogy vonjanak le messzemenő következtetéseket abból, hogy mennyi független reklámbannert láttak a blogon az elmúlt években.

      Szép napot mindenkinek!
      Betti

      Válasz
    27. yenoee

      Maci Annie Lennoxot játszik, kegyetlen. Van érzéke a sóbizniszhez, bár ennyi sóból a hal tartósan hidegre téve nem lesz :)
      Mutatóujjas póló ha lesz, kell.

      Válasz
    28. Wander

      Biztos felmerült már. Lesz rajzfilm? Esetleg sorozat? Nézettséggel szerintem nem lenne gond.

      Válasz
    29. Kissé Lemaradt

      Kedves vitapartnerek!

      Általában én is a feliratmentes dolgokat szeretem, bár mondjuk a Sennheiser fejhallgatómon ott a helye a feliratnak, hiszen büszkék lehetnek a termékükre. Grafit kézzel készült biciklijét viszont nem lehet összehasonlítani a szóban forgó pólóval. Egyedi terv, egyedi megvalósítás az a bicikliváz, kell rá a gyártó felirata. Minden tiszteletem a pólókészítõké, de EZ ESETBEN sem az ötlet nem egyedi, sem Grafit rajza nem az övék, de még az üres pólót is rendelik valahonnan. Jómunkásemberként rávasalják a matricát a trikóra. Venni fogok náluk pólót, biztos máskor is benézek majd a boltba, de MOST szólni fogok Szilvinek, hogy ne tegyen rá logót.
      Egyébként meg köszönet mindenkinek, hogy lett póló.

      Válasz
    30. Kisember

      A maci Keith Emerson reinkarnacioja, mert forditva tartja a gitarszintetizatort. Mindamellett elb@sztak a gyarban a hangszert, mert egz fekete billentyu lejjebb csuszott. Nem baj, majd csak C-durban (vagz a-mollban, ofkorsz) jatszik.
      A rajz egyebkent zsenialis, mehet a kedvencek koze.
      :)))

      Válasz
    31. Kisember

      Az eg aldja az olasz billentyuzetet, meg a marha fejemet, hogy hiaba olvasom at, amit irok.

      Válasz
    32. Anton

      Szerintem igen. Bár hozzáteszem, nem ismerem a kerékpáros társadalmat, mennyire toleráns, illetve mennyire szokás Mivel rendszeresen látok ilyet, valószínűleg bevett szokás.
      (egy bőr cipőnél nem is szokás, ennyiből sántított a példám)

      Válasz
    33. lokvi

      Kedves Grafit!

      Érdeklődni szeretnék, hogy a pólópokolos rajzok bővülni fognak-e előreláthatólag? 7 méter pólót már csináltattunk egy komámmal, még egy Szultános is igen jól esne, de egy talicskástibor sörrel a szájában még jobban. Szóvalhogy…?
      Üdv!

      Válasz
    34. fuhur

      A parkocka.hu-t megnézném de a win2000 ,opera összeállítás kék halált kap az oldaltól. Vigyázzatok vele.

      Válasz
    35. Pólópokol

      Mondom, nekem nincs azzal bajom, ha a kedves fogyasztó nem kér logót a pólóra. Nekem nem abból lesz a háromszintes rózsadombi házam előtt fűtött járda, a kertben pedig kültéri jacuzzi, hogy nem adok el nektek pólót, hanem abból, hogy eladok. Ezért ha ti csak logó nélkül veszitek meg, akkor logó nélkül kapjátok. Csak annyit kérek, hogy aki nem kér rá logót, az a rendelésével egyidőben küldjön egy mélt az info@polopokol.hu-ra, hogy ez meg ez a rendelés logó nélkül menjen. Fontos, hogy ugyanarról a mélcímről, amiről rendeltél, és nem árt, ha a leveled a megrendelést is tartalmazza.

      Amúgy csak azért gondoltam, hogy rákerülhet a logó a pólókra, mert eddig soha nem volt ilyesmivel gond, sem a Bëlga, sem a Zagar, sem más zenekarok, vagy blogok esetében, és igen, bármennyire is furcsa, a Pólópokolra mint márkára tekintek, még akkor is, ha ezt vannak, akik nevetségesnek találják.

      Válasz
    36. madbal

      egyébként nem is annie lennox-é, hanem a lover speaks-é a szerzőség, na ezért a zenei köcsögösködésért tuti fagyasztott halat kapok csak

      Válasz
    37. Vicariggio

      Úgy látom a maci vendégszerepel egy másik kedvenc oldalamon: hxxp://wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=a818f894-7060-4948-a04d-046c00f9d336

      Válasz
    38. Vicariggio

      Öööö… izé, az előzőnek a vége (idézőjelek nélkül):

      „?id=a818f894-7060-4948-a04d-046c00f9d336”

      Válasz
    39. mus

      mos mér basztatjátok szegény macit. teljesen jól tartja a grafit által elbaszottan rajzolt gitár szintit. A gitárszintiket így kell tartani, csak a fekete billentyűk csúsztak rossz helyre. biztos a sok pólós éjszakázás miatt.

      Bocs Grafit rossz hírem van. Baromira nem a kis művészlelkedtől függ, hogy ráteheted a neved a vázra vagy nem. Hanem a megrendelőtől. Ha ő nem kéri, akkor te csendben vázolódsz tovább felirat nélkül. Ugyanez áll a pólóra. Ahogy a pokol megválaszolta. Ha a kuncsaft nem kéri nem tesz rá.
      Azzal mi van, aki innen kiveszi a neki legjobban tetsző ábrát (pokolban nem kaphatót), és egy teljesen másik cégnél csináltat 2 azaz 2 db ot és nem tesz rá se mus se grafit se semmi feliratot csak annyit napirajz.hu. Az most akkor fúj ronda szerzőijog bitorló, löjjük le helyben?

      Válasz
    40. bttn

      @mus: ha ezt magadnak csináltatod, akkor is jobban alszol, ha előtte elkéred a rajzot, egy e-mail nem kerül semmibe és ezzel kihúztad a bitorlás méregfogát is.

      Válasz
    41. grafitember

      Kedves V!

      A visitbritain-t kicsit megborította a válság, így inkább másra költenek, és nem képregényre. Remélem egyszer majd újra elindul, rajtam nem múlik.

      Válasz
    42. Bandi

      Most (sokadszori megnézés után) vettem csak észre, hogy mutatja a járó kéz a bejelentések számát – óriási!!

      Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .