66 thoughts on “SZERZŐDTETLEK

  1. éttermiségi

   ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Harmadik kocka nagyon erős!! Megafonra kötött moderntó-king gitárszinti, mindez egy metastabil partvison, vokalista gyümölcsök, no-hal adományláda. Besírtam a gyönyörtől. Köszönöm!
   Párkockát követem, isteni ötlet!

   Válasz
  2. DLL

   De nem lehetett volna utf8 vagy valami szövegbe, hogy copy-pészt-elhessem a boltot? Haha, csak vicceltem UTF8, mi? :D

   Válasz
  3. Aresius

   De termékeny mostanában, főnök! És a szálak összefutnak! Na EZ a frenetik!
   Észrevették milyen szép kacsa van a képen? Annak ellenére, hogy egy génmanipulált szar, nincs felfekvése!

   Válasz
  4. Zotyo

   De jó, szerncsés fordulat a medve életében! Most végre lesz pénze. Bár a tököket nem lehetne megkérni, hogy végezzenek a hallal? Gyanús, hogy a lemezkiadó úrnak nagyobb hatalma van, mint Don Bagolynak…

   Válasz
  5. Nigga brotha

   Szmesing pámpkinz in eksön – mjúzikelli szápplimentid báj Bír Bend Bengin’!
   [Smashing pumpkins in action – musically supplemented by Bear Band Bangin’]

   Válasz
  6. Jucsik

   HEHEEE :)
   Maci koldusbotra jutott hogy összeszedje a keret. Rohamrendőrös bemondós szintetizátorgitár.
   Üt. Gyümölccsel. :)
   Amúgymeg jólmegindult a rajzolat. Szívem örömére ^^

   Válasz
  7. v v j

   Miért van az az érzésem, hogy a kiadó fogja lenyúlni a zsé nagy részét, ha a medv szerződik…

   Válasz
  8. thenx

   Én csak a libamezt sajnálom :D Pólót meg izibe ide de rögtön!
   Apropó, mester lábán a korcsolya? ;)
   7GYfHD

   Válasz
  9. kekcsi

   A gitárszintit biztos így kell fogni? Deutálom, hogy elmarketingelődött ez az eddig szabadidős honlap. Akár politizálhatnánk is. Hamá. Ennek ellenére a hirdetményben említett rajzcsapat ütős lehet.

   Válasz
  10. lr

   Nahát, összefonódnak a szálak!

   De hova lett a pisztráng a traktorról? Csak nem az is a képbe jön, a medve kacsán, majd?
   (Nem beszélve a cimbalom-hangszerbolt vonalról. Húrszámban simán veri a Libamezt!)

   Válasz
  11. grafitember

   kekcsi,

   akkor lenne elmarketingelődve, ha fent vodafon, meg fanta bannerek olvadnának a retinádba. a fent említett rajzcsapat azért van ott, mert része vagyok. A pólókat meg követelitek száz éve. Politizálhatnánk? Skálás szatyorral fojtok meg bárkit, aki bepróbálja itt!
   A honlap most is szabadidős, például most lemegyek fémforgácsolni, mert abból élek.
   De én kérek elnézést.

   Válasz
  12. 147591

   Ehhehehe, jó a poén király a kombinálás és remek a hír! :)
   Kössz mindent Grafit, fasza gyerek vagy e! :)

   Válasz
  13. szultannita

   …a külön futó, egyenként is mókás szálak, pedig találkoznak a tarantinoi végtelenben…

   Válasz
  14. bp

   Eddig simán skippeltem Nigga szövegeit, nekem valahogy fárasztó így olvasni. Ez a szögletes zárójel, ez jó, így már okés. Érzem, hogy nekem akartál megfelelni, Nigga :)

   Válasz
  15. Kix

   Én csak annyit szeretnék mondani, hogy a halra nem az erdei maffiát kellene ráküldeni pénzér, hanem eleve az új magagercsávótól kellene kölcsönkérni a Smashing Pumpkinst! :)

   Válasz
  16. BB

   kár hogy a pólópokolnál egy büdösnagy PÓLÓPOKOL feliratot és logót raknak a pólók ujjára vagy nyakára, vagy egyéb helyre ahova nagyon nem kéne.. viszont ahogy látom a napirajz.hu címet meg egyikre se tették rá (a régieken rajta volt).
   oké persze örüljünk hogy egyáltalán ez is van, csak nem tetszik, hogy ha már egyszer fizetek a pólóért, akkor utána még reklámoznom is kell a boltot, akár akarom, akár nem.

   Válasz
  17. Pólópokol

   BB: A ‘www.napirajz.hu’ az mindenképpen rákerül a pólóra, ha meg ragaszkodsz ahhoz, hogy a büdösnagy (5cm) pólópokol logót ne tegyem rá, akkor nem teszem rá, elvégre a rossz szájíz nem jó reklám a boltnak.

   Amúgy azt azért megkérdezném, hogy ha mondjuk egy adidas, vagy tisza cipőt veszel, akkor elkezdesz-e anyázni az üzletben, hogy sniccerrel tessenek kimetszeni az anyagból a logót. Nehogymár reklámozd azt a szart, amit megvettél.

   Válasz
  18. avgdvl

   Szegény mackó teljesítménykényszerében fordítva tartja a Thomas Anders-zongorát.

   Bikicsunáj!
   7772r6

   Válasz
  19. BB

   Pólópokol: az 5cm az nekem elég nagy ahhoz, hogy zavaró legyen, de ha lehet anélkül is akkor tök jó, csak a honlapotokon a rendelési infóknál az volt írva, hogy nem lehet anélkül kérni a pólót.

   az adidasos kérdést meg már vártam, és valóban, egyrészt nemigen veszek ilyen márkajelzéses dolgokat mert sose szerettem az ilyesmit. ha meg épp van valami ami megtetszik de zavar a logója, akkor gondolkodás nélkül lefejtem,levágom róla, még akkor is ha az éppen valami nagyon “drága és menő” márka.

   Válasz
  20. Anton

   Pólópokol…

   (Bár nem én írtam eredetileg)
   Azért ne hasonlítsuk már össze. Ha elmegyek egy cipészhez, és egyedi vagy kisszériás cipőt rendelek, le is köpöm ha a talpán kívül máshova a logóját oda akarja biggyeszteni…
   Ugyanígy nem vagyok hajlandó fizetni a reklámszatyorért. Tehát vagy fizetek, vagy reklámozok…
   A napirajz felirat tök természetes, mivel így legalább tudok valamit adni (még ha ez csak egy kis kp is), a sok vidám percért. Legalábbis én így látom.

   Bocs Grafitember, ez nagyon kikívánkozott.

   Válasz
  21. Adri

   v v j.: egyetértek, én sem bízom nagyon a menedzser csávóban. Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

   Válasz
  22. Nigga brotha

   Ju ól donnó háó iz ven Pol Pot Szpájdöring :)
   [You all don’t know how is when Pol Pot Spidering…]
   [{Ti aztat nem tuggyátok mijen amikó’ Pol Pot Pókol…}]

   Válasz
  23. Pólópokol

   Oké, aki irtózik a Pólópokol logótól, az ha rendel, akkor írjon majd egy mélt az info@polopokol.hu -ra, hogy Dáviddal megbeszélte, hogy nem akar rá Pólópokol logót, és akkor Szilvi, aki a megrendeléseket csinálja, majd nem tesz rá logót.

   Ha meg a jövő héttől a boltban venné meg a pólót, akkor is hivatkozzon Dávidra, hogy logót márpedig nem.
   Ha ennek ellenére Szilvi, aki a boltban van, erősködne, hogy demárpedig logó lesz, akkor kérjétek el a Parasztkönyvet, és írjatok bele!

   Válasz
  24. grafitember

   Anton,
   Nem vitatkozni akarok, félre ne érts, csak egy érdekes kérdést vetettél fel, megbeszélhetnénk.
   Én, ugye a napi 8 órás bicajváz építés és a napirajz mellett éppen arra készülök, hogy kis szériás, kézműves módon állítsak elő bringavázakat, egyedileg, méretre. Évi 30 darabot tudnék maximum csinálni, tehát inkább kevesebb. Szerinted ráírhatom a nevem az alsó csőre, vagy nem? Én úgy látom, hogyha valamin dolgoztam 400 órát és igazán szép lett, tehát büszke vagyok rá, akkor AKAROM, hogy rajta legyen a nevem. Lehet, hogy a vásárló is akarja, nem?
   Természetesen nem akarom összemosni ezt a reklámszatyorral, de szerintem a Pólópokol sem a Fruit Of The Loom, vagy ilyesmi…
   Illetve, azt még hadd tegyem hozzá, hogy a pólópokol beletesz a pólókba annyi munkát, hogy szerintem az 5cm-es felirat ne okozzon ekkora felháborodást. Szerintem…

   Válasz
  25. kekcsi

   Kedves grafitember, már nem is reméltem, hogy rám is odafigyelnek. Bocs a “durva” kirohanásért, természetesen szerencsére egyelőre nem vitted túlzásba a reklámozást, csak hát az irányról, amelyben mozdulást érzékeltem, arról szólt a beszólásom. Amúgy nem szokásom visszavenni az arcomból, csak hát a skálásszatyor, az duurva.

   Válasz
  26. bttn

   Én tényleg nem értem, mi a probléma. Pólót akartatok. Mióta Olaszországban élünk, azért nem volt póló, mert mi innen nem tudjuk lebonyolítani. A pólópokol segít ebben, mindent elintéz, a beszerzéstől a minták rávarázsolásán keresztül az értékesítésig. Ezért mi hálásak vagyunk és örülünk, hogy a közönség is a várva várt pólókhoz juthat. Tehát a póló így a pólópokol terméke is, ezért természetesen ráírhatja a nevét, de a póló attól még napirajz-póló és a pólópokol részesedése sem lesz nagyobb vagy kisebb a póló árából attól függően, hogy rajta van vagy nincs rajta a neve. Örüljetek inkább, meg vegyetek sok pólót és akkor mindenkinek jó lesz. (A homokozóból meg ki lehet jönni, gyerekek, kézmosás, asztalhoz.)

   Akik meg az “elmarketingesedéstől” tartanak, azokat arra kérem, hogy vonjanak le messzemenő következtetéseket abból, hogy mennyi független reklámbannert láttak a blogon az elmúlt években.

   Szép napot mindenkinek!
   Betti

   Válasz
  27. yenoee

   Maci Annie Lennoxot játszik, kegyetlen. Van érzéke a sóbizniszhez, bár ennyi sóból a hal tartósan hidegre téve nem lesz :)
   Mutatóujjas póló ha lesz, kell.

   Válasz
  28. Wander

   Biztos felmerült már. Lesz rajzfilm? Esetleg sorozat? Nézettséggel szerintem nem lenne gond.

   Válasz
  29. Kissé Lemaradt

   Kedves vitapartnerek!

   Általában én is a feliratmentes dolgokat szeretem, bár mondjuk a Sennheiser fejhallgatómon ott a helye a feliratnak, hiszen büszkék lehetnek a termékükre. Grafit kézzel készült biciklijét viszont nem lehet összehasonlítani a szóban forgó pólóval. Egyedi terv, egyedi megvalósítás az a bicikliváz, kell rá a gyártó felirata. Minden tiszteletem a pólókészítõké, de EZ ESETBEN sem az ötlet nem egyedi, sem Grafit rajza nem az övék, de még az üres pólót is rendelik valahonnan. Jómunkásemberként rávasalják a matricát a trikóra. Venni fogok náluk pólót, biztos máskor is benézek majd a boltba, de MOST szólni fogok Szilvinek, hogy ne tegyen rá logót.
   Egyébként meg köszönet mindenkinek, hogy lett póló.

   Válasz
  30. Kisember

   A maci Keith Emerson reinkarnacioja, mert forditva tartja a gitarszintetizatort. Mindamellett elb@sztak a gyarban a hangszert, mert egz fekete billentyu lejjebb csuszott. Nem baj, majd csak C-durban (vagz a-mollban, ofkorsz) jatszik.
   A rajz egyebkent zsenialis, mehet a kedvencek koze.
   :)))

   Válasz
  31. Kisember

   Az eg aldja az olasz billentyuzetet, meg a marha fejemet, hogy hiaba olvasom at, amit irok.

   Válasz
  32. Anton

   Szerintem igen. Bár hozzáteszem, nem ismerem a kerékpáros társadalmat, mennyire toleráns, illetve mennyire szokás Mivel rendszeresen látok ilyet, valószínűleg bevett szokás.
   (egy bőr cipőnél nem is szokás, ennyiből sántított a példám)

   Válasz
  33. lokvi

   Kedves Grafit!

   Érdeklődni szeretnék, hogy a pólópokolos rajzok bővülni fognak-e előreláthatólag? 7 méter pólót már csináltattunk egy komámmal, még egy Szultános is igen jól esne, de egy talicskástibor sörrel a szájában még jobban. Szóvalhogy…?
   Üdv!

   Válasz
  34. fuhur

   A parkocka.hu-t megnézném de a win2000 ,opera összeállítás kék halált kap az oldaltól. Vigyázzatok vele.

   Válasz
  35. Pólópokol

   Mondom, nekem nincs azzal bajom, ha a kedves fogyasztó nem kér logót a pólóra. Nekem nem abból lesz a háromszintes rózsadombi házam előtt fűtött járda, a kertben pedig kültéri jacuzzi, hogy nem adok el nektek pólót, hanem abból, hogy eladok. Ezért ha ti csak logó nélkül veszitek meg, akkor logó nélkül kapjátok. Csak annyit kérek, hogy aki nem kér rá logót, az a rendelésével egyidőben küldjön egy mélt az info@polopokol.hu-ra, hogy ez meg ez a rendelés logó nélkül menjen. Fontos, hogy ugyanarról a mélcímről, amiről rendeltél, és nem árt, ha a leveled a megrendelést is tartalmazza.

   Amúgy csak azért gondoltam, hogy rákerülhet a logó a pólókra, mert eddig soha nem volt ilyesmivel gond, sem a Bëlga, sem a Zagar, sem más zenekarok, vagy blogok esetében, és igen, bármennyire is furcsa, a Pólópokolra mint márkára tekintek, még akkor is, ha ezt vannak, akik nevetségesnek találják.

   Válasz
  36. madbal

   egyébként nem is annie lennox-é, hanem a lover speaks-é a szerzőség, na ezért a zenei köcsögösködésért tuti fagyasztott halat kapok csak

   Válasz
  37. Vicariggio

   Úgy látom a maci vendégszerepel egy másik kedvenc oldalamon: hxxp://wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=a818f894-7060-4948-a04d-046c00f9d336

   Válasz
  38. Vicariggio

   Öööö… izé, az előzőnek a vége (idézőjelek nélkül):

   “?id=a818f894-7060-4948-a04d-046c00f9d336”

   Válasz
  39. mus

   mos mér basztatjátok szegény macit. teljesen jól tartja a grafit által elbaszottan rajzolt gitár szintit. A gitárszintiket így kell tartani, csak a fekete billentyűk csúsztak rossz helyre. biztos a sok pólós éjszakázás miatt.

   Bocs Grafit rossz hírem van. Baromira nem a kis művészlelkedtől függ, hogy ráteheted a neved a vázra vagy nem. Hanem a megrendelőtől. Ha ő nem kéri, akkor te csendben vázolódsz tovább felirat nélkül. Ugyanez áll a pólóra. Ahogy a pokol megválaszolta. Ha a kuncsaft nem kéri nem tesz rá.
   Azzal mi van, aki innen kiveszi a neki legjobban tetsző ábrát (pokolban nem kaphatót), és egy teljesen másik cégnél csináltat 2 azaz 2 db ot és nem tesz rá se mus se grafit se semmi feliratot csak annyit napirajz.hu. Az most akkor fúj ronda szerzőijog bitorló, löjjük le helyben?

   Válasz
  40. bttn

   @mus: ha ezt magadnak csináltatod, akkor is jobban alszol, ha előtte elkéred a rajzot, egy e-mail nem kerül semmibe és ezzel kihúztad a bitorlás méregfogát is.

   Válasz
  41. grafitember

   Kedves V!

   A visitbritain-t kicsit megborította a válság, így inkább másra költenek, és nem képregényre. Remélem egyszer majd újra elindul, rajtam nem múlik.

   Válasz
  42. Bandi

   Most (sokadszori megnézés után) vettem csak észre, hogy mutatja a járó kéz a bejelentések számát – óriási!!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .