29 thoughts on “Nenyisd_9

  1. scz

    Csak annyi okoskodás, hogy a D-vitamin termelést segíti elő az UV-fény, nem pedig abból veszi ki a szervezet. Illetve a D-vitamin valójában nem vitamin.

    Nagyon gyorsan adjanak inni!

    Válasz
  2. Gera

    Faszák a rajzok az indexen és a ccn is. Vágón, a lovakon és a baffőzelék cselendzsen is majd beszartam. Szerintem ez is jó, királyok ezek az üvöltő betűk.

    Szóval csak így tovább :)

    Válasz
  3. Joska

    Ez volna a lezárás?
    Legalább valami releváns dolgott mondott volna a papa.

    No mindegy, szerintem kihámozható a történet vége a rajzokból:
    A Medve megkereste zenéléssel a Hal likvidálásáért követelt táska pénzt, de meg is csömörlött. A Hód fölajánlotta neki, hogy don Bagoly elintézéséért cserébe elintézi a Halat. A Medve örömmel eleget tett ennek, és amikor a Hód látta a hírekben, hogy don Bagoly kizuhant az odújából, elindult halat fogni – ehhez kellett a vödör.
    A maffiacsalád fölrobbantása a temetésen az már a Haltól független, nyilván a Medvének teljesen elege lett a maffiából.
    Tehát:
    – Maffia elintézve
    – Hal elintézve (a Hód kifogja)
    – Medve boldog
    VÉGE

    Válasz
    1. GRoman

      Szerintem meg inkább a Hód a Bagoly embere (hehe) volt, és amikor hírét vette, hogy a Medve nem fizetett a Bagolynak, hanem épp ellenkezőleg: kicsinálta; akkor elindult szabadon engedni a Halat, akit a vödörben tartottak fogva. És most bosszút forral a Medve ellen…

      Válasz
    2. mi

      ne aggódj, nem zárja le, amíg egy könyvnyi ki nem jön a baglyos témából 3000 Ft-ért.

      Válasz
      1. Grafitember Szerző

        Nem hiszem, hogy lesz több könyv. Három maroknyian maradtatok, ennyi példányt pedig csak digitálisan érdemes kinyomtatni, ami viszont annyiba kerülne, amennyit nem szívesen kérnék el pont tőletek.
        Nagyon szerettem volna lezárni ezt a sztorit a héten, de ilyenkor -mint most is- agyilag teljesen le vagyok már amortizálva és egyszerűen nincs erőm sem rajzolni.
        Remélem, hogy hétvégén végre mögé tudok ülni és ki tudom kerekíteni a végét.
        Azt szeretném, ha teljesen visszatérhetnék az alap napirajzhoz, amikor még egy A5-re felfért mind a három kocka. És a poénok ütöttek, mint az IFA kerék.
        Azt mondják, hét év alatt az ember sejtjei teljesen kicserélődnek. A Napirajz idén kilenc éves.
        Már iskolába jár az a rajkó, aki aznap született, amikor az elsőt megcsináltam. Ez elég durva.
        Ennyit szerettem volna csak. Köszönöm.

        Válasz
        1. Töhötöm

          Kickstartert megpróbálhatod. Találj ki valami projectet (akár digitálisat), amit szívesen csinálnál, és nem gyűlölnéd meg a végére, számold ki, hogy mennyi ember kell ahhoz, hogy anyagilag is megérje, és told fel kickstarterre. Biztos az index is ad egy is hátszelet hozzá.

          Ha pedig nem jön be elég ember, akkor semmi baj sem történt, az a pár nap veszett kárba, amit a project és a kampány megtervezésével töltöttél.

          Válasz
        2. Nigga brotha

          -Hogy kedves rajongók én szeretem a medvés történet, de Velocipéd-Bizniszné Dollár Euróra tanárnővel a német piacra kell készülnünk…
          -Grafit jövőjéről van sz…
          -ssoljon, ha a mester beszél! Négy kör feles után húzz le egy lendületes korsóval, aztán négy gyors fröccsöt úgy, hogy a pohár felétől csak ledöntöd, oké? Beírom a komment, aztán megyek inni, meg ezek, amit szoktam.
          (Teskultúra
          futball!)

          Válasz
        3. Nokedli

          Grafit mester!
          Amióta van olyan hogy napirajz, azóta követem, amióta Indexen meg Comedyn azóta azt is.
          Üt az most is akkorát!
          Csak így tovább, és halál a halra!

          Válasz
        4. lazov

          Kilenc év alatt valószínűleg nem csak a sejtek, hanem az olvasók is kicserélődtek, legalábbis a számok erre utalnak.
          Szerintem az olvasótábor mérete nem csökkent, max nem járnak ide az új generációsok kommentelni az Indexről (=vö. netes közösségek eltűnése illetve atomizálódása szócikk, Analfa Béla tollából).
          Amúgy meg kaptál már hideget-meleget az elényeztetett rajongóktól (minvanmáholvanmá, mécsakilyenrövid, mifasznakez, rajzojjátöbbet, stb), ami után még jó, hogy egyáltalán van a Napirajz. Mi köszönjük.

          Válasz
        5. corry

          Nem gondolnám, hogy érdemben számít ez valamit, de veled és a rajzzal vagyok az Azbeszt óta. Aligha vagyok ezzel egyedül.

          Válasz
  4. lazov

    Az idők változnak… ide vissza lehet jönni nosztalgiázni, kvázi hagyományőrző klub minden második hónap első keddjén, „emlékeztekmégarrahogy…?” és hasonlók, meg a hátfájás és a többi téma.
    Viszont az Indexen újra fel van találva a közéleti-politikai karikatúra, ami nézetem szerint nem kisebb fegyvertény, mint hogy Sziámi vagy Lovasi újraírták a kortárs költészetet.
    Valamit úgy csinálni, hogy Magyarországon bárki más csak max a második lehessen benne, az azért valóban nagy dolog.
    Nem „zseniális” meg hasonló hülyeségek, mert ezt a kifejezést pont azok a nem túl kritikus fanatikusok tették röhejessé ezen a szent helyen, akik a fűbenkutyaszarra is ezt tudták csak benyögni mint véleményük sommázását.

    Válasz
  5. Nokedli

    Evelyn, a betonkocka immár verőlegényként van alkalmazásban?
    A rajz isteni, szürre ál, egy Ifa meg majd a halra.

    Válasz
  6. g

    De nagyon szuperjó ez a rajz! Zseniális! Az eddigi legjobb császár! Nagyon fáraó ez a rajz most!
    Bár az indexesek sokkal jobbak, de ez is nagyon jó, mert semmi értelme már vagy 20 rajz óta! Ezért remek! Még több ilyet ide, hogy ne legyen értelme! De még poén se legyen, mert úgy a jó, úgyis azt szoktuk már meg. Itt. A poénosakat csak az indexre, és comedy-re!

    Válasz
    1. Nigga brotha

      Hogy a kis bula nem bírja összezárni a lábait, mert nyeregterpeszbe merevedtek a két hét alatt, következésképp Fecos is csak egy lábhoz bír törleszkedni, a bújós állatja.

      Válasz
  7. Nigga brotha

    A betonnal nem baszakszunk, értem?
    Ugyanitt az A betűben a lyuk emelkedése jelzi a növekvő frekvenciát, míg a kifehéredés a hangerő esését… művészi kifejezés mindenképp.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .