26 thoughts on “FULL-TRIMMEN

 1. Pecsét Józsi

  Milyen érdekes, hogy nincs semmi hangja az UPR-40/6-osnak, amint nyűvi a kibaszott bútorlapot.

  Válasz
 2. He11aHunn

  Most így 10 évvel később… azt kell hogy mondjam… hogy… a faszbámuló lapszabász kolega az tisztára úgy néz ki mint Kövér László.

  Válasz
  1. kifli

   Naszóval, másnap mikor eztet először láttam, épp metrón utaztam (egyedül) és egy nő leült mellém és elkezdett valami bútoripari szaklapot olvasni, odapillantottam és pont egy lapszabó gépet hírdettek. Nekemmeg eszembejutott eza kép – Tökjó volt a nyugatitól a kávinig sirva röhögni. :-) Na ezé kell eszt csináni :-)

   Válasz
  2. enovak

   valóban nagyon jól sikerült darab. sajnos a napirajzok közül lehetetlen lenne kiválogatni pl. a tiz legjobbat, mert egyszerűen szinte mindegyik klasszikus, legjobbabb. unokatesóimmal már csak innét vett idézetekkel társalgunk msn-en ^.^ de ez benne lenne a legjobb tizben, már, ha nem lenne lehetetlen kiválogatni annyit. de az.

   Válasz
  3. 84Noname

   Adj neki Tibi !!!…baszki, mintha csak fatteromat hallanám a műhelyben. Olyankor mindig visszaszólok, hogy “dögölj meg kibaszott bútorlap”…csak az a baj, hogy ő nem vágja a poént… de attól én még faszát röhögök…

   Válasz
  4. Alarik Ichto

   Én faipari mérnöknek készülök… És erre csak azt tudom mondani, hogy aztakettébaszottkurvaanyja húzná bele a retkespicsájábamekkoraállat egy fűűűrészgééép! :D:D:D:D

   Válasz
  5. Frodó

   Ichto!
   Remélem a nagy szakmai rácsodálkozás nem térítette el a figyelmed a “részletekről”

   Válasz
  6. Alarik Ichto

   Frodó! Nem, nem olyan családból származom. Meg különbenis. Mi a körfűrésznél szoktunk így állatkodni. Hihi… Szakoktató meg kitér a hitéből. Olyankor mindig a nyuszira fogjuk.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .