0 thoughts on “HINTA

  1. Barni

   Az hadján hogy ott az építő SC-s de még cenzurázták is amit mond mert csak a vonal van ott de a szóbuborékot törölték, gyász

   Reply
  2. Natty

   Lehegesztették a kiccsákót a hintáról. Hátigen. A hinta korhatáros! Engem is okkal nem engedtek be a színesabdás gyerekmegőrzőbe :)

   Reply
  3. corry

   Bázzeg, ennyi félremagyarázást, és kurvára lénygtelen kérdést… :D

   De most komolyan, nem telhetne el egy nap úgy, hogy nem logikát keresnek a T. Grafitistatársak a rajzokban, “csak” nézik és üttetik az arcukat?

   Helyette ilyen balfaszságokat kell lekommunikálni, hogy mé’ egy tömlő megy a lánghegesztőbe, miért nem korcsolyán állnak a polgárőrök, és miért köp ki háromszöget a miért építőesscés csávó.

   Amúgy meg evelinbetonkockát, kééérlek! 8| <--- szépennéz.

   Reply
  4. Barni

   Tul sok irodalom még gimiben mellékehatása, ott is olyan verseket elemeztünk hogy vajon mire gondolt közben az ipse, mikor az minden izé nélkül csak megalkotta

   Reply
  5. vakker

   HJAAAAAAAAAAAAAAJ

   EZ MEGALOL!!!

   azok
   a
   tűzoltók
   pont olyanok
   mint a
   Francois Truffaut
   Fahrenheit 451
   című
   filmjeben

   :D
   :D

   Reply
  6. Dokibatyo

   Én csak aztat nem értem, hogy miért a szemibe néz a csávó, miért nem a csöcsökre-E? :)
   Amúgy behaltam ezen a reszkjú sztorin! Grafit működik még! :)

   Reply
  7. ertelmetlen_nevu

   vakker bazmeg. megalol kettőspontdé és KÉTSZÁZEZER sortörés nélkül is tetszésed nyilváníthatod.
   fasza rajz egyébiránt, nekem az építők sc arckifejezése okozott a legtöbb örömet. jellegzetes.

   Reply
  8. retekegér

   Maci meg a róka mekkorajó már :D
   [ vakker meg monnyon le! Ha normálisan írna, azt is elolvasná, aki akarja. Ázz! De legalább elsőzés nincs végre, ez is haladás :) ]

   Reply
  9. thenx

   Képelemzés! Tibi valaga ugyebár beszorult a hintába. Kellett segíccség levágni, azonban mivel a lángvágóval segghegggesztés fájdalmas, ezért a nővérke elvonja a figyelem. Mindez azonban nem igaz, mert az egészet “ÉpítőkSC” Tibi meséli a Klárának, mint a kölköknek a csigakirályt, anno :)
   “Kibaszott Anglia, mit nem lehet ezen érteni?!” XD
   Vakker had írjon úgy, legalább azt könnyebb olvasni mint a sok egybefolyós szöveget :)
   Mellesleg ez a rajz sokkal jobb mint az előző :D
   Továbbá: a kezdő harmincvalahány komment nem számolva: ELSŐ!!! :PPP

   Reply
  10. Yikez Bálint

   LEHEGESZTETTÉK A ÓRIÁSGYEREKET A HINTAOLTÓK!

   A hinta bal oldali lába takarásban még a talaj előtt véget ér, tehát instabilan áll. Rulej.

   Reply
  11. tibb

   Ez nem inkább az a gyerek, aki drótkefét akart vásárolni állatkínzás céljából? A titánszandál végett gondolom. Adidas(R) titánszandál.

   Reply
  12. Ajacied

   Szerintem egyébként gecik lesznek a lánglovagok,és csak egy lyukat vágnak a hintára szarás végett,amúgy meg Tibor kénytelen lesz leélni a hintával az élet!

   Reply
  13. s.c

   Ezek a tűzoltók szedték ki a kamionost is, aki nem adta meg az elsőbbséget a gáztartályt fuvarozó biciklistának. És talán ez a nővérke puffantotta le a tökfőzeléknemevő kölyök mackóját is. Csak most jó napja van. (Ott süt fenn és mosolyog.)

   Reply
  14. shiNIN

   ez a rajz régi (legalább 2-3 éves), mély sebeket tép fel… a játszótéren az egyik őr egyszer csúnyán nézett rám, mikor hintáztam. hónapok óta jártam, csevegtem a csimotákkal meg minden, s beszóltak.
   mintha nekem már nem is lenne szabad. a hinta pedig ilyen nemrégi, stabil szerkezet volt, a szülők is ráültek, nem szakadt le.
   irigyek.
   meg eszembe jut más is, amikor egy amerikai ki akarta irtani a hintán tanyázó méheket és felgyújtotta a hintát, beledobott a tűzbe egy kanna gázolajat meg ilyenek. lefotózta, a többi amcsi pedig versenyt dícsérte hősiessége miatt… csak kevesen emlegették a darwin-díjat… de ennek nincs köze a rajzhoz, ami persze szép. kisróka, kismaci, ah…

   Reply
  15. v v j

   s.c., nehülyüjj má ázzek, az a nővét teljesen máshogy néz ki. Az kifejezetten gonoszarcú, csúf rúzsozott szopósszáj, hogy az orráról már ne is beszéljünk…

   És most próbáld egy ideig nem a melleit nézni a nővérkének (tudom nehézlesz), hanem a szemét érted, a szemét! El tudod képzelni, hogy ilyen szemekkel le tud lőni egy állat???

   Reply
  16. H

   Most ezt így hirtelen nem, izé.

   Kistibi kicsit méreten felüli, így Tibor vigasztalja Klárát, hogy de csak jobb, mintha annak idején lerúgta volna a lépcsőn, vagy most akkor?

   Reply
  17. grafitember

   Most jöttünk vissza Pergine-ből. Nincs már szemem, így ma már nem lesz rajz. Éjjel azon fogok gondolkodni, hogy milyen fosprimitívet kell rajzolnom, hogy csak szórakoztató legyen, ugyanakkor értéket is közvetítsen, elemzéskényszer nélkül.

   Azt a poént ellőttem már, hogy valaki megöl/megbasz valakit? El, mi? Affene….: )))

   Jó éjszakát!
   ötvenehetedik!

   Reply
  18. karatézó karalábé

   valami timeanddate dolgot nem lehet megoldani a vizitbritainon, mert így 25 környékén már nem olyan könnyű csak névről, meg képrészretről kibogarászni melyiket láttammár és meiket nem…

   Reply
  19. verbeka

   Grafitember! Hány és hány művész megpróbálta már a világtörténelem során azt, hogy csak szórakoztatót és szépet alkosson elemzéskényszer nélkül. Sajnos egyiknek sem sikerült!

   Reply
  20. bttn

   @karatézó karalábé: a visitbritainen nem bonyolult a sorrend. A legfrissebbet teszik első kockába, az előző pedig megy a sor végére.

   Reply
  21. s.c.

   v v j, na megpróbáltam nem a mellét nézni. én mindenesetre sok kollégán látom, hogy az egész arca megváltozik, ha süt a nap. de mindegy, teszek még egy kísérlet. hátha ez az a nővér, aki felteszi az indiánnyulat a lemezjátszóra, oszt rötötté-rötötté. ?

   Reply
  22. thenx

   “Azt a poént ellőttem már, hogy valaki megöl/megbasz valakit? El, mi? Affene….: )))” Áááááááááá!!!! Hát én padlónrugom magamat XD
   Egyébéként ernőke nem szerepel a rajzon; ő bele se szorult volna a hintába, max basz rá egy lukat ha meglátja a egésségügyis Klárát ;)

   Reply
  23. Arakhtahr

   Nekem erről ez a szerencsétlen eset jut eszembe:
   /archives/2005/08/
   Karcsúbb lesz Ernőke? is kissé.

   Malalamújah amúgymeg

   Reply
  24. crunch

   lehet, hogy már valaki jutott erre a következtetésre előttetek, de nem lehet, hogy tibi egy gyermekkori sztorival ríkatja meg ritát, hogy rögtön azután megszerezze testét?

   Reply
  25. ZsuKov

   Gyárákák! Hányszor köll még mondani, hogy csak t-betűre végző szónál szabad lehagyni a tárgyeset?!?!

   Mindég elroncsátok’. :D

   Reply
  26. Les

   …bár a kéztartás meg inkább olyan inflagranti-kimagyarázós. a háromszög helyre: “Drágám, félreérted a helyzet, ez nem az, aminek láccik…”

   Reply
  27. ZsuKov

   De miért kell megideologizálni a légy seggén a szardarabot is?

   “Miért az mi a maga hóna alatt? Szabadkőműves sátor? Ne legyél túl okos Tibi! Kussolsz, vársz! … Bazmeg”

   Reply
  28. ombesz

   Szerintem sokan megjátszhatták már ezt a dolgot véletlenül nosztalgiából, jómagam is benéztem a seggméretet nemrégiben.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.