TETETEK BE

Kedves Közönség,

annyit szeretnék csak, hogy az utóbbi két rajz a Comedy Centralon már abba az új vonulatba tartozik, ami nem biztos, hogy fedi az ízléseteket. Ahogy itt, a Napirajzon teljesen mellékes a napi (napközbeni, heti, félhavi, éjjeli) kattintásszám, úgy ott ez másképp van. Ezzel úgy módosul a mi közös jövőnk, drága közönség, hogy nem elégedhetek meg az ott publikált rajzokkal, ide is sűrűbben kell majd posztolnom. Ahogy mindig, most is azon vagyok, hogy ez így legyen, én szeretném a leginkább. Köszönöm!

152 thoughts on “TETETEK BE

  1. Luke

   munkaFÖLvétel :-) Elnök a runcájsz csizma is. A napi kattintással nincs gond, én naponta többször is megyek comedyre, hátha :D

   Reply
  2. Tibine

   Kattogásmarketing ide vagy oda, az utóbbi két CC-s rajz is ütött.
   Ez nagyobbat, de mit számít… a lényeg, hogy fight.

   Reply
  3. Béla atya

   Grafit! Ha ez az ára, posztolj gyakrabban! Itt! Én garantálokk, hogy nézek, kattintok. Röhögök is, mert jó vagy. Erőt, kitartást, és teli buxát neked!
   Egyél sok rizst meg pörkölt, az segít.

   Reply
  4. Töki

   Szerintem a Cc-s rajzokkal nincs probléma, a tisztelt úri közönség szokjon hozzá, hogy a dolgok változnak – ahogy sok helyütt máshol is.

   Reply
  5. Rejtelmesrengeteg

   A tarlóhajú ember akinek a leánya egy rüssz milyen vidáman egy alja fasz már? Egész végig mosolyog attól függetlenül hogy milyen ganéságot tervez elkövetni gyermekével szemben vele neki. A kopasznál meg csak meg kellett találni a megfelelő kommunikációs szférát, hogy készségesebb legyen. Amúgy én biztos hogy a köldökénél fogva akasztanám húskampóra a leánykámat ha oda akarna pirszinget.

   Reply
  6. Meyrez

   Sok pénzér beteszi, nem?

   Nekem a felvezető és a rajz kicsit öszvecseng.
   Amúgy meg, ahogy Tibi bá mondta 3 unikum után: változnak a idők és velük változunk mink is.

   Bip-bip.

   Reply
  7. gerzson

   Sebaj, úgyis minden alkalommal égett a pofám a comedyre kattintva. Ritka primitív egy hely, irdatlan humortalan szarságokkal. Ha Grafit is betagozódik ott a színvonalba, legalább nem kell többet arra a trágyadombra mennem.

   Reply
  8. esthof

   Bötüről bötüre egyet találok érteni az előttem szóló gerzsonnal. Mindamellett érthető, én is betenném azt a gps-es piercinget…

   Reply
  9. DanZi

   amíg a comedyn a FASZVERÉSRŐL is rébuszokban kell beszélned, addig ide várjuk a vért, mocskot, pinát stb :)

   és köszi mindig :)

   Reply
  10. MC Négyzet

   Nekem bejön az új vonulat is. A Napirajz az Napirajz, a lelke ugyanaz, akkor meg gond nincs. Igazából még jól is jön, két helyen kétfajta dózist kap az ember.

   Reply
  11. Rettenetes Réz Úr

   A sünifejű apuka a lóárus mi? Láccik a igennagy boltíves terpeszén, hogy 2 számmal nagyobb lonak tette be jópézér ugye?

   Reply
  12. oss

   nincsen semmi baj a cc-s rajzokkal sem, sőt!

   persze ilyen szép minősítést mint a “maga egy alja fasz” ott most épp nem láttam, de lehet, csak rossz a memóriám.

   Reply
  13. Dezső, a disznó

   Dezső, a disznó szerint ez egy jó rajz lett, a CC-t pedig nemigen követi figyelemmel, pontosan a gerzson által elmondottak miatt. Sajnos még a Napirajz sem tudott odacsábítani. Én kérek bocsánat.
   E webhelyet azonban naponta (többször) nézem új rajz reményében. Remélem, nem baj.
   Köszönöm.
   Mi? Ja…

   Reply
  14. Szaki

   Welcome Back Grafit!

   Az persze senkinek nem tűnt fel eddig, hogy GPS adók csak műholdon vannak…

   Ahhoz, hogy tudja, hol jár az alany, GPS vevő, valamint nagy távolságú rádió vagy GSM kapcsolat kell.

   Reply
  15. Bordapapa

   A CC egy alja szar, erőltetett, nem vicces, igénytelen szenny.
   Egyetlen értelmes dolog van ott: Grafit rajzai.

   Reply
  16. höhö

   fú szaki, ennyire okos vagy?
   taníts még!
   primitív fasz. :D

   Grafit, kérhetünk egy kivégzős rajzot okoskodó szemüveges humortalan hülyegyerekekről?

   Reply
  17. flipvariál

   @nosrendbenvan esetleg arra célzol hogy nem jelennek meg napi rendszerességel rajzok? Az lehetetlen…

   Úristen, emberek, tényleg! Képzeljétek, a helyzet alapos kivizsgálásával arra jutottam, hogy a napirajz.hu oldalon NINCSENEK NAPONTA ÚJ RAJZOK! Ez kéremszépen az évszázad felfedezése, amely nem jöhetett volna létre “nosrendbenvan” brilliáns logikájának és metsző, eredeti hozzászólásának segítsége nélkül. Ilyen mélyenszántó filozófusi vénával megáldott prófétát csak minden kétszáz évben szül a korszellem, hát mindannyian igyuk “nosrendbenvan” szavait. Úgy hallom már dolgozik az ég színével kapcsolatos sokkoló expozéján.

   Reply
  18. nem vallalom

   flipvariál: érzek némi jogosságot a felháborodásában annak fényében, hogy a “mester” egy pár paragrafussal feljebb jelezte, hogy majd húde “alkot” megint.

   Nem akarok pöfögni, de teljesen jogos a rinya, nem kéne segget csinálni szájilag.

   Reply
  19. én

   höhö, te meg a egyik napirajz-rajongó altípus tökéletes képviselője vagy, jellemzők: szervilis, csordaszellemmel csontig átitatott.

   Reply
  20. Rejtelmesrengeteg

   Olyan kérdésem van nekem most hogy a következő napirajzkötet tartalmazza e majd a kámediszentrálos rajzokat is e majd? Mondjuk lehet ezt már kérdezték előttem, csak én nem figyeltem. Remélem azt nem fogom elfelejteni hogy én megkérdeztem…

   Reply
  21. flipvariál

   @én tudom, tudom, én csak egy ilyen szervilis idióta vagyok, nem lehetek annyira individuális és lázadó, hogy mindig amikor nincs új rajz akkor beírom kommentbe hogy “havirajz”. Nekem csak a csordaszellem jut, ami elsősorban abban nyilvánul meg, hogy ha van rajz akkor örülök, ha meg nincs akkor várok. Gondolkozom rajta, hogy néha kéne valami ütőset odamondani grafitnak, hogy “havirajz” vagy “szar volt a CC-s rajz” de egyelőre még túl primitív vagyok az ilyen bonyolult, radikálisan progresszív vonulatokhoz :(

   Reply
  22. dani

   Az ügye megvan, hogy Grafit épp Angliában, drótszamár kiállításon pörög arcon, emiatt most kurvára nem fog rajzot betolni?

   Reply
  23. renhoek

   Szerintem jók a CC-s rajzok is. Nem látok akkora különbséget a kettő között. A mester nem tudja letagadni magát sehol sem. Szerintem mindenki így gondolja.

   CC oldal egy fos, csak Grafit miatt nézem.

   Nézzétek ti is, mert kell a márketingkattintás, így a mester legalább lófasznyi elismerést kap pénzben.

   Bár csak ott lennénk, hogy megélne belőle vígan és hobbiból biciklikkel pöcsölhetne.

   Reply
  24. haha

   @én: micsoda nyomi kis faszpörgettyű vagy te, fiacs. :)
   3-4 mondatból személyiségrajzot kreál. és elhiszi, hogy igaza van! zseniális, milyen nagyon önteltek tudnak lenni a totálisan hülye emberek. :D

   leszóltam egy szerencsétlen faszt, aki elhitte, hogy itt mindenki debil, és azért nem emlegeti kommentben a “gps adót”. gondolom, te voltál, másik néven.
   néha, viccből, gondolkozz egy kicsit.
   kretén.

   Reply
  25. Gera

   Szerintem is jók a CCs rajzok is, nekem tökmindegy, hogy még kettőt kell kattintani és így legalább tényleg kb napi a rajz :)

   Reply
  26. flipvariál

   Amúgy a CC tényleg egy hányadék, grafit rajzain kívül nincs eredeti tartalom (de utálom ezt a szót…), csak a 9gag-ről meg demotiválóról összevadászott igénytelen rage comic-ok. A képgalériákat is máshonnan lopják, vagy saját maguktól (pl. az “Eközben Oroszországban” című, ami most van címlapon, aztán közben már 7-8 hónapja is mentek rá lájkok).

   Egy szó mint száz, ha a 9gag hányadék, akkor a CC az, amikor hánynál de nem jön semmi, és ezért egy hígat köpsz a klotyóba.

   Reply
  27. nosrendbenvan

   csak jelzem. én csak súlyosbítom azt, ami amúgy is.
   állításom fenntartom továbbra is
   E!
   Ami szar az szar (CC). ez fasza de ez meg nem megy.
   mostakkor?

   Reply
  28. én

   @flipvariál:
   Cuki vagy, de nem rólad írtam, hanem egy höhö nevű illetőről. Veled semmi gond, még erre a csúnya vádra is tök normálisan válaszoltál, neked így első blikkre tök normális a lelkivilágod.
   Höhönél viszont fröccsent a genny, ott nagyon betaláltam a gyenge pontba. :D

   Reply
  29. muhahah

   Jaj de szar! :D
   Gyorsan alányal egy másik kommentelőnek. Reagálni nem tud, beismerni hogy hülye azt soha. Keres valakit, és reméli, hogy kiverhetik egymásnak (“csak semmi buzulás”). (Szervilis, mondja ő. :D )
   @én, nagyon fáj? Látod, hogy fasz voltál, védhetetlen a random troll megszólalásod, szóval taktikát váltasz? Asszem vesztettél, akkor most.

   Reply
  30. Munge

   “Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás!”
   Torrente rulz.

   Reply
  31. szaki

   Nem lehet a Global Positioning System adó, az, ami a koordinátákat adja? Mert a mühold max azt tudja, hány óra van, de hogy te hol vagy? Ugyanakkor a párbeszédben Tibi megértette, mit is akart Tibi, akkormeg? Miharminc?

   Reply
  32. toto92

   Havirajzozóknak üzenem, hogy amíg nem fizetnek Grafitnek x forintos órabért azért, hogy ide rajzoljon valamit, addig pofa befog a követendő eljárás. Ha van rajz, örülsz, ha nincs, kussolsz.

   Reply
  33. Szigi

   Szerintem a Comedysek vannak olyan jók, mint itt, sőt. A sertésfeldolgozót naponta megnézem, röhögni :)

   Reply
  34. Dezső, a disznó

   Azt álmodtam, hogy van új rajz. Szultán valami szabadstrandon jött-ment. A többire nem emlékszem, csak arra, hogy színes volt, amin nagyon megrökönyödtem, és még kommentet is írtam, hogy jó a rajz, csak ne legyen színes.
   Elvonási tünetek?

   Reply
  35. garfitember

   Kedves Közönség!

   Először is hadd mondjak köszönetet Pondicoke, Wagner Úr, mailerr stb. kedves olvasóimnak, akik hozzászólásaikkal elérték, hogy rohadtul összeomlottam, elbizonytalanodtam, alkotói válságba kerültem úgymond. Nekik tényleg igényük van rá, hogy rendszeres hozzászólásaikkal emlékeztessenek arra, ami amúgy is? Ezúton köszönöm, együttérzésemről biztosítom, és egyben újból türelmüket kérjem. Köszönöm
   Grafit

   Reply
  36. flipvariál

   Ráadásul mailerr akkora tuskó, hogy még annyit se tud, minek a mértékegysége a fényév (mert nem az időé az kurvaélet :D).

   Amúgy meg a fent említetteknek üzenem, hogy havirajz az apád faszát, kövér hülye. És buzi.

   Reply
  37. Wagner Úr

   nem gondolnám, hogy a gyerekes követelőzésünkre meg kéne sértődni.

   Grafit, azalatt míg ilyen emaileket írogatsz, már megrajzolhattál volna egy fél kockát.

   Teljesíts, bazmeg.

   Reply
  38. Rejtelmesrengeteg

   Amennyiben valamely kedves, velem egy gondolkodásmintát követő olvasó szíveskedne nekem körülbelül kettő kilogramm salétromot, vagy chilei salétromot küldeni, úgy meg tudnám oldani a havirajz, évirajz satöbbirajz kommentelgetős problémát olyan módon, hogy azon mélyen tisztelt órmótlan vietnámi nádvágókat akik ilyeneket kommentelgetnek belerobbantanám az éterbe. Ha van valaki akinek hasonló indíttatásai vannak, és van megosztandó salétrom az otthonában, én szívesen fogadnám azt adományként Grafit nyugalmának helyreállítására történő tömeges robbantásaim kivitelezésére, melyeket, mint fentebb írtam az ismert hozzáállású kommentelgetők rovására követnék el. Úgyvélem az igazságszolgáltatás is az én pártomat fogná az eset után. Előre is köszönettel a felajánlásokért.

   Reply
  39. flipvariál

   “nem gondolnám, hogy a gyerekes követelőzésünkre meg kéne sértődni”

   :D :D :D hát ez az évszázad mondata. fájt az empatektómia? :D

   usaUA5 (amerikai kapcsával mi van? :D)

   Reply
  40. Luke

   Rejtelmesrengeteg: Látom a következő rajzot – vietnámi nádvágók robbannak térdig vízben állva, csak a térdük marad ott a rizsföldön :-)

   Reply
  41. Pondicoke

   Ha nem tetszik, rajzolj le valami méltatlan pózban engem is és a végére tegyél egy tréfás befejezést. Nyavalyogni viszont nem vicces, nem azért járok ide, hogy hallgassam. Azt hallom eleget máshol is. És tudom, kemény világ a sóbiznisz, de nem én kényszerítettelek bele.
   Kössünk biznicet: te rajzolsz időnként, én meg többet nem írom ide, hogy havirajz. Deal?

   Reply
  42. Dezső, a disznó

   Kapja az ingyenrajzot és nem hálás, hanem követelőző, bazmeg.
   Rejtelmesrengeteg, bár nem tudok neked segíteni, ami a salétromot illeti, azért remélem, hogy sikerrel jársz. Nemzeti hős leszel, ünnepelni fogunk.
   Grafit, tudom, hogy sokan megmondták már, hogy mit csinálj meg mit ne, én csak annyit tennék hozzá, hogy akkor rajzolj, ha akarsz. Mivel se az oldal nem fizetős, se a rajzaid, akkor raksz föl újat, mikor akarsz. És nem akartam megmondóember lenni, ez csak ez a véredényem.
   Dezső, a disznó, te meg fogd már be a pofád, telekommenteled a rajzot, bazmeg.

   Reply
  43. esthof

   Így is van, boldog névnapot mindenkinek!
   (Egyébként meg ahogy itt a naptárban látom, 3 napja Ógyász nap volt. Az is megért volna egy hozzászólást.)

   Reply
  44. Rejtelmesrengeteg

   Hivatalosan is abbafejezhetnétek végre a havirajzozást. Ha majd a netszolgáltatód szolgáltat havonta 3 alkalommal internetet akkor lehet nyálat verni, Grafit viszont ingyen és jószívből rajzolja ezt nekünk. Ha meg most a zrikálásra jazolna valamit de nem szívből, hanem csak hogy bek*ssoljatok, akkor meg azért járna az arcotok hogy ez milyen szar lett, meg ez nem olyan mint régen. Ne legyetek túl okos Tibik. K*ssoltok, vártok.

   Reply
  45. PurplePeopleEater

   Kedves Grafit!

   Amúgy nem egyszerűbb, ha abbahagyod a napirajzot addig, amíg, nincs kedved/ihleted/időd? Akkor legalább nem várnánk hetekig egy rajzra és téged sem baszkodna mindenki, hogy ménemrajzószmá. Oszt amikor újra elkezded fosni magadból a rajzokat, akkor minden visszatér a normál kerékvágásba. Erőltetni úgyis fölösleges, nem? :P

   Reply
  46. Wagner Ur

   Rejtelmesrengeteg:

   Te egész életedben ilyen homoszexuális kis nyaller voltál?
   Vágod, hogy aki havirajzozik, az nem csak úgy idetévedt a nők lapja receptoldaláról, hanem gecire szereti a rajzokat és KÖVETELI, bazdmeg.

   flipvariál:

   ez kedves, de az ’empatektómia’ szó nem létezik a magyar nyelvben. Mire gondoltál?

   Reply
  47. Szerintem

   A helyzet nagyon sok szinten szopó. Amikor az emberrel szemben annyi elvárás van, s a felelössége minden szinten nyomasztja, akkor tud a legkevésbé humoros vagy kreatív lenni. Szerintem OK lenne addig abbahagyni a rajzokat cc-n innen, s cc-n túl, amíg olyan élethelyzet alakul, ahol spontán jönnek a tréfák, ahonnan ez az egész indult. A szopó ott van, hogy ami eddig felépült könyvekkel s olvasókkal az elpallhat mind. Viszont a kommentek szerintem nem reprezentálják a tényleges olvasóközönséget, mint ahogy ez sem.

   Reply
  48. garfitember

   Kedves Mester!

   Megbeszélésünknek megfelelően idő előtt elértük az elvárt kattintás, és komment-számot. A részletes elemzés még nem készült el, de az előzetes számokból már látszik, hogy rajz nélkül is el lehet érni egy viszonylag stabil és magas aktivitást. Egy-két paramétert még vizsgálunk, illetve készítünk egy RSS hatástanulmányt is. Kérdésedre válaszolva nem, az RSS-nél nem kell új rajzot feltölteni, csak adminként belépni és menteni egyet. A figyelmeztetés kimegy, a látogatók meg jönnek, és máris közelebb vagyunk a célszámhoz.
   Remélem szolgáltatásaink mellett dönt, mellyel utat nyithatunk a potenciális hirdetőink felé.

   Szép napot,
   garfitember

   Reply
  49. flipvariál

   Ha valóban Grafit volt “garfitember”, akkor: nem éri meg ezen aggódni, gondolom aki itt menőzik hogy mekkor a napirajz fan az nem várt 2 órát dedikált naptárra, csak otthon a gép előtt ilyen vagány.

   Ha meg nem, akkor meg még jobb, mert tét nélkül sikerült elérni, hogy Wagner Ur szórakoztató hülyeségeket beszéljen. Pl.:

   “Vágod, hogy aki havirajzozik, az nem csak úgy idetévedt a nők lapja receptoldaláról, hanem gecire szereti a rajzokat és KÖVETELI, bazdmeg.”

   :D Gondolom anyádhoz is néha odamész, és követelsz rajta ezt-azt, mert szereted.

   U.i.: aki tudja mi az az -ektómia, annak nem jelenthet gondot megfejteni a jelentést.

   Reply
  50. tájbor

   Névnapra jólesett volna vmi úújj!:D
   De végülis CC-n ott vannak a jó rajzok,némelyike ugyanúgy odabasz,mint az itteniek.:)
   Szüljél Mester! Bárhova! Hajrá(f)!Zsiráf! Ilyenek….
   =)

   Reply
  51. Rejtelmesrengeteg

   Kedves Wagner úr. Örülök hogy ennyire magas szellemi színvonalat tudsz megvillantani. Egyébként napjában körülbelül 3 azaz három alkalommal ellenőrzöm van e rajz, nézem a komediseket is, és a köteteket is beszereztem amikor tellett rá. De ez nem jelenti azt hogy Grafit idegein fogok táncolni hogy rajzojmárajzojmárajzojmá, mert kinőttem az ovis követelőzős dacolós korszakomat. Nevéből adódóan az óvodában. Továbbra sem szolgáltatás a Napirajz. lehet követelni, csak ezzel valószínűleg ellentétes hatást érsz el. Egyébként meg vulgáris e vagy.

   Reply
  52. Meyrez

   Türelmetlenkedőknek: (Wagner Ur, szar, stb.)

   Türelmet a Mesternek!

   Ha van rajz, örülsz, ha nincs rajz nem sírsz, elfogadod. Ingyen kapod, nem kell lázadni.

   Reply
  53. flipvariál

   “Február 1 óta 3 rajz. Ez már hivatalosan is havirajz, nem?”

   Ja, kábé stimmel, a durván 20 eredeti grafit rajz a comedycentralon meg ne zavarjon. :D

   Reply
  54. gonzo510

   nyilvánvaló, hogy a “mester” pénzért rajzol.
   Szóval nyissátok a tárcát, ha rajz kő.
   Igenigen, f*szvagyok, menjek a p-be.

   Reply
  55. Nigga brotha

   @gonzo510: F@szt. A Mester elvégzia pézes melót, oszt’ utána azt csiná’, amit akar. Hogy a ő pénzes melójat te ingyé’ megnézheted a komédicentrálon, annak örüjjé’. Hogy nem rajzó’ ide, az azé’ van, mer’ csak, továbbá a hozzád hasolló demotiváló f@szok elveszik a medvét, izé, a nedvét, nem, a kedvét.

   Reply
  56. Rejtelmesrengeteg

   Komedin nem lehet kommentelni, szerintem ez bizonyos szempontból előnyös, legalább ott nem szövegel a sok billentyűhuszár

   Reply
  57. vendelin

   Comedy-n néha nem kerülnek bele a listába a rajzok. Most a legutóbbi is csak megjelenik, de nincs benne jobboldali galériában.

   Reply
  58. szar

   Akkor ha comedyn van rajz, ezt a ganajdombot az itteni nyalgepekkel be kene szuntetni a faszba nem?

   Es 2-8 ev letoltendot a “mester” szo hasznalataert.

   Mester az apatok faszat. Annyira el van foglalva azzal a sok mindennel, hogy meg a parkockat se birta rendesen csinalni. Konkretan csodalkoznek ha barmit normalisan birna csinalni.

   A Comedys rajzok megdobbento, hogy ilyen rendszeresseggel erkeznek.

   Reply
  59. Rejtelmesrengeteg

   Utolsó kommentelő szüljél sünt. Mindenképpen. Ha nem tetszik akkor minek olvasod/nézed. (jól látod, ez kijelentés, nem kérdés)

   Reply
  60. dezso

   Vájámá, honnan tudod, hogy van új rajz, ha nincs a galériában? Valamit ezek szerint rosszul csinálok. KKXUKd!

   Reply
  61. flipvariál

   @szar:

   Azaz, csak keményen. Menj föl minden nap arra az oldalra ami nem tetszik. Írd meg naponta hogy nem jó, idegesítsd fel magad azokon akik szerint jó. Ez a kötelességtudat. Mi nyalgépek ezt úgysem értjük. Például nekem sem tetszik újabban a párkocka, így gyávamód megfutamodom és nem nézem meg. Éjszakánként pedig a párnámba sírok, mert nincs bennem annyi nemes elszántság, hogy minden áldott nap odamenjek, jól felidegesítsem magam, és dühösen kommenteket írogassak. Ezt kéne pedig, hát az milyen már hogy van egy szar oldal az interneten én meg nem mondok róla véleményt hanem csak elkerülöm?

   Reply
  62. Rejtelmesrengeteg

   lehet összeesküvéselméletnek fog hangzani, de nem lehet hogy pár arc nem szereti az oldalt, és úgy döntött hogy megpróbálja kommentekkel aláásni, látván hogy Grafitot a szemét beszólások kellemetlenül érintik?

   Reply
  63. flipvariál

   Mivel ugye nincs regisztráció, olyan nicket írsz be amilyet akarsz, ezért akár egy ember is írhat 30 nevében. Grafitnak gondolom kidobja az IP-t, oszt kiderül ki akkora lúzer hogy napi 10 órát kommentel különböző neveken :D

   Reply
  64. Rücsök

   Na jó, akkor mivel motiváljuk Grafitot? Ha mindenki ül csöndben nyilván nem jó, mert azt találja hinni nem is vagyunk kíváncsiak rá. A másik végletre meg szép példa a fenti pár hsz. Vagy esetleg egy “Szünet” tábla? Nyilván akkor is bekukkantanék minden nap, csak legalább előre tudnám h. felesleges. Kevésbé lenne frusztráló.

   Reply
  65. vendelin

   @dezso:

   Onnan tudom, hogy van új, hogy a főoldalról nyitottam meg. A csíkot megnyitotta, de nincs a többi között a jobboldali listában.

   Reply
  66. szar

   Egyáltalán nem érdekel, hogy ti szerencsétlenek mit gondoltok, mivel baszom el az időmet. Pl. szerencsére azt csinálok, amit akarok. Ha akarom elkerülöm, ha akarom kommentelek. Egyébként nem annyira vagyok dühös. Mondjuk egy tizes skálán, ahol az 1-es az épp pirosra váltó lámpa, és a 10-es egy apokalipszis, mondjuk úgy 1-es.

   Ellenben a “mester” galamblelke gecire nem érdekel. Ha ettől megsértődik, akkor egy kis életképtelen fos.

   A múltkori mosókonyhás, göngyölt pókhálóval etetem a gyereket bejegyzés is röhejes volt. Kéne dolgozni, az sokat segít, nem hobbistának lenni.

   Azt meg vegyétek már észre, hogy jó sokan telibe leszarják az oldal létezését vagy nemlétezését, ez csak a ti bugyuta és érthetetlen vallásotoknak fontos.

   Gondolom sokan vannak közületek, akik otthon modellvasúttal maszturbálnak.

   Reply
  67. vendelin

   @szar:

   Ha szerinted szar a napirajz, akkor nyilván azért olvasod, mert szeretsz szenvedni. Meg azért írsz fikázó kommenteket is, hogy majd valakit beindít a flame és orálisan pofán vág. A rossz gyerek is azért rossz, mert nem szeretik, és a pofon is jobb, mint a semmi… Remélem segítettem.

   Reply
  68. flipvariál

   Oly üdítő olvasni ezeket a “miért nincs napirajz” kommenteket mikor a napirajz.hu főoldaláról (összeszámoltam) kettő kattintással el lehet érni egy új napirajzhoz :D

   Reply
  69. Béla, az állat

   A károgók szíveskedjenek átfáradni a Comedy Central-os oldalra, ott VANNAK friss rajzok.

   A mai (is) szenzációsan jó!

   Reply
  70. Rejtelmesrengeteg

   az ilyen kommentekről egyre gyakrabban jut eszembe az Európai sün( Erinaceus europaeus). Gondolom érthető miért.
   Grafit. Szerintem ezekután csakazértis. Arcunkba bele erőset, ütőset.

   Reply
  71. cc-s rajz kérés

   valaki nem mentette-e el véletlenül a ma reggeli dizájner d r o g os rajzot?

   Mert most tök más van, szerintem leszedették.

   Ha tévedek, akkor egy direkt linket kérnék szépen
   Kösz!!!

   xZZuCT

   Reply
  72. Luke

   NEm nagyon megy az a flipbook. Soxor még az sincs a listán ami a főoldalról odavitt… Azért jó ott a rendszeresség

   Reply
  73. Rapala

   Kedves Grafit, minden tiszteletem hogy itt még… én spec megnézem a heti kettőt a Comedyn, és nem rinyálok…aztán ha még lesz kedved ide rajzolni, akkor örülök… ugye már a régi kínai bölcsek is tudták hogy az öt őselem: Föld, Levegő, Tűz, Víz, és Süket duma…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.