25 thoughts on “RENDET

 1. Vik

  Köszönöm Mester! Rendszergazdaként mindig is ilyen lapátot szerettem volna, hogy rendet tehessek melóban. Először természetesen a fejekben, aztán el lehet lapátolni a szarhalmot is :)

  Reply
 2. Rettenetes Réz Úr

  Jujujj… Ez az a bizonyos közepesen kékre edzett szívlapát? Meaz egy dolog, hogy a plüssmedvegy már az elején rosszatsejtve elalél, – mutatva a gyermeknek a majdani helyes testtartást,- de a kicsi játékbusz is összement ijedtében, hogy a négyszögesedett ablakaiból is csak kevesebb jutott rája…

  Hja kérem! A Zélet kegyetlen. Ösmételten egy axiómával lettünk gazdagabbak mink. :o) Eztet még a jó Makarenkó eftárs is megkönnyezte vóóón…

  Reply
 3. szájbőr pánk

  Ez de nagy jóság. Még most is röhögök.
  Van maci is! Valahol kell lennie akkor halnak is. Vagy hogy Tibike hal meg?

  Reply
 4. Nigga brotha

  Nem ölég mán a folyamatosan kussolva játszódás, rend is köllött vón’ a lapátbasszájba megelőzéséhöl’!

  Reply
 5. Bucsesz

  Nekem ebből a gyerekből három van otthon (igaz, csak az egyik taknyos). Akkor nekem három lapát jár, vagy nekem is csak egy?

  Reply
 6. sakál

  Él úr, ha figyel, látja, hogy azok csak első ránézésre tűnnek játékoknak! Klára már az első kockán nevén nevezi a dolgot: “szarhalom”. Azt meg, ügye, nem kell mondani, hogy mivel pakolják? Kérj meg egy paraszt, meg fogja mutatni, hogy lapáttal!

  Reply
 7. Él

  Leht így hatékonyabb a lapát, mint ha mondjuk azzal próbálja játékokat a polcra helyezni Tibike :)

  Reply
 8. sakál

  Klára nem rendeltetés-szerűen használja a Szent Renrakó Lapát. Valószínűleg ezért van, hogy a labdán lévő pettyek száma csökkenő tendenciát mutat!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.