21 thoughts on “KETTŐRE

 1. corry

  Öröm sugárzik szét a szívemben a látványra, hogy prEvelin is vastagon kiveszi a részét a folyamatból. Hiába, matriarchális társadalom memminden!

  Reply
 2. Morgótárcsás Fosógép

  Spanom mindkettő dürhővölgyi. Nem csinálták a csapdás fasságot meg a parittyázást messziről. Odamentek, fejbekúrták a terméskővel, ennyi. Megoldották a réten egy szál faszban egy bottal.

  Reply
  1. PDA_FAN

   Egy fenét mentek oda. Meg se bírnák emelni kézzel. Vagy aszitted, fakocka? Bazalt az rendesen, fakockával szart se érnének. Vagy a dombtetőről lökték le, vagy volt már hajítógépük. Mondjuk, Reggie nem t’om, milyen cipőfűzőről hadovál mezítláb, de ha maga a fogalom ismert számára, akkor a hajítógép sem lehetetlen. Pláne, hogy van íj meg nyílvessző is, tehát van ott technika rendesen.

   Reply
 3. rejtelmesrengeteg

  Horace valójában csak azért lett felhúzott íjjal a pépesre kövezett fejhez állítva, hogy ne okoskodjon bele a húsfeldolgozás folyamatába. Noha tény, hogy az állat a következő három életében halva születve reinkarnálódik ilyen fejsérülés után, de jobb a bazalt vigyázni, mint elb*szni a belezést.

  Reply
  1. Béla, az állat

   Valszeg az, csak épp elég nem lesz semmire.
   Egy ekkora dögben legalább egy köbméter vérnek kellett keringenie.

   Reply
 4. Cymantrene

  A cipő esetében pedig szerintem elég, ha az alsó és fölső félcsomó egymáshoz képest a matrózcsomó topológiáját követi, és nem a kofacsomóét.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.