30 thoughts on “AFFOGATO ADMIRÁLIS BOTJA F1_E02

 1. Rádiós

  Kisvasút a háttérben. Ránézésre “FélNullás”. Pöpec!

  A habokra szálló főtiszt viszont ijesztő lett. Nem tudom miért, de az.

  Reply
 2. Gyerek67

  Hirtelen támadt ötlettől vezérelve beírtam az admirális nevét a gúglitrenszlétbe, naná, hogy ez is egy geg: megfulladt.

  Reply
  1. Rádiós

   A Segabugo meg fűrészbogár…

   ‘Fogakkal ellátott bogárfaj, melynek keskeny, hosszú és sima szárnyai, s fonaldad csápjai vannak. A fák derekaiba berágja magát.”

   Reply
 3. Falugazda

  A Náci?! A SPASSZER Náci?! Az odateszi, oda bizony! Aki ismeri, az tudja! A múltkor is, amikor a promenád végén, a köröndön volt a térzene, a szecsődi 8321. Lóról-Szállított Huszárezred emlékére úgy odatette, de úgy! A Leány Collegium kiskisasszonyai csak úgy visongattak. A Lichthofék lánya, a kísérő Nevelő Asszony, meg csak forgatta a szemeit! Pedig milyen szép lány volt az ’12-be! Csak úgy forogtak a fejek utána, amikor az uccán átment a kedves. Már az eljegyzésük is ki volt tűzve a ’Dzsentribe, aztán az a málé Vogelscrenker fiú kiment Dublinba a hosszú combú műlovarnővel. Azóta se jött haza. Azt mondják mosogat egy Pub-ban. No!

  Reply
  1. Abc

   Ffanculo az admirális, aki bepróbálkozik a becses nejnél. Ő úgy tesz, mintha belemenne a játékba, de kacéran beköti a csábító szemét (duett). A hű szolga egy hódot* helyez az ágyra, melyet Ffanculo magáévá is tesz. Amikor leveszi a kendőt, akkor látja, hogy körbeveszik a legfőbb udvaroncok (kórus). Az admirális megszégyenülve eloldalog.

   *beaver. “Éééértitek, ugyeee?”

   Reply
   1. Gyerek67

    A zoperához sosem értettem, bár a húgomnak kivették a vakbelét.
    Sokat olvastam Wagner Úrról, aki több, általam olvasott irodalomban lerészegedett, továbbá kártya-áriákkal szórakoztatta a zoperákban jártas közönséget. (Emiatt időnként csaknem meghalt.)
    Jómagam is hajós ember lévén (nem, nem próbálkoznék be az admirális becses nejénél), ha meglátom a fedélzeten a Lidlis csavarbehajtóval a Nyulat (hódot, Mérőmókust, stb.), azonnal a vízbe vetem magam. (Kórus, automata mellény felfúvódik)
    Aztán kendőzetlenül “bever” a kikötőmester, látva, hogy Glóbe nem is, de Vendée a hajó…

    Reply
  1. Rejtelmesrengeteg

   Először azt hittem, a lámák a fitymafeszt, de így hogy mondod, már értem a lámatengert. Főleg hogy mondogatják, hogy gyere. Rá kell hangolódnom erre, mert ebben velős dolgok lesznek, mint a Corpus Hermeticumban. Kár lenne kihagyni az ilyen poénokat.

   Reply
 4. PDA_FAN

  Tubás, üstdobos az élet császára – mindig mondom, sose hiszik el…
  G-dúrban fingani sem nagy kihívás, de mi van, ha moll-ban kell?

  Reply
   1. PDA_FAN

    Persze, hogy tubával nem lehet akkordot fújni. De nem is a tubára gondolok, amikor a dúr és moll közti különbséget firtatom…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.