39 thoughts on “AFFOGATO ADMIRÁLIS BOTJA PAUZA 1

  1. Abc

    A napirajzra reagálva: A kérők vajon megvárják, amíg Affogato behozza a répáját? Mind a 16 hüvelyket?

    Válasz
  2. Bendre

    A personal experience with E!
    Nem tudom, hogy a szemuveges, kavet cukor nelkul, de tejhabbal szurcsolo, rakparton biciglezgeto kommentelgetok mit gondolnak errol, es figurazzak kifele ezzel az egyszeru nepeket, de teny, hogy az E! szo meg resze az elo nyelvnek. Sorsom nem Borsod, de nincs messze onnan szarmozasom. Ahova latogattam egy temetes alkalmabol. Ahol kiskamasz unakaocsem igy udvozolte meg kisebb masik u.ocsem, orommel,hogy vegre megjott. E!. Es ez osztonos volt, fuggetlenul attol, h ok az n+1 internet/meme generacio.
    Gyerekoromban sokat hallottam ezt, de mar regen nem, mivel mar Babylonban elek. Majdnem konnyet csalt a szemembe.

    Válasz
  3. Zsolt

    Befele hogyan ment a kevesbe holgy? ha kifele szorult, erted..
    Meg a baß hogyan tortent? felment a kanalisba a tuzolto keszulek, es letort a szelep, tulnyomast idezve?

    Csak szeretnem tudni a reszleteket :)

    Válasz
    1. PDA_FAN

      Befele bizonyára oldalazva, lapjával ment. Kifele viszont megtaszajtotta őt a büfébe áradó tömeg, emiatt a szorult helyzet. Színházakban, Operában mindennapos esemény, nincs itt semmi látnivaló, kérem, haladjanak tovább :-)

      Válasz
      1. Zsolt

        Valoban, valoban! Igazolom, ha sietteti az ember a szorult helyzet, az bizony.. szorulast okoz, ami aztan robbanas formajaban oldodik meg. Mondjuk velem inkabb curry elfogyasztasa utan, es nem operaban, szunet folytan, ajtoban tortenik altalaban. De el tudom kepzeli a tintaval itt abrazolt helyzetet konnyebben mostmar, koszonom PDA_FAN a megvilagitast!

        Válasz
    1. Joskapista

      Ennek a mondatnak egyetlen részét sem értem. Magyarázatot kérek. Pl. ki a tök az a Steiner és mi az, hogy gleccsertatár?

      Válasz
      1. Zozó

        Rögtönözni kell hozzá egy történetet. Pl. valamikor egy messzi galaxisban a Nem-Eszem-Pé kijelölte Steiner Zoárdot, az Indiana Jones-i ambíciókat dédelgető irodistát, hogy térképezze fel a Góbi-sivatagot, ill. tárgyaljon az ott lakó népettyűkel (by Bartos), hogy érdekli-e őket külker szinten a magyar gyártmányú kumisz-bezacskózó gépsor. Miután az adminisztratív nehézségek megelőzésére tatár második állampolgárságot kapott, előre ivott a medve nőjére, és a Cartographia Vállalat által kiadott térkép helyett az Ecseri piacon vett „Isonzói sánczvonalak és talján hadállások” című papírlepedőt vette meg, így csippentve le egy láthatatlan kis részt az állami apanázsból. Nos, annak rendje és módja szerint el is tévedt, és EGYSZER CSAK MITADISTEN a Himalája havas lejtőin találta magát. Némi akklimatizálódás után jól beilleszkedett a helyiek életébe, megtanult sós mandalát enni, jakvajas teát készíteni, és vagányul előrántani a 38-as Smith&Wessont. Ott érte a rendszerváltás híre, utolsó elcsípett rádióüzenete így szólt: „Leégne a bőr a pofámról, hogyha hazamennék!” Pedig ő csak biológiai értelemben gondolta ezt…

        Válasz
  4. Falugazda

    Csataknéről tudni kell, hogy ifjú kora óta lelkesen támogatja a tehetséges (khm…) színészek pályakezdését. Hosszú és eseménydús élete alatt elfogyasztott már néhány férjet, így túl van néhány sikeres váláson és öröklésen. Érdekes módon bírósági szakaszba csak a férj Nr. 3. rokonai tudták eljuttatni az ügyüket, de a kor sztárügyvédje dr. Ághassváry segítségével sikerült lemosni a hamis és igaztalan vádakat. Dr Á. hírnevét és vagyonát, néhány közbeszerző Tibor – a szecsőiek szerint a gázszerelők klubja – sikeres védelmével alapozta meg. Nem véletlen, hogy a későbbi Csatakné ezután dr. Ághassváryné néven folytatta Thália ifjú papjainak a patronálását, egészen dr. Á. tragikus hirtelenséggel bekövetkezett haláláig. Neki egyébként szép temetése volt. A teljes városi képviselőtestület, valamint a Megyei Közgyűlés vezetői sorfala között kísérték utolsó útjára a családi kriptába. Ezután jött Csatak (férj Nr. 5.). Róla tudhatjuk, hogy korábban sikeres és eredményes üzleteket kötött a már említett „gázszerelői klubbal”. Napjainkban a szecsői Golf&Spa***** Lovasszálloda tulajdonosa, a Szecsői Állami Tangazdaság privatizációja után alakult Szecső Magja Mindig Zöldebb (SzeMaMiZő) Mezőgazdasági Zrt tulajdonos-ügyvezetője, a Szecsői Pulyka Liba Tyúk Baromfifeldolgozó és Befektető (SzePuLiTyu) nagyvállalat fő részvényese, valamint társadalmi munkában (!) részt vesz a gróf Lövér Tibor Vadásztársaság és a Szecsői Vitorlás Club vezetésében.

    Válasz
    1. Zozó

      Csataknéről még azt is tudni kell, hogy több, egészen véletlenül jelenlevő operatőr által rögzített sírva imádkozása közben szilánkosra törtek a kéztőcsontjai a hit elképesztő erejétől. A Kútvölgyi kórház szigorúan antiszeptikus célból színezüst műtőjében történő rekonstruktív operatioja közepette Szent Zebekiás nevében kérlelte az emeritus-tanár-professzort, hogy két kezét továbbra is imára kulcsolva gipszelje össze. Intim higiéniájának biztosítása ezek után nehézségekbe ütközött, de egy garnitúra nemzetveszejtő, idegenszerű takarítószolga elhasználása után gyógyultan visszatérhetett a Turáni Szívcsakra kiragyogásába. A szénalapú csicskagyászokat ezek után Dabas határában eldózerolták a szétbomlott varrású Killahbabe dzsekik, Pacsirta rádiósasszik, megunt húsvéti nyulak és torz atkák által alkotott humusz alá.

      Válasz
  5. Hranulák

    Node a dagadt néni hogy ment be, ha kifelé nem fér? Vagy ott hízlalták fel az első felvonás alatt?

    Válasz
  6. Bruce

    Hoppácska! Most látom 3. olvasatra, hogy a Paleo-céda néni nem is fehérbort szürcsölget, mint a kedves, halasszendót nyomó szomszédja, hanem konyakozik! Nyilván szebb napokat is megélt már Klára, minthogy ilyen közönséges közönséggel kell vegyülnie az operában.

    Válasz
      1. Joskapista

        Nekem úgy tűnik, hogy szardínia konzervet harap magában, bádogostul. De az eredeti hsz az az italra vonatkozott szerintem, viszont fogalmam sincs, honnan veszi, hogy mi van a pohárban. Egyesek itt olyan belsős infókat vélnek tudni, amit még a túlszárnyaló fantázia is alig-alig tud megmagyarázni.

        Válasz
  7. Kacsasült

    Ha már a WC szóba került, a jobb oldali ajtón elsőnek kisiető úriemberben ki ismer még magára rajtam kívül?

    Válasz
  8. clapton

    ahogy szétrobban a dagadt nő, a csöcsei külön meg vannak rajzolva… meg a belső szervei… :)

    paleo céda..

    lógó csöcsű szinházlátogató nyugdijas…
    mozgó, gesztikuláló szinházi szobor,
    szellem apuka

    komolyan mondom, ez a sorozat az egyik legkomolyabb… a cirkuszos meg a maffiarókás mellett igazi gyöngyszem.

    Válasz
    1. Joskapista

      Hol látod külön megrajzolva a csöcsöket, meg a belső szerveket? Mert én sehol. Egyes kommentek után el kell gondolkoznom, hogy vajon ugyanazt a rajzot nézzük-e.

      Válasz
  9. PDA_FAN

    Üt. Operaházi emlékeimet eleveníti fel, még a régmúltból. Még a tonhalas szendvics is pont olyan. Az ilyen kikent-kifent vén banyáknak meg archetípusa a rókaprémes, aki bizonyára a következő szünetben fog majd felbukkanni :-)

    Válasz
    1. Bruce

      én füstölt sprotninak nézem azt a halat, ide érzem az illatát. A tonhalas az drága lett volna

      Válasz
      1. PDA_FAN

        Figyu, az Operában olyan árakon megvesznek kis szar szendvicseket a népek, amennyiből egy árvaház jóllakik. Úgyhogy tonhalas az, higgyedelazt.

        Válasz
        1. Bruce

          Ez mind igaz, minthogy az is, hogy pontatlanul fogalmaztam. A füstölt sprotnishoz képest lett volna drága. Ami nem azt jelenti, hogy a füstölt sprotnis szendó árából nem lakik jól egy egész árvaház. Ha a ropit szálanként árulnák, azt is megvennék. E!mondó vagyok.

          Válasz
      1. Cymantrene

        Amit ráadásul föl lehetett akasztani a bicikli elejére, ahogy a viharlámpát is.
        Praktikus kiegészítő Operából hazafele.

        Válasz
      2. Öregslemi

        Ezt köszönöm, reménykedtem, hogy valaki megmagyarázza a jegyszedőnénisprét. És nemhiába.

        Válasz
  10. Abc

    Stihlszerűen: „Ne baß ki velem!”

    Hiányoltam a női wc előtt kígyózó sorokat, amíg apucik a büfében kígyóznak a napi betevőért.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .