0 thoughts on “ALÁKAPOTT

  1. 52294

   Első osztály… Mekkora kemény tükre van a kamionnak … az egész traktort megtartja.

   Válasz
  2. wilika

   Nem jóóó, a gázpalackot szakszerűen a kormányszarvra akasztva szokták szállítani… hogy minél nehezebb legyen autóval kerülni.

   Válasz
  3. Zeusz

   PB palack a kerón, dohányzó tűzpltók a felborult kamionnál… Nagyon trú, nagyon lokál. Ilyenek vagyunk. És ebben semmi vicces nincsen.

   Válasz
  4. Senki Alfonz

   A bácsi valszeg Ágota nagypapája (fényképező gép feldob, “Kicsit most kiszínezte, de igen”). Csak ő tényleg. Ungarische Hardparaszt vs. Tomika. A pb-palack kiváló terepismeretről tanúskoda.

   Válasz
  5. zebi

   és az elsőbbségadás kötelező? az lófasz? a tanyától a baleset helyszínéig kiépített földút és a tranzitútvonal kereszteződésénél?
   persze a gém is jó. de nekem a tábla jön be. azért egy féknyom még elférhetett volna, a következő tetszőleges témájú rajzon mindenképpen legyen féknyom!

   Válasz
  6. sztojanov

   a nap is rohog rajta

   meg az is mekkora hogy mindket tuzolto azert meg ragyujt az erovago elott!

   Ezt mondom

   Válasz
  7. herpa

   Remélem, gyúlékony anyagot vitt a kamion! Bár így elnézve Tomikának már kurváramindegy.

   Válasz
  8. pixelatedbear

   Furulya tizedes jegyzetel, HÁHH!!!

   Annyira itt van előttem az egész, érzem az osztrákoktól levetett ócska mercikamion olajszagát.. meg a tanyafeeling, a matuzsálemi szovjet helikopter áhhh… bazmeg Grafit, mekkora vagy má!

   Válasz
  9. Robinson

   Tomika megborult a palackos drótkecskén száguldozó őstermelő taszajtása által :(

   Válasz
  10. Robinson

   van ott féknyom dögivel, csak hangsúlyt vesztett az immáron agyatlan Tomika miatt :/

   Válasz
  11. tábornok

   Mire kérsz időt állat, hát nem vágod bazmeg hogy a kamion kihajtotta a tanyáról és baszott megadni az elsőbséget, és a főuton döngető keró alákapott? Pont ez az abszurd benne mert forditva szokott történni bazmeg, hogy mindent a szátokba kell rágni bazmeg bazmeg.
   A Mi2-es meg valóban megadja, bár annak szok lenni kerozin tartálya is kétódalt de ki le nem szarja. Mi1-es tejjesen más volt.

   Válasz
  12. taptap

   Kurvanagy hogy a tüzoltó fent bontja a kasznit közben Tomika lent roskad, képzeldel ahogy felhuzzák aztán onnan le, na az lenne még a brutál.

   Válasz
  13. szerecsen

   Még szerencse hogy nem egy rakomány Bimbó kakaós tejtáblával borult fel a kamion.

   Válasz
  14. gergő

   süt a napocska, pb palack a tanyabájkon, bagóznak a tűzoltók, a paraszt meg fasztuggya :DDD

   klasszis, grafitkám, klasszis! :D

   Válasz
  15. boltos

   Tényleg az van, amit valaki fentebb említett: osztrákoktól letúrt nyerges, olajszag, gázpalack a ruszki biciklin: nagyon átérezhető, mintha ott lennénk a Grafit agyában kipattant helyszínen. Általában a képregények jobban tetszenek, de itt egy történet közepébe csöppentünk. Csomó kafa kis részlet van, lehet turkálni a képen.

   Válasz
  16. v v j

   Yesss! A pb gázos bringa, az! Meg a két tejeskannával kivilágítatlanul, feketébe öltözve kétméteres amplitúdóval bazmeg… meg a bal vállon kasza, vasvilla, ásó szentháromsággal ugyanezt előadva…

   De legalább lett egy kis nyolcas az agrártárs kerekében is. E!

   Válasz
  17. shiNIN

   31,”Általában a képregények jobban tetszenek, de itt egy történet közepébe csöppentünk. Csomó kafa kis részlet van, lehet turkálni a képen.” – csatlakozom.

   Válasz
  18. boltos

   Tomika annyira kocakamionos volt, hogy az otthon műanyagból kivágott, név-rendszámtáblán rossz oldalra írta alkoholosfilccel a H betüt meg a zászlót. ugyehogya részeletek :-)

   Válasz
  19. arnold

   úvazz. de még vagy 10 méteren tolta maga előtt a kamionroncsot, és csak utána tudott megállni. blikk címlapos.

   Válasz
  20. Tibi

   Így is megeshetik:
   Autó elé hajtott egy kerékpáros. meghalt egy idős férfi, miután kerékpárjával autó elé hajtott Nyírgelsén. A 81 éves nyírgelsei férfi a helyi TEMETŐBŐL fordult ki kerékpárjával a sírkert melletti úton közlekedő autó elé, amelynek vezetője már nem tudott megállni. A súlyos sérüléseket szenvedett férfit MENTŐHELIKOPTER szállította a debreceni kórházba, ahol az orvosok erőfeszítése ellenére életét veszítette.
   Népszabadság, 2006.10.30. 21. o.

   Válasz
  21. v v j

   Grafit, ez nem annak a kerekesszékes csákónak a testvére, aki anno rágyúrt a vonatra? :-)

   Válasz
  22. grafitember

   39., v v j:

   Nem, ez a csávó annak a csávónak az APJA, aki egyszer totemnek öltözött.
   De nem tartják a kapcsolatot.

   Válasz
  23. ndavid42

   legjobban a kormány előtt, a szélvédőn lévő véres repedés tetszik. ebből azt a következtetést vonom le, h tomika nem használta rendeltetésszerűen a biztonsági övet. pedig annak használata olyan, mint a gravitáció: nem javaslat, hanem törvény! így tomika a szörnyű baleset közben valszeg beb.szta a fejét a szélvédőbe. gyász ez, így. egyébként mit szállított, “Shac..ci”-t? jájj, és most veszem észre, a füst a cigiből meg a kocsiról is vizszintesen száll, mert a helikopter szele. taps.

   Válasz
  24. ZOH

   sztm a kamion jott a fouton es a tatter bringaval a macisajt alol, de vegul is mindegy, tomikanak mindenkeppen gyasz

   Válasz
  25. ZOH

   marcsak a feknyom miatt is, basszajba :) , nem hiszem, hogy tomika a macisajt alol kikanyarodva gyorsitott volna fel ennyire

   ment, mint a kurvaelet, az a helyzet

   Válasz
  26. bingo

   Remek XD
   Érdekes: Ha télleg így történt, hogy oldalról ment neki az a vadbarom biciklista szadista a 3tonnás drótszamarával az ártatlan aranyos tündibündi kamionos pehelykönnyű kisautójának, akkor marhára nem ott lenne a vérfolt a szélvédőn… Más esetet meg nem nagyon tudok elképzelni… (Pistabá előzött, és godolta, ő az erősebb, letolja az útról???” :)

   bingo

   Válasz
  27. Robinson

   vedd észre a kamion helyzetét. oldalt fekszik az úton keresztbe, oldalában egy horpadással.
   Ő jött a földútról, és az őstermelő száguldott a főúton, majd nem tudott lassítani, már az őstermelő, és oldalról a földútról kifelé orientálódó kamion oldalába kapott, tolva azt maga előtt pár métert. nem túl sokat, nincs túl messze a földúttol.
   A féknyomok nem féknyomok, hanem a gumik koptak nyílván, ahogy oldal irányban a nagy súly alatt tolva lettek erősen. (ezért vannak keresztbe a guminyomok is, minden kerékhez külön, és nem két sávban) basszájba, nem véletlen a bicaj első kerekének horpadásmintája sem. elől egyenes. ahol találkozott a kamion oldalával.
   azt hiszem.

   Válasz
  28. bingo

   Na és a vérfolt? Akkor az nem ott lenne… Ha “megdobta”, akkor a plafonon-baloldalt, ha meg csak nekiment, akkor baloldant… :#

   Válasz
  29. klotild

   teh nyú múvifilm, borát: kálcsöröl lörningz of emerika for mék benefit glórijösz néjsön of kazaksztán!

   Válasz
  30. eharit

   A földműves bal lábra edz, hiszen a bal pedálra van csak felszerelve az a pánt, amivel húzni is lehet a hajtókart, nem csak tolni.

   Válasz
  31. bingo

   Jól van, és hogyha minkettőbe beleakasztja a lábát, és taknyol egyet? Az bizony negy szopás.

   Válasz
  32. Macs

   Dráma!

   De a gázpalack házilag hegesztett rozsdás gázpalacktartón szokott lenni, szigorúan vertikális helyzetben a kerékpár hátulsó kereke fölötti csomagtartóra akasztva. De pókkal, kevésbé esetleg zsák- vagy bálamadzaggal odafogatva a csomagtartóhoz tényleg jobban odabasz. :)

   Válasz
  33. ndavid42

   így Robinson értelmezésével újra megnézve: éstényleg, össze áll a kép. és a véresrepedés a szélvédőn is okké, mert ugye az egyenesen haladásból hirtelen oldalirányú haladás lett pistabá erőteljes biciklis behatása következtében. ésugye a tehetetlenség meg minden. pörfektség na.

   Válasz
  34. tábornok

   Én már tegnap megmondtam a megfejtést baccájba.
   Tomika meg ugy koccolta le a szélvédőt, hogy az ütközéskor a kamion előre már nem mozgott mert elkezdte ódalbatolni a drótparipa, tehát belassult és Tomika T tehetetlenségi nyomatékkal bebólintott, ennyi.

   Ja oké a Mi-1-esnek is ilyenek a futói mint szinte az összes Mi kopteréi a párnás Minyóig bezárólag.
   A tejjesen másat arra értettem, hogy a Mi-1 utaskabin teteje sokkal messzebb hátra nyult, a Mi-2n viszont rögtön a kabin felett már ott volt a motor szerkezet meg a két kerek beömlö vagy mi.

   Válasz
  35. salad

   Gyerekekbasszatokszajba…

   Addig kritizaljatok-elemzitek az abrakat mig a muvesz ur kistoke meg nem telik ezzel a technikai elemzessel es nem csinal tobbe rajzot.

   Nem lepne meg…

   Ezert kerlek titeket nyijjatok kurvaforumot az indexen es ott targyaljatok meg a balesethelyszinelesi, repuloszerkezeti es jogtanacsosi fontoshozzaszolasokat.

   pliz

   Válasz
  36. Robinson

   salad: pont ez fogalmazódott meg bennem, de még leírni sem voltam képes, hogy “nem csinál többé”..

   Válasz
  37. shiNIN

   miért zavarná Grafit Mestert az, ha itt belemélyednek a rajzaiba? s mi köze lehetne a napirajzok létének akármilyen kommentekhez? nem hiszem, hogy olyasféle érzékenységi mutatói lennének.
   az én látókörömet meg szélesítik :) én spec a helikoptert épphogy meg tom különböztetni a repülőgéptől és a madaraktól, de azért érdeklődve olvasom a mi-1-2 eszmefuttatásokat =)

   Válasz
  38. ékezet

   Jön a kérdés! A jóföldművesember bicajkereke dobta meg a vonatot is?! Emlékezzünk az eszperszó mellett lezuhant szűz méhpempő vagonra! Asszem Tibibától el kellene venni a bicajhajtási engedélyt vagy fasztuggya…

   Különben grat, ez tényleg odabasz!

   Kérdés: Magunknak lehet napirajzos pólót nyomtatni? Mármint fehér pólóra a kedvenc napirajzot, alá meg egy “napirajz.hu” feliratot? (Szigorúan csak saját, non-komersöl)

   Válasz
  39. salad

   azevazzegmerkurvaranemfontosahelikopterajtaja vagy a biciklipedalszij vagy faszomtuggya vagy a becsapodas

   kepzeldel, rajzolod ezt ingye, szar a vilag es akkor itt a jatszoszobadban is ilyen baromsagokkalbasztatnak

   amugynekemkurvamind1

   Válasz
  40. matka

   Hogy a bika húzza a faszára az összes vasárnapi-aput aki halottak napján autókázik! >:(
   Majdnem alákapott az elsőkerekem az egyiknek…

   Válasz
  41. davidzoli

   Ez a rajz kbjó. Egész nap ezen jár a agyam, de látom, nem csak nekem :D Amúgye sikerült ellopnom a jegyzőkönyvet: (ha a rajz fordított logikját nézzük, akkor is könnyen kideül, hogy: )
   “Tomika nem figyelt a Macisajtra és kellő körültekintés nélkül balra megpróbált ráfordulni a műútra. Nade! A felsőbbrendű úton nagy sebességgel bal irányból közlekedő id. K. “gáztraszporter” Tibor, már nem tudta elkerülni az ütközést. Végül alákapott.”
   Gyász Tomikára. (Tomika (élt 28 évet) akkor fejelte le a szélvédőt mikor a vonatató nyílván az ütközés hatására “bebicskázott”. Ekkor természetesen Tomika a mozgás energiájának irányával ellentétes irába kényszerült repülni tehetetlensége folytán. Ami a szélvédő iránya. Animáció készülőben…) Szóval kurvára ne vitázzatok ezen, mert A Mester most is TÖKÉLETES művet alkotott!!

   Ezt mondom

   Válasz
  42. DanZi

   “Hi all

   Before everyone’s diaries get too booked up, the date of this year’s Christmas party is Friday 15 December.
   More details will be available soon!”

   WRUCHACHACHACHA :-)))))))

   Válasz
  43. napinapifüggő

   Tomika hibát követett el, midőn figyelmetlenségében elmulasztotta megadni az elsőbbséget a főúton közeledő rendhagyó-gázpalackszállító-művésznek – és bár akkorát fékezett, hogy még a szélvédőt is lefejelte, így is kicsúszott elé, és az meg is dobta baszki. Gyász.

   Végre egyszer a kerós nyert, jegyzem halkan meg.

   Kösz, Grafit!

   Válasz
  44. Robinson

   73: hétvégén és munkaszüneti napokon maximum áhitozz, de ne tedd szóvá. milyen má’ az…

   Válasz
  45. ZOH

   A kamion jott a fouton es a bicaj billentette meg, igy van, ha en mondom, az kurvaelet. A kollegam tavaly a Golfjaval _tenyleg_ felboritott egy mikrobuszt, mint a kurvaelet: mikrobusz jott, mint a kurvaelet, kollega meg oldalrol megpoccentette, alakapott, gyasz. De ott legalabb Tomika meguszta.

   ZOH

   Válasz
  46. lyanoka

   Azért a Mercédesz (S)Zarkoffer sem tré. Lehet, hogy a név kötelez és biogázt szállított?

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .