57 thoughts on “BECSEMPÉSZETT

 1. homburg

  Három hét múlva lesz a PhD védésem STR /small tandem repeat/ polimorfizmusok vizsgálatából 2008 óta foglalkozom vele. Szerintetek? Nagyon jó:).

  Válasz
  1. mus

   Te Grafit! Hogy a bánatban tudsz mindenről ilyen pontos képet festeni? Az élet minden területébe belekostóltál? Mondjuk nekem még mindig a zenekarosak tetszenek a legjobban, de ez is LOL. Annyira ilyenek ezek a tudósok, hogy besírtam.

   Válasz
  2. troll

   Látom a comedycentral után itt is sikeresen kezd lerombolódni a színvonal a béka segge alá! :D Csak így tovább! :D

   Válasz
  3. troll

   A képregényekben kizárólag trollog vannak, azon röhögtök, úgyhogy :D. Egyébként én is rajzolok, azért mondom, hogy a művészetet nem szabad eladni. Valaki vagy megemészti, vagy nem. Alkalmazkodni is felesleges. Ha mindenáron kell a népnek egy kis szoft poén, akkor csinálj egy külön sorozatot, más jelleggel (szerintem). Csak azért pattogok amúgy, mert a régi rajzok alapján látszik, hogy mehetne ez a szekér. Persze, ha csak nekem nem tetszik, akkor tökmindegy. Ezt.

   Válasz
  4. Pondicoke

   Azért a troll megnézte, a comediszentrálon is hátha szar e a grafit e. Mer mi van, ha hátha nem. Na, ez a kolosszál.
   Ja, majd elfelejtettem: havirajz.

   Válasz
  5. grafitember

   troll: köszi a pár sort. jó lenne tudni, hogy a cirka 650 rajzból hol van az a pont, amíg még jó volt, és ahonnan már szar lett. Vagy, ha úgy könnyebb, akkor dátumszerûen, 2005 és 2012 között mikor?

   Nem tudok külön sorozatot indítani, mert nincs idôm rajzolni többet ezek mellett. Van egy szép családom, két lányom, egy vállalkozásom, meg ez.

   Amit a mûvészetrôl írsz, hogy nem szabad eladni, az egy tényleg szép gondolat.

   Válasz
  6. Bókember

   Igaz ugyan, hogy a trollok KLÓNozással szaporodnak, de azért be lehetne neki csempészni egy dögös nőt, hátha. Ha meg nem, még mindig ott az autós üldözés.

   Válasz
  7. tamsa

   friss biológus doktorként azt kell mondjam kolosszál! köszönöm, jól esett!

   a trollokat meg RNS csendesítéssel kellene kezelni, kiütve néhány létfontosságú génterméket… sejj! 8)

   Válasz
  8. pindla

   grafit, remélem nem csak a trollokat hallod meg. Fasza ez úgy, ahogy fasza már évek óta. Az így szerzett bébipapi és pelenka meg egyszerűen jár neked. Tettél már értünk annyit, hogy glotah!

   2Ng736

   Válasz
  9. Atka

   Ja, ez amúgy tényleg a CC-s vonulat inkább. És ez most nem minősítés, csupán ténymegállapítás. Szubjektíve ténymegállapítás, mármint.

   Válasz
  10. Kisember

   Nekem bejött a rajz. Tényleg olyan egyetemi folyosó-szagú.
   Troll meg egy meg nem értett művész genotípus. Valószínűleg szar is. Mert ha jó lenne, akkor nem fikázna másokat. Ez alaptézis.

   Válasz
  11. troll

   Látom mindenkinek megvan a degradáló véleménye rólam, akinek degradáló véleménye van a rajzról. Önirónia gyakorlás, házi feladat. Mindössze a véleményemet közöltem, nem kell agyvérzést kapni és ha nem lenne igazam, akkor nem lenne felháborodás sem. Visszatérve az előzőre: szerintem azok a jó rajzaid, amik bizonyos szempontból “át lépnek valamilyen határt” és kicsit amolyan polgárpukkasztóak. Érezhető, hogy ez a saját stílusod, ezért az ilyen comedys szoft szarok egyáltalán nem tűnnek őszintének. Persze, azok is jó poénok, persze, megvan a közönsége, de meg ne sértődj, ilyenekből 12 egy tucat, viszont “35 ÉVESEN” csak egyvalaki tud rajzolni. A kis homohajlamú nyalikommandónak meg üzenem, hogy ne féljetek, nincs semmi baj, csak született egy ellenvélemény, emiatt ne futkossatok szét az úttesten sikoltozva, inkább öleljétek meg egymást és vegyetek mély levegőt, minden rendben lesz, a szeretet sugárzó fénye elér mindenkit. De főleg titeket.

   Válasz
  12. oggy

   troll nemmondták még, hogy húzz innen a picsába??
   Ha nem akkor én megteszem!!
   Grafit nefoglalkozz az ilyen megmondóemberekkel!!
   Ezis faszántos rajz lett!!
   A cc-t is lesem megaz indexet is!!

   Válasz
  13. Kisember

   Troll valószínűleg egy tizenötéves kis pöcs, akinek pina kell a rajzra. Szerintem irigykedik Vasfaszú Ernőkére is, mert az övé picinyke.
   A rajzot pedig azért nem érti, mert életében nem látott egyetemet belülről.

   Válasz
  14. a!

   Egy képkocka hiányzik: az utolsó. Amin az adjunktus úrból hátul kilóg félig az automata. Biztos nem akarta Grafit az érzékeny lelkületű trollokat nagyon kiakasztani, pedig kell ez.

   Válasz
  15. Croc

   a! – nem hiányzik ide semmi, ez így tökéletes. A tudós, az nem olyan! Az más. Olyan, hogy sokáig néz maga elé, aztán hazamegy (úttesten átmenésnél szigorúan nem néz körül), és ír még két ugyanolyat.
   Ja, és ez a beszélgetés úgy havonta ismétlödik :-))))

   Csodálatos alkotás, köszönet, Grafit!

   Válasz
  16. Proxybug

   Sajnos az utóbbi időben, tényleg megváltozott a viccek minősége.
   Ezért is járok erre ritkábban.
   (az indexes az meg még erőltetettebb valami) De, nyilván nem tetszhet minden mindenkinek.

   u.i. Fanoknak üzenem: ne válaszoljatok, mert…

   Válasz
  17. éttermiségi

   Elgondolkodtam egy bonbonvisszaváltó automatán. Bedobod a kiszáradt konyakmeggyet, és visszaadja a kredit.
   Nekem is volt egy olyan érzésem, hogy az utolsó kockán feltűnik a bányavonat :o)

   Válasz
  18. Asszem

   régebben én is írtam ide néhány kritikusabb komment, de azóta inkább tiszteletben tartom, hogy Grafit kérte, hogy ne. Ha valami kevésbé tetszik, akkor azt a véleményem (ezen a blogon) megtartom magamnak. Ki lehet bírni :-)

   Válasz
  19. Junior

   A troll gondolatainak hosszas elemzése után arra jutottam, hogy: Feed the troll! —– Fasszal.

   Válasz
  20. clapton

   Szerintem minden rajzban van valami, ami átlép egy határt.

   Nekem most a tele szájjal pofázó professzor ütött.

   Szerintem nem rossz a színvonal, egyáltalán.

   Ha esetleg a nyugodtabb élet miatt nem olyan brutálok a poénok, mint régen, akkor annak kell örülni, hogy nyugodtabbaélet.

   Válasz
  21. grafitember

   Én most szeretném megvédeni Troll-t, mert arra, 7 év alatt nem volt példa, hogy valaki a kritikát normálisan, érvekkel is alá tudta volna támasztani. Nekem segített megérteni a reakcióját és abszolut értem, hogy az egyedi, napirajzos keményvonalat tartja jónak, a szoftot meg szarnak. Az az én bajom, hogy a hét évvel ezelőtti önmagamhoz képest már nem akarom az emberiség 70 %-át darálós módszerrel kivégezni. Csak 40-et. Szóval, köszönöm, Troll.

   Válasz
  22. troll

   Köszönöm. Irigylésre méltó életút, én ahogy öregszem, egyre jobban utálok mindenkit.

   Válasz
  23. Gera

   Nekem tetszett, valamiért a Szeöllőssy doktor kurvára megfogott, azon hangosan felröhögtem.

   Azért valami véres befejezés tényleg adekvát lett volna, például el tudnám képzelni, amint az adjunktus úr vérben forgó szemekkel fulladozik a torkán akadt bonbontól a kolléga kéjes vigyorával kísérten.

   Válasz
  24. Biotech

   Ahogy a troll itt először le lett ugatva, azon napokig gondolkodtam, mert volt benne valami nagyon rossz. Arra jutottam, hogy szerintem az ér, ha valaki azt mondja: én szerintem, ez nem így van. Az meg nem ér, hogy azt mondja: nem mondhatod el azt, hogy mi a véleményed. ( Látom közben a Grafit is osztott észt.)

   Válasz
  25. mus

   Mondjuk egy ügyfélszolgálatos, nitrós vagy esetleg a zongora általi halál korszak után ez tényleg a rádió barát változat. Viszont az alap mondanivalót: “súlyosbítva azt, ami amúgy is” hozza rendesen.

   Válasz
  26. Kisember

   mus, ha mindig vér és pina lenne, az egy idő múlva unalmas.
   Így a jó, hogy néha szoftosan a mélyre evez Grafit, néha meg vérengzik.
   Én elégedett vagyok.

   Válasz
  27. TwinEKA

   A Troll baszogtatásával jó lenne leállni, legalább nem két szavas kommentet szart ide, hanem leírta a gondolatát, még ha hülyeség is szerintem. A művészet igenis eladható, de ha direkt a piacra gyártják a műalkotást, akkor a hitelességgel gond lehet.
   A CC-s és Indexes rajzok annyira nem faszák, mint az itteniek. Talán mert túl szoftok, talán az esetlegesen szűk határidők. Továbbá máshol megjelentetni a képregényeket nem ugyanaz, mint a 100-ig saját projectbe dolgozni. Ettől függetlenül azok is jó rajzok, sajnálom, hogy lemaradtam a CC-s művek egy részéről.
   Ez az aktuális rajz abszolút ide illik, nem érezni rajta semmi CC hatást, kolosszál.
   g5FhsN

   Válasz
  28. Ortisz

   Tökre megértem. Ha céges felkérésre írok dalt, az nyilván másmilyen lesz, mint amit a saját műsorba. Valamennyire hasonszőrű stílusúak lettek, mint amúgy, de koncertre olyanokat nem viszek. Mindennek megvan a maga helye és ideje. (És ez az egyetem)
   Ez az ominózus rajz viszont fasza, mert klón, O-Matic meg undi tudósszáj. Pi(n)a!

   Válasz
  29. Nigga brotha

   A pleisztocen korbol szarmazo elogerinchurosok tiz a hetedikenik reinkarnaciojanak referencia-allelja persze megy, mig a nyolcadik utas, a hal, all. Szt’ ha nem szakijja at a komment aingerkuszobot, addig orujje, mer’ utana meszessz a haverod melle parhuzamba, a lambdat meg hagyom, amig jonnek a űrtexaszi szpész-dzsokik.

   Válasz
  30. Beszólok!

   Trollnak üzenem a mai CC-s rajzot, miszerint a winchester félig a beszólós Tibor fejéből kiágazva igenis azt a hiányolt művészeti színvonalat pótolja.

   Válasz
  31. tájbor

   no és azt vágjátok,h szöröncsétlen fószer a beszélgetés alatt min. 10 évet örexik? xĐ sirály!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .