59 thoughts on “LEMÁSOLNI

 1. BRobert

  Ez semmi. Valaki vigyen egyszer vissza használt étolajat a Coopba, amikor csomagot vesz fel ugyanott, csomagponton. Na az!

  Válasz
  1. naebneerG

   Ez Coop-függő. A miénkben példaértékűen működik, és ma reggel láttam, hogy már 100 Ft-t adnak egy literért, ami, ismerve a nyugati példákat, nem rossz ár. Szvsz csak peched van a helyi munkaerővel.

   Válasz
   1. BRobert

    Működik itt is, hanem valószínűleg az éves jutalomból vonják le a 100 Forint literenként, mert az arcukról ez jön le, legalábbis. És aztán amikor 3-an állnak a kasszagép felett, na az is…

    Válasz
    1. naebneerG

     Az a baj, hogy lehet, igazad van a bérlevonással. Amikor beszántották az 1 és 2 Ft-osokat, az volt az alapfelállás, hogy a postán még elfogadják X hónapig. Bementem, fizettem velük (nem sokat, csekkhez kb. 25 forintot, hogy könnyen lehessen visszaadni), erre a nő a szemembe nézett, és azt mondta, kötelessége elfogadni, de akkor ezt neki levonják a béréből – nos, hogyan döntök? Elvörösödtem és elpakoltam a forintosokat.
     Ez Magyarország. Sokszor mesélem a külföldieknek, hogy átlássák, innen húzni kell a vérbe’.

     Válasz
 2. Jabberwocky

  Ma vótam a praktiba’ szőnyeget venni. Az összetekert gurigákon van egy pci fotó, amin látni hogy hogyan néz ki a szőnyeg. Lehet tippelni hogy a kurvaokos vonalkódragasztó Tibor vajon hová rakta a kódot?
  Hátperszehogy!
  De nem ám csak néhányra, hanem a összesrebaszki. Ez vajon slendriánság volt, vagy szándékos kibaxás?

  Válasz
 3. toto92

  Tökéletes. Lassan előkerül a boltban megforduló Tiborok és Klárák minden típusa, még egy hiányzik: az aki meg se várja hogy felpakold az árud a szalagra hanem ő is elkezdi pakolni az övét, aminek a vége természetesen az hogy a te saját cuccaidnak már nem jut(na) hely. Tibor ezt is minden bizonnyal hasonlóan jutalmazná mint a slendrián szakmaiatlanságot, ha tudna róla.

  Válasz
  1. Begyowsky

   Az se került még tollvégre, amelyik 13 métert tart védőtávolságnak az előtte állótól, hogy a mögötte álló jobbágyok véletlenül se tudjanak felpakolni, ha halad a sor egy kicsit.

   Válasz
   1. naebneerG

    Ja-ja…két hete a (F)oschan-ban támadt rám egy csávó, mert merészelni próbáltam szalagra tenni mögötte egy-két cumót, de ő lefogta +/- 2 méterrel a teljes folyosót, és homoerotikával kapcsolatos kifejezéseket öntött rám csak azért, mert nem vártam végig, hogy az ő vásárlása tehesse ki a szalag minden foglalt és el nem foglalt négyzetcentijét.
    Magyarul beszélt, folyékonyan, akcentus nélkül. Igazi magyar volt.

    Válasz
   2. PDA_FAN

    Én speciel rühellem, amikor a seggembe áll valaki olyan olcsó indokkal, hogy a szalagra akar pakolni. Főleg azok csinálják ezt, akik annyira sietnek, hogy alig volt két és fél órájuk vergődni a hentespultnál az üvegre tapadva, mint valami ablak mögé szorult molylepke.

    Válasz
    1. Edward

     Én ilyenkor értem meg a vallásháborúkat. Mindig kiderül, hogy az ember és a bolygó megérdemli a sorsát. Csak a halakat sajnálom. Pedig olyan békések és tanítani is lehet velük a népet.

     Válasz
   3. today05

    már miért… hamarabb fog végezni, ha előbb pakol a szalagra? nem. tökmindegy mi van, akkor is csak azután kerül sorra, miután én végeztem. és tartok távolságot az előttem levőtől, ahogy én is értékelném, ha nem kéne a mögöttem álló sejtgöb áporodott szájszagát érezni a nyakamon. az is jó lenne, ha nem a vállam fölött próbálna átnyúlni a nálam 30 centivel alacsonyabb paraszt, mikor pakolná az akciós parizert a szalagra, mindezt úgy, mintha leállna a gép, ha műanyagbasz és a termék közti távolság meghaladná a négy mikront, tényleg miért fáj az embereknek nem indokolatlanul hozzáérni a másikhoz.

    Válasz
 4. Efrajim Canuck

  Szegény anyám imádta a Napirajzot. Ezen bepisilt volna a röhögéstől. Épp aznap szórtam szét a hamvait, amikor ez megjelent. Köszi, Grafit!

  Válasz
 5. Kryptozoon

  Különben haddkérdezzemmámeg, hogy jávai sügért zúzott nyúlként kiadni, az most szakmaiatlanság vagy nyegleség?

  Válasz
 6. dontkraj

  Mi a baj Grafit?
  Éppen a sorban előtted állónak oldottak meg egy problémát, neked meg ott volt a mirelit/fagyasztott (ki hogy szereti) cucc a szalagon? – akartam kérdezni, de láttam, hogy nem Adil. Vagy legalábbis nem biztos, hogy az.
  A kereskedelemben eltöltött ennyi év után eme ragyogó darab minden szereplőjével együtt tudok érezni. Beleértve a törpét és a halat is.
  És köszönöm, aki felfedte nekem a multiméter titkát. :))) Nem jöttem rá magamtól, hogy mit látok.
  Nyakunkon az év végi őrület a boltokban. Csak annyit mondanék, hogy lávpíszhepinesz!
  :)

  Válasz
  1. Junglefighter

   Mi a multimeter titka? Nem találtam a hozzászólásokban. De engem is érdekelne!

   Válasz
    1. Begyowsky

     Nem is kerékpárszereléssel* kéne foglalkoznod, hanem divattervezéssel a menő cipőgyártó cégek számára
     *gyenge utalás a Monty Python’s Flying Circus szuperhősére, a Hős Bicikliszerelőre

     Válasz
 7. frocsog

  Tibike első megjelenésekor tiszta Máté Gábor, csak Dolák-Saly Róbert hajjal. Vajon szándékos-e ez-e?

  Válasz
 8. PDA_FAN

  Felhígulóban van a szakma. Pedig ez a vonalkódos matrica a világ nyolcadik csodája lenne, ha sehonnai Igénytelen Tibikék nem vennék ennyire félvállról a munkájukat.

  Válasz
 9. Kryptozoon

  Asznemértem, mire való megidézni Tibikét? Nyoma sincs annak, hogy segítséget remélne tőle bárki is. Vonalkód reménytelen véglegességgel szögben felragasztva, Tibike nem ügyesebb a pótvonalkód rajzolásában …

  Válasz
  1. rejtelmesrengeteg

   Felelősségrevonás, és azonnali megtorlás. Ezért lett Tibike malacarcú üvöltéssel meginvitálva a pénztárhoz.

   Válasz
 10. Noo

  A jávai sügér és az értelmetlen emlősparódia ilyetén módon történő kereszteződése szkiadja, hogy zúzott nyúl.

  Válasz
  1. naebneerG

   Mos’ má’ értem, miért nincs többé száradó nyulas póló…bezúzták a nyuszit, oszt’ halottról vagy jót, vagy semmit.

   Válasz
 11. Grafitember

  Ha nem lennék száz százalékosan meggyőződve a Napirajz olvasók híresen magas intelligenciájáról és csak felületesen rápillantanék a kommentfolyamra, akár abba a tévedesbe is eshetnék, hogy itt románozás folyik. Ugye, nem? Annyi fosbarlang van a neten, ahol ez elvárt, miért nem ott megy ez? Köszi.
  Ui.: itt is folytathatjátok, ha MINDENFÉLEKÉPPEN kell ehhez a rajzhoz a románozás, nem fogok moderálgatni, meg priviben perceket elbaszni az életemből, csak nem értem.

  Válasz
  1. Begyowsky

   Még pénzfeldobással sem tudom eldönteni, melyik van lejjebb: románozni vagy elsőzni.

   Válasz
   1. ati

    Oké, új kvescsön: utalva a qr teknológia híresen magas hibatűrő képességére, vajon lehet-e bármilyen Ver1 qr kódot annyira torzítani, hogy az leginkább egy nutellás gofrira hasonlítson?

    Válasz
 12. Ardo

  Valamikor még a 90-es évek elején, a konzumdigitália őskorában, Bgyarmaton egy ABC-ben vettem 3 kiflit. A pénztáros kislány belenézett a zacskóba, majd csekély gondolkozás után beütött a gépbe egy 12 jegyü számkódot. És a gép kiírta: „KIFLI”.

  Válasz
 13. PDA_FAN

  A kedves vásárló elfelejtette a Szecsői Glitterman-Spiller Cuvée-t? A jávai sügér azzal az igazi.

  Válasz
   1. Subidu

    A kicsi döffencs elintézte, hogy a románok elhúzzanak melletünk mindenben, szóval nagyon nem románoznék büszke ószittya öntudattal…

    Válasz
    1. Edward

     Csau büszke fajtája attól még cromagnoni, hogy előbbre vannak a konzumidiotizmus versenypályáján.

     Válasz
    2. Romnet

     Aki az ősi román szokásokat nem ismeri fel, azt batz papuccsal verik agyon az interneten, így sosem lesz sikeres ember

     Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .