35 thoughts on “OSSZA SZÉT

 1. Clapton

  Csak mert nem lehet az indexre kommentelni.

  Azért a koszorúért mikor jönnek? Délután. MOST ESETT LE!!!!!! Nagyon nagy! Terminátor női bukszával! ÁÁÁÁ óriási.

  Válasz
  1. Veszett Höcsög

   Fontos hogy legyen nála pénztárca, bitcoinnal nem tudja megvenni a kedvencét, a gépsonkát…

   Válasz
 2. Subidu

  Vödörrel bekongatni az a szép! :)
  De érzem a jószándékot melós Tibor részéről, értelmiségi Tibor pronyó flegmázását is értem. Ahogy az angol mondja: find the gold center road! :)

  Válasz
 3. Abc

  A minap kellett volna kb. 5 kg Ytong-habarcs. Természetesen a legkisebb kiszerelési egység 25 kg-os. Sokat nem adtam volna akkor egy ilyen vödrös szakiért.

  Mi inkább a piaci rés felől megközelítve hiánypótló kizacskózó szolgáltatás beindítását fontolgattuk.

  Válasz
 4. Morgótárcsás Fosógép

  Na ez az igazi napirajz, nem a hosszú és szar többrészesek, mint pl. a legutóbbi ücök-faszság.

  Válasz
    1. Latyakbúvár

     E! Hát, ha nem is röhögtünk mind, néhányan azért hasonló helyzetben lévén, kicsi csírát nevelgetve azért irigységgel vegyes örömmel fogadtuk a ücök általi bosszút, azt.

     Válasz
 5. Vipera01

  Először a dalszöveg alapján kikerestem a dalt (Mark Knopfler – True love will never fade) elindítottam youtube-on, és csak azután kezdtem el olvasni a rajzot.

  Válasz
 6. szaszi

  Mikor építkeztünk,és a segéd nem követte figyelemmel az anyag ígényt, nap végén felajánlották hogy hazaviheti zsemlébe.
  Ugyanis el kellett mosni az eszközöket.
  A többire nem vagyok villantós.

  Válasz
 7. Falugazda

  Szóval jól értem?
  Sznob Tibor, otthon a fotőjben pihengélve próbál megfelelni a cigiről való leszokásra tett újévi fogadalmának. (Nézzétek a bal kezét!) Jó, nyugtató zenével próbál relaxálni, amire fecos dorombolása is rásegít. Erre Kőmíves Tibó belerondít az idilli pillanatba egy fél vödör malterral. Hát mitől legyen fád az ember fia, ha nem ettől?

  Válasz
  1. Joskapista

   Azt a kéztartást félreértetted. Az arcát támasztja az ujjaival, nem pedig valami képzeletbeli cigarettát szorongat.

   Válasz
 8. Konyvtaroslany

  Kőhalmi kabaréban elhangzott, hogy ne, nyomatékosan NE rajzolj be a tervrajzba bútort, mert lesz olyan kőműves szaki, aki kiönti a fotelt gyorskötő betonból…

  :-D

  Válasz
 9. pif

  orsós magnón hallgatni egy 2007-es dalt, brilliáns, igazi audiofil fétis, hajthatatlan elszántság…

  Válasz
 10. Béla, az állat

  Villamosítás + szovjethatalom = kommunizmus
  Fecos + Mark Knopfler egy rajzban = bódogság

  Válasz
 11. papugaja

  Annyira nem kamu, hogy volt már szerencsém aszfaltozó brigádhoz, akik “kimaradt” anyagból “szívesen” kijavították volna a telephelyünk bekötőútját, vagy valakinek a garázsfeljáróját. Számla nélkül.

  Válasz
 12. Joskapista

  Hát igen, elég furcsán venné ki magát, ha átjönne a szaki a szomszédból egy fél vödör malterrel, hogy “Kimaradt. Nem kő?”.
  Néha viszont valóban kéne, akkor meg kérésre sem jönnek. Például van valami kisebb hiba, kb. egy fél vödör malter kéne hozzá, meg ugye az idő, ami a kikeveréséhez, az előkészületekhez, meg a felvitelhez kell. (Az előbbi kettő a sok.) Külön nem jönne ki annyiért senki, nade pont ott dolgoznak a szomszédban, külön már nem kell előkészülniük, meg malteruk is van, így max. fél óra volna egy embernek. Aztán, ha megkéri az ember őket, mégsem vállalják. Vagy, ami rosszabb, megígérik, aztán mégsem csinálják meg, miután meg elmentek, újból nem jönnek ki annyiért.

  Válasz
  1. szabfer

   Aszfaltosok szoktak jönni… hogy azt mondja: “itt dolgozunk a környéken és maradt még egy kis aszfalt, kétszázezeré’ megcsináljuk ittt a járdát maguk előtt”….

   Válasz
 13. PDA_FAN

  Ez az egész történet nettó kamu. Valamirevaló szakember nem áll neki szomszédolni, hanem a maradék mischungot szépen beleönti a lefolyóba, hogy aztán majd a kedves ügyfél pár nap múlva ismét kihívja őket dugulást elhárítani.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .