123 thoughts on “PLÉDRÔL

  1. Maci

   Minden zenerajongó medveféleség nevében köszönjük!
   Első komment a sok év alatt, bár az elsőzés nem kúl…

   Reply
  2. Yogi

   Letiltott a medve – ez kész…
   Disztl-Ditlsz-Dilszt.
   E.
   (‘zmg, Tibi, alig lehet ezt a kurva kapcsát elolvasni. Huszadszorra próbálom.)

   Reply
  3. Almaspite

   Na jó, de mitől változott Wieserelffé a kölök a harmadszori sikertelen lemászási kisérlet hatására?

   Reply
  4. zótán

   Minden örömmel tölt el a rajz. Szép nyári történetet kerekítettél! Ez biza letiltott! A kisördög meg jól átalakult :)

   Reply
  5. Athos

   Kolosszal! A kereklampas zsiga, a kocsiban kazettat hallgato medve, a seggbevago rovidgatya, a nyaladzo Tibike, de foleg, hogy hosszu ido utan ismet automatikus targyeset latok! Es a PUK!

   Hagy mondjak koszonet a rajzert!

   4Mqfqz

   Reply
  6. v v j

   :-)))

   Nemisaz, hanemhogy mennyit várhatott már a medv, amíg valaki kazettaképes, jellemzően Zsigulival erre jár, hogy az állat meghallgathassa a művészet.

   Reply
  7. Dezső, a disznó

   Mondhattok szájjal akármit, a medve akkor is illedelmes. Hát hogy megköszöni már serényen integetve a lehetőséget!

   Reply
  8. Dezső, a disznó

   Csak azt nem érem föl ésszel, és ehhez kellett még néhány plusz másodperc, hogy az elején hogyhogy fehér a medveállat, mikor a végére már fekete, mint az ember, amikor közelebb megy.
   Vagy tán lentebb ment a Nap tán?

   Reply
  9. Nigga brotha

   Érzem, hogy Tibor nemsokára megyen Don Bagolyhoz, aki ráküldi Medvére a bányászvonat (mely mint közismert, piknik-disztörbésönhöz ideál). Egy kondenzcsík ‘szt jóvan…

   Reply
  10. Statler

   Mennyire tipikus már, ahogy a gyerekre ordítoznak, hogy nehogy lemásszon. Hány ilyen idióta szülőt láttam már az erdőben. Jaj Pistike vigyázz, hozzáér a kezedhez a természet! Úristen, megbeszéltük otthon, hogy nem ihatsz a forrásból, meg az ilyen ki tudja, milyen vizekből! A Bükkben, bazmeg.
   Azért változott át a kis Tibor, mert hozzáért a természet.
   Nagyon talált.

   Reply
  11. oggy

   Ez most nagyon aktuális, mert amúgyis itt kószál egy medveállat minálunk!
   A kiskölök átalakuása a végén is nagyot üt!
   Kösz geci!! :) lol

   Reply
  12. Rettenetes Réz Úr

   Na amit a troll kifogásolt a elébb, az most itten van jól.

   Graffit vaze! E! nagggyon durva. Sírok, hüppögök, visítva kunczoggok és többen hülyének néznek.

   Ez a rajz úgy ahogyan van jó. Meg a medv E! :o)

   Reply
  13. köcsögöm tőletek

   Mekpukpukolt a Baba Tibi! Erőteljes így járás. Vinni kell majd Von Batteríj professzorhoz, akárki meglássa! De az is lehet, hogy LaposNyúl varázsfőzet kell majd itatni vele. Kiderül — E?

   Reply
  14. sakál

   A rengeteg “dzsi-dzsi” -ből lehet következtetni arra, hogy Medve a Panterá-tól a Cowboys From Hell kazettát hallgatja.

   Reply
  15. rickeffe

   Hát ez mára tette az i-re a pont ott! Ez valami nagyon brutál. Az asszonyállat meg küldi a vészre rá a férjet; tipik. :D

   Reply
  16. 147591

   BASSZÁL MÁR VELE VALAMIT!
   Ezen fetrengtem, rég röhögtem ekkorát :D Az egyik legjobb Grafit rajz mostanában, nálam 10 pont! :))

   Reply
  17. éttermiségi

   “E! Nédda Tibi! Hallod?” :D

   A komedicentrálos rajz is odab*sz. Kapott egy kis Grafit-féle nevelő célzatú nyers erőszakot aérzékeny kultúrközönség. Grat!

   Reply
  18. CaenorhabditisElegans

   mellméret-változások azok mitől? Kis mell – nincs mell- kis mell – óriás mell
   Amúgy király lett :D

   Reply
  19. mus

   És igeeen… Grafitból újra felbüfögött a meg nem értett rock zenész. Szeretek minden zenéhez kapcsolodó napirajzot: Gigagyíkos, zenekaros, kiadós, medvés, mindent. Mekkora arc már a medve, hogy kazettára dolgozik, még ma is. Tiszteli a nagy elődöket :) cserébe ugyan némi nehézség adódik, mert nem minden kocsiban játszható le.
   Az erdőszéli fílingmég előhoz belőlem egy régi nyári élményt. Már 5 napja vándortáboroztunk a Zemplénben. Teljesen elvadultan, semmi mp3 vagy szokol rádió. Az épp aktuális táborhelyünkön volt egy család egy trabival. Kértem, had keressek valamit a rádión. A fickónak mindegy volt. Sikerült is befognom valami szlovák vartyogást, majd hirtelen felhangzott a should I stay or.. a Clashtől. Nem tartottak még a második ütemnél, az egész sznob természetjáró banda ott csüngött a trabi ajtaján és műélvezte a rockot :)

   Reply
  20. Béla atya

   Grafit!
   A komédiszentrálos most nagyon ütött!
   “Fémtelepet vezetek, nem beszélgetős műsort” :D
   Gratula!

   Reply
  21. mus

   Ó basszus… nekem csak most esett le: SPOILER ON: A medve az valójában Grafit maga. Bocs ha evidens volt eddig is.
   SPOILER OFF. a Medve a legjobb arc mindig :)

   Reply
  22. RRU

   “…Tibókám így letiltott a medve?…”

   Ez kész bammeg… Tibor énekli a ő párjával majd:

   “pépesténk lesz ha eccer maj megörexünk…”

   Reply
  23. éttermiségi

   Hehe: comedycentrál rajz! Tutira a bölcs Radír királyra fogok szavazni 2014-ben! :o)

   SXElnK

   Reply
  24. doszy

   Grafit, az indexes napirajzhoz nem tudnál kommentlehetőséget újítani? Imike-Arafat kiütötte a biztosítékot, de csak magamban tudtam röhögni.

   Reply
  25. nahátmár

   Most tessék engemet jól megkövezni, de nem annyira értem én ezt a meleg molinot az indexen. Tudom,hogy baj van-e velem, csak mondom. Ugyanakkor, mindazonáltal és hogyantovább mindenesetre, E!z a DISZTL-dolog, ez valami órjási, kéremalásan. Oktat. Nevel. Edukál.

   Reply
  26. RRU

   Najakkor felvilágosításilag: A hatóság két jeles képviselője a molinón az ételneműek nemi hovatartozás alapján történő diszkriminálásának esetének fennforgását tették a zalapos gyanú tárgyává.

   Igen nagy sünszigorral (!) felhívták a kicsiny vállalkozó figyelmét a tevékenységének az ő társadalmi veszélyességére, majd felszólították, annak maradéktalan abbafejezésére.

   Eztetet követően a kicsiny vállalkozó kreatív módon egyfajta “workaround”-öt alkalmazva eleget tett állampolgárias kötelezettségének, ugyanakkor a tevékenységi körébe tartozó elengedhetetlen PR és reklám feladatokat is maradéktalanul végrehajtotta.

   Na így mán kapish? :o))

   Reply
  27. clapton

   Ez most off lesz.
   Grafit, láttam, hogy a comediszentrálos rajzok átlag 8-10 ezer letöltés.
   Remélem becsületes összeget kapsz érte mert szerintem index.hu-szinten is kimutatható a hatás, amit keltesz :)

   Egyébként ez a kifejezés, hogy letiltott, honnan jön?

   Reply
  28. Ernőke

   Elnézést, hogy izé, de ifjú mócsing létemre hajt a tudás iránti vágy. Szóvalhogya comedycentrálon lévő szürkületi temetős életkép az hogyan készült az? Szeretném megtudni ezt az apró részlet, mert nem vágom, hogy előbb megrajzoltad, majd egyenletes galambszürkére színezted teddyhenger és maszkolásos technológia segítségével, vagy eleve szürke papírra rajzoltál, és a fehérítés a utólagos. Ezt nagyjából annyira nem vágom, mint hogy hogyan készülnek azok a víz alatti felvételek, amiken nyitott szemmel és teliszájjal mosolyog az összes Tibi és Klára. De most tényleg…nyomozatilag…

   Reply
  29. pondicoke

   clapton: fiatalnak tűnsz, valamint ritkán flipperezel. Vagy csak nagyon gyengédel szokol flipperezni. Ugyanis ha térdeddel/comboddal/csuklóddal megbünteted a flippergépet a saját jól felfogott érdekében kurvára nagyon, mármint hogy ne menjen le a golyó, az akkor téged letilt, tekintve, hogy kiírja, hogy “Tilt”. Angolul ez azt jelenti, hogy billeg (vagy megbillent), ami a flipperezésben elvileg tilos. Gyakorlatilag viszont ez a cél: a gép baszogatásának helyes mértékének a megválasztásában rejik a titok.
   Érdekesség, hogy ennyiben a nő sem különbözik a flippergéptől: ujjacskáddal piszkálgatni kell, majd kellő időben lökni okosan, gyengéden. Próbáld ki, fog menni. :)

   Reply
  30. zsig

   Grafit. Kérlek, nem kellene politizálni. Legalább a napirajz maradjon ki a napi mocsokáradatból. Az indexes is. Köszi.

   Reply
  31. welorex

   ez a rajz a régi, sokévvel ezelőtti Grafitot (és az ő akkori rajzait) idézi fel bennem! rég volt nekem már ennyire jó! köszönöm!

   Reply
  32. Kliff Bámsz

   @dezso:

   Grafit évekkel ezelőtt azt ígérte, hogy a politikából kimarad.
   “Szeretném folytatni, veletek, de mától van egy kikötésem. Maradjon a napirajz SZIGORÚAN POLITIKAMENTES! Nem tűröm a politikai témájú kommenteket. Amíg csak pár lesz, moderálom. Amikor már sok, akkor abbahagyom a napirajzot. Mert onnan, ahogy egymás gyalázásának, úgy az oldalnak sincs semmi értelme.”
   Nem volt a kérdéses rajzban explicit politizálás, de nálam is sok volt kicsit ez a történet.

   Reply
  33. Jgy

   Teljes tisztelettel, de hadd jegyezzem meg, hogy benyaltátok Klára verzióját. Ha ugyanis így volna, akkor medve nem “tiltaná le” Tibort, meghallgathatnák együtt is a zenét. Arról nem beszélve, hogy a saját kaziját otthon is meghallgathatja.
   Az igazság: medve látni szerette volna a fiát, akit Klára nem enged oda hozzá (a plédről). Tibor “letiltása2, illetve a gúnyos “Kösz, geci” szerelmi pörpatvar, hímek vetélkedése. És hát, a baba a végén nem véletlenül ragad gitárt.

   Reply
  34. croc

   azindexes rajzok annyira jók de annyira de annyira hogyszóval köszönet a csudálatos rajzokért Grafit mester

   Reply
  35. orangutan

   Napirajzponthun nincs politika se rajzban se kommentben, indexen lehet, az az ő bajuk. Akinek egyikre/másikra van/nincs igénye, az értelemszerűen ide vagy oda kattint vagy nem. Mi ezen a bonyolult? (Kibetűzni azt a kurva ellenőrzőkódot, az bonyolult. Harmadszorra talán sikerül, hogy alakulna fossá az összes spammer.)

   Reply
  36. Benyuszi

   Azért agyonlőni nem kellett volna azt a leányzót, inkább átterelni a villamosmérnökire, úgyis alig jár már villamos.

   Reply
  37. Öltönyös

   Namostakkor Grafit!

   Az még nem baj, hogy pénzt is akarsz a rajzaidért, én remélem a komédiaközpont meg az irányjelző is megfizet érte, rendesen. Nem sajanálom.

   Ámbátoron.

   Nem lehetne valahogy az összes rajzot egy helyen gyűjteni? Őszintén, az intexen kurvamacerás a keresés, a komediszentrál sem izgat túlzottan, tehát csak a TE rajtaid érdekelnek. A többi sallang nem. Reklémszempontból nyilvánvalóan egy aljas renitens féreg vagyok, de én akkoris a műélvezet tartom szemelőtt. Szóval ugye azért a rajzok újraközlésének jogát nem adtad el, ergo megjelentetheted majd könyvben? Esetleg elektronikus formátumban megvásárolható? Ahol CSAK a képek vannak, file-onként.

   Köszi.

   Reply
  38. Meyrez

   Először nem örültem, hogy index, meg komedi, de most meg azt mondom, ha szabad ilyet mondani, hogy jót tett a napirajznak ez a lazább forma, meg az új keretek.

   Szecsőn firésszel simogatják a csirkét, zseniális.

   Reply
  39. Nigga brotha

   Aindexre visszatért a kukacokkal bélelt snowboardos kaftán!
   napirajz.hu/archives/2006/12/13/HIP-HOP/

   Reply
  40. raszta

   Szeretnék módosítani a véleméyemen.
   mégse kívánom a hal halálát.
   de annyira jó lenne ha kicsit gördülne a sztory. Tudom Mester, hogy ez már mellékszál, mintegy hobbi, mert a többiből van meg a mindennapi.
   De mi azért szeretünk még ám. Én pölö minden második nap megnézem az oldalt és szvsz nem vagyok vele egyedül.

   Üdv
   Raszta

   3fh5KM

   Reply
  41. Rejtelmesrengeteg

   Csak nekem jelzi a gúglikróm hogy esetleg vírusos az oldal? Mert ha valaki ide vírust fel, az szarjék sünt.

   Reply
  42. éttermiségi

   Bázzzz! Kalapácsvetés, lólengés aindexen betette a kaput. :):):) Sírvaröhögős! Ki gerelyt vet, vihart arat. Bízom benne, hogy legközelebb a 400 női mell fog megrajzolódni. Respekt! Kuuuurvanagy!!!

   Reply
  43. Erdész

   Azért a ComedyCentrálos “Olcsó nyári táborok MEGATESZT” bal felső sarkában található plakát is üt rendesen. Ilyen az, amikor az embernek néhány éves kislánya van…

   Reply
  44. mus

   Az, a lólengéses ábra az pólóra kívánkozik. Ha realizáció közelébe éek, küldöm a kérvényt grafitnak.

   Reply
  45. kiskarakter

   Hogy hallod? Egy indexes linket nem raksz a komedicentrálos alá? Én például azt is innen érem el, meglenne egy helyen aösszes.

   Reply
  46. pondicoke

   Kérdeznék. Hogy neme lenne nyíltabb, bezárni ezt szájt a picsába? Majd megyünk a zindexbe, komedibe, vagy a mekibe napirajzér. Nagyüccsi mellé járna mongyuk, vagy lenne grafitmenü is. Segíthetektibor meg dedikálná, kérésre. Hogy neme lenne inkább akkor az, hamár ilyen üzletazüzlet. Vélemény?

   Reply
  47. kivan

   Kedves Grafit! Toljál már ide egy olyan gyengét, tudod, aztán majd ráugranak néhányan, de nekünk többieknek azért jó lesz az!

   Reply
  48. izééé

   most akkor az utolsó CC-s rajz múlt hét hétfőn volt?

   mert én a szigetes óta nem látok frissebbeket…

   ea7Yte

   Reply
  49. Joska

   A Comedy Centralon lévő Olcsó nyári táborok – Megateszt rajzon lévő Halál Judit plakát megkaphatnánk esetleg külön, nagyba, mint a “Ne dohábyozz, GECIT”-t régen?

   Reply
  50. dr. Leó

   pondicoke: Üzemi gyógytornászként gyakran fordulnak hozzám a páciensek olyan problémával, hogy az egyik weboldalról a másikra átkattintás közben súlyos csuklyásizom-merevedést kaptak, amit hosszan tartó ortopéd tornával lehet csak kikezelni, szóval át tudom érezni a problémádat.

   Reply
  51. pondicoke

   Há mé nem küldöd el őket a faszra. Barom az ilyen, bemegy a kedvenc kocsmába, nincs lófasse, nincs mit inni, csodálkozik. Mé nem megy másik kocsmába. Hüjeazijen.

   Reply
  52. Ee beakadt a faszod

   faszért picsáért nem rajzol ide is Grafit vagy hogy bazmeg írja ki hogy mennyetek inen a gecibe, vagy zárja be ezt az oldalat a picsába.

   Reply
  53. kojak

   Én speciel ezer közül is megismerek egy napirajzot, bármilyen oldalon is látom, és minden alkalommal örülök neki. Köszönöm a figyelmet.

   Reply
  54. -=BPO-478=-

   Háháhá, medvével töltött nyúl… Anyám, borogass…
   Szegény vadász, mit szólna ehhez, ha már a múltkori “áfonyakrémes rozscipó kéksajt kabátban” is bebaszta a’ajtót?

   eVgKwK

   Reply
  55. Epoxigyanta

   Én örülök neki, hogy az indexes és komédiacentrálos fizetős melókkal végre ismét majdnem napi lett a napirajz. A cél szentesíti az eszközt, örüjjetek ti is, e.

   Reply
  56. Lacike

   Plédről, plédről, plédről, PLÉDRŐL, PLÉDRŐL, PLÉÉÉÉÉÉDRŐŐŐŐŐŐL….

   (minden vessző helyére egy asztallefejelést tesék képzelni)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.