BOLDOG KARÁCSONYT!

Nagyon szépen köszönöm nektek a kitartást mellettem, a ritka és hektikusan érkező rajzok dacára. Külön köszönöm szépen minden közreműködőnek, hogy Az Elkésett Néző-t ilyen szépen sikerült megcsinálni négyszer is. Mind a négy előadása kicsit más volt. Sok apró, finom mozzanat tette ezt számomra felejthetetlenné, remélem a nézők számára is. Ez az operás kirándulás nekem nagyon sokat jelentett, de ezzel le is zárult, a jövőt a motor nélküli repülés, a paintball, vagy kertészet irányában képzelem el, vagy teljesen másban. Az biztos, hogy gyakrabban kellene találkoznunk, Rönével beszélgettünk arról, hogy jó lenne egy negyedéves ritmust tartani, azaz a Hozz Dögöt és a karácsony előtti művészetes közt egy tavaszi és őszi poharazást, Vagy ilyesmi.

A jövő fontos eseményeket tartogat, nem nagyon akarom ezt titokban tartani, de öles léptekkel elindultam az animáció-készítés felé, szóval várható majd ilyen irányban is sok-sok újdonság. Köszönöm neketek a mindent és jó pihenést kívánok. A Patreonra érkezik még idén poszt, de lehetőségeim szerint ide is. Sziasztok!

HOLNAP MI LESZ?

Kedves Közönség! Holnap, december 20-án lesz az Elkésett néző című ária újabb két előadása azoknak, akik regisztráltak. A holnap előadások abban lesznek különlegese, hogy a zeneszerző, Dinyés Dániel fogja kísérni az utánozhatatlan, elbűvölő és csodálatos Bucsi Annamáriát. Ahogy ismerem, az ária után mondani fog pár szót a zenéről és együttelmeséjük, hogy is jött létre ez a kedves hülyeség. Viszont Rönével már 15 órától ott leszünk Bősze Ádám Zenei Antiváriumában, a Király utca-Csengery utca sarkán (bejárat a Csengery utcából). Lesz nálunk plakát, könyvek, pólók és nagyon szívesen dedikálok, ha valaki igényelné. Tehát, aki nem akar estig, éjszakáig várni, de kellene neki cucc, jöjjön bátran.

Várunk sok szeretettel!

MAI STREAMELÉS

Szervusztok! A mai esemény közvetítése a facebookon lesz, a Napirajz csoportban. Ha nem vagy a facebookon, egyrészt nagyon irrigyellek, másrészt nem tudok mast tanácsolni, mint:

-menj át egy csoporttag cimborádhoz, innivalóval, nasival, vagy

-várd meg, míg felkerül YouTube-ra a film, egy kicsit vágni, pimpelni fogjuk, de hamar fent lesz. Köszönöm a figyelmet, remélem sokan követtek majd élőben minket.

A legjobbakat! Grafit

Foglalj helyet holnap!

Kedves Közönség! Azokhoz szólok, akik szeretnének részt venni december 14-én és 20-án valamelyik operás performanszon. Dáma Özséb zenei antikváriumának VALÓBAN véges a befogadóképessége, így muszáj a tolnunk egy regisztrációt, hogy biztos legyen széketek. Csodálatos Tibor programozott nekünk ehhez egy kis appot, amin keresztül tudtok majd regisztrálni. A regisztráció holnap, azaz


2023. december 8-án, 12 órától él majd.
A linket akkor fogom megosztani veletek, itt.


Tehát nem a facebookon, nem máshol, hanem itt. Mind a négy előadásra tudtok regisztrálni, de kérlek, egy ember csak egyre regisztráljon, hogy mindenkinek jusson hely, aki szeretné élőben megtekinteni ezt a kedves hülyeséget.
-Akinek nem jut hely, az vígasztalódjon az élő stream-mel és a felvétellel, és jöjjön, ha szeretne plakátot:
14-én körülbelül 20 órától kivilágos kivirradtig, vagy
20-án szerintem már dél körül ott leszünk és folyamatosan dedikálok-beszélgetek-koccintok veletek, egészen késő éjszakáig.

A plakátokat postázzuk is, illetve lehetőség van arra, hogy dedikált plakátot küldjünk el, ez esetben kérlek írj a grafitember(kukac)gmail.com-ra, a subjectbe írd be: „Plakát-dedikálás – neved”. tehát esetemben: Plakát-dedikálás – Merényi Dániel.

Köszönöm a figyelmet és regisztráljatok holnap déltől bátran. Nem sokára találkozunk!