POW

 

 

Ez nem homoszekszuális poszt. Nincsen magánéleti előzménye. Semmi
problémám nincs a magánéletemben. Ez a rajz a testedzésről szól, mint
első jelentés, másodikként pedig…nos, igen.

98 thoughts on “POW

  1. kredenceedukaltegyed

    Grafit magyarazata Arckonyv csopiban, 2019/01/27-en:
    „Ez a rajz arról szól, hogy a csúnyácska, önbizalomhiányos fiú azt a (rossz) tanácsot kapja, hogy legyen kemény a nővel, aki tetszik neki. A hatástól viszont megretten. (Ha működik a taktika akkor azert, ha nem, akkor azert. A lényeg, hogy a felvett póz nem önmaga, tehat nem tud reagálni ösztönösen) az utolso kép a hímcsorda reakcióját mutatja. Ti.: „próbálj szerencset inkább a melegek között”. Erről szól a POW.”

    Válasz
    1. matka

      aztat hittem POW mint hadifogoly és egy csomó ideig néztem hülyén, hogy mi ebben a hadifogoly? jáááj… POW!
      amúgy meg baró a rajz ezt mondom!

      Válasz
    2. Saji

      12. vok

      am meg kurvára nem értem, sztem ti sem csak teszitek h értitek…
      valaki aki nagyon okosnak tartja magát írja le mit ez?

      Válasz
    3. Diblöff

      No akkor elmondom ahogy én értem. Kis pöcs guminőt üt boxul, ezért mindenki homokosnak nézi, azaz „úgy ütsz mint egy buzi” szakkifejezéssel illeti. ezt alátámasztandó dobálják a szappant, mert mint a régi hofi/fábry/markos/nádas kabarévicc is mondta „mifelénk a szappant is szurósbottal vették föl”, ezzel is megállapítván, hogy ha buzi előtt lehajolsz a szappanért, akkor virgo intakta ánuszrózsád (hogy megint fábrista legyek) csúful megsínyli azt.

      Válasz
    4. Diblöff

      A cucc a falon énsemtudommiaz. olyasmi mint egy tűzoltócsap, de nem az. talán szűzoltócsap extra vastag tömszelencével :)

      Válasz
      1. Kereszturi Korn...Tibi

        Az egy fali tartóba beillesztett hálózatról működő hajszárító…nem tudom ti mit akartok abba belelátni :D

        Válasz
    5. Oobie

      Talán a kis Tibinek visszaütött a nő, ezért szappandobálással próbálkozik.
      A hajszárító és a sporttáska szerintem egyértelmű.

      Válasz
    6. Saji

      az hajszárító, én kilátom belöle, 100%

      azért elmagyarázom hogy nva oda téve:
      van a hajszárító zsinórja lentébb lógva mint a hajszárító maga és be van kötve a kábel vége a konnektroba, és a hajszárító pedig egy ilyen hajszáírtó tartóban van, és magyarosan fogalmazva lefelé néz a hajszárító ha a fújócsövét nézzük az arcának… HUHHHH…

      Válasz
    7. thenx

      Tisztánlátás végett Tiborok:
      az hajszárító, „úgy ütsz mint egy buzi”, sporttáska az echte iskolai tornatermi pad mögött; SZURKOSbot, nem szúrósbot (amúgy korrekt), meg hát a gyöngyszemek:
      KLOKK!… gyönyörű :) De ami a non plusz Tibor:

      GLÓTAH!!!!!!!!!!!!!!!!

      Válasz
    8. Balu

      Nekem (főleg így a tegnapi után) egészen más asszociációim vannak. Nem lehet ő a hősszerelmes, ámde megfáradt és zugdühös szereplő, aki gumibabán vezeti le szerelmetes feszültségit, majd ha már egyszer „pirosan lüktet annyira kemény”, akkor a többiek elpoénkodnak vele! Már ha poénnak szánják egyáltalán… Sőt, azt tekintve, hogy a szappan a lefüggönyözött zuhanyzóból száguld kifelé, lehet, hogy nem is neki szól, hát akkor meg a zajongásért tessék befejezni, mellesleg a lefüggönyzöttség azért lehet a titokban csellel rárohanásért is. Aranyos. Szeretem.

      De egy Grafit féle véleményt is meghallgatnék. Akár csak a tegnapival való összefüggés miatt is…

      Válasz
    9. Diblöff

      Mindig is szurkosbotnak hallottam, de annak nincs értelme. mert egyrészt mit keres egy szurkosbot a közös fűrdőben, másrészt meg a szurkosbothoz semmi sem ragad. Szúrósbot az. Átszúrja vele a szappant, oszt föl tudja venni vele. nem kell, hogy lehajoljon. Meg a szúrós bot fakutyázni is jó. Szerintem szúrósbot. csak az lehet. Olyan ez mint az ónos eső. nincs is benne ón mégis úgy hívják. szerintem nyelvújításkor elírták, azt azóta meg senki sem vette a fáradtságot, hogy beszóljon a Grétsinek.

      Válasz
    10. Diblöff

      És télelg hajszárító. hurrá. megvilágosultam végre. kitiztult az utolsó ködös részlet is. a hajszárító függőlegesen van belehelyezve a falra szerelt tartóba. A nyele jobbra néz, amiből lelóg a derótja, ami visszajön fel, és bé van dugva a konnektorba. hurrá.

      Válasz
    11. szmea

      én értem teljesen, csak valaki megmondhatná, hogy mi az a falon, mert ezt nemtudom, különben értem. amúgy.

      Válasz
    12. grafitember

      Lehet, hogy nem kell ezt erőből megfejteni? Lehet, hogy az okosnak rosszabb, mert nem lát túl a saját értelmezésén? Nem tudni.

      A képsor első három kockája a kicsi, kopasz, szeretetéhes, ugyanakkor beszari, önbizalomhiányos emberkék viszonyát fejezi ki a gyönyörű nők irányában, igaz, kitekert, abszurd formában, lévén nem hús-vér nőről van szó. Talán egy ilyen fickó nem is tudna megközelíteni egy ilyen nőt ennyire, nem igaz? Nem lehet tudni.
      A negyedik képkockán ugyanez a kis emberke megőrzi méltóságát és teljesen tehermentesíti a lelkét. Ez a rajz nem szól másról, mint arról, hogy fontos képesség az, ha önmagunkat el tudjuk helyezni a világban. Ha máshogy nem, hát végletekhez viszonyított távolságunkkal, avagy annak megtartásával.

      b., Igen, az egy hajszárító.
      c., Igen, az egy sporttáska.

      Nem szeretek ilyen sokat gépelni. Szeretek néha ilyen napirajzot is rajzolni. Szerencséje volt Kandinszkíjnak, őt senki sem akarta értelmezni, egyszerűen mindenkinek elég volt az, hogy a képei jól néznek ki. Igaz én nem vagyok Kandinszkíj, viszont ebben a rajzban sok csöcs van. Az így nem elég?

      Köszi.

      Válasz
    13. szmea

      melyik a b. és melyik a c.? grafit rajzolj már rendesebben, lába sincs a zuhanyzóban a szeretetéhes, ugyanakkor beszari, önbizalomhiányos emberkének.
      megyek apámfaszába, tudom.

      Válasz
    14. brro

      egy valószínűleg hibás, ugynakkor újabb értelmezés, melytől a komment írója okosnak érzi magát, demint már tudjuk az nem is olyan jó: ööö

      inkább mégse

      Válasz
    15. Balu

      Dehát ezeket a képeket nem lehet passzív befogadni! Kérem, ezeket fel kell dolgozni, mert akkor lehet rajtuk nagyokat röhögni! Meg felismerni a mélyebb tartalmakat! Mert mi így tetszünk a Művészurat szeretni! Ez így nem elég?

      Válasz
    16. Szerintem az utolsó képkocka (téglatest) már a holnapi rajz része lehet. Mert ha nem, akkor én sem értem. Viszont a néninek jó a csöcse és a „GLÓTAH.” feliratú táblából már holnap gyárttatok egyet egy barátommal, aki táblákat gyárt.
      Már csak egyet kell aludni… :)

      Válasz
    17. mewmewgp

      csúszik a szappan :) E!

      nekem nagyon bejön,
      Ez olyan belülről folyamatosan csiklandozva mosolyra ingerlős,
      köszi

      Válasz
    18. thenx

      Lassan sírógörcsöt kapok tőletek, és nem a jó értelemben!!! :D Minden Klára és Tibor olvasson vissza …izé helyesbítek. Nézni meg összes rajzot a kezdetektől (figyelmesen ázzek!), kommenteket elolvasni (oké, a Barackosakat nem kell), aztán érteni fogjátok E! :)
      Időhiányra ne hivatkozzatok, baszom vasutasok úgyis sztárjkolnak megint. Álló vonaton mobilnettel meg laptoppal – kisebb költségvetés eseténn dedikált napirajz könyvből lehet művelődni!
      Apropó, Grafit: valami vasutasgyalázós történet keletkezhetne :) asse baj ha nem

      Válasz
    19. köcsögöm tőletek

      Egyrészt kérdezem én, ki az a phasz, aki 13 szappannal megy zuhanyozni és egy híjján mind kihajigálja a kőre? ;)

      Másrészt, engedtessék meg nekem, hogy kissé felvonjam a szemöldököm Kandinszkíj „nem értelmezettségén”, és emlékeztessek ugyanakkor szegény Barcsay Jenő bácsira, aki egy élet munkásságát koronázta meg néhány olyan festménnyel, amin piros téglalapok és fekete vonalak voltak, mire az emberek sírva jöttek ki a Szépművészetiből és olyanokat írtak a vendégkönyvbe, hogy „De miért kellett ezt, Jenő Bácsi?” Szóval, világos, nem?

      Válasz
    20. kristu

      ha már POW-al üt, akkor a visszaütés megért volna egy SQRT-t. ámbár ezt csak a kockák..

      Válasz
    21. Yikez Bálint

      ODAPOWOLT A KISTESTEDZŐ A ÓRIÁSBÁBUCSAJNAK!

      A végén elgondolkodtam, hogy nem egy kámingautba futunk-e bele éppen, de aztán Grafit kiexponálta, hogy ez csak felületi búzafelhang. Szappanból sok lesz (vagy sokan vannak a másik fülkében, ki tudja).

      Válasz
    22. shiNIN

      nahát, programozó létemre nekem a POW-ról a Picture Of the Week ugrott be =) kell nekem mostanság állandóan grafikusfórumokon lógni… (de a powot amúgysem szoktam használni)
      a rajz kicsit mély nekem, de azért csinos. és nemtom mit kell belekötni a szappanok számába, vannak olyan művészeti ágak, ahol a 30 kilós csak fél deka ruhában bármikor előkap egy nála nagyobb kalapácsot, hát akkor meg? kifejezőeszköz, művészet meg minden, ez nem hiperrealitás…

      Válasz
    23. rodiel

      LOL :-))
      A röhögésen kívül csak egyet fűznék hozzá:
      „Semmi problémám nincs a magánéletemben.”
      Nekem se, pedig homoszexuális vagyok. Hmm.

      Válasz
    24. Luke

      elsőre azt hittem, hogy ez már a fogda, ahova a színésznőnek mondott vers (szerenád) miatt került és próbál beilleszkedni a keménylegények közé, de neki csak a csöcsös guminő jutott boxzsáknak, aki annyira ruganyos, hogy durván visszaüt, ezzel is mutatva a művésznő keményse(g)gét. Ja és megyek én is a phaszba az okfejtéssel… és rigó

      Válasz
    25. Szaki

      > Nem szeretek ilyen sokat gépelni.
      Pedig ez így vele nagyon jó volt! Megvilágítani a mélységet!

      > Szeretek néha ilyen napirajzot is rajzolni.
      Nézni meg milyen jó! :D
      Amikor előre suhan a képenként irányított gondolatmenet…

      > Szerencséje volt Kandinszkíjnak, őt senki sem akarta értelmezni, egyszerűen mindenkinek elég volt az, hogy a képei jól néznek ki.
      Well. Szerintem a „szerencséje” csak abban áll, hogy neki nem volt blogja, ahol személyesen fárasztották volna… ;)
      Minndig van valami nagyonokos, aki elhatározza, hogy pont ebből fog ő eszétika-nagydoktorit írni.
      Node: és „szerencsére!” nem a Művésznek kell velük küzdeni, hanem a többi nagyokosnak, akik ott ülnek az íróaszal mögött, a saját nagydoktorijukon, mintegy. (Ide most a mérőmókust akartam hozni, de nem érdemlik meg.)

      > Igaz én nem vagyok Kandinszkíj,
      (Halott, unalmas lenne a NapiKandinszkij.hu, színes foltokkal…)
      Viszont a képeid jól néznek ki…
      :)

      > viszont ebben a rajzban sok csöcs van. Az így nem elég?
      (A csöcs sok, szépen leng, de sajnos mű… :,,,(
      Ez persze ízés dolga, és lehet’ csak engem zavar.
      ;)
      És kussolok zárójelben, mert nekem volt mélység.
      )

      Mélység, pina, sok csöcs, hajszárító. Mindenkinek a magáét.

      Zseniális!!!

      Válasz
    26. Bazsi

      Mondjuk egy BIRKÓZÁS 80 felirattal a táska egyértelműbb lett volna :)

      Egyébként meg nehogy má megmagyarázd, hogy majd én hogy értsem a napit? Kapjáészbe öreg!

      A kiccsávó mellbimbója deviszont baró részlet… :D

      Válasz
    27. mütyeréty

      „A képsor első három kockája a kicsi, kopasz, szeretetéhes, ugyanakkor beszari, önbizalomhiányos emberkék viszonyát fejezi ki a gyönyörű nők irányában, igaz, kitekert, abszurd formában, lévén nem hús-vér nőről van szó. Talán egy ilyen fickó nem is tudna megközelíteni egy ilyen nőt ennyire, nem igaz? Nem lehet tudni.”

      Na kérem ez itten én vagyok. Illetve annyira nem kicsi, és nem kopasz, de szeretetéhes, beszari, önbizalomhiányos emberke.
      Egy ilyen fickó valóban képtelen megközelíteni egy ilyen nőt. Ez így igaz.

      Válasz
    28. oss

      végre! mostmár látom, hogy hogyan hajszárító!

      először azt hittem, bénán van megrajzolva, de egyszerűen csak egy óriás műfallosz van elrejtve képileg benne.

      Válasz
    29. oss

      végre! mostmár látom, hogy hogyan hajszárító!

      először azt hittem, bénán van megrajzolva, de egyszerűen csak egy óriás műfallosz van elrejtve képileg benne.

      Válasz
    30. snake77

      Egy újabb értelmezés, (Happy End) csak nektek: a koedukált zuhanyzóban a függöny mögött rejtőző színésznő dobálja kifelé a szappant, és amint a kisember elcsúszik rajtuk, ráveti magát és szétszexuálja.

      Válasz
    31. thenx

      Az kéne még; kiderül hogy a kisfickó a Tibi, jobboldalt meg a művésznő van, mi? :DDD

      Válasz
    32. Traceroute Mihály

      snake:
      Az fog kiderülni, hogy a jobb oldali fülkében a jócsöcsös művésznő van, de egy hatalmas strap-on dildóval.

      Válasz
    33. case

      en aszondom, hogy zard be a kommentelest, hacsak nem mindennapi kenyered ez a nyalfrocsogos szervilizmus. de lathatoan meg fel is idegesited magad rajta. inkabb ne legyen. aki meg mindenaron a hodolat, az majd ir level.

      Válasz
    34. Holle Apó

      Faszér kéne bezárni a kommentelést. Legjobbakat lehet röhögni rajtuk. Aki akar hadd nyálfröccsenjen, de nem mindenki olyan.

      Válasz
    35. tibcsi

      ha idegesit a komment minek olvasdod case? mentális fakir vagy? ez olyan mikora jobbosok nézik a heti hetest hogy azttán feljelentsék öket :D

      máris bocsánatot kérek ne irj választ ,)

      Válasz
    36. Tom Gambler

      Bár a művész úr közölte, hogy nem kell értelmezni, engedelmetekkel, nekem a következő jött át: (Akit nem érdekel, ne olvasson tovább.) Csórikám nem elég, hogy guminő alakú bábun gyakorol, de mikor megcsapja, az visszaüt neki, csak az már nem látszik, csak az, ahogy zúg felé a visszalendülő bábu, ő meg meglepett fejjel lesi. Az edzőtársak utána szappant dobálnak neki, ezzel mintegy jelezve, hogy kb annyira jó harcos, mint egy buzi. (Elnézést, homoszexuális.)

      Én így láttam.

      Válasz
    37. vaandor

      Geitenbeffer: „azt hittem a hajszaritora eloszor, hogy egy Anal Intruder”

      Ez csak hozzáállás kérdése… „Könnyedén” azzá lehet!

      Válasz
    38. case

      a mentalis fakir konkretan tetszett. de valoban. a f..szert olvasom. affele klasszikus onkorbacs. a muvesz jelenleteben belelatni, hogy mit jelent a muve. ez azert nekem fajna.
      lenin lengyelorszagban.

      Válasz
    39. shivamantra

      jó, hát ezt egyszerűen csak elbasztad, grafit, nem szégyen az. nekem azért tetszik, de volt már jobb is.

      Válasz
    40. thenx

      Mit „elbasztad”? Nevviceljmár, egyik legjobb rajz :DDD A múltkor a VHS-es, na az volt ..khm *érdekes*. Ez jó :)

      Válasz
    41. Crowley

      olyan aranyos vagy a véleményeddel. Elbasztad, ez remek, szar, béna, ilyesmi.
      Rajzol, te meg kussolsz.
      Odahívod a havert és megvitatod vele, ha nagyon kell, de ne ide okádd a fost, mert a te véleményed az egy csepp fos a szartengerben. Alany és állítmány nélkül.

      Válasz
    42. raszta

      a kommenteken legalább annyit röhögök mint a rajzokon.
      Tök nevetséges ahogy egymásnak esnek az ismertlen anonímok!

      A nűvésznő nem lehet a szomszéd fülkében, mert a színházas rajz óta tudjuk hogy Atkáry-Romanov Kisgál Kláráról van szó.
      (ha nem változott meg a szerelem tárgy a rajzok közt)
      Egy képzett opreaénekesnő miért nem énekel a zuhany alatt???
      Ott még énis szoktam, a családom legnagyobb örömére:)

      Válasz
    43. Laczos

      Arra lennék csak kíváncsi, hogy ebben az országban tényleg ilyen k***a sok szakavatott műkritikus van, akik mindent tudnak is értelmezni, nemcsak úgy gondolják? Mert ha igen, akkor ebből a szakmából igencsak túlképzés van…
      (akarom mondani, azt értelmezzétek már, legyetek szívesek, amit értelmezni kell)

      Válasz
    44. grafitember

      A 79-es kommenthez annyit fûznék hozzá, hogy Krisztián, neked meg az agyad helyén szar, a szíved helyén meg semmi sincs.

      Válasz
    45. case

      fenntartom eredeti velemenyemet.
      az elso hozzaszolasomat koveto kommentek jelentos resze megerositett javaslatom helyessegeben. bar amilyen emberbarat ez draga jo lelek grafit, csakis szocialis/pedagogiai jelleggel fenntartja ezt a kis szellemi homokozot.

      Válasz
    46. crunch

      király kis rajz ez. a szexuálisan alulteljesítő, ezt sporttal leplezni akaró, ugyanakkor hétköznapi szitukban májerkodó Tiborok karikatúrája ez. jóóóó

      Válasz
    47. thenx

      Én rájöttem. Olyanok vagyunk mint Tibi a rajzon. Félénken kerülgetjük az élet, aztán itt meg (ahol nem sok kárt teszünk egymásban, max grafit idegeit tépázzuk -szegénykém) ütünbk ahogy bírunk… Lófaszt a seggünkbe!! :DDD

      Válasz
    48. Red Meat is üt, meg a Perry Bible Fellowship is

      thenx:
      helyesen: öltözőbe kirakott, krómozott, főnözős turbóhajszárítót a Tibik seggébe.

      Válasz
    49. Krisztián

      grafitember: elnézést kérek, valóban túlreagáltam.
      Ettől függetlenül kibaszott undorító az, amikor így vagy úgy, nyíltan vagy burkoltan leszarozzák a művet. Nemcsak a tiédet. Én szeretem nézegetni a „szarjaidat” (képletesen, mielőtt még valaki). Ha valakinek annyira terjed csak, hogy fikázza, az akkor inkább ne. Vagy építő jelleggel szóljon bele, vagy tartsa meg magának.
      A korábbi kommentem miatt pedig mégegyszer bocsánat kérek mindenkitől, akit érintett!

      Válasz
    50. shiNIN

      vettem a múlt héten tintenpent (kellett egy köszönőkártya rajzocskájához) s nem álltam meg, hogy ne rajzoljak én is egy ilyen női boxzsákot, ami azt mondja: „prebarált boxbábu vagyok, ezért a szervezetemnek nincs cukkinire szüksége”.
      shivamantra: nem, grafit ezt nem tudja elrontani, mert ez nem verseny, megbízás vagy bármi. rajzol, mert rajzol, és kész.

      Válasz
    51. tíbor

      grafitember ki vagy ott fent a hegyekben. áldassék a te kezed, de inkább ne jöjjön el a te országod.

      persze azért minden-napi-rajzunkat add meg nekünk ma is!

      Válasz
    52. grafitember

      Mindenkit hagyjunk békében.
      —————————
      Amúgy rájöttem, hogyan csináljátok.
      Ha 3 napja nincs rajz, akkor jönnek a „mikor lesz már új?”, „Újat!”, illetve „hetirajz ez, bazmeg!” ezutóbbi amúgy a kedvencem…
      Ha 4 napja nincs rajz, akkor egymás nyakának estek. Ez úgy történik, hogy véletlengenerátorral kijelöltök valakit, akinek be kell írnia azt, hogy „ez szar volt”.
      Utána őt elkezditek savazni, kurvaanyázás, dögöljmeg, mert tudjátok, hogy azt nem bírom, és inkább rajzolok egy újat.

      Fineszes közönség vagytok, de átláttam, kis faszopó banda! Hehehe : )))))))))

      Válasz
    53. a!

      Grafit! Te honnan ismered egykor volt tornatanáromat ennyire? Vagy nem csak egy ilyet hord hátán a föld? :D

      Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .