ITT MÖGÖTTEM

Nagyon kevés az időm, de akkor is muszáj megtalálni azt a pár percet, amikor a tarack-kurvaanyját a ravatalon seggbe aösszes zenélő géptelefonközpontot egy kigyúrt négerrel, és ennyi. Kösz.

119 thoughts on “ITT MÖGÖTTEM

 1. A körlet buzogánya

  Egyszerűen csodálatos, és főleg átérzem, mert a kibaszott Ambrózia Hotelből még mindig folyton keresnek, hogy menjek Korfura meg a gecibe nyaralni azonnal, holott legutóbb elküldtem a telefonos kisasszonyt a kurva anyjába is én.

  Reply
  1. MsMester

   Lehet, hogy úgy érzem, hogy Itália elhagyása és a folyamatban lévő hazatérés kapcsán ISMÉT kénytelen voltál ügyintézni, hogy a nádvágó vietnámi kurvaanyját, aki félretette a kagylót az ügyfélszolgálaton?

   Újabb összetett mondatba nem kezdek, ígérem ;)

   Reply
  2. Versember

   Hogy hol mi van :D Bazzz….eszméletlen. Semmi extra, csak az átlagember és a végső elkeseredése egy kannában.

   Reply
  3. pirranthew

   én ma kora délután…
   pont 27 percet beszél(get)tem egy 1,5-2 centis hajú, a direktmarketingelés mellett testépítéssel IS foglalkozó, egyébként másodéves szegedi gépész-hallgató – mindez a rávezető visszakérdezéseimre kapott válaszokból derült ki – DM-kocsoggel.

   1,5-2 tonna búzát, 350 Ft-os cukrot, meg kakaót meg szóját (!) akart részvényekben rám sózni.

   sikerült lebeszélni.

   (ő hívott.)

   Reply
  4. Könyvtároslány

   Az ügyfélirányító-portás is vele van, mert vigyorog annak ellenére, hogy az ő szemöldöke is megperkelődött!

   :-)

   Reply
  5. grafitember

   @MsMester: Nem, ez még bôven Itália, a nyugat, VÁGOD, ahol jobb élni, meg ahonnan MINEK JÖTTÖK HAZA, HÜLYE VAGY? Szóval itt a 11 éves Nubirámra egy évre 626 euro és 45 cent kötelezô felelôsségbiztosítást fizetek, (akciósan) és négy papírra van szükség ehhez, melyet faxon (!!!) kell nekik elküldeni, amirôl ôk nem tudják megfejteni a magyar nyelvû jogosítványom adatait, tehát küldenek egy sms-t, hogy azonnal hívjam fel az ügyintézôt, mert nem lesz kötvényem. A pénzt egy hete utaltam át, a jogosítványom jpegben elment egy hete nekik, google a barátod, én me inkább már magyarul ordítoznék, mert jobban hozzámillônek gondolom. Hogy az anyjuk picsájából nyalnák vissza az…azt.
   És Magyarország tényleg az EU tagja? Igen, bazmeg, például hat éve. Rottinculo, scemo di merda!

   Reply
   1. Eva

    Esküszöm nem nyugszom addig, míg ezt a rajzot el nem tudom küldeni a upc-vodafone szörnyetegnek bármilyen úton-módon.

    Reply
  6. bálnaszájpadlás

   “hogy mi hol van” epic. :D

   teljesen egyetértek a rajz mondanivalójával, továbbá ilyen megértő biztonsági portást mindenhova!

   UuNgGV

   Reply
  7. Adri

   Épp munkát keresek és rohadtul nem találok semmit, de pár napja megakadt a szemem pár call center-es álláshirdetésen…
   És ez a rész most megerősített abban, amit magam is gondoltam, hogy kitartóan keressek tovább… :)

   Reply
  8. MsMester

   @Grafit: Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Írországban dívott a tajparasztságnak az a szintje, amelyben az “accession states”-ből érkező Tibit alapból hülyének nézik…

   De az összeg miatt TÉNYLEG ne stresszelj: IE-ben egy 1.6 Fiat Mareára 1.000 SZÁJBAKÚRT EURÓ volt a kötelező, igen ezer. És a szolgáltatás szerves részét képezte az instant szopás, amikor a lezárt mélygarázsban feltörték a kocsimat és com obligatorio bejelentettem a biztosítónak a dolgot, az üvegkárból az önrész miatt nem fizettek egy kanyi buznyákot sem, cserébe viszont következő évre kinullázták a bónuszomat, akkor lett 1.500 ojró… Ott már csak kínomban röhögni tudtam.

   Reply
  9. sTormy

   És ahogy Portástibi a kezét dörzsöli…
   VLÁH-ot minden callcenternek! (Főleg a DIGI-ének, egyébként, részemről.)

   Reply
  10. flipvariál

   @grafitember: Nyáron voltam az Államokban (a zamerikaiban), akartam kocsit kölcsönözni. Nemzetközi jogsi semmi, odaadom a csajnak a magyar ízlésformáló pink jogsit, megkérdezi milyen országból való ez. Megmondom neki.

   Benyúl a pultba, előhúz egy értelmező kéziszótár formájú könyvet, kinyitja Magyarországnál. Benne a jogsi mindkét oldaláról fénykép, két oldalas magyarázat hol melyik dátum mi, hogyan nézd meg hamis-e. Kiböngészi a dátumokat, stimmel, szevasz, 10 perc múlva ott áltunk a verda előtt.

   Szóval lehet basztatni a “hülye amcsikat”, de tudnak azért valamit :)

   Reply
  11. Putyur

   Aktuális. Tegnap egy bizonyos bankkal kapcsolatban fontolgattam hasonlót… ill. ez a fentvázolt megoldás túl humánusnak tűnt volna számomra akkor. (Mostanra már aludtam a dologra egyet, és rájöttem, hogy nem fogom benzineskannával meglátogatni őket, mert még azt hinnék, hogy elégedett vagyok velük.)
   Füstölgő head-setek… Be szép látvány…

   Reply
  12. gez-a

   Taxist is!! tegnap jött ki egy kb negyven kilos es eleg csinos simerösömböl (=barat) egy taxis sztori, megkerdezte, hova valo: magyar. a taxis temesvari. ja en is erdelyi vagyok.. erre iszonyatos eldurvulas, orditozas: te is visszacsatolnad. igen visszacsatolna. es meg langszoro..
   mondtam h legközelebb csak siman szalljon ki, hivjon rendört.

   Reply
  13. penumbra1984

   Azt az ackrémes sztorit se ártana felmelegíteni, na az a cég is megérdemelné a klórmetilént azzal az alufelnis portásbanyával az élen, aki nyelesgránátot hajított a reklamáló ügyfél után. :D
   Mindenesetre teljesen helyeslem a klórmetilént a callcenterekre.
   Fibernetnél sose tudták kapcsolni a számhordozós kollégát, mindig foglalt volt, mindegy volt mikor hívtam. Kíváncsiságból felhívtam az általános problémákkal foglalkozó ügyintézőt, az meg felvette. Na ekkor kívántam én is egy kanna klórmetilént. :D

   Reply
  14. bachterman

   a kólcenter européer kultúránk rákfenéje. haszontalan tikettgyártó dilettán mind, kivétel a kb 0,5%, ami valami véletlen folytán keveredett oda.

   TEebEe

   Reply
  15. zfor

   Mester,
   szégyellem, de nem találtam adatot a klórmetilénről. Nyilván bazi nagyot robban, de pontosan mi ez, és hol szerezhetem be?

   (A tudásvágy hajt csak, igazán nem akarom felrobbantani a UPC call-centerét…)

   Reply
  16. asdf

   na erről van itt nagyba szó.

   volt lyan, hogy végigjutottam a callcenter legmélyebb bugyrába, de a zügyintéző nem vette fel, mert épp ebédelt!!

   Reply
  17. fuhur

   “flipvariál:
   2011. 03. 30. 3:35

   nyilván nem volt áltunk, csak igazi tunk, egyébként meg a verda előtt álltunk, na”

   Vigyázzatok terjed a schmitt kór.

   Ja ha téged hív a DM es akkor csak egy rövid “Bocsánat nem az én telefonom, mindjárt szólok neki” után félretenni, esetleg mikrofon kikapcs, és annyi. Előbb utóbb megunja. :-)

   Reply
  18. egyanonimvalaki

   sztem azé senkit nem kell felgyujtani, mert képes egész nap büdös bunkok panaszkodásait hallgatni ugy, hogy ő nem mondhat akármit, csak ami elő van írva… az orvosnál is lehet nagy a várakozási idő, sőt néha a mentő sem ér oda időben. a mulkor a kocsimmal is késtek pár hetet és még a telot se vette fel a szerelő, a vonat sem ért oda időben… benzint mindenre és mindenkire!!!!!!!!!!!!!!

   Reply
  19. Vigyázat! Körtehullás!

   @egyanonimvalaki

   Hé Te.
   Az orvos, a mentő, a szerelő, sőt még a mozdonyvezető is tisztességes, hasznos munkát végeznek… Ez a nagy különbség!

   Reply
  20. Tankrongáló

   Az N-klórmetilén (C3H7Cl2N): Egyrészt por alakban lehet hozzájutni, mert vízzel érintkezve elég hevesen reagál és savképző hatású és gyúlékony meg mérgező is. Bőrrel érintkezve égési sérüléseket okozhat és gyúlékony. Ha meg meggyullad és a paraszt vízzel oltja… Jó cucc, jól oldja a bürokráciát

   Reply
  21. Snip

   Szívemből szóltál Mester! :) A rajz zseniális, a mondanivaló pedig elképesztően helytálló! :D Én személy szerint még egy napalmos légitámadást odaszúrnék a végére biztos ami biztos. :)

   Reply
  22. szmog-károsult

   Legmélyebb köszönetem! Így képzeltem, csak nem ilyen jó mnőségben. Már csak az kéne, hogy ugyenezt telefonon át tudjam küldeni, hogy a fejhallgató a plafonnak meredő nyakszirtjükön forgolódjon a robbanás után!

   Reply
  23. Szélpörgő

   Nekem a Vlah tette be a fakereszt, utána meg Tibor von Portás arca. A hogy van, mi hol csak szép ejtőernyősen, de landolt.

   Reply
  24. szmog-károsult

   Olvasom Grafit megjegyzését a kép alatt. Akkor ugye a zene megnyugtat elmélet kísérletileg sokszorosan megdőlt, nem? ;)

   Reply
  25. TwoRow

   Szia Grafit,

   egy kérdés, észrevétel:
   Tudom, hogy visszamenőleg úgyse, de a jövőben lehetne megadni valami keresőszavakat a rajzokhoz? Többször problémát okozott, hogy eszembe jutott egy régi jó rajz, vmi kapcsán, de nem találtam mert csak ha a pontos címre keresek akkor találja meg.. Pl a keresztapásat se találja se jakuzzi-ra se uzi-ra. :)

   Reply
  26. Hunkircsi

   1. Régesrégóta olvasom a napirajzot.
   2. Eddig még sosenem kommentáltam.
   3. Most viszont sírva fetrengek a röhögéstől!
   BEST! EPIC! Wááháhááá

   Reply
  27. thenx

   Ilyen szempontból olaszország néha télleg közelebb van hozzánk mint a nyugathoz :D Részvétem mester anyway!
   VL78Pk

   Reply
  28. frottirzokni

   Rendkívül kialvatlan szeme van Tibornak.

   PortásTibi előzékenyen figyelmet felkelt az ujjával a tűzvihar előtt :)

   Reply
  29. Fezzz

   Kigyúrt négeres seggbekúráshoz kérjük nyomja meg a 4es gombot. Háháá, nagyon jó lett Grafit! :D Köszi!

   Reply
  30. Yikez Bálint

   SZÉTINTÉZTE A CALLCENTERT A ÓRIÁSÜGYFÉL!

   Portás ráhangológ ujjemelintése és az inferno utáni kárörvendő vigyora priceless. A 3-as gomb eléréséhez nyomja meg a 7-es gombot. Köszönet.

   Reply
  31. flipvariál

   Akartam volna villogni a vegyészdiplomá(im)mal, de Cymantrene beelőzött: a klórmetilén az bizony diklórmetán, és bizony hogy ég mint a valami ami nagyon ég.

   Reply
  32. grafitember

   Diklór metán, igen. Elnézést kérek. Mentségemre csak az szolgál, hogy elôször itt, Olaszorszégban találkoztam a vegyülettel, és itt cloruro metilene -nek hívják.
   Egyébként biztosító update:
   22-én utaltam a zsét, és 31-tôl van biztosításom.
   Én: A köztes pár napban akkor ne használjam az autót?
   Olasz: De, használhatja.
   Én: Biztosítás nélkül?
   Olasz: Ja. Mér’ ne?

   he..hehe.

   Reply
  33. Él

   Én ismerek tele sales-es embert, nem ők tehetnek róla… az igazgatóságra kell fölmenni gyútani… De nagyon kell!

   Tegnap, meló itthonról, túlóra de be kell fejezni, gyerekek-asszony már nagyon pörögnek… net behal, hívom upc-t, “várakozási idő előre láthatólag TÖBB mint 10 perc…”
   Nehezen tértem napirendre.
   Ember valamit kattingat, várunk… közben elomondaná milyen ajánlat volna számomra… Hát hamar lebeszéltem. Nemerőltette… Elmondta, mert minőségbiztosítási okból fölveszik, ha nem mondja el mehet állást keresni…

   Úgyhogy felsőbb szinten kell rájuk gyújtani az irodát, hogy “ott rohaggyá el” fizetett szolgáltatás, én hívom őket és több, mint tíz percet kell várni… Vegyenek föl annyi Tibort és Klárát, hogy ne kelljen annyit várni és fizessék ők amikor várni kell annyit.
   Most nem folytatom.

   És köszönöm a rajzot, nagyon jólesett!

   Reply
  34. Tiaro

   Zseniális.
   A portás arca…
   Nekem átjött, komolyan.

   … és én írom a szoftvert a callcenteresnek, gyász.

   Reply
  35. mus

   Így múlik el a világ dicsősége. Szép romantikus idők, mikor még elég volt a zongora általi halál. Nem tanul a világ, most már diklórmetán kell nekik. ejj.

   Reply
  36. rejtelmesrengeteg

   Ez a rajz énrám(eltekintve a mögöttes tartalomtól, miszerint mindenkit aki telefonon keresztül szív vért, le kell ölni)szóvalhogy énrám ez a rajz, mint gyakorló pyromániásra nagy hatást gyakorolt, és szinte már mondhatni könnyekig meghatott. E!

   Reply
  37. Félkupica

   A diklórmetán nem ég, sőt oltja a tüzet, de közben sósav, foszgén (harci gázként használták) fejlődhet belőle, vagyis megfelelő keveréssel lehet vele ügyfélközpontra menni.

   Reply
  38. Selindek

   Első hozzászólásom, mert ez átvitt minden ingerküszöböt.

   Az eddig rajzok is ott voltak a topon, de ezen igazán érezni, hogy nagyon szívből jött.

   Esetleg valami kannás, öngyújtós flashmob valahol? :)

   Reply
  39. Clapton

   Nekem erről az jut eszemben, hogy van, hogy már levezetem a riemann integrált a számlapon, mire megtalálom az ügyintézőt a szénné automatizált telefon menüben, mert van egy rohadt kérdésem.

   Reply
  40. zt2

   Holnap kiprobalom meggyullad-e a diklormetan. Az MSDS szerint 556oC-on meggyullad, 100oC felett robbanoelegyet kepez levegovel, de ahhoz gondolom az egesz kannat szet kellett sprezni. Marad inkabb a begyujtas nagy homersekletu langgal, monjuk olyan mini hegesztovel, ami olyan mint egy ongyujto, csak szurolanggal. Amugy a hetkoznapokban kromofag formajaban talalkozhatunk vele, amiben metanol is van, ammeg faszaul eg, szintelen langgal, a F1-es pilotakat gyors mozgasra keszteti, mivel azok a gepek metanollal futnak. Szoval nagy tuzet ne olcsatok CH2Cl2-vel, mert kigyulladhattok, de diszpecsereket se erdemes ezzel probalni felgyujtani, mert hamarabb kapnak tole euforiat, kesobb meg rakot, mint tuzet, de ha van 600 fokot produkalo szurolang, akkor megis lehet probalkozni, kiveve ha hamarabb elillan a cucc, mivel 40 fokon forr. “Az olasz”… ez teccett, a rajz is klassz, bar zongoraval seggbe is jo…

   Reply
  41. Lócsont

   zt2
   metanollal csak egy rövid ideig próbálkoztak az F1-ben még a 70-es években,de pont a láthatatlan lángok veszélyessége miatt váltottak vissza beninre.A többire kisötös:)

   Reply
  42. Trokar

   Felhívod…
   Vársz…
   Felveszi… az ajtomata. ..
   Beszél…angolul, hogy az idegenek hamarabb értsék mint aki itthon van. biztos annak a náhány magyarul nem tudónak több kárt okozna, ha végighallgatnák a főmenüt, mint mindenki másnak így…
   Válaszzthatsz a főmenűből…
   Beszél…automata reklámot, a te percdíjadért!..
   Beszél…első almenű.
   (Innen végtelen ciklus indul, nem részletezem, csak felsorolok pár elemet:
   – kb. 65% zene (ami nem nyugtat),
   – kb. 15% automata reklám (a te pénzedből a te pénzedért),
   – kb. 15% gépi felvilágosítás (ami nem ad információt, de egyben reklám is),
   – kb. 4% emberi által elmondott lerázó szöveg (pl.: te vagy a hibás, miért nem fizetted még be a 2 hónapja lemondott szolgáltatás jövő havi díját előre. Bár a kereskedelem minden egyéb területén előbb kiszolgálnak, aztán kérik a pénzt.)
   – A maradék kb. 1%-ban (-1%-tól 3%-ig) valami kezdőt kapsz, akit még a lelkesedés és nem a kanna tartalma fűt, és megpróbálja, ismétlem: megpróbálja elindítani a problémamegoldási folyamatot…

   78ftCr – Mi az a hetvennyolc láb cróm?

   Reply
  43. Trokar

   U.i.:
   Bocs a hibákért, de a dátumhoz illő napom volt, és még van is.

   Mindezeken túl elismerésem a Mesternek, hogy ismét sikerült szívhezszólóan ábrázolnia egy mindennapi konfliktust és triviális megoldását.

   Reply
  44. éttermiségi

   Szép, életszerű feldúlt-Tibor. Jó téma, jó rajz, jó kommentek :o) !

   Én még 2009-ben beszéltem le egy felhívokmindenkitüzletszerzéscéljából biztosítási ügynököt a SAJÁT unit-linked életbiztosításáról. Megköszönte a segítségemet. A Egonnál dolgozott. (Húdöfakk iz Egon??)

   Reply
  45. lacike

   jajj Grafit, ez ez ez!
   Akik szerint a fülestartók ártatlanok, hát kérem gondoljanak bele abba, hogy nélkülük szebb lenne a világ. Nem a főnöktől működik ez az emberek életét megkeserítő intézmény, hanem azoktól, akik odaállnak a vonal másik végére gerinctelenül, mert más meló esetleg büdös lenne.

   Reply
  46. Csodálatos megoldás

   Számos, embernek nem nevezhető lény menekült már meg a kínhaláltól annak következtében, hogy nem pult mögött ácsorgó emberként, hanem színtelen-szagtalan gépzene után unott hangon megszólaló biorobotként jelent meg az életemben.
   Érző módon adtad vissza az ilyen sejthalmazok iránt megfogalmazódott titkos gondolataimat.
   Gratula!

   Reply
  47. ajjaj

   tudom, hogy nehezen viseled a negatív kritikát, de kezdesz unalmassá válni.
   egy kis pihenés, e?
   a gyereknek jobbulást

   Reply
  48. Kisember

   @ajjaj
   Az a baj, hogy te meg már most a kezdetén is unalmas vagy.
   Egy kis diklór-metánt az ánuszodba, azt.

   Reply
  49. zt2

   Locsont. Oke behuztam a farkam, mentsegemre szoljon az elfogyasztott etilalkohol hatasa. Kisotost visszadanam tisztelettel a F1-ben bizonyitott jartassagodra.
   Ha lehet ovatosan, megjegyeznem ajjajnak, hogy nagyon fog fajni. Rajzolj jobbat!

   Reply
  50. Félkupica

   Ajjaj, a negatív kritikát úgy tudod a legjobban kifejezni, hogy máshova kattintasz. Sokmillió honlap van, méér pont ide tévedtél?

   Reply
  51. Kekcsi

   TwoRow: visszamenőleg és most is meg lehet adni. Csináltuk egy idővallum keretében, hogy keresoszo néven beírtuk a keresőszavakat komment gyanánt. Működik, csak csinálni kell.

   Reply
  52. zt2

   Felkupica: Mivan? Meg akartad gyujtani a cuccot ugy, hogy nem lehettel biztos benne, hogy nem fog radrobbanni. Szerintem ez batorsag, de ugy latom szerinted nem. Sok sikert a tovabbi kiserletezeshez. Amugy meg a napirajzrol nehez vona barkit is kitiltani, ugyhogy ha nem haragszol maradnek.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.