43 thoughts on “FÁKLYAFÉNY

 1. Sztalics Naja

  Most, hogy sokadszor nézem, rájöttem mi volt fura. A megszólítás! Általában Anyuka. Jópofizós helyeken Pistianyuka. A Dezsőné má túlontúl szép, meg kellene jegyezni. Azt meg semmilyen gyerekkel kapcsolatos helyen (felső tagozattal bezáróan) nem tudják abszolválni, hogy Klára. Esteleg asszonyom.

  Reply
 2. BRobert

  Nálunk arra se voltak képesek, hogy a haját megfésüljék, és mivel sok van neki, gyalázatos lett a kép úgy a délutániból ébredve… Egy kösz, nem kell! felkiáltással honoráltuk. Most már előre nem is kérjük a képet, mert így minek fárasszák a gyereket. Mondjuk itt az a rendszer, hogy csak akkor kell fizetni, ha viszel is képet. Ha nem viszel, mert egyik se tetszik, fizetni se kell. De arra bazíroznak, hogy úgyis elviszed, mert a saját gyerek képe elolvasztja az embert rögtön. Mi kritikusak tudunk maradni szerencsére.
  Én mondjuk egy kép áráért majdnem egy 36-os tekercset tolok, hívással-nagyítással.

  Reply
 3. pPanni

  Mi gyalázatosan beálltunk a sorba a fotó megvásárlása végett, mert a fotózkodást _szívből_ gyűlülő gyerekemet valamilyen rejtélyes módszerrel rávették, hogy MOSOLYOGJON a fotókon. Oké, csak kicsit nem őszinte az a mosoly, de aztán ő maga választotta ki, hogy melyik fotóból csináltassunk a nagyiknak bögrét. A legtöbb családi fotónkon a feje látszik hátulról, vagy kilóg egy kéz valahol, mert mindig elbújik.

  Cserébe elfelejtettem, hogy aznap van a fotózás, úgyhogy sportos eleganciával csillog a képeken, nem a flitteres-cukiban. Mondjuk úgysem lett volna hajlandó felvenni.

  Reply
 4. tudatom

  Én bepróbálkoztam volna azzal, hogy ne rendeljünk az ilyen szarokból és pár másik szülőt is erre bíztattam, de Klárám elárult a hátam mögött és rendelt a legmodernebb greenbox technikákkal készült képekből…

  Reply
 5. Tomi

  Ez egy csoda :-)
  Amúgy meg ne sajnáld Grafit, ezek a fotók úgyis mindig ultragázosak. A csupamosoly atkámról olyan képeket tudnak lőni, hogy épp csak a nyála nem folyik rajtuk..

  Reply
 6. MsMester

  Ennyire sokkoló még mindig az ovi, Grafit? Imádom a rajz, de lelki egészséged megőrzése céljából nem lehet MINDENBŐL kimarasztani a gyereket? “Nem kell fotó gecő, bazmeg.” felkiáltással?

  Reply
 7. rejtelmesrengeteg

  Tetszik a takarítónéni átérzőképessége. Főleg hogy ilyen vizualizálható módon hangot is ad neki. Remélem a kedves anyuka elmegy a pötkei erdőbe egy későbbi rajz folyamán.

  Reply
 8. Sztalics Naja

  Átsüt az átlagember tehetetlensége a felsőbb hatalommal szemben. Ez a tehetetlenség hívja életre a transzcendest, jelen esetben Terike alakjában. A lelkünk mélyén tudjuk: kevés ez, csak ábrándjainkban nyugszunk meg kicsit tőle.

  Reply
 9. joe inc

  úgy érzem, grafitember gyereke óvodába járnak és nincs kibékülve a szolgáltatással

  de nyugi, túlélitek…

  Reply
   1. Tibir

    Én pont most akartam írni egy komment, hogy rájöttem a lényegre, miszerint 3*9600 az csak 28800, de megelőztek.

    Reply
 10. PDA_FAN

  Kevés lesz az oda, Terike. Az ilyeneket nem lehet egy sima átokkal elveszejteni. Minimum viaszbábu, forró zsákvarrótű kell hozzá. És a tűvel nem a viaszbábut kell szurkálni! Teccikérteni???

  Reply
 11. Sztalics Naja

  Óvónéniklára agyát teljesen bezúzta a rosszindulat+irigység. Mert pl. 1 hűtőmágnes otthonra 2 meg a nagymamáknak??

  Reply
 12. croc

  Tökéletes rajz, tökéletes és gyönyörű, de sajnos nem tudom hosszabban méltatni mert _azonnal_ mennem kell Pötkére.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.