49 thoughts on “A CSOKIGYÁROS

 1. Nyúl alakú olajfolt

  Grafitember, kérlek nyugtass meg, hogy az a Sierra motor Cosworth volt legalább! Na annak tényleg el lehetett rúgni.

  Válasz
 2. Laca

  A fiam volt Optimus fővezér, hasra fekve kamion, állva robot. Nem akarok többet gondolni arra az 50 munkaóra.

  Válasz
 3. Gádory

  személyes élmény lehet az alap. szerintem a micisapkás szakállas fószert nem is jónapotnak hívják.

  Válasz
 4. sakál

  Szeretném kérni legközelebb, ha tematikailag star wars, akkor legyen benne a Csubi legközelebb.

  Válasz
 5. Én

  Most láttam ismi élményfotóit… az egyik atkájának az osztálytársa tanknak öltözött, kőkemény volt.
  A tank köré volt építve kartonból meg minden, rohambili, kézigránát az egyik kézben és kissé megszeppent tekintet.

  Válasz
 6. Sneci

  Gyerekként a lepencei strandon mindig arra vágytam, hogy vehessek a „Dr. Futó Péter” által gyártott, kézi gyártásúnak tűnő, rumos ízesítésű, furcsán vékony táblás csokiból, amelynek a csomagolásába raktak egy kézzel kivágott, mai szemmel eredetinek (copyright oldalról nézve) nem mondható Disney-rajzfilmfigura lapocskát – mert bár mindig matricának akartam hinni, sose ragadt.
  Bimbó úr a zöld-fehér bocis csokikat gyártatná amúgy per pillanat cseszkóba’ a gyeprácskövek mellett ( https://napirajz.hu/korforgalomba/ )? Vagy a lilásokat, amelyeknek a pici repri kiszerelését a Subwaypol „”””újság””””” mellé osztogatják mostanában?

  Válasz
 7. Szultanne

  En minden kibaszott farsangkor Tibornak fogom oltoztetni az kurvaelet. Jo, ha lany akkor Klaranak de ennyi.

  Válasz
 8. Hottentottenstrottel...úgyis_tudjátok

  Az első napirajz, amiből semmit, de tényleg az ég egy adta világon semmit nem értettem — az evangéliumi idézeten kívül.

  Válasz
  1. Gádory

   star wars tematika egyházi iskolában, kivesézve. ifj. tibor szemmel láthatóan egy apokrif evangélista után kapta a nevét. (aki talán idősebb tibor volt)

   Válasz
 9. Mus

  Aranka néni nem hologram, hanem fizikai való. Olyan rugós billegő pattogó fajta. Ott van a talpa alatt a billegés jelző tiki taki

  Válasz
  1. rejtelmesrengeteg

   Szerintem az TZK! TZK! hangutánzó szópár, ami a hologram kivetítését, illetve annak tökéletlenségét, instabilitását hivatott illusztrálni. Biztos rossz a holonet térereje.

   Válasz
 10. tré

  Az elsőszülöttem, élete első farsangján közölte, hogy fűrész szeretne lenni (amikor hozzáláttam volna a jelmezhez, változtatott természetesen). Ezzel jött ki: „Jövőre bicikli leszek.”

  Válasz
 11. Prospero

  A Arankanéni hologramja, gondolom, nem azért remeg, mer’ a projektort rángassák, hanem mert a sulikban jelenleg olyan hideg van, hogy a lézer is kifagy.

  Válasz
 12. bbbocs

  Én nagy ívben kerülök mindent, ami a gyerek iskolájával kapcsolatos. Nem bírnám, bevallom… Reggel kilököm a kocsiból az intézmény előtt, oszt söprés…

  De az idézet alapján már derengett valami. Amikor meg Aranka beköszönt, akkor volt egy nagy BÁÁÁSSSZ, TÉNYLEG! (Áldás, békesség – amikor először halottam a portástól, majdnem azt válaszoltam, hogy miafasz?)

  Grafit, ez tűpontos volt megint!

  Válasz
 13. Klugscheißer

  Én ezt a holonénit frankón nem értem.
  A szülői értekezleteket csakis azért tartják, hogy élőben is elmondhassák, amit korábban már megírtak e-mailen és a gyerekekkel is beíratták az üzenőbe.
  Szóval egy igazi tantónéni nem hagyná ki, hogy „IRL” lássa a szülőket.

  Válasz
 14. Msmester

  Látá isten, hogy a 4 evangéliom kevés, különben is a felük ugyanaz, külde ezért prófétáját, Tibort, hagy az népet tanítsa.

  Válasz
  1. Kryptozoon

   … így aztán lőn öt evangélium, és torzsalkodának vala a hívek, hogy megengedhető-e az ilyesmi.

   Válasz
  1. MP

   Tib 2,32
   És ha mégis azzá lennél, mivel nem leszesz kedves nékem, körzővel foglak szurkálni.

   Válasz
  1. pPanni

   Először is, kezdj hercegnős jelmezeket beszerezni 98-122-es méretben. Aztán dopki a gecibe, mert a lányod varázsló/autószerelő/mosógép szeretne lenni. Aztán készíts be szikét, jó éleset, az ereid felvágásához, mert amikor már elég nagy a gyerek, hogy a tanítónéni rábízza az ilyen üzeneteket, akkor már csak a pénteki farsang előtti szerdán este fogod véletlenül megtudni egy emailből, hogy farsang lesz, és a gyereked mégiscsak tarajos sül óhajt lenni.
   A bulihoz elengedhetetlen egy üveg tömény, reggel fél 8-kor megkezdve, amikor már úgyis mindegy, a jelmez kész (nem), a gyerek már belökve az intézmény ajtaján, de délutánra meg kell acéloznod magad, hogy esetleg a könnyekben úszó és egy konténernyi szemrehányást rádöntő atkádat még a lefekvésig elviseld.
   Hát így.

   Válasz
   1. Sztalics Naja

    Jessz!!
    Pontosan!
    És tombola tényleg csak nálunk volt/van???? Mert azzal nehezített pálya!

    Válasz
   2. Putyur

    Egy másik alkalommal meg a lányom Flintstone Vilma volt, és kellékként magával vitte az akkor olyan 4-5 éves húgát, mint Enikő. Direkt elmentem venni egy grillcsirkét, hogy legyen csont a hajukba. :-)

    Válasz
  2. Edward

   Nagy és mély élményekre, amikre egy élet végén is remegve sikoltasz fel álmodból. Ha eddig nem ittál, mostantól meg fogsz érteni sok sorstársat…
   Én vallásos lettem, vasárnap ünneppé szelídült, mert van két órám a nagymise ürügyén, amikor béke van. És hiszem, hogy Krisztus urunk értem halt meg.

   Válasz
  3. Putyur

   Pár évtizeddel ezelőtt csendben végignéztem, ahogy az asszony a farsang előtti utolsó éjszakán, az otthon feltalálható anyagokból fehéregér-jelmezt gyárt. Olyan jól sikerült, hogy a gyermek nyerte a fődíjat.

   Válasz
  4. ati

   Galadriel, megvan? A tiarája is? vagy miagecc fej-izéje? Fejdísz? Na, arra pl. egy teljes műszakom ráment. A kollégák az első 3 órában csak röhögtek rajtam, aztán gyűjtést rendeztek a neuropszichiátriai rehabilitációmra. (spéci, ezüst bevonatú RF kábel, $545253287.43 métere)

   Válasz
   1. Putyur

    Nincs meg, de utánanéztem. Összeforrasztottad drótszálakból…? Irigylem a kitartásodat. Másrészt meg a melóhelyedet, ahol tolerálják az ilyen magánjellegű elfoglaltságot. :-)))

    Válasz
    1. ati

     Ha dolgozok, abból sem értenek semmit, így bármit csinálhatok amit nem értenek, max azt mondom, hogy éppen dolgozok. :D (amerikai multi dilettáns magyar managementtel)

     Válasz
 15. Sztalics Naja

  Református iskola?
  Amúgy hirtelen összeugrott a gyomrom, de aztán meg is nyugodtam, mert rájöttem, hogy az egyetemen nincs farsang! Deszépisvoltez, húú…
  És ezt még lehet tetézni tombolával!! Aztakikitalálta kis gyerekeknek!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .