41 thoughts on “AFFOGATO ADMIRÁLIS BOTJA F2_E01

 1. SaidAldo

  A dráma végkifejlődte mellett egyre jobban érdekel, mit berhelnek az állatok. Dekopírmókus, flexelő/hegesztő sünök, csiszoló patkány, forrasztó maci… ez utóbbi, lehet, hogy mégsem Arduinó, hanem Raspberry Pi (ld. “maci a málnásban…).

  Válasz
 2. rejtelmesrengeteg

  A fiúkat …kinőtt hölgy hófehérkés gonosz mostohát játszik Piroska jelmezben. Meg virágos otthonkában. Szerep a szerepben. A művésznő megbírja a színészet.

  Válasz
 3. Subidu

  Azé’ a túl hosszú nem jó se kéjlécből se folytatásos grafitból. Egyrészt anatómiai különlegesség lehet az a test ami sérülés nélkül befogad egy 16collos dákót, másrészt már most unom ezt.
  Ilyen szórakoztató rövidek miatt má’ ne jöjjek úgy egy évig?

  Válasz
  1. Grafitember Szerző

   Teljesen igazad van, egyrészt nem húzom már, mint a rétestésztat, másrészt egy ideig rövidek lesznek, jó?

   Válasz
   1. PDA_FAN

    Bocs, de a többség (azaz én) a hosszú, folytatásos, akár 16 collos napirajzokat ugyanúgy örömmel olvassa, mint a rövid, ám ütős, egyjelenetes rajzokat.

    Válasz
    1. croc

     Ez egy csodálatos sorozat! Csodálatos! Minden vonása hibátlan. Naponta visszajárok röhögni rajta.
     A leghatározottabban kikérek magamnak minden olyan ellenpropagandisztikus megnyilvánulást, hogy túl hosszú.
     Ez pont így pont tökéletes. Kérlek, Grafit, húzd még.

     (Egyebekben meg az a szerény véleményem, hogy akinek nincs türelme a magas kultúrához, az ne járjon operába. Ha nagyon siet, próbálja ki inkább a nescafét, az hamar megvan.)

     Válasz
   2. SaidAldo

    Ne, ne, ne! CSak tessék húzni azt a tésztát, ha szabad kérnem… (v.ö. húzd, ki tudja meddig húzhatod, stb.) Az ücögös óta várok már egy komolyabb folytatásost, ez úgy ultramegaszuper, ahogy van!!!

    Válasz
   3. Zsolt

    egy negatív csávó miatt ne mán!

    na tessék, még a hungarian fonts-okat is bekapcsoltam tiszteletem jeléül, probáltad már a kötőjelet megtalálni magyar karakterre váltott angol bill-en? És a kárdőjelet?

    na.

    Persze a Mester azt csinál ami neki tetszik, nyilván. És nekem tetszik akármit is csinál. Csak ne savanyü csávót akarjon kiszolgálni, mert akkor Trump. Persze akarhatja kiszolgálni, csak akkor Trump.

    Válasz
    1. Zsolt

     A történet lenyügöz, feleségemmel tárgyaljuk, mi lesz a kovetkező kockákon. Segítőkészen mondtam is neki, hogy egy incs az 2 centiméter, mert én matematikát nagyon és bízik bennem, szóval nem érti a drámát teljesen,

     Én pedig nyugodtan alszom.

     Válasz
    2. Zsolt

     akarom mondani egy incs az fel centimeter, nem ketto. uhh most nem tudom, mit mondtam a felesegemnek. megsem alszom eztan nyugodtan..

     amugy a keves savanyu csavo mindig hangosabb, mint a sok halas, te is tudod Grafit. ezen valtoztatni kell, mert Trump.

     Válasz
     1. PDA_FAN

      2,54 – szóval a kettő meg a fél is igaz, csak épp együtt :-) Asszonynak persze beadhatod, hogy az csak fél centi, de akkor nem fogja érteni az opera cselekményét, hogy mégis mire ez a nagy felhajtás :-)

      Válasz
      1. naebneerG

       Én az asszonnyal úgy vagyok, hogy apránként vezetem be grafit művészetébe. Rubeola operája talán túl férfiközpontú neki, de amióta hangosan nevetett a “Harsogva pempődik a rothadó szenny” és a “A sün nem egzakt.” sztorikon, újra látom a közös jövőt :D

       Válasz
       1. Bruce

        De a vicc az, hogy Rubelola operája pont olyan, mint a kortársaié. Ármány, szerelem, szex, cselszövés, kerítés, féltékenység, irigység, méreg, altató, gyilkosság, bérgyilkosság, véletlenül másnak a megölése, ezért öngyilkosság, névtelen levelek, emberrablás, vízbefullás mind klasszik elem mind pl Verdinél, mind Rubeolánál.

        És amilyen sztorikat Dáma Özséb beolvas…

        Nyugodtan megmutathatod az asszonynak ;) mi is együtt várjuk a következő részt.

        @Grafit
        Unokáim unokái is szívesen várnák a folytatás folytatását (ha lennének), ne hallgass savanyú Tiborra. Nyilván nem szereti az operát.

        Válasz
        1. bubuc

         +1 a teleregény mellett. ha a teleregény történetesen opera, még jobb. ha meg ilyen színvonalon, akkor legjobbabb. Engem személy szerint most annyira szórakoztat, ahogy a 2000-es évek második felében, mikor a haverokkal vártuk a nap fénypontját, h megjelenjen a napirajz!

         Válasz
   4. Somebody Someone

    Grafit, a nagy többség imádja a folytatásos dolgokat, Evelin a betonkocka, a medve és hal, legújabban az ücök, örök klasszikusok. Azért, mert pár Tibi fanyalog, még nyugodtan toljad az arcunkba a művészet, mer’ az jó.

    (Amúgy meg nem értem a problémát, az egyes epizódokban önállóan is vannak vicces és értékelhető dolgok, egyenként is be lehet fogadni, mert nem 16 col. Akkor meg csendesen lehet játszódni.)

    Válasz
    1. Ardo

     Szerintem nem mi vagyunk az egyetlenek, akikben a háttérben forrasztó MEDVE láttán felhorgad a remény … a remény HAL meg utoljára!

     Válasz
  2. naebneerG

   Az igazi rajongó nem beszól, hanem (ha valamelyik rajz épp nem tetszik) legfeljebb nem dicséri meg.
   Ha olyan rajzoló kell, akinek minden alkotása bejön, programozz rá egy robot.
   Má’ bocsesz.

   Válasz
  3. Papageno

   Nekem nagyon tetszik ez a sorozat, a kultúrális célzásokal, a szokásos 16. századi holland életképes kis eldugotakkal, meg a párhuzamos meséléssel. Persze a comicstrippes gyorsanölők is jók.

   Válasz
 4. Tom

  A művésznő az előző felvonásban jobbra esett, itt balra kelt fel… Ájultan is forgolódik a fondorlatos.
  Vagy – a rengeteg profi munkásból következtetve – ennyire modern, forgószínpados a szecsői teátrum!

  Válasz
 5. Rádiós

  Ha ezek a csúcspillanatok, melyeket az operából megrajzolt Grafit, milyen lehet a többi? Vélhetően azok is ütnek, csak csekélység. De azért azok is jók lehetnek…

  Ab(b)u(l) Bajlesz. Áthallásos. Tényleg király.

  Válasz
 6. Tarhonyakártevő

  énekbeszédben még soha nem hallottam, hogy “-khm-“, vajon hogy szólhat?

  Válasz
 7. PP

  Gondolom a háromszintes Pom-Pom megszólalna, az szerzői jogvitákhoz vezetne (lásd: párhuzamos képregény-univerzum).

  A beszélő permetezőtartállyal viszont e kommentelő kilóra meg van véve (, mondhatni permetlé-köbdeciméterre).

  Válasz
 8. zsolt

  “koznapi peneszes likban szenvedne”
  ez.. nem is talalok szavakat. mesteri. bravisszimo. olle. vulgar. voluptuous auditory pleasure.
  Grafit, ez a sorozat igencsak eletmu-szagu. ha Operaba viszed, veszem a jegyet az elso sorba.

  Válasz
  1. SaidAldo

   Az ícék elrendezése alapján inkább Arduino unóra tippelnék… bár, ha annak nekiállna a maci a wellerrel, nem sok maradna belőle.

   Válasz
  1. naebneerG

   A góliát-elemes “zseblámpa” nem kicsit b* oda…<35 éves kor alatt sansztalan a felismerése. Hiába no, generation gap. Ilyenkor sajnálom, hogy a gyerekeim sose fogják a napirajz egyes finomságait felfogni.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .