BELLA NAPOLI

19_bella_napoli

Kedves Olvasók! A napokban megjelenik a hatodik Napirajz könyv. 480 oldal és az összes 2012-ben megjelent rajzomat tartalmazza. (index, comedy central és napirajz megjelenések). Előrendelhető itt:
http://shop.shirokuma.hu/napirajz/napirajz_konyvek/napirajz_2013

Illetve dedikálások is lesznek a Shirokuma irodájában, (1122 Budapest, Maros utca 25., mfsz. 1. (27-es kapucsengő)

December 19-én, (csütörtök) 10 órától 17 óráig,
December 20-án, (péntek) 10 órától 17 óráig, majd 18 órától a RUNtotta kávézóban, (1023 Budapest, Frankel Leó út 72.) amíg igény mutatkozik rá.December 22-én, (vasárnap) egész nap a RUNtottában, amíg nyitva tart és van érdeklődő.

Várunk benneteket sok szeretettel!

28 thoughts on “BELLA NAPOLI

 1. esthof

  Kedves Grafit! Idén először nem sikerült eljutnom a dedikálásra (18ezer km-ről nehéz lett volna megoldani, hogy időben odaérjek), remélem legközelebb közelebb leszek. De! Ezúton szeretnék boldog karácsonyt meg minden földi jót kívánni, amennyiben ez lehetséges :)

  Válasz
 2. Sítalpas árokásó

  Elmondja valaki hogy mi az indexen címlapos mutáns fenyős keresztrejtvény mgfejtése? Nyomtatóm nincs, paintben meg nem fogok szopni vele!

  Válasz
 3. Dominoman

  Kedves Grafit!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy 22.-i dedikáláson lehet majd kuponos-akciós-kedvezményes könyvet venni, amibe jól belerajzolnál?

  Válasz
 4. LLL

  Robertdeníró a Taxisöfőrben Medvéhez képest kutyafasza! mijjjen patakvér fog itt még folyni, kéremszépen?

  Válasz
 5. adebayor

  na ez egyre gyilokabb! remélem szentestén eszkalálódik a helyzet egy őrületes vérfürdővé

  Válasz
 6. Klugscheiße

  Azon gondolkodom egy ideje, hogy ha a medve sorban megoli a Don osszes sameszat, akkor a vegen vagy a Donnak kell elinteznie a halat, vagy a medvenek sajat maganak…

  Válasz
 7. corry

  Hííj, bäszod, a medvének TÉNYLEG nagyon teleszaladt a medvezsákja az instabilan állással, ha már a liftet is lerókázott kézzel gesztikulálja le.

  Válasz
 8. Él

  Isten útjai kifürkészhetetlenek.
  Minden könyv polcon sorakozik, sok óra sorbanállás a hátam mögött dedikálásokért. Tavaly akadályoztatva voltam és csak hónapokkal később tudtam a kiadónál könyvet beszerezni.
  De most egybeesés arzenál!!!
  Mind a két nap pont szabin leszek és átlósan szemben lakom!!! Óránként átmegyek az biztos. Haza sem jövök csak a Budai Pékségig ott KV meg kaputschino orgia.

  Kedves Grafit!
  Nagyon köszönöm!

  Válasz
 9. mus

  juhuuu, Rájöttem mire kell mackónak a táskányi Zs, és miért megy don bagolyhoz ilyen haraggal. Megtudta, hogy don bagoly rátette a kezét a teljes erdei könyvkiadásra, s legalább a napirajz könyvet el akarja boltolni tőle.

  A liftes az egy mókus…

  Kedvenced a mókus
  De neki már kuss.

  Válasz
 10. Nigga brotha

  Kedvencem a hörcsög,
  Lyukas fejjel szörcsög.
  Medvét többet nem olt,
  Porba hullt a colt…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .