33 thoughts on “Egyedi

 1. Atka

  A 12.-i indexes rajz tanulsága komolyan az, hogy az IMF egy jóságos, bölcs szervezet? Édesaranyosatyaúristenem.

  Válasz
  1. az alkotó álnéven

   Nem, mert akkor egy olyan figurát rajzoltam volna. Az IMF nem egy jóságos szervezet.

   Válasz
   1. feljebb V, a ló

    Ne magyarázkodjon, parancsra tette!
    Elég egy hangos „Uram, igen uram!”…

    Válasz
  1. Jóska

   De én nem bánom, mert máshol megjelenik rendszeresen. A heti Indexesek megint nagyon jók lettek.

   Válasz
 2. Statler

  Nem is mondtam még, a múltkor a Búza téri piacon voltam, a mérőmókusos pólóban. Ahogy az eladók meglátták a pólót, igencsak megmérték az árut, és számlát is kaptam, mindenhol. Mindig a mérőmókusos pólóban fogok a picra járni mostantól fogva… :-)

  Válasz
 3. tmnk

  Levillogós Sanyi, fejnélküli kisfiú és a királyi-de-igazából-hol-érint-engem téma egyetlen szellemes feldolgozása – nagy az öröm itt, köszi!

  Válasz
 4. Z

  A comedy central-os „160-nal megy belső sávban és levillog” sirám kapcsán: Én jártam már úgy, hogy sebesültet (oké, nem volt halálos, de akkor is) kellett kórházba vinnem, és ha engem tartottál volna fel a belső sávban akkor, én nem csak levillogtalak volna, hanem utólag a rendszám alapján megkerestelek volna és lett volna bünti. Alaposan.
  Nem vagy rendőr, hogy meg tudd ítélni, hogy miért megy gyorsabban, majd a rendőr megállítja és eldönti, hogy megbünteti, vagy ad neki felvezetést, mert tényleg kórházba siet. Persze én is tudom, hogy az esetek többségében csak bunkó, de nem a te dolgod megítélni. Húzódj ki előle a külső sávba, ki fogod bírni, talán még meg is köszöni, ha jó ütembe engeded el. Nincs jogod szabálytalankodni (feltartani a forgalmat) csak mert te úgy ítéled meg, hogy ő is szabálytalan. Köszönöm.

  Válasz
 5. menyus

  Aranyhalat gömbakváriumban tartani állatkínzás. Mondjuk én meg a Tibort sajnálom inkább, ő jobban szenved.

  Válasz
 6. penumbra

  Klára lett kidopva a gecibe mégis és nem a telefonállvány. Azért ez is valami. Repülhetett volna mindkettő. :)

  Válasz
 7. sakál

  Bíromailyen szakbuher-egyedi kivitelezésű termékeket. Nálunk a műhelybe’ hatos köracélból volt hegesztve hárömszög alakú fali virágtartó. A virágtartós része pedig kúpgörős kerékagycsapágynak a görgőtartó kosarából volt kialakítva. Tibi csinálta két sörér’.
  Most abba ne menjünk bele, hogy a képen látható telefonállványt nem rendeltetés-szerűen alkalmazzák (nem telefont tart), hanem örüljünk, hogy elkerülte a kibaszást a gecibe.

  Válasz
 8. DanZi

  hanem hogy ha NEM LEHET kidobni, akkor kerül rá akvárium. Valamit KELL. VELE. KEZDENI.

  és kussolsz persze

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .